Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Pilote μιά και είσαι vip στο tapatalk,έχεις μπεί για beta εκδόσεις;δοκιμαστικές;

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

οχι δεν έχω μπει
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

pgetsos έγραψε:Επίσης, το light theme, σε όλες τις εφαρμογές, είναι για άτομα που τους αξίζει άμεσος και βάναυσος θάνατος :lol: Άλλαξε το αμέσως!
Πέτρο σε μένα το λές;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ναι :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Απορώ που κάποιοι γράφονται μέλη και για αρχή ποστάρουν επί μέρες το...απόλυτο τίποτα!!! :o

Δεν μπορεί κάποιος να παρακολουθεί όλα τα topics δίχως να είναι μέλος ρε παιδιά;;; :?

Μου έχει ξεφύγει κάτι δηλαδή;;; :roll:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τι σε πειράζει εσένα αυτό;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τίποτα...απλά δεν ήξερα που να το...επισημάνω... ;)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τι θα γίνει ρε γκοραν?και στο τι θα γράφουν τα μέλη θες να κάνεις κουμάντο?με ποιον θα πλακωθεις σήμερα για να πάρω ποπ κορν? :?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Με σένα πάντως όχι... :(
Άβαταρ μέλους
goran 64

Θα παρακαλούσα τον @ Odi να ρίξει μια ματιά στα τελευταία ποστ του "κλειδωμένου" πλέον topic του IgorTudor, όπου του απευθύνω ένα μήνυμα-απάντηση σε δικό του ποστ που με αφορούσε κι αν θελήσει ας μου απαντήσει ότι το διάβασε-έλαβε υπ όψιν του έστω!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Φυσικά και το διάβασα.

Ο καθένας έχει την γνώμη του και δεν είναι αναγκαίο να είναι η σωστή.Forum είναι,δεν είναι δικαστήριο.

Όσον αφορά το τελευταίο περί "αρπάγματος" μαζί σου,σου πει άπειρες φορές εγώ και άλλοι Mods πως συχνά όταν διαφωνείς με κάποιον (σχεδόν καθημερινά) προσπαθείς άνευ λόγου να επιβάλλεις την άποψη σου και στο 99% των περιπτώσεων πετώντας μια ατάκα με την οποία υπονοείς οτι το άτομο που διαφωνεί μαζί σου δεν είναι ΠΑΟΚτσής.Στο έχουν πει και μέλη,έχουν γίνει και αναφορές σε πολλά σου post.Και αρπάζομαι γιατί επιλέγεις να παριστάνεις τον χαζό κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνεις.Το συνεχίζεις ακατάπαυστα παρά τις παραινέσεις που σου έχουν γίνει από το team των mods και μας γράφεις κανονικά.

Κατ εμέ αυτό είναι προσβολή για τον εκάστοτε συνομιλητή και για τους Mods που δίνουμε χρόνο και ενέργεια για τον ΠΑΟΚ και για αυτό το site και για αυτό τον λόγο είχες φάει και ban.Σε σέβομαι,γιατί είσαι αρρωστάκι,αλλά η συμπεριφορά σου είναι λάθος.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Odi έγραψε:Φυσικά και το διάβασα.

Ο καθένας έχει την γνώμη του και δεν είναι αναγκαίο να είναι η σωστή.Forum είναι,δεν είναι δικαστήριο.

Όσον αφορά το τελευταίο περί "αρπάγματος" μαζί σου,σου πει άπειρες φορές εγώ και άλλοι Mods πως συχνά όταν διαφωνείς με κάποιον (σχεδόν καθημερινά) προσπαθείς άνευ λόγου να επιβάλλεις την άποψη σου και στο 99% των περιπτώσεων πετώντας μια ατάκα με την οποία υπονοείς οτι το άτομο που διαφωνεί μαζί σου δεν είναι ΠΑΟΚτσής.Στο έχουν πει και μέλη,έχουν γίνει και αναφορές σε πολλά σου post.Και αρπάζομαι γιατί επιλέγεις να παριστάνεις τον χαζό κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνεις.Το συνεχίζεις ακατάπαυστα παρά τις παραινέσεις που σου έχουν γίνει από το team των mods και μας γράφεις κανονικά.

