Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλησπέρα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του πολυπληθέστερου Π.Α.Ο.Κ.τσίδικου site, του PAOKmania...
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους και μακάρι το Π.Α.Ο.Κ.-μάνια να αποτελεί διαχρονικά ένα καθαρά Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο, το λαοφιλέστερο μάλιστα, μέσο έκφρασης του τεράστιου λαού μας!!!
Ηλιόλουστο μεσημέρι σήμερα, ζεστό, πανέμορφο...Απόλυτα ταιριαστό με τέτοια πολυαντιπροσωπευτική γιορτή!!!
Υ.Γ. Αχ βρε Αποστόλη μου με τις ωραίες σου ιδέες που ως τώρα δεν είχες...Δεν πειράζει όμως, τα 100 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα...Μετά θα έχεις όλο τον χρόνο να έχεις τις ωραιότερες ιδέες ever...
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους και μακάρι το Π.Α.Ο.Κ.-μάνια να αποτελεί διαχρονικά ένα καθαρά Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο, το λαοφιλέστερο μάλιστα, μέσο έκφρασης του τεράστιου λαού μας!!!
Ηλιόλουστο μεσημέρι σήμερα, ζεστό, πανέμορφο...Απόλυτα ταιριαστό με τέτοια πολυαντιπροσωπευτική γιορτή!!!
Υ.Γ. Αχ βρε Αποστόλη μου με τις ωραίες σου ιδέες που ως τώρα δεν είχες...Δεν πειράζει όμως, τα 100 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα...Μετά θα έχεις όλο τον χρόνο να έχεις τις ωραιότερες ιδέες ever...
Εμείς κι εμείς μείναμε πάλι...Λέω να πέσω για νάνι...Πάτερ μας πούλησες παπά μάλλον...για το ποπ κορν!!! 
Τι να κανω ρε Γρηγορη?
Πηγε η παπαδιά να δει τις αδελφες της και ..................ξεμεινα λιγο παραπανω.

Πηγε η παπαδιά να δει τις αδελφες της και ..................ξεμεινα λιγο παραπανω.
Τι γινεται ρε πστη μου?
11.30 και σεφτε δεν καναμε.
Ας ελπισουμε το απογευμα να ερθουν οι γριες στα μνηματα.
Πρεπει να κανω και γρηγορα γιατι ...............εχει αγωνα λαιμαι.
11.30 και σεφτε δεν καναμε.
Ας ελπισουμε το απογευμα να ερθουν οι γριες στα μνηματα.
Πρεπει να κανω και γρηγορα γιατι ...............εχει αγωνα λαιμαι.
Καλησπέρα σε όλους...Οι καφέδες τελειώσανε εδώ και ώρα...
Σε λίγο αρχίζουν τα νέκταρ και το απόγευμα νίκη στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!

Σε λίγο αρχίζουν τα νέκταρ και το απόγευμα νίκη στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!
Καλα ρε,τι ειπα και με βαλατε στη.....μεση?
Εγγεγραμμένα μέλη: Alexa [Bot], Bing [Bot], DC, Google [Bot], Google Adsense [Bot], goran 64, john4serres, Lord, nkalis, pgetsos, prist64, RoMaN, Sekeris4, thanasakiss4, Νοήμωνας ΠΑΟΚτσής, Yahoo [Bot]
Εγγεγραμμένα μέλη: Alexa [Bot], Bing [Bot], DC, Google [Bot], Google Adsense [Bot], goran 64, john4serres, Lord, nkalis, pgetsos, prist64, RoMaN, Sekeris4, thanasakiss4, Νοήμωνας ΠΑΟΚτσής, Yahoo [Bot]
Όλο στη μέση σε βάζουν αυτοί...αφού!!! Ούτε...γαμπροί σου να τανε...
Που το δίνω δηλαδή ρε πάτερ; Σπιτάκι μου θα "σφυρίξω" κάνα δυο και μετά βουρ για Μίκρα-Π.Α.Ο.Κ. handball λλλέέέμμμεεε και στο 10' του δευτέρου ημιχρόνου την κάνουμε για T.V. και Αγρίνιο - Π.Α.Ο.Κ. με τη μία!!!
Που το δίνω δηλαδή ρε πάτερ; Σπιτάκι μου θα "σφυρίξω" κάνα δυο και μετά βουρ για Μίκρα-Π.Α.Ο.Κ. handball λλλέέέμμμεεε και στο 10' του δευτέρου ημιχρόνου την κάνουμε για T.V. και Αγρίνιο - Π.Α.Ο.Κ. με τη μία!!!
Ο τελευταίος καφές της ημέρας θα είναι ο καπουτσίνο κατα τη διάρκεια του ματσακίου στο Αγρίνιο - το ματσάκι δλδ - ο καφές στο Άλσος καφέ.... 
Έμεινα ξαφνικά μόνος μου με τον Π.Α.Ο.Κ.87 και τους διάφορους Γκούγκληδες!!! Μα που πήγαν όλοι;;;
Ας σφυρίξω κάνα νέκταρ ακόμα μπας και στανιάρω...
Έχω και αγώνες μετά λλλέέέμμμεεε...

Ας σφυρίξω κάνα νέκταρ ακόμα μπας και στανιάρω...
Εδώ τελείωσε...
Έχω θέμα Goran.
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160312/8a13597b6c0fec28a104b6b689f5ef14.jpg[/img]
SM-G920F
Έχω θέμα Goran.
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160312/8a13597b6c0fec28a104b6b689f5ef14.jpg[/img]
SM-G920F