Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
To αν ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει τον Ίβιτς και του χρόνου ή όχι, θα πρέπει να το ξέρει άμεσα (αν δεν το ξέρει ήδη). Είναι ζήτημα προγραμματισμού.
Αν γίνει το λάθος που έγινε τα προηγούμενα χρόνια και ανακοινώσουμε προπονητή μέσα Ιούνη, κλάφτα Χαράλαμπε.
Αν γίνει το λάθος που έγινε τα προηγούμενα χρόνια και ανακοινώσουμε προπονητή μέσα Ιούνη, κλάφτα Χαράλαμπε.
- painkiller4
F.Santos
Agguire
M.Bielsa
ή αλλιώς ο δικός μας
Sergio conceicao
Agguire
M.Bielsa
ή αλλιώς ο δικός μας
Sergio conceicao
-
δεν σας αρεζε ο τουντορ που τον λεγατε μαθητευομενο και σας αρεσει ο ιβιτς. μαλιστα αλλο τι θα ακουσουμε εδω μεσα
λοιπον ο ιβιτς ΕΥΤΥΧΩΣ δεν μενει, μακαρι να κλεισουν σαντος γιατι αυτος ο καρκινος που λεγεται λαος ΠΑΟΚ και αρδ μονο με αυτον θα σταματησει
παντος οποιος ξερει μπαλα εδω μεσα θα με καταλαβει
ετσι πως ειναι ο ΠΑΟΚ με τους παιχτες που εχει και με την νοοτροπια που εχει και με την λιγη υπομονη που εχει μονο μια σχολη προπονητη μας κανει η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΤΕΛΟΣ
λοιπον ο ιβιτς ΕΥΤΥΧΩΣ δεν μενει, μακαρι να κλεισουν σαντος γιατι αυτος ο καρκινος που λεγεται λαος ΠΑΟΚ και αρδ μονο με αυτον θα σταματησει
παντος οποιος ξερει μπαλα εδω μεσα θα με καταλαβει
ετσι πως ειναι ο ΠΑΟΚ με τους παιχτες που εχει και με την νοοτροπια που εχει και με την λιγη υπομονη που εχει μονο μια σχολη προπονητη μας κανει η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΤΕΛΟΣ
- ΑποστόληςΑ
- Panos Fanfaras
Καρπουζάς ή τανκς.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Αυτός είναι loserpaoktzis έγραψε:ΝΑΙ και εγω θελω ΜΟΥΡΙΝΙΟΑποστόληςΑ έγραψε:Valverde
- zarathustra79
Το μεταφέρω εδώ.aoratos έγραψε:Αν διαβαςεις πιο προςεκτικα θα δεις οτι σου εγραψα πως μια δεκαετια στην προπονητικη ειχε πριν απο την Ξανθη. Τα αποτελεσματα της πορειας του μπορεις να τα δεις με καθε λεπτομερεια στο wiki και το transfermakt και τα καταγραφω και συνοπτικα σε προηγουμενο ποστ.
Το μελλον κανεις δεν μπορει να το ξερει ομως μπορει ο καθενας να εχει το θαρρος της γνωμης με στοιχεια κατι που αποφευγουν πολλοι εδω που απλως περιοριζονται στο να επαναλαμβανουν κλισε τα οποια ομως δεν βοηθουν τον ουσιαστικο διαλογο μεταξυ μας.
Καταρχας το οτι δεν έχει κάνει κάτι σπουδαίο στην καριέρα του δεν εχει να κανει απαραιτητα να κανει με την ικανοτητα του, αλλα και με το επιπεδο των ομαδων στο οποιο βρεθηκε. Απο κει κ περα αν θες μπορω να σου δωσω παρα πολλα παραδειγματα προπονητων που ως αυτην την ηλικία είχαν μέτρια καριέρα. Ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο ρεχάνγκελ, που ξεκίνησε από την Saarbrucken, μετα πηγε στην kickers offenbach, μετά στη werder από όπου απολύθηκε όμως μετά από 14 παιχνίδια, καπάκι στη dordumd η οποία όμως τότε μάλλον δεν ήταν και στα πολύ καλά της και σε δυο χρόνια ηταν 8η κ 11η, μετα arminia bielefeld που ηταν μια απο τα ιδια κ χειροτερα (16ος κ υποβιβασμος), μετα στη fortuna dusseldorf που για πρωτη φορα ειχε ρεκορ νικων που πλησιαζε στο 50%, για να παει τελος για 2η φορα στη werder όπου έκανε το μεγάλο όνομα αφού έμεινε εκει 14 χρόνια κατακτώντας δυο φορες και τον τίτλο της bundesliga. Όταν ανέλαβε τη werder είχε ήδη μια δεκαετία στους πάγκους...
- painkiller4
- john4serres
ναι ρε φιλε.panpangr77 έγραψε:Εγω θέλω αυτον
https://en.wikipedia.org/wiki/Jorge_Sampaoli
ΠΑΟΚ με παικτες πιτμπουλ.
- potamda
- Bet Guru 2023
Καταρχήν να αλλάξει ο τίτλος "Πιθανός νέος προπονητής 2016/Μάρτιος 2017"... 

- Kostas_Peraia4
O Sampaoli ειναι μεγαλη προπονηταρα,αλλα δεν εχει βγει ποτε εκτος συνορων λατινικης αμερικης
- zarathustra79
Ε με βαση τα ονοματα που γραφετε, γιατι να μη βαλουμε εξαρχης τον γκαρσια προπονητη να τελειωνουμε;;;
Με αυτόν και ταυτόχρονα την παρούσα "ακριβή" σύνθεση του ρόστερ μας, θα έχουμε πολύ πιθανά 40 και πλέον θλάσεις και αποχώρηση του, πριν ακόμα την παρέλαση του Οκτωβρίου...john4serres έγραψε:ναι ρε φιλε.panpangr77 έγραψε:Εγω θέλω αυτον
https://en.wikipedia.org/wiki/Jorge_Sampaoli
ΠΑΟΚ με παικτες πιτμπουλ.