Από την στιγμή που δεν γκρεμίζεται η τούμπα δεν μπορείς να πεις που θα επενδύσει ο σαββιδης τα λεφτά του. Ωραία η έκθεση και εγώ εκει θέλω αλλα δεν θα παίρνει ποτέ άδεια για γήπεδο στο κέντρο της πόλης. Δεν ειναι λειτουργικό για την πόλη.The_Stalker έγραψε:Γήπεδο στην Τούμπα, ή στην έκθεση, ή σε άλλο πλανήτη.
Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol
- The_Stalker
Τασέο,
φυσικά δεν μπορώ να πω πού θα επενδύσει ο Ιβάν. Το γήπεδο όμως είναι απόφαση όλου του ΠΑΟΚ και νομίζω ότι και ο Ιβάν έχει δηλώσει κάτι ανάλογο.
Ούτε η Τούμπα είναι λειτουργική ως θέση. Και σε λίγα χρόνια ίσως να μην είναι και το Καρατάσιου. Αυτά εξαρτώνται και από τη γενικότερη πολιτική ως προς την ανάπτυξη της πόλης και το κυκλοφοριακό. Λύσεις μπορούν να δοθούν, αρκεί να υπάρχει θέληση, όχι όπως το μετρό..
Επανέλαβα κάτι που έχουν εκφράσει ακριβώς έτσι οι περισσότεροι από τους συνδέσμους. Και ο λόγος δεν είναι αποκλειστικά "ρομαντικός". Δεν θεωρώ σωστό ν' αφήσουμε το κέντρο της πόλης. Αν μπορούμε να έχουμε τρεις πυρήνες δυτικά - κέντρο - ανατολικά, είναι το καλύτερο.
φυσικά δεν μπορώ να πω πού θα επενδύσει ο Ιβάν. Το γήπεδο όμως είναι απόφαση όλου του ΠΑΟΚ και νομίζω ότι και ο Ιβάν έχει δηλώσει κάτι ανάλογο.
Ούτε η Τούμπα είναι λειτουργική ως θέση. Και σε λίγα χρόνια ίσως να μην είναι και το Καρατάσιου. Αυτά εξαρτώνται και από τη γενικότερη πολιτική ως προς την ανάπτυξη της πόλης και το κυκλοφοριακό. Λύσεις μπορούν να δοθούν, αρκεί να υπάρχει θέληση, όχι όπως το μετρό..
Επανέλαβα κάτι που έχουν εκφράσει ακριβώς έτσι οι περισσότεροι από τους συνδέσμους. Και ο λόγος δεν είναι αποκλειστικά "ρομαντικός". Δεν θεωρώ σωστό ν' αφήσουμε το κέντρο της πόλης. Αν μπορούμε να έχουμε τρεις πυρήνες δυτικά - κέντρο - ανατολικά, είναι το καλύτερο.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι συνοικια για να εξαρταται η υπαρξη του απο την θεση του γηπεδου στην πολη. Για την ακριβεια δεν ειναι ουτε συνοικια οσιας ξενης ουτε ζαγκλιβερι. Καμια συγχρονη γηπεδαρα δεν ειναι σε κεντρο πολης.
- john4serres
Προσωπικα:
αν ειναι αδυνατο να προχωρησει η ανακαινιση της Τουμπας , τοτε ειμαι θετικος για Δυτικά.
Επειτα θα ταιριάζει γάντι το σύνθημα :
πω πω πω πως θα φυγετε απο δω ;
αν ειναι αδυνατο να προχωρησει η ανακαινιση της Τουμπας , τοτε ειμαι θετικος για Δυτικά.
Επειτα θα ταιριάζει γάντι το σύνθημα :
πω πω πω πως θα φυγετε απο δω ;
- Μπαρκαρούτσος
Οι τρεις πυρήνες θα χαλάσουν πολύ την ήδη ρημαγμένη προσέλευση.
Έναν πυρήνα, μια καρδιά, μια αετοφωλιά θέλει ο Π.Α.Ο.Κ.! Το ένα ιδιόκτητο γήπεδο υπάρχει ήδη...
Εγώ θα γούσταρα ένα γήπεδο δίπλα στο Παλατάκι, κι ας μένω στην..απέναντι μεριά της πόλης!
Έναν πυρήνα, μια καρδιά, μια αετοφωλιά θέλει ο Π.Α.Ο.Κ.! Το ένα ιδιόκτητο γήπεδο υπάρχει ήδη...
