Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
PAOKhead

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από PAOKhead »

Περιπτερος έγραψε: Αυτό τώρα είναι πραγματική πρόκληση.
Σχετικά είναι αυτά
Συγκρίνεις πρωτάθλημα 18 ομάδων με πρωτ. 16 ομάδων.
Και πρωτάθλημα με κούλα και χωρίς κούλα. Ε και? Να χαμε να λέγαμε
15η αγωνιστική σημαίνει ότι ολοκλήρωσες γύρο (και φέτος με όλα τα ντέρμπυ μέσα ...)
Περύσι 14η αγωνιστική ήσουν πρώτος. Φέτος ?
Ησουν 19 πόντους πίσω από τον πρώτο και 4ος στην βαθμολογία.
Φέτος 24 στα 25 μέχρι στιγμής

Στα πρωταθλήματα πολλών ομάδων και αγώνων η ψαλίδα διαφορών μπορεί να είναι μεγαλύτερη.

Στην χαλασμένη περσινη χρονιά τερματίσαμε 3οι με 13 βαθμούς διαφορά από τον 1ο και έναν βαθμό από τον 2ο.

Φέτος είμαστε ήδη 4οι, 29 βαθμούς πίσω από τον πρώτο, 12 από τον δεύτερο και 7 (+3) από τον τρίτο !!!.
Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Κι εσύ ψάχνεις ακόμα να επιχειρηματολογήσεις για ποια από τις τελευταίες χρονιές ήταν η λιγότερο αποτυχημένη

Μάλλον πλάκα μεταξύ μας κάνουμε ...
Πλάκα κάνουμε φυσικά. Βλέπεις εσύ καμία σοβαρότητα?
Πειράματα βλέπω 4 χρόνια για το πως γίνεται ομελέτα χωρίς αυγά.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αν ο πρόεδρος, το Δ.Σ. κλπ. θέλουν να είναι σωστοί απολύτως, πρώτα από όλα αποφασίζουν τι είδους και στόχων ομάδα θέλουν να φτιάξουν (νεανική, έμπειρη, για να πουλήσουν παίκτες, για να μαζέψουν καλούς έμπειρους κλπ.)

Μετά επιλέγουν και προσλαμβάνουν έναν προπονητή που ταιριάζει στο πλάνο που έχουν και έχει δώσει τα σχετικά δείγματα γραφής (δεν παίρνουν άπειρο εκτός και υπάρχει θέμα μπάτζετ, οποτε παίρνουν έναν φτηνό).

Τον καλούν, του αναλύουν το πλάνο και το μπάτζετ και του ζητούν την γνώμη του. Μπορεί να έχει κάτι να προτείνει και αυτός, όπως κάποια τροποποίηση, κάποιους παίκτες που θεωρεί αναγκαίους και μπορεί να κοστίζουν κάτι παραπάνω.

Ο προπονητής, εφόσον συμφωνήσουν, διαχειρίζεται το μπάτζετ με βοηθό τον Τ.Δ. και όχι προϊστάμενό του. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο προπονητής. Ο Τ.Δ. κάνει το κάστ και θα του προτείνει ηθοποιούς-παίκτες να παίξουν στους αναγκαίους ρόλους. Αν ο σκηνοθέτης θέλει τον Χ ή τον Ψ, θα μετρήσει η δική του άποψη, θα τον πάρει και τηλέφωνο ο ίδιος και ο Τ.Δ. φυσικά. Αλλά ο προπονητής έχει το πλάνο στο μυαλό του και αυτός επιλέγει παίκτες και κυριαρχεί. Αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις επιλογές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προτείνουν και άλλοι, αλλά την δέσμια αποφασιστική αρμοδιότητα και την ευθύνη πρέπει να την έχει ένας: ο προπονητής.

Τώρα αν ο πρόεδρος ή κάποιος χρηματοδότης έχει μεράκι και θέλει να δώσει εξτρά για να φέρει κάποιον παίκτη και παλι οφειλει να το συζητήσει με τον προπονητή - σκηνοθέτη, γιατί μπορεί ο παίκτης να μην του κάνει και να του κάνει διακαώς κάποιος άλλος. Εκεί ο πρόεδρος (που είναι ο παραγωγός της ταινίας) πρέπει να κάνει πίσω. Ο σκηνοθέτης - προπονητής θα είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα, για κακές ηθοποιίες κλπ. ...

