Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
-
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Μη σκάτε ρε σεις, ο άνθρωπος (sic) απλά παραδέχεται 'ότι δεν είναι πειραιώτης.
Το λέει ξεκάθαρα. Ο πατέρας του ήταν ναυτικός δεν ξέρουμε από που (αν και υποψιαζόμαστε) και η μάνα του ήταν από κάποιο άγνωστο μέρος της Ελλάδας. Δεν είναι κακό. Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές. Κρίνουμε τους ανθρώπους από τις πράξεις, όχι από την καταγωγή.
Το λέει ξεκάθαρα. Ο πατέρας του ήταν ναυτικός δεν ξέρουμε από που (αν και υποψιαζόμαστε) και η μάνα του ήταν από κάποιο άγνωστο μέρος της Ελλάδας. Δεν είναι κακό. Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές. Κρίνουμε τους ανθρώπους από τις πράξεις, όχι από την καταγωγή.
Ρε μάγκες, λέτε να χαλάω καμιά...γραμμή και να προκαλώ συσκέψεις;;; Αναρωτιέμαι έντονα... 

Γαυρουδακη, πιόνι του Μπόμπολα πες μας ρε αδεσμευτε, πληρώνονται αυτοί που έχεις στην εφημερίδα σου ή μόνο εσύ;
Γατάκι.......
Αντί ΠΑΟΚ ήσουν πάντα κοπρε
SM-G920F
Γατάκι.......
Αντί ΠΑΟΚ ήσουν πάντα κοπρε
SM-G920F
παλια ειχε εκπομπη μαζι με τον καραπαπαρα φιλαρακια ειναι
Κάνανε μαζί εκπομπή την δεκαετία '90 και στο super/sport, το αθλητικό κανάλι του πρώτου συνδρομητικού filmnet, κάτι πιο μοδάτο απ την Αθλητική Κυριακή κάθε βδομάδα!!! Προίκα (πληρωμένη μαύρη και αδρά φυσικά) τους πήρε ο χοντρός απ τον πράκτορα "που στάζει"...
Ο σαλιαρομουσάτος είχε ποδόσφαιρο και το καραπαπάρι μόνο μπάσκετ "ήξερε" τότε...
Υ.Γ. Τις δηλώσεις του φράγκου δεν βλέπω να τις σχολιάζει κανείς...Πάλι ο goran περιμένετε να αρχίσει τα σεντόνια γι αυτό το φίδι στον κόρφο μας ή μην τυχόν τα είπε καλά;;; Αν είναι να του πούμε και μπράβο δηλαδή!!!
Ο σαλιαρομουσάτος είχε ποδόσφαιρο και το καραπαπάρι μόνο μπάσκετ "ήξερε" τότε...

Υ.Γ. Τις δηλώσεις του φράγκου δεν βλέπω να τις σχολιάζει κανείς...Πάλι ο goran περιμένετε να αρχίσει τα σεντόνια γι αυτό το φίδι στον κόρφο μας ή μην τυχόν τα είπε καλά;;; Αν είναι να του πούμε και μπράβο δηλαδή!!!
- PAOK_NORTH_ARMY
Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Είμαι σε ένα φιλαράκι και πάνω στο ζάπινγκ έτυχε να βάλουμε ΣΚΑΙ τον βρωμιάρη τον Πανούτσο. Συνειδητά έχω κόψει κάθε είδους αθλητική εκπομπή γιατί μου προκαλούν απίστευτα νεύρα. Τι το ήθελα να δω...
Ένα μ@υνί άπλυτο είπε με στυλάκι ότι ο Σιδηρόπουλος αν και είναι πολύ καλός διαιτητής, παίζει ΠΑΟΚ αφού δεν έχει δώσει 2 πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ φέτος, ένα στον Σιμόες της κούλας και ένα χτες με τον Παναιτωλικό.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΑΚΙ?
Για ποιο λόγο όταν αναφέρονται στον ΠΑΟΚ εκφέρουν γνώμη ενώ στις υπόλοιπες "μεγάλες" ομάδες δεν έχουν κρίση?
Ένα μ@υνί άπλυτο είπε με στυλάκι ότι ο Σιδηρόπουλος αν και είναι πολύ καλός διαιτητής, παίζει ΠΑΟΚ αφού δεν έχει δώσει 2 πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ φέτος, ένα στον Σιμόες της κούλας και ένα χτες με τον Παναιτωλικό.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΑΚΙ?
Για ποιο λόγο όταν αναφέρονται στον ΠΑΟΚ εκφέρουν γνώμη ενώ στις υπόλοιπες "μεγάλες" ομάδες δεν έχουν κρίση?
- efthimis_paok
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Βεργής στον σπορ φμ. Βγάζει σε κάθε εκπομπή μεγάλο κόμπλεξ κ υποτιμά ΠΑΟΚ συνέχεια.
Για φάπες.
Για φάπες.
- painkiller4
Ολοι αυτοι οι συγκεκριμενοι ειναι γνωστοι και μη εξαιρετεοι.Ως συνηθως μονιμα αντιΠΑΟΚ και φιλα προσκειμενοι στην σαπιλα του πρωην ΠΟΚ χρονια τωρα, εντελως εμετικοι και τρισαθλια οντα που συντηρουνται απο την βρωμια του συστηματος.Συνιστω για τη ψυχικη ηρεμια μακρια απο καθε τετοιου ειδους εκπομπες βασικα.
- PAOK_NORTH_ARMY
ευχαριστω ρε παλικάρια για την απάντηση. το άκουσα και μου γύρισαν τα μυαλά. Βεργής λοιπόν. μπαίνει στην μαύρη λίστα μου
Από το αντικειμενικο γκολ του μπραουδακη ο κύριος ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]JeAwUZLcM2Y[/youtube]
Τι λάκαςμα ρε.. Μην ξαναέρθεις βλάκα εδώ πάνω! Κάτσε στη Καλαμάτα να σωθείτε, φώναξε και λίγο να γελάμε και άφησε τον Π.Α.Ο.Κ. στη μιζ...στην ησυχία του!
Τι λάκαςμα ρε.. Μην ξαναέρθεις βλάκα εδώ πάνω! Κάτσε στη Καλαμάτα να σωθείτε, φώναξε και λίγο να γελάμε και άφησε τον Π.Α.Ο.Κ. στη μιζ...στην ησυχία του!
STAR, γνωστο βαζελομαγαζο, αθλητικα με Κοντονη που ελεγε για δημοσια ασφαλεια και ειχε πλανα τουμπας. Μονο.
Ναι ξερω, τα εχουμε πει 500 φορες αλλα καποια στιγμη κατι καποιος πρεπει να κανει.
Τωρα ας συνεχισουμε την εσωτερικη φαγωμαρα. Ο ενας εκλεψε, ο αλλος τρυπησε, ο αλλος ειναι ετσι ο παρακατω γιουβετσι.
Βαθυ νοημα, για λιγους.
Ναι ξερω, τα εχουμε πει 500 φορες αλλα καποια στιγμη κατι καποιος πρεπει να κανει.
Τωρα ας συνεχισουμε την εσωτερικη φαγωμαρα. Ο ενας εκλεψε, ο αλλος τρυπησε, ο αλλος ειναι ετσι ο παρακατω γιουβετσι.
Βαθυ νοημα, για λιγους.
Και στο μεγκα το ίδιο
Αφού θα αυτοκτόνησει γιατί θα πέσει η Καλαμάτα. ....αυτοκτονα ρε βλακαRoMaN έγραψε:[youtube]JeAwUZLcM2Y[/youtube]