Odi έγραψε:Έλα ντε.Από το ψυγείο σε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα.Εκπληκτική διαχείριση.

Odi έγραψε:Έλα ντε.Από το ψυγείο σε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα.Εκπληκτική διαχείριση.
όλοι θυμούνται που έπιανε το στομάχι του και ήταν επί 40 λεπτά σε θέση off side επειδή δεν είχε πνευμονια να γυρίσει πίσω από τους αντιπαλους αμυντικούς ... και μετά τραυματίστηκε για να τελειώσει το drama , θυμάμαι τον είχα λυπηθεί κιόλαςOdi έγραψε:Πότε έπιασε το στομάχι του ρε άνθρωπε,παραισθήσεις έχεις;Έφαγε δυνατή κλωτσιά,τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή.Sfinas έγραψε:ο berbatof βγήκε στο facebook και έλεγε ότι θέλει να παίζει, και ότι άμα δεν παίζει νευριάζει, ε ο καλός τούντορ τον έβαλε , και ο βέρμπα έπιανε το στομάχι του και παρακαλούσε να γίνει αλλαγή, τι περιμένεις να κάνει ο τούντορ να τον λυπηθεί???Mapogo έγραψε:Βάζεις ξαφνικά , ένα παίχτη 35 χρονών , σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε 7 μέρες.
Κ μαλώνουμε τώρα για Μπεμπάτωφ κ πόσο σκληρά έπρεπε να προσπαθήσει ο Μπερμπάτωφ να γίνει Ιντέγε κ το πόσο καλός ήτανε ο Ιγκόρ κ το πόσο καλή διαχείριση έκανε κ πόσες Ολυμπιάδες έπρεπε να μείνει.
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση.Ή θα παίζεις κάθε τρεις μέρες ή καθόλου.Μαθήματα διαχείρισης παίκτη Made by Tudor.
έτσι ακριβώς , ήταν η περίοδος που ήταν όλοι τραυματίες και παίζαμε αναγκαστικά με βέρμπα...goran 64 έγραψε:Odi έγραψε:Έλα ντε.Από το ψυγείο σε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα.Εκπληκτική διαχείριση.![]()
![]()
Είχε κανέναν άλλον και δεν τον έβαλε μήπως ή είχε ξεμείνει λόγω τραυματισμών-καρτών ρε παιδιά;;; Γιατί του λόγου μου κάτι τέτοιες "λεπτομέρειες" θυμάμαι που τις ξεχνάτε εσείς!!!
![]()
Ουτε ο Πετζα δεν ειχε 100% ευστοχια! Καλα ρε, ξερετε τι κομπλεξ δειχνει οταν "την λετε" στον Μπερμπατοφ για 1 χαμενο πεναλτυ? Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΡΟΑΤΗΣ τον κατεστρεψε, τον αφοπλισε και του εδειξε τι σκατοχαρακτηρας ειναι με το να μην τον βαζει παρα μονο 20αλεπτα και... χαφ!Sfinas έγραψε:και ακύρωση γκολ του μυστακίδη με ηρακλή...
Ίσως είναι πολύ κύριος για να ξεκατινιαστεί μετά...θάνατον!!!Περιπτερος έγραψε:Καμιά συνέντευξη Ιγκόρ ?
Τωρα λες χαζα... σιγα μην ανεχομασταν να παιζει ο μπερμπατοφ στην φυσικη του θεση οπου εκανε καριερα σουπερσταρ. Οοοοοχι φιλε, θα παιξεις χαφ, θα παιζεις κανα 10λεπτο το πολυ γιατι ο κροατης μουρινιο εκανε τα γουστα του και δεν γουσταρει φιρμες. Τι? Ειναι εις βαρος της ομαδας να εχεις μπερμπατοφ και να μην τον εκμεταλλευεσαι μεσα στην περιοχη οπου μπορει να εκτελεσει με 1000 τροπους? Ε και??? Ο Τουντορ πανω απο ολα!Odi έγραψε:Κανα δύο χαμένα.Δύο με τον Παναιτωλικό και δεν θυμάμαι και άλλο.Γενικά όταν παίζεις φορ (εκεί που πρέπει) και όχι δεκάρι (το είδαμε κ αυτό) είναι πιο εύκολο να σκοράρεις.goran 64 έγραψε:Τετ α τετ;;;
Οταν παρουσιαστει το καλοκαιρι διπλα στον χοντροΠεριπτερος έγραψε:Καμιά συνέντευξη Ιγκόρ ?