Το σύστημα αυτό δεν παίχτηκε στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Παίχτηκαν όλα τα άλλα, εκτός από αυτό και είναι η ώρα να το δοκιμάσουμε.
Πιστά, όπως το γράφω παραπάνω και χωρίς παραλλαγές (π.χ. πρόεδρος-προπονητής, πρόεδρος - Τ.Δ., τ.δ. - προπονητής κλπ.), γιατί θα είναι καταστροφικό (όπως αποδείχθηκε) και πολύ περισσότερο θα δημιουργεί αλαλούμ ευθυνών και απόδοσής τους.
π.χ. προπονητής ΠΑΟΚ : εγώ ήθελα αυτόν τον παίκτη και μου πήραν τον άλλο,
προπονητής ΠΑΟΚ : ζήτησα σέντερ μπακ και χαφ, αλλά ο Τ.Δ. δεν μου πήρε, αλλά πήρε σέντερ φορ .
Τ.Δ. : Βάλε να παίξει αυτός για να δικαιωθώ για την επιλογή μου
Τ.Δ. ή Πρόεδρος : βάλε αυτούς ή παίξε έτσι ...

Αυτά πρέπει να καταλάβουμε στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

PAOKhead έγραψε:
Περιπτερος έγραψε: Αυτό τώρα είναι πραγματική πρόκληση.
Σχετικά είναι αυτά
Συγκρίνεις πρωτάθλημα 18 ομάδων με πρωτ. 16 ομάδων.
Και πρωτάθλημα με κούλα και χωρίς κούλα. Ε και? Να χαμε να λέγαμε
15η αγωνιστική σημαίνει ότι ολοκλήρωσες γύρο (και φέτος με όλα τα ντέρμπυ μέσα ...)
Περύσι 14η αγωνιστική ήσουν πρώτος. Φέτος ?
Ησουν 19 πόντους πίσω από τον πρώτο και 4ος στην βαθμολογία.
Φέτος 24 στα 25 μέχρι στιγμής

Στα πρωταθλήματα πολλών ομάδων και αγώνων η ψαλίδα διαφορών μπορεί να είναι μεγαλύτερη.

Στην χαλασμένη περσινη χρονιά τερματίσαμε 3οι με 13 βαθμούς διαφορά από τον 1ο και έναν βαθμό από τον 2ο.

Φέτος είμαστε ήδη 4οι, 29 βαθμούς πίσω από τον πρώτο, 12 από τον δεύτερο και 7 (+3) από τον τρίτο !!!.
Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Κι εσύ ψάχνεις ακόμα να επιχειρηματολογήσεις για ποια από τις τελευταίες χρονιές ήταν η λιγότερο αποτυχημένη

Μάλλον πλάκα μεταξύ μας κάνουμε ...
Πλάκα κάνουμε φυσικά. Βλέπεις εσύ καμία σοβαρότητα?
Πειράματα βλέπω 4 χρόνια για το πως γίνεται ομελέτα χωρίς αυγά.
Φέτος από την κούλα στον α' γύρο είχες και 3 βαθμούς.
Εσύ γράφεις ό,τι σου κατέβη στο κεφάλι και συγκρίνεις πέρυσι με φέτος, εξομοιώνοντάς τα !!!.
Εμένα με νοιάζει το μέλλον.
Τώρα, αν δεν σε κατάλαβα και έκανες απλώς πλάκα, πάει ..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Περιπτερος έγραψε:Αν ο πρόεδρος, το Δ.Σ. κλπ. θέλουν να είναι σωστοί απολύτως, πρώτα από όλα αποφασίζουν τι είδους και στόχων ομάδα θέλουν να φτιάξουν (νεανική, έμπειρη, για να πουλήσουν παίκτες, για να μαζέψουν καλούς έμπειρους κλπ.)

