Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Δε σου μιλαω για φανταστικά σενάρια εχουμε δει και 433 ...
Προφανώς και θα παιξει αυτο που ξερει και καλα θα κανει
Αλλα αμφιβάλλω οτι το προβλημα ήταν και ειναι το συςτημα
Προφανώς και θα παιξει αυτο που ξερει και καλα θα κανει
Αλλα αμφιβάλλω οτι το προβλημα ήταν και ειναι το συςτημα
Πως το εννοείς;
Δεν το ξεχνάμε βεβαια ο σορλεν τεράστιος παίκτης απλα άτυχος σε εισαγωγικά γιατι με πάμπλο κονδορα βιερι ήταν σε δεύτερη μοίρα απο μας
Δεν το ξεχνάμε βεβαια ο σορλεν τεράστιος παίκτης απλα άτυχος σε εισαγωγικά γιατι με πάμπλο κονδορα βιερι ήταν σε δεύτερη μοίρα απο μας
-
Καλά τα πήγε ο βοηθός του fernando santos σήμερα. Ακολούθησε κατα γράμμα τις εντολές του profesor και το αποτέλεσμα 0-3. Φαντάσου να φύγει και η σαβούρα, να έρθουνε και 4-5 κανονικοί ποδοσφαιριστές τι θα γίνει.....
Το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει το μάιο ο santos είναι παίχτης που να χτυπάει σωστά κορνερ και φάουλ. Κουράστηκε το σύμπαν να βλέπει κατσε και πελκα να μην μπορούνε να σηκώσουνε τη μπάλα απ το χόρτο.
Το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει το μάιο ο santos είναι παίχτης που να χτυπάει σωστά κορνερ και φάουλ. Κουράστηκε το σύμπαν να βλέπει κατσε και πελκα να μην μπορούνε να σηκώσουνε τη μπάλα απ το χόρτο.
- kataramenos5
Ξεπερασμενο ποδοσφαιρο τυπου Αγγελου οπως περσι .Σεντρα σεντρα τον καημο μου μπας και βρω τον Κλαους στη πλατη της αμυνας.Περσι ηταν ο ρατς φετος οι Λεοβατς ,Βιτορ.Περσι ολοι κραζανε ,φετος χειροκροτανε τον τεραστιο προπονητη,εχω πεθανει στο γελιο .Γυρισαμε χρονια πισω.
Φερτε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ρεεε.
ΥΓ Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Γιαννη Ματζουρακη που ανεβασε ΤΟΟΟΣΟ ψηλα την ομαδα του.Το "λεωφορειο" εμεινε στο συνεργειο?
Φερτε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ρεεε.
ΥΓ Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Γιαννη Ματζουρακη που ανεβασε ΤΟΟΟΣΟ ψηλα την ομαδα του.Το "λεωφορειο" εμεινε στο συνεργειο?
- desperando
- Επικοινωνία:
οποιοι νομιζουν οτι ο βλανταν εχει κανα μαγικο ραβδακι απλα γελιουνται
απλα ειχε την ευφυια να δουλεψει σε πραγματα απλα που μπορει η ομαδα να τα αφομοιωσει γρηγορα,να εκμεταλευτει τα βαρια χαρτια της ομαδας και να παρει τα ματσακια λογο της μεγαλης διαφορας ποιοτητας σε σχεση με τους αντιπαλους του
καμια φορα το απλο ειναι και το πιο δυσκολο
απλα ειχε την ευφυια να δουλεψει σε πραγματα απλα που μπορει η ομαδα να τα αφομοιωσει γρηγορα,να εκμεταλευτει τα βαρια χαρτια της ομαδας και να παρει τα ματσακια λογο της μεγαλης διαφορας ποιοτητας σε σχεση με τους αντιπαλους του
καμια φορα το απλο ειναι και το πιο δυσκολο
- potamda
- Bet Guru 2023
Πολύ αισιόδοξο ξεκίνημα. Είδαμε ενδιαφέροντα πράγματα από εσένα σήμερα, ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια.