goran 64 έγραψε:Ξεχνάτε τα 6 στην Λοκομοτίβα, τα Χανιά που με 50-50 διαιτησία και ευστοχία έπρεπε να τελειώσει 0-12, τα Γιάννενα εκεί που χάσαμε από μ@λακία Όλσεν-C.B. και καταφανέστατο πέναλτι που δεν μας δίνει το κοράκι στο 1-0, γριά εκεί που έπρεπε να τελειώσει 0-5 με συνοπτικές διαδικασίες αντί 3-3, ίσως κι άλλα που δεν θυμάμαι κι εγώ προς στιγμήν!!!
Ηδη απαντηθήκανε τα περισσότερα.DV_L9 έγραψε:Εντελώς φιλικά ρωτάω... Θύμασαι κάποιο ματς που ο Μπερμπα ξεχώρισε ώστε να πεις κοιτά τον μ@@@@α τον τουντορ που τον κρατάει στο παγκο.Mapogo έγραψε:Βάζεις ξαφνικά , ένα παίχτη 35 χρονών , σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε 7 μέρες.
Κ μαλώνουμε τώρα για Μπεμπάτωφ κ πόσο σκληρά έπρεπε να προσπαθήσει ο Μπερμπάτωφ να γίνει Ιντέγε κ το πόσο καλός ήτανε ο Ιγκόρ κ το πόσο καλή διαχείριση έκανε κ πόσες Ολυμπιάδες έπρεπε να μείνει.
Ο επιθετικός δε χρειάζεται προσαρμογές και παπαριές, ειδικά στο βεληνεκές του μπερμπα. Απλά του τη δίνεις και τη βάζει, τόσο απλά.
goran 64 έγραψε:Ίσως είναι πολύ κύριος για να ξεκατινιαστεί μετά...θάνατον!!!Περιπτερος έγραψε:Καμιά συνέντευξη Ιγκόρ ?
Υ.Γ. Ο Μίτκο δεν "είχε αναπνοές" μετά το 75' με νιόνιο εδώ, στην ρεβάνς 0-0 του 1-1 κάτω και τον λυπήθηκα κι εγώ, όχι με τις γριές!!! Εκεί σωριάστηκε μετά από μία υπερέκταση κι όχι από γερή κλωτσιά!!!
Odi, ειπαμε... ο Τουντορ πανω απο ολα. Εδω τους τα αραδιαζεις στα μουτρα με επιχειρηματα εκ του αποτελεσματος και απαντανε με ειρωνειες.Odi έγραψε:Ποια 6 στην Λοκομοτίβα ρε θα τρελαθώ..Τον ΠΑΟΚ τον έχετε να κερδίζει τα χωριά της Δανίας,της Κροατίας και τα Χανιά;
Goran κάνε μας την χάρη ρε φίλε που θα με πεις εμένα fan club.Εγώ θέλω ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και εσείς θέλετε να μείνει ο Mister "βλέπω νίκη με το κυάλι".Όταν λέει ψευτοεννιάρι δεν εννοεί 40 μέτρα από την περιοχή,ούτε αριστερό χαφ/επιτελικός μέσος που έπαιζε με τον Ατρόμητο.Ανοίξτε λίγο τα μάτια σας,που μου στηρίζετε προπονητή που θέλει παίκτες του γαύρου για να κερδίσει τον Πανθρακικό και έχει μια νίκη σε έντεκα ματς.