Μετά επιλέγουν και προσλαμβάνουν έναν προπονητή που ταιριάζει στο πλάνο που έχουν και έχει δώσει τα σχετικά δείγματα γραφής (δεν παίρνουν άπειρο εκτός και υπάρχει θέμα μπάτζετ, οποτε παίρνουν έναν φτηνό).

Τον καλούν, του αναλύουν το πλάνο και το μπάτζετ και του ζητούν την γνώμη του. Μπορεί να έχει κάτι να προτείνει και αυτός, όπως κάποια τροποποίηση, κάποιους παίκτες που θεωρεί αναγκαίους και μπορεί να κοστίζουν κάτι παραπάνω.

Ο προπονητής, εφόσον συμφωνήσουν, διαχειρίζεται το μπάτζετ με βοηθό τον Τ.Δ. και όχι προϊστάμενό του. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο προπονητής. Ο Τ.Δ. κάνει το κάστ και θα του προτείνει ηθοποιούς-παίκτες να παίξουν στους αναγκαίους ρόλους. Αν ο σκηνοθέτης θέλει τον Χ ή τον Ψ, θα μετρήσει η δική του άποψη, θα τον πάρει και τηλέφωνο ο ίδιος και ο Τ.Δ. φυσικά. Αλλά ο προπονητής έχει το πλάνο στο μυαλό του και αυτός επιλέγει παίκτες και κυριαρχεί. Αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις επιλογές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προτείνουν και άλλοι, αλλά την δέσμια αποφασιστική αρμοδιότητα και την ευθύνη πρέπει να την έχει ένας: ο προπονητής.

Τώρα αν ο πρόεδρος ή κάποιος χρηματοδότης έχει μεράκι και θέλει να δώσει εξτρά για να φέρει κάποιον παίκτη και παλι οφειλει να το συζητήσει με τον προπονητή - σκηνοθέτη, γιατί μπορεί ο παίκτης να μην του κάνει και να του κάνει διακαώς κάποιος άλλος. Εκεί ο πρόεδρος (που είναι ο παραγωγός της ταινίας) πρέπει να κάνει πίσω. Ο σκηνοθέτης - προπονητής θα είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα, για κακές ηθοποιίες κλπ. ...

Το σύστημα αυτό δεν παίχτηκε στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Παίχτηκαν όλα τα άλλα, εκτός από αυτό και είναι η ώρα να το δοκιμάσουμε.
Πιστά, όπως το γράφω παραπάνω και χωρίς παραλλαγές (π.χ. πρόεδρος-προπονητής, πρόεδρος - Τ.Δ., τ.δ. - προπονητής κλπ.), γιατί θα είναι καταστροφικό (όπως αποδείχθηκε) και πολύ περισσότερο θα δημιουργεί αλαλούμ ευθυνών και απόδοσής τους.
π.χ. προπονητής ΠΑΟΚ : εγώ ήθελα αυτόν τον παίκτη και μου πήραν τον άλλο,
προπονητής ΠΑΟΚ : ζήτησα σέντερ μπακ και χαφ, αλλά ο Τ.Δ. δεν μου πήρε, αλλά πήρε σέντερ φορ .
Τ.Δ. : Βάλε να παίξει αυτός για να δικαιωθώ για την επιλογή μου
Τ.Δ. ή Πρόεδρος : βάλε αυτούς ή παίξε έτσι ...