Κατ εμέ αυτό είναι προσβολή για τον εκάστοτε συνομιλητή και για τους Mods που δίνουμε χρόνο και ενέργεια για τον ΠΑΟΚ και για αυτό το site και για αυτό τον λόγο είχες φάει και ban.Σε σέβομαι,γιατί είσαι αρρωστάκι,αλλά η συμπεριφορά σου είναι λάθος.

+23310 απο εμενα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

goran 64 έγραψε:Με σένα πάντως όχι... :(
Που να πλακωθείς μαζί μου?αφου δεν είμαι ΠΑΟΚτσης εγώ μόνο εσύ και μετά εσπασε το καλουπι
Άβαταρ μέλους
goran 64

@ Odi, προσωπική σου εκτίμηση φίλε μου, ίσως και κάποιων ακόμα που ενοχλούνται απ την υπομονή που δείχνω, προσπαθώντας μόνο να μην περνάνε ασχολίαστα διάφορα προπαγανδιστικά σχόλια εις βάρος του Π.Α.Ο.Κ., ειδικά μέσα σε ένα Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο site σαν αυτό!!!

Δεν έχω προκαλέσει κανέναν έως τώρα, εκτός αν είναι συνεχόμενο trolll (όχι φυσικά τον @ MANIAKOS :D ), εμμονικός, ή φτάνει στα όρια της εμπάθειας εναντίον μελών του Π.Α.Ο.Κ.!!!

Έχω αποδείξει επανειλημμένα ότι σέβομαι την αντίθετη απ την δική μου άποψη, όταν αυτή δεν πάει να περάσει-καθιερωθεί με εκνευριστικά επαναλαμβανόμενα posts, αλλά αποτελεί απλά μία άποψη, αλλά φαίνεται δεν έχεις-έχετε δώσει σημασία σε τέτοιου είδους συμπεριφορές μου και δεν μπορώ να κατανοήσω τον ακριβή λόγο γι αυτό!!!

Έχετε ασχοληθεί μαζί μου περισσότερο και αυστηρότερα του επιτρεπομένου πολλοί από εσάς, είτε "κατηγορώντας" με άδικα και αναίτια, είτε ακόμα χειρότερα αλλοτριώνοντας τα νοήματα των posts μου αναφερόμενοι σε συγκεκριμένα-απομονωμένα κομμάτια τους και δίχως να εξετάζετε το σύνολο τους!!! Το θεωρώ εκτός από άδικο και ιδιαιτέρως ενοχλητικό!!!

Τελευταία απόδειξη εσύ ο ίδιος, αυτό που σου έγραψα χθες, το οποίο λες ότι το διάβασες κι αντί να ζητήσεις μία συγγνώμη γιατί (πιθανά) παρανόησες ή και έκανες λάθος βρε αδερφέ (εκτός κι αν διεκδικείς το αλάθητο του Πάπα), περνάς σε μία εντελώς στείρα και αναίτια αντεπίθεση, βασισμένη σε ανακρίβειες και, είμαι βέβαιος, ατσεκάριστες αναφορές από ορισμένους που ενοχλούνται με την παρουσία μου εδώ μέσα για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους!!!

Αν σας χαλάω τη σούπα μάγκες, πείτε το μου να την κάνω στα ίσια και παλικαρίσια, όπως τόσα χρόνια ξέρω και λειτουργώ!!! Αν πάλι αυτό είναι απλά η ιδέα μου, τότε απαιτώ μεγαλύτερο σεβασμό και περισσότερη ισονομία με όσους τουλάχιστον με αναφέρουν ότι τους ενόχλησα!!!

Αναμένω με ενδιαφέρον την συνέχεια από εδώ και πέρα!!!

