Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ,12/03/19:30,NS1
Re: Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ,12/03/19:30,NS1
Ο σιδηροπουλος ειναι πολυ καλος διαιτητής!
Sent from my mind using boobs power
μια χαρά τα λέει ο thanix.δεν έχει να κάνει με τουντορικους, έχει να κάνει με αυτούς που στηρίζουν τον προπονητή και στα δύσκολα, και αυτούς που ζητάνε αίμα κάθε χρόνο ίδια εποχή και έχουν κάνει πολύ κακό στην ομάδα.hasio_john έγραψε:Έχετε πολύ πλάκα οι ...Τουντορικοί! Είμαι σίγουρος πως στεναχωριέστε για το αποτέλεσμα ως τώρα!Thanix έγραψε:Πρόλαβε πρόλαβε! Να δεις για ποτε θα προλάβουν να τον βγάλουν άχρηστο και τον βλανταν τα λαγωνικά!
Πρέπει να έχεις παρωπίδες για να μην μπορείς να δεις πως τα συστήματα του Τούντορ ήταν ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!
Στον παγκο τι αλλο εχουμε?
Ελα ρε Θανιξ μην ασχολεισε με τρολλ.
Ελα ρε Θανιξ μην ασχολεισε με τρολλ.
O Sιδηροπουλος πρεπει να φαει μηνυση αμα τραυματιστει παιχτης...τι χανουμε ρε...πω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Σάβ 12 Μαρ 2016, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε Hasio, συγνώμη κιόλας, αλλά δεν βλέπω κανέναν Τουντορικό ή... Τουντορόσκυλο. Όλοι χαίρονται και μακάρι η αλλαγή ενός και μόνο προσώπου να αλλάξει τα πράγματα.hasio_john έγραψε:Έχετε πολύ πλάκα οι ...Τουντορικοί! Είμαι σίγουρος πως στεναχωριέστε για το αποτέλεσμα ως τώρα!Thanix έγραψε:Πρόλαβε πρόλαβε! Να δεις για ποτε θα προλάβουν να τον βγάλουν άχρηστο και τον βλανταν τα λαγωνικά!
Πρέπει να έχεις παρωπίδες για να μην μπορείς να δεις πως τα συστήματα του Τούντορ ήταν ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!
- buffalobill4
Αν πιστευετε οτι οσοι στηριξαμε εναν προπονητη ειμαστε κολλημενοι, πολλω δε μαλλον, οτι χωρις αυτον στεναχωριομαστε που κερδιζει ο ΠΑΟΚ με αλλον προπονητη (που τυγχανει να ειναι η μεγαλυτερη μου ποδοσφαιρικη καψουρα τα τελευταια χρονια), τι το θελουμε το φορουμ ρε παιδια? Ας το κλεισουμε
- hasio_john
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Thanix έγραψε: Εγώ λέω να μην βγάλεις και τον βλανταν άχρηστο! Γιατι εγώ θα τον στηρίξω 2 φορές όσο τον τουντορ! Και για το αν χαιρόμαστε άσε να το ξέρουμε εμείς καλύτερα! Μπουφο ε μπουφο!

ΑΠΟΛΑΥΣΕ τον καινούργιο ΠΑΟΚ, με πραγματικό (επιτέλους) προπονητή και μην μου εξάπτεσαι!
Εσείς είστε ικανοί να περιμένετε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ για να την πείτε σε μας!
ΚΑΤΑΝΤΙΑ και τίποτα άλλο! Αντί να χαρείτε για την ομάδα μας και τον νέο προπονητή, συνεχίζετε την μαυρίλα σας!
Εδώ ο άλλος έχει ακόμα άβαταρ του απολυμένου προπονητή! Να μπει καμιά μέρα ο Ίβιτς να ρίξει ένα βλέφαρο στα σχόλια και να βλέπει Τούντορ! ΈΛΕΟΣ!
MANIAKOS έγραψε:Βαζει εμπειρία βούρκου ιωαννινων
Skickat från min iPhone med Tapatalk

Παντως χωρις πλάκα για το νερό που εχει πέσει μια χαρα ειναι το γήπεδο! Σε καμια Λιβαδειά τωρα θα παίζαμε με μπουκάλες κατάδυσης
Γκοοοοοοοοοοοοοοολ
Κοροβεσης κεφάλια ωραία σέντρα Μυστακιδης
SM-N9005
Κοροβεσης κεφάλια ωραία σέντρα Μυστακιδης
SM-N9005
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 12 Μαρ 2016, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hasio εχεις πρόβλημα κατανόησης φίλε...
Τρίτο Σέντερ Μπακ θελει τωρα