Αυτά πρέπει να καταλάβουμε στον ΠΑΟΚ.
+++++

Ακόμη και να πάρει η ομάδα ένα μέτριο παίκτη μετά από προτροπή του προπονητή, κάτι θα προσφέρει. Όλοι έχουν ως άνθρωποι τον εγωισμό τους και επειδή τον πιστεύει θα δουλέψει σωστά μαζί του. Αν όμως σου φορτώσει το παλτό ο ΤΔ, γυρνάς σπίτι σου μετά από μια ήττα και γαμωσταυρίζεις αυτόν που σου τον φόρτωσε και τώρα τα ακούς άδικα εσύ. Άντε να δουλέψεις μετά με παίκτες που στο μυαλό σου τους έχεις για σαρδέλες (είτε το δηλώνεις δημόσια είτε το κρατάς μέσα σου). Γενικά δυσκολεύεσαι να κάνεις και την αυτοκριτική σου ως προπονητής.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Στον ΠΑΟΚ μόνο ο αρμόδιος δεν έκανε κουμάντο. Μέχρι και η Γκοντζάρεβα είχε λόγο και χάλαγε μεταγραφές.
Επι Χουμπ, τον 1ο λόγο είχαν οι ΖΒ και ο ρώσος (το ξεχνάω το παλικάρι), επίσης η Γκοντσάρεβα, ο Ζαγ. ο Ιβάν και δεν ξέρω εγώ ποιοί άλλοι. Το πλάνο ήταν "εθνικη ελλάδος" + δανεικοί (απέτυχε). Ο Χουμπ διαμαρτυρόταν ότι είναι αδιάφοροι.
Επί Αγγελου, τον 1ο λόγο τον είχαν όλοι αυτοί εκτός του ρώσου, που έφυγε και του Ζαγόρ που έγινε ευρωβουλευτής !!!... . Το πλάνο ήταν να φύγουν οι περσινοί παίκτες και βλέπουμε, Κ20 + κάποιοι που βρήκε ο ΖΒ. Ο Αναστασιάδης διαμαρτυρόταν ότι δεν έχει παίκτες και δεν του παίρνουν αυτούς που θέλει.
Επί Ιγκόρ τον πρώτο λόγο είχε ο Τ.Δ. μαζί με τον προεδρο, τον Ιβαν, ίσως την Γκοντσάρεβα και τον προπονητή. Το πλάνο ήταν Κ24 (ολυμπιακή ομάδα). Ο Ιγκορ διαμαρτυρόταν για την ποιότητα των παικτών του.

Το μόνο πλάνο που δεν έχει παιχτεί επί Ιβαν, είναι του υπεύθυνου προπονητή (και να το βουλώνουν όλοι οι τριγύρω).
δηλαδή, το ορθολογικό που λέει ότι προϊστάμενος όλων είναι ο προπονητής, αυτός ζητάει, αυτός αποφασίζει. Οι άλλοι απλώς βοηθούν και δεν του κάνουν πόλεμο.

(Με Ιβιτς θα γίνει πάλι του Ζ.Β. ...)
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Τελικά μετά από τις σωστές παραθέσεις συνοπαδών για τα πεπραγμένα αναφορικα με τον προπονητη και την αποτυχία όλων των μοντέλων προπονητη-τδ δεν είμαι σίγουρος πλέον ότι υπάρχει κάποιος προπονητής στη γη που να κάνει αυτό που θέλουμε ως ΠΑΟΚ!
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Περιπτερος έγραψε: Φέτος από την κούλα στον α' γύρο είχες και 3 βαθμούς.
Εσύ γράφεις ό,τι σου κατέβη στο κεφάλι και συγκρίνεις πέρυσι με φέτος, εξομοιώνοντάς τα !!!.
Χάνεις τελείως το point.
Την σύγκριση επίτηδες την έκανα ακριβώς γιατί είναι τελείως άστοχη.
Σύγκριση υπάρχει, αλλά όχι στις αναλύσεις επί αναλύσεων για το τι σύστημα έπαιξε ο ένας και ποιον έβαλε και πόσους βαθμούς πήρε και αν κέρδισε τον γαύρο κι αν στον α' γύρο πετούσε. Σύγκριση υπάρχει σε κάτι που γράφεις κι εσύ ο ίδιος σε επόμενο ποστ, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί αναλώνεσαι με τα υπόλοιπα και τι θες να αποδείξεις.

Κι εμένα το μέλλον με νοιάζει. Ειδικά αυτό που δεν θα περιλαμβάνει λάθη του παρελθόντος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Φέρτε τον πια να...ησυχάσουμε βρεεέ!!!

Στήριξη τριετίας μόνο σ αυτόν θα υπάρξει!!!

