Vladan Ivic
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- buffalobill4
Re: Vladan Ivic
Μπραβο Βλαντο. Ως παιχτης ησουν ενα μυαλο σκετο. Εχεις πισω σου τη μεγαλη γιουγκικη σχολη απο αποψη ποδοσφαιρικης παιδειας. Δε γινεται να αποτυχεις. Ειμαι σιγουρος γι αυτο.
Αυτο που δεν ξερω ειναι αν πετυχεις σε μας καθως στα δυσκολα αντι να βαλουμε πλατη ριχνουμε την τελειωτικη σπρωξια στο κενο. Ιδωμεν
Αυτο που δεν ξερω ειναι αν πετυχεις σε μας καθως στα δυσκολα αντι να βαλουμε πλατη ριχνουμε την τελειωτικη σπρωξια στο κενο. Ιδωμεν
Επιτέλους είδαμε τα βασικά του ποδοσφαίρου.
Παίκτες να ξέρουν τι θέλουν και έναν προπονητή που παρατάσσει την ομάδα βάσει των παικτών που διαθέτει και όχι βάσει του τρελού εγωισμού του.
Μπράβο Βλάνταν.
Παίκτες να ξέρουν τι θέλουν και έναν προπονητή που παρατάσσει την ομάδα βάσει των παικτών που διαθέτει και όχι βάσει του τρελού εγωισμού του.
Μπράβο Βλάνταν.
- navigator11
Καλή συνέχεια απλά του εύχομαι. Ως προς ο,τιδηποτε άλλο είμαι κάργα επιφυλακτικός. Δεν αναφέρομαι στον Ιβιτς.
- back in black
Πολύ καλή αρχή. Προσδοκάμε ανάλογη συνέχεια, καθώς η σημερινή νίκη δίνει ηρεμία και αυτοπεπόιθηση, επιστρέφουν σημαντικοί πάικτες και το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι βατό.
+1navigator11 έγραψε:Καλή συνέχεια απλά του εύχομαι. Ως προς ο,τιδηποτε άλλο είμαι κάργα επιφυλακτικός. Δεν αναφέρομαι στον Ιβιτς.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Καλή συνέχεια Βλανταν όπως ξεκίνησες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
joshua έγραψε:Τελικα μπορουμε να παιξουμε 4-3-3 και χωρις εξτρεμ?
Μην πιάνεσαι απο ενα Ματς εχουνε δει τις επιστροφές πελκα ως εξτρεμ και ο μυστα μέτριος ειναι σε ποιοτητα για εκει
Με γκαρι ζαιρο κ μακ μια χαρα μπορεις
+2Odi έγραψε:Επιτέλους είδαμε τα βασικά του ποδοσφαίρου.
Μπράβο Βλάνταν.
Μην το ξαναρχιζουμε απο οποιοδηποτε 3-5-2 με το υλικο που εχουμε το 4-3-3 ειναι κλασεις ανωτερο .MANIAKOS έγραψε:joshua έγραψε:Τελικα μπορουμε να παιξουμε 4-3-3 και χωρις εξτρεμ?
Μην πιάνεσαι απο ενα Ματς εχουνε δει τις επιστροφές πελκα ως εξτρεμ και ο μυστα μέτριος ειναι σε ποιοτητα για εκει
Με γκαρι ζαιρο κ μακ μια χαρα μπορεις
Οταν γυρίσουν γκαρι και ζαιρο ιςως ναι αλλιως διαφωνω
Εξάλλου και 4 3 3 εχουμε παιξει φετος
Εξάλλου και 4 3 3 εχουμε παιξει φετος