Και παγκόσμια ειρήνη όπως στα καλλιστείαΑποστόληςΑ έγραψε:Ξέχασες την ειρήνη...Kourdos έγραψε:... Υγεία, Πρόοδο, Αγάπη!

Και παγκόσμια ειρήνη όπως στα καλλιστείαΑποστόληςΑ έγραψε:Ξέχασες την ειρήνη...Kourdos έγραψε:... Υγεία, Πρόοδο, Αγάπη!
Μόνον έναν και δεν ήμουν στην αρχική ομάδα των διαχειριστών που έφτιαξαν τη σελίδα, μπήκα λίγες μέρες αργότερα στη σελίδα (σαν απλό μέλος τον πρώτο καιρό), αλλά από τότε -όπως και πολλοί άλλοι- δεν υπήρξε μέρα που να μην μπω!!!kataramenos5 έγραψε:Χρονια πολλα παλικαρια.
Ποσους λογαριασμους εχει πια αυτος ο teacher.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εννοείται ότι αυτά που γράφηκαν ότι ήταν δική μου ιδέα το φόρουμ αυτό δεν ανταποκρίνονται 100% στην αλήθεια.
Εμένα εννοεις?kataramenos5 έγραψε:Ναι αλλα δε γραφετε πλεον.Λογω χρονου να υποθεσω.
Γράφω φίλος καθημερινά, έχω κρατησει τις ασπρόμαυρες ιστορίες, κείμενα που ανεβαίνουν σαν Admin team, ενώ τρέχω και την κεντρικήkataramenos5 έγραψε:Εσυ, ο stallion
Αυτο ακριβώς !!!danirifle έγραψε:χρόνια καλά να έχετε όλοι εσείς που τρέχετε για το σάιτ
και όλοι εσείς που το διαχειρίζεστε
καλή δύναμη σε όλους τους συμφορουμήτες και τους αναγνώστες
να είμαστε όλοι και του χρόνου εδώ
καλό παράδεισο σε όσους έχουν φύγει
Για το φορουμ λεω.teacher έγραψε:Γράφω φίλος καθημερινά, έχω κρατησει τις ασπρόμαυρες ιστορίες, κείμενα που ανεβαίνουν σαν Admin team, ενώ τρέχω και την κεντρικήkataramenos5 έγραψε:Εσυ, ο stallion