Υ.Γ. Αφού το είπε-έκανε κι ο ευρωβολευτής...αφού!!!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

VS είσαι "αδελφός εγκέφαλος".

Πιστεύω ότι η τωρινή ομάδα δεν είναι για τον Σάντος.
Δεν μπορεί να εργαστεί με τέτοιους παίκτες, νευριάζει.
Αν θέλουν να υπηρετήσουν το πλάνο, πρέπει να πάρουν προπονητή δάσκαλο.
Δεν ξέρω τι κάνει στην Κ20 ο Ιβιτς (καλά δεν πάει πάντως), όμως έχει μία εμπειρία από μικρούς.
Το ζήτημα είναι αν μπορεί να τους κάνει μεγάλους και να τους διαχειριστεί.
Εμένα το πλάνο που αρέσει ως σύλληψη, αλλά όχι με τον δογματισμό : δεν παίρνουμε μεγαλύτερης ηλικίας παίκτες.
Πάντα, οι νέοι χρειάζονται αγωνιστική καθοδήγηση, όταν πελαγώνουν και στηρίγματα μέσα στην ομάδα.
Στα δύσκολα, του Τζιόλη την δίνουν την μπάλα ... .
Οχι δογματισμούς, βασικές επιλογές ναι , αλλά με μείγμα για να μπορεί να υπάρχει και αποτέλεσμα.
Αναρωτιέμαι με τον δογματισμό αυτό εδώ και καιρό ... , όταν γίνουν αυτοί οι παίκτες 25 ετών θα τους διώξουν επειδή θα είναι νέοι ?
Και να καταλάβουμε κάτι (οι υπόλοιποι) στο οποιοδήποτε πλάνο, αν ο προπονητής που επιλέχθηκε αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να το εξυπηρετήσει, αλλάζεται ... .
Οταν ένας πορπονητής (@ Goran αφιερωμένο) βγαίνει και μιλάει για κακή ποιότητα των παικτών του, είναι για να φεύγει.
Ρε μλκα, αυτοί είναι, κάνε τους καλύτερους, δέσε την ομάδα και άσε τα κουλά, αλλιώς παραιτήσου.
Ποια είναι η δουλειά σου τέλος πάντων ? να κουνάς τα χέρια ? να φωνάζεις από τον πάγκο ? να κάνεις δηλώσεις ? να τους σπρώχνεις ?
Οταν βγαίνει κάποιος και μιλάει για ποιότητα αντιπάλων, έχει ουσιαστικά και στο μυαλό του αποφασίσει οριστικά ότι απέτυχε και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Τώρα μιλάει ο πορπονητής του ΠΑΟΚ με τους 20 διεθνείς για έλλειψη ποιότητας ... τι να κάνει ο πορπονητής της Καλλονής, της Λιβαδειάς, του Ηρακλή, του ΠΑΣ, της Βέροιας, του Ανθρακικού κλπ. να αυτοκτονήσει ? ή να πάρει καλάσνικοφ και να σκοτώσει το Δ.Σ. της ομάδας που δεν του έφερε τους κλώνους του Μαραντόνα ?

Ελεος !!!
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Τα πράγματα για όλο αυτό το πανηγύρι που γίνεται με τις αλλαγές προπονητών τα τελευταία χρόνια είναι απλά κατά τη γνώμη μου...
Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας βρέθηκαν από εκεί που κλοτσούσαν τη μπάλα και έδιναν μάχη να συντάξουν μια ολοκληρωμένη πρόταση όταν τους παίρναν συνέντευξη στο να πρέπει να διαχειριστούν τις τύχες μιας τεράστιας ομάδας.
Ήταν μονόδρομος θεωρώ να στραφούν σε κάποιο "σοφό" (Σάντος) που εμπιστεύονταν τυφλά ώστε όχι μόνο να του αφήσουν σχεδόν εν λευκώ το αγωνιστικό κομμάτι άλλα ουσιαστικά να μάθουν και να οριμάσουν σα παράγοντες δίπλα του και να τον συμβουλεύονται.
Τον άφησαν να οργανώσει τα πάντα και περίμεναν τα αποτελέσματα.
Δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτούν απομάκρυνση του εώς ότου αισθανθούν ότι πατάνε κάπως στα πόδια τους.