Εγώ θα γούσταρα ένα γήπεδο δίπλα στο Παλατάκι, κι ας μένω στην..απέναντι μεριά της πόλης!
To Emirates που είναι δηλαδή;Taseos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι συνοικια για να εξαρταται η υπαρξη του απο την θεση του γηπεδου στην πολη. Για την ακριβεια δεν ειναι ουτε συνοικια οσιας ξενης ουτε ζαγκλιβερι. Καμια συγχρονη γηπεδαρα δεν ειναι σε κεντρο πολης.
- john4serres
Τι εννοεις 3 πυρήνες ;RoMaN έγραψε:Οι τρεις πυρήνες θα χαλάσουν πολύ την ήδη ρημαγμένη προσέλευση.
Γήπεδο διπλα στο Παλατάκι; Πιστευω δεν θα αρεσει στον λαο των WS.
10-15 λεπτα με το μετρο απο το κεντρο του Λονδινου.Το Χαιμπουρι ηταν στο κεντρο του Β.Λονδινου.pgetsos έγραψε:To Emirates που είναι δηλαδή;Taseos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι συνοικια για να εξαρταται η υπαρξη του απο την θεση του γηπεδου στην πολη. Για την ακριβεια δεν ειναι ουτε συνοικια οσιας ξενης ουτε ζαγκλιβερι. Καμια συγχρονη γηπεδαρα δεν ειναι σε κεντρο πολης.
Σύγχρονο γήπεδο άμεσα με όλα τα παρεμφερή προπονητικά κ.τ.λ. μαζεμένα, ακόμα και γήπεδο handball αν γίνεται, κι ας είναι και
στην Νέα Ελβετία-κεραμοποιεία Αλλατίνη, δίπλα ακριβώς στης... "γειτονιάς" ...
είσαι λλλέέέμμμεεε...
...πάντα και...ΠΑ-ΝΤΟΥ!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 12 Μαρ 2016, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νόμιζα ήταν στη περιοχή Χαιμπουρι, κοντά στο παλιόLuther έγραψε: 10-15 λεπτα με το μετρο απο το κεντρο του Λονδινου.Το Χαιμπουρι ηταν στο κεντρο του Β.Λονδινου.
- john4serres
το Emirates ειναι μες την πολη του Λονδινου , με την διαφορα οτι το Λονδινο ειναι μεγαλουπολη.
Highbury - Emirates
με τα ποδια ειναι 7 λεπτα.
Highbury - Emirates
με τα ποδια ειναι 7 λεπτα.
Νομιζω γενικα αγγλια τα γηπεδα ειναι μες την πολη
Δε νομιζω οτι το γηπεδο πρεπει να φυγει απο το χωρο της τούμπας. Βλέποντας στο google map ο χώρος που πιάνει η τούμπα ειναι περίπου ίσος σε μέγεθος με το χωρο που πιάνει το Καραϊσκάκη οποτε αν πέσουν λεφτα νομιζω μια χαρα γηπεδο μπορει να γινει. Σιγουρα σε χωρο εξω απο την πολη υπαρχουν περισσοτερες δυνατότητες αλλα η τούμπα εχει μια ιστορία.
- ace79grpaok
Θα ήθελα γήπεδο δίπλα στο παλατάκι 45000 θέσεων .
Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol2
Τουλάχιστον 70.000 θέσεων γιατι οι 28.701 θέσεις ειναι εδω και 40 χρονια sold out!
Ξερω ξερω ενα γήπεδο θα φέρει κοσμο και θα ειναι γεμάτο! Όπως θα έφερνε κοσμο και ένας μεγιστάνας... Ούπς εγινε αυτο;;; Το ξεχασα...
ΥΓ δεν το γράφω για σένα ace , το γράφω για όσους θέλουν γήπεδα Γερμανίας σε μια χώρα με μέσο όρο εισιτηρίων 8-12 χιλιάδες
Sent from my mind using boobs power
Ξερω ξερω ενα γήπεδο θα φέρει κοσμο και θα ειναι γεμάτο! Όπως θα έφερνε κοσμο και ένας μεγιστάνας... Ούπς εγινε αυτο;;; Το ξεχασα...
ΥΓ δεν το γράφω για σένα ace , το γράφω για όσους θέλουν γήπεδα Γερμανίας σε μια χώρα με μέσο όρο εισιτηρίων 8-12 χιλιάδες
Sent from my mind using boobs power