Υ.Γ. Τιμή μου αν με αποκαλείς "αρρωστάκι" γιατί τηρώ και υποστηρίζω ακόμα στο έπακρο και δίχως εκπτώσεις τα ιδανικά του Π.Α.Ο.Κ. που μου δίδαξε ο παππούς μου κι ο πατέρας μου!!! Πιστεύω αυτό ακριβώς να εννοείς κι όχι τίποτε διαφορετικό!!!

Edit: Το θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο αυτό που γίνεται τώρα, δηλαδή να αφήνετε να μου την πέφτει αναίτια και μόνο για να με ξανακάνει να παρεκτραπώ ένας συγκεκριμένος συμφορουμίτης, ο οποίος μάλιστα έχει αποδείξει έμπρακτα και επανειλημένα με τα posts του την εμπάθεια του εναντίον μου!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Φυσικά και αυτό εννοώ με το "αρρωστάκι".

Δεύτερον,γιατί να ζητήσω συγνώμη;Επειδή νόμιζα πως με αποκάλεσες "Fan boy";Εγώ έγραφα εκείνη την ώρα και στο αρχικό σου Post δεν κατάλαβα οτι αναφερόσουν σε άλλον.Όταν συνδέθηκα σήμερα και είδα την απάντηση σου,το topic ήταν κλειδωμένο.Δεν το θεώρησα σημαντικό να ξεκλειδώσω ολόκληρο topic,γραπτός λόγος είναι παρανοήσεις γίνονται.

Για τον αν θυμώνω και γράφω οτι να ναι,εγώ έχω παρουσία εδώ μέσα από το 2008.Τα μέλη ξέρουν ποιος είμαι,πως γράφω και ποιες είναι οι θέσεις μου και πιστεύω σε όλον αυτόν τον καιρό δεν έχω στεναχωρήσει πολλούς.

Και τώρα στα σημαντικά:

Πρώτον δεν σέβεσαι την άποψη των άλλων.Σε οτιδήποτε διαφωνείς δίνεις την ίδια απάντηση του στυλ "αποκαλύπτεσαι... :? :? τελικά συνοπαδέ :roll: :roll: μου..ΠΑΟΚ είμαστε όλοι :? :? :roll: :roll: "

Αν αυτό για εσένα δεν αποκαλεί υπόνοια για τον αν ο συνομιλητής σου είναι ΠΑΟΚ ή όχι δεν με αφορά.Με αφορά η πραγματικότητα και αυτή είναι οτι έχεις πλακωθεί με το μισό forum και όλοι έχουν τα ίδια παράπονα.

Δεύτερον,όσο για την δουλειά των mods και που δίνουν σημασία,να ξέρεις οτι υποβαθμίζοντας την αφιλοκερδή δουλειά ανθρώπων που ξοδεύουν μέρες από την ζωή τους (π.χ εγώ σήμερα το ρεπό μου) για να ακούγονται ΠΑΟΚτσήδικες γνώμες δεν κερδίζεις τίποτα και δεν σε τιμάει.

Τώρα για την ισονομία,σε πληροφορώ οτι μέλη με πολύ λιγότερες συγκρούσεις και συνεχείς αντεκλίσεις από οτι εσύ που μέρα παρά μέρα αρπάζεσαι με κάποιον,έχουν φάει πολλά περισσότερα ban από εμάς.Οπότε είσαι ευνοημένος ως προς αυτό.Και την μία φορά που έπεσε ban σε εσένα,μέσα σε 1-2 μέρες έγινε άρση του ban και ξαναέγραψες άμεσα,πάλι γράφοντας μας στα παλιά σου τα παπούτσια.

Εν ολίγοις εγώ σαν Mod,σου ξαναλέω οτι πρέπει να σταματήσεις συνεχώς να αρπάζεσαι με άλλα μέλη.Γίνεται κουραστικό,επαναλαμβανόμενο και γραφικό.

Δεν θα μπω στον κόπο να γράψω άλλο σεντόνι.Αν θέλεις κατάλαβε αυτά που σου λέω εγώ και οι υπόλοιποι Mods,αν όχι συνέχισε αυτό που κάνεις.Θιγμένος δεν είσαι πάντως,ούτε αδικημένος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”