Από την άλλη ο Σαββίδης είναι ένας φτασμένος επιχειρηματίας που έχει βγάλει εκατομμύρια...
Δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι κάποιος άλλος μπορεί να ξέρει καλύτερα από αυτόν πως πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα ώστε να του εμπιστευθεί εν λευκώ τα χρήματα του.
Γι' αυτό και πιστεύει ότι μπορεί να διοικήσει ένα ποδοσφαιρικό σωματείο όπως διοικεί τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του με προέδρους, αντιπροέδρους, συμβούλια και επιτροπές, γι' αυτό και κάθε χρόνο χάνει τους στόχους και αλλάζει τα πρόσωπα.
Του λείπει η τεχνογνωσία γύρω από τη λειτουργία ποδοσφαιρικών ομάδων και κατά τη γνώμη μου βρισκόμαστε μπροστά σε 3 ενδεχόμενα...
α) Είτε θα ασχοληθεί ενεργά προσωπικά ο ίδιος (η ο γιός του) ώστε με την τριβή με το αντικείμενο θα καταλάβει τι χρειάζεται να κάνει για να φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα, β) είτε θα εμπιστευθεί εν λευκώ επιτέλους κάποιον γνώστη του αντικειμένου χωρίς να απαιτούνται 10 συσκέψεις για μια μεταγραφή γ) είτε θα συνεχίσει να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη εώς ότου απογοητευθεί και την κάνει.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

PAOKhead έγραψε:
Περιπτερος έγραψε: Φέτος από την κούλα στον α' γύρο είχες και 3 βαθμούς.
Χάνεις τελείως το point.
Την σύγκριση επίτηδες την έκανα ακριβώς γιατί είναι τελείως άστοχη.
Σύγκριση υπάρχει, αλλά όχι στις αναλύσεις επί αναλύσεων για το τι σύστημα έπαιξε ο ένας και ποιον έβαλε και πόσους βαθμούς πήρε και αν κέρδισε τον γαύρο κι αν στον α' γύρο πετούσε. Σύγκριση υπάρχει σε κάτι που γράφεις κι εσύ ο ίδιος σε επόμενο ποστ, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί αναλώνεσαι με τα υπόλοιπα και τι θες να αποδείξεις.

Κι εμένα το μέλλον με νοιάζει. Ειδικά αυτό που δεν θα περιλαμβάνει λάθη του παρελθόντος.
Απλή ιστορική αναφορά έκανα εγώ, για να δείξω ότι δεν έχει σημασία το ξεκίνημα, αλλά η βελτίωση στην πορεία.
Η κατάσταση στο τέλος, ορίζει το μέλλον.
Αν ο ΑΑ μπορούσε να εγγυηθεί ότι θα τέλειωνε όπως ξεκίνησε τότε θα εσπαγα κεφάλια για να μείνει.
Το ίδιο για οποιονδήποτε προπονητή.
Το ίδιο θα έλεγα, αν ξεκινούσε η χρονιά ψόφια, αλλά μετά η ομάδα πετούσε και έκανε μαγικό β' γύρο.
Τότε θα έπρεπε οπωσδήποτε να μείνει ο προπονητής.
Για κάποιο λόγο ο ΑΑ είναι προπονητής του ενός γύρου.
Μπορούμε να κλείνουμε τον ΑΑ για ένα γύρο και έναν άλλο για τον άλλο γύρο .... (χαχαχαχα).
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Περιπτερος έγραψε:VS είσαι "αδελφός εγκέφαλος".