Κορυφαία στιγμή σου η αλλαγή Πέλκα-Κοροβέση. Πανέξυπνη κίνηση επιτέλους...
ΥΓ. Μου φάνηκε ότι ακολουθεί τη σχολή Φερνάντο ή η ιδέα μου ήταν;
Κορυφαία στιγμή σου η αλλαγή Πέλκα-Κοροβέση. Πανέξυπνη κίνηση επιτέλους...
ΥΓ. Μου φάνηκε ότι ακολουθεί τη σχολή Φερνάντο ή η ιδέα μου ήταν;

Ακριβώς. Εκτός αν πιστεύουν στα αλήθεια κάποιοι ότι σε δύο μέρες προλαβαίνεις όντως να αλλάξεις τόσο μια ομάδαdesperando έγραψε:οποιοι νομιζουν οτι ο βλανταν εχει κανα μαγικο ραβδακι απλα γελιουνται
kataramenos5 έγραψε:Ξεπερασμενο ποδοσφαιρο τυπου Αγγελου οπως περσι .Σεντρα σεντρα τον καημο μου μπας και βρω τον Κλαους στη πλατη της αμυνας.Περσι ηταν ο ρατς φετος οι Λεοβατς ,Βιτορ.Περσι ολοι κραζανε ,φετος χειροκροτανε τον τεραστιο προπονητη,εχω πεθανει στο γελιο .Γυρισαμε χρονια πισω.
Φερτε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ρεεε.
στην πρώτη στραβή θα δούμε χειρότερα εδώ μέσα...
Αρχή με το δεξί, μπράβο.
Την ψυχολογία τους δούλεψε και κάποια σίγουρα πλεονεκτήματα, συμφωνώ με despe
Την ψυχολογία τους δούλεψε και κάποια σίγουρα πλεονεκτήματα, συμφωνώ με despe
Τη γραμμή την ανέβασε μετά το 0-1, όταν είδε ότι δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα καθόλου, οπότε ρίσκαρε λίγο με την άμυνα για να ενώσει κάπως τις γραμμές. Π.χ. ο Πλατανιάς αυτό το κάνει συνεχώς, στο μεταξύ μας ματς τότε βγήκε μόνος του δύο φορές στην πλάτη της άμυνας ο Μακ, σφυρίχτηκε λανθασμένα οφσάιντ και μετά αναρωτιόμασταν γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιχνίδι.kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Γιαννη Ματζουρακη που ανεβασε ΤΟΟΟΣΟ ψηλα την ομαδα του.Το "λεωφορειο" εμεινε στο συνεργειο?
Σήμερα δεν έπαιζε ο Μακ, οπότε ο Μαντζουράκης θεώρησε ότι τον παίρνει να ρισκάρει με αντίπαλο τον πιο αργό Κλάους. Μόνο που ο Κλάους έπαιξε έξοχα στη γραμμή των αμυντικών, ειδικά το δεύτερο γκολ είναι για σεμινάριο.
Στα συν του Ίβιτς η - λογική - αλλαγή του Πέλκα.
- Παλαιολόγος
μηπως εχουμε ηδη τον σαντος και δεν το ξερουμε;
αμα εμαθε το στησιμο της ομαδας δεν χρειαζεται κατι αλλο
διοτι ο σαντος ετσι κι αλλιως δεν εβλεπε στην ροη του ματς
αμα εμαθε το στησιμο της ομαδας δεν χρειαζεται κατι αλλο
διοτι ο σαντος ετσι κι αλλιως δεν εβλεπε στην ροη του ματς
τέτοιο κόλλημα με έναν καρπουζά που αν έρθει εσείς οι ίδιοι οι "κριτές" θα τον βρίζετε στις στραβές, δεν έχουν με τον Φέργκιουσον στην MANUTD...\
σας έχουν πιπιλήσει καλά το μυαλό μερικοί και σε περίπτωση που δεν έρθει, θα είναι για σας μια αποτυχία...
σας έχουν πιπιλήσει καλά το μυαλό μερικοί και σε περίπτωση που δεν έρθει, θα είναι για σας μια αποτυχία...