Πιστεύω ότι η τωρινή ομάδα δεν είναι για τον Σάντος.
Δεν μπορεί να εργαστεί με τέτοιους παίκτες, νευριάζει.
Αν θέλουν να υπηρετήσουν το πλάνο, πρέπει να πάρουν προπονητή δάσκαλο.
Δεν ξέρω τι κάνει στην Κ20 ο Ιβιτς (καλά δεν πάει πάντως), όμως έχει μία εμπειρία από μικρούς.
Το ζήτημα είναι αν μπορεί να τους κάνει μεγάλους και να τους διαχειριστεί.
Εμένα το πλάνο που αρέσει ως σύλληψη, αλλά όχι με τον δογματισμό : δεν παίρνουμε μεγαλύτερης ηλικίας παίκτες.
Πάντα, οι νέοι χρειάζονται αγωνιστική καθοδήγηση, όταν πελαγώνουν και στηρίγματα μέσα στην ομάδα.
Στα δύσκολα, του Τζιόλη την δίνουν την μπάλα ... .
Οχι δογματισμούς, βασικές επιλογές ναι , αλλά με μείγμα για να μπορεί να υπάρχει και αποτέλεσμα.
Αναρωτιέμαι με τον δογματισμό αυτό εδώ και καιρό ... , όταν γίνουν αυτοί οι παίκτες 25 ετών θα τους διώξουν επειδή θα είναι νέοι ?
Και να καταλάβουμε κάτι (οι υπόλοιποι) στο οποιοδήποτε πλάνο, αν ο προπονητής που επιλέχθηκε αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να το εξυπηρετήσει, αλλάζεται ... .
Οταν ένας πορπονητής (@ Goran αφιερωμένο) βγαίνει και μιλάει για κακή ποιότητα των παικτών του, είναι για να φεύγει.
Ρε μλκα, αυτοί είναι, κάνε τους καλύτερους, δέσε την ομάδα και άσε τα κουλά, αλλιώς παραιτήσου.
Ποια είναι η δουλειά σου τέλος πάντων ? να κουνάς τα χέρια ? να φωνάζεις από τον πάγκο ? να κάνεις δηλώσεις ? να τους σπρώχνεις ?
Οταν βγαίνει κάποιος και μιλάει για ποιότητα αντιπάλων, έχει ουσιαστικά και στο μυαλό του αποφασίσει οριστικά ότι απέτυχε και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Τώρα μιλάει ο πορπονητής του ΠΑΟΚ με τους 20 διεθνείς για έλλειψη ποιότητας ... τι να κάνει ο πορπονητής της Καλλονής, της Λιβαδειάς, του Ηρακλή, του ΠΑΣ, της Βέροιας, του Ανθρακικού κλπ. να αυτοκτονήσει ? ή να πάρει καλάσνικοφ και να σκοτώσει το Δ.Σ. της ομάδας που δεν του έφερε τους κλώνους του Μαραντόνα ?

Ελεος !!!
Φίλε μου σ ευχαριστώ πολύ...Με την αφιέρωση σου έσκασα στα γέλια!!! Ματάκια έχω ευτυχώς!!! :roll:

Με το "αδελφός εγκέφαλος" όμως :lol: :lol: :lol: και τα πλακάκια του γραφείου μου!!! :P :P :P

Φάτε μάγκες πλύση...Έρχεται ο "ζόρικος" λλλέέέμμμεεε!!!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

riegel έγραψε:Εγώ θα ήθελα να κάνω μια υποθετική ερώτηση...
Η σημερινή ομάδα με προπονητή από την αρχή της χρονιάς τον Σάντος θα είχε καμία τύχη να πάρει αποτέλεσμα από την ομάδα του 09-10 με Γκαρσία, Κοντρέρας, Μούσλι, Ιβιτς κτλ που θα είχε προπονητή τον Τούντορ;
Η άποψη μου είναι ότι 8 στις 10 φορές θα έχανε...
.............................................
Μπορεί να γίνει κ άλλη υποθετική ερώτηση.

Μια ομάδα με όλους αυτούς , πόσο θα είχε κρατήσει προπονητή τον Τούντορ ?

Μήπως θα είχαμε σπάσει κ το ρεκόρ του Μπερέτα ???
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Πίατευω ότι ο VS έγραφε περισσότερο για το μοντέλο και λιγότερο για τον Σάντος (προσωπικά).
riegel συμφωνώ στο α' μερος της ανάλυσης, αλλά στο 2ο ξεχνάς ότι ο Ιβαν ήταν χρόνια πρόεδρος στην Ροστοφ.
Εχει δηλαδή εμπειρία. Απλώς είναι ένας από εμάς, έχει το σύνδρομο του οπαδού και επειδή ρίχνει και χρήμα θέλει να παίζει και ο ίδιος ρόλο για να παίρνει μεγαλύτερο κομμάτι της δόξας.
Αυτό που πρέπει να καταλάβει και να κάνει είναι να επιλέγει σωστά μοντέλα και προτάσεις.
Οταν λέει να πληρώνουν τους διαιτήτες οι ομάδες ή να φέρνουν ξένους, είναι βέβαιος ότι δεν θα τον πουλήσουν ?
Δοκιμάστηκε και έκαναν παρέλαση οι βίζιτες από τα ξενοδοχεία που έμεναν οι ξένοι και οι βαλίτσες.
Σωστές επιλογές μοντέλου.
Δεν μπορεί να κάνει κουμάντο ο Βεζυρτζής (τον αγαπώ και τον σέβομαι), αν θα έλθει ή όχι παίκτης στην ομάδα και να τον κόβει εκ των υστέρων. Αν είχε κάτι να πει, ας το έλεγε πριν τον φέρουν για δοκιμή και ας έκρινε ο προπονητής.

Κάποτε γενικός αρχηγός επαρχιακής ομάδας ιστορούσε πως κέρδισε εντός έδρας τον γαύρο την εποχη που μεσουρανούσε το ΠΟΚ.
Πήρε λεφτά από τον γαύρο να αγοράσει το προηγούμενο παιχνίδι εκτός έδρας για να μην κινδυνεύει να πέσει και ως προκαταβολή για να δώσει το μεταξύ τους !!!.
Πήγε εκτός, είδε στο ημίχρονο ότι τους παίρνει στα ίσια. Μπήκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και έταξε πριμ (με τα λεφτά του γαύρου). Νίκησε εκτός.
Μετά έπαιζε με τον γαύρο με Αιγύπτιο διαιτητή (τον καλύτερο της Αιγύπτου). Εμαθε που μένει και ό,τι οι γαύροι τον είχαν στα καμπαρέ κλπ. + βαλίτσες. Ηξερε ότι οι γαύροι έχοντας αγορασμένο το μεταξύ τους παιχνίδι, δεν θα έδιναν και μεγάλο βάρος στον διαιτητή. Απλά τον "φιλοξενούσαν" + κάτι λιγα λεφτά, για να μην πέσει στα χέρια των ανταγωνιστών και τον πληρώσουν αυτοί.
Τον βρήκε, τον ξένο διαίτητή, του παρουσιάστηκε σαν παράγοντας του γαύρου και τον έπεισε ότι την Κυριακή η ομάδα με τις κόκκινες φανέλες θα ήταν η αντίπαλος του Ολυμπιακού (και όχι ο Ολυμπιακός !!!).
Μετά έπιασε τους παίκτες της ομάδας του και τους έταξε πριμ (με τα λεφτά του γαύρου) αν κέρδιζαν το παιχνίδι.
Στο παιχνίδι ο διαιτητής μέχρι το 15' είχε δείξει 3 κίτρινες σε παίκτες του ολυμπιακού (γνωστά κλαδευτήρια) και οι παράγοντες του γαύρου τραβούσαν τα μαλλιά τους. Δεν άργησε να έλθει και το γκολ.
Στο ημίχρονο κατέβηκε στα αποδυτήρια (στην έδρα του έπαιζε) και ως παράγοντας του γαύρου έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή για τις κάρτες που μοίραζε στους κακούς επαρχιώτες αντιπάλους του ολυμπιακού.
1-0 ήταν το αποτέλεσμα ... .
Ξένοι διαιτητές ... .
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Γκόραν μαςτα έχεις κάνει καρύδια... ευκαιρία να αλλάξεις και τα πλακάκια από το γραφείο ... θα βγούν ειδική έκδοση από την ΠΑΕ με την φάτσα του Ιγκορ.
hall of fame το κάναμε,
Στο πάνθεον των προπονητών της ομάδας ο Ιγκορ ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”