Vladan Ivic
- Sick Bastard
Re: Vladan Ivic
Ουφ, καλή επιτυχία Vladan, δώσε και λίγο από το μαγικό νερό της πόλης στους παίκτες!
- ΑποστόληςΑ
Ας τους να λένε Vladan και να γελάνε. Μή μασάς. Όταν θα μας βάλεις στα play-off με περιφανές διπλό στη Νέα Σμύρνη κάποιοι θα πουν ότι, εντάξει, η ομάδα είχε στηθεί εδώ και πολύ καιρό για να παίρνει διπλά σε τέτοιες ομάδες.
Όταν θα μας βγάζεις πρώτους (και αήττητους) στα play-off κάποιοι θα καταπιούν τη γλώσσα τους.
Το πρόβλημα θα προκύψει στη συνέχεια, αν δεν σε εμπιστευτούν για κλειστό, 3ετές, προπονητικό συμβόλαιο.
Πάντοτε με το μυαλό δούλευες, ως ποδοσφαιριστής, αναμένω το ίδιο και τώρα.
Όταν θα μας βγάζεις πρώτους (και αήττητους) στα play-off κάποιοι θα καταπιούν τη γλώσσα τους.
Το πρόβλημα θα προκύψει στη συνέχεια, αν δεν σε εμπιστευτούν για κλειστό, 3ετές, προπονητικό συμβόλαιο.
Πάντοτε με το μυαλό δούλευες, ως ποδοσφαιριστής, αναμένω το ίδιο και τώρα.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Τεράστια προσωπικότητα. Από τους ανθρώπους που ξέρουν το dna του. ΠΑΟΚ
Καλή επιτυχία βλανταν
Καλή επιτυχία βλανταν
Για το καλό του ΠΑΟΚ δέχτηκες.Για το καλό το δικό σου δεν έπρεπε να δεχτείς..είναι νωρίς..καλή επιτυχία.
καλή επιτυχία.
φοβάμαι απλά ότι είναι πρόωρο να αναλάβεις την ομάδα εν μέσω τρικυμίας.Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου,το πιο πιθανό είναι να καείς και εσύ χωρίς να φταίς.
φοβάμαι απλά ότι είναι πρόωρο να αναλάβεις την ομάδα εν μέσω τρικυμίας.Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου,το πιο πιθανό είναι να καείς και εσύ χωρίς να φταίς.
Προπονητικά σε πιστεύω όσο κανέναν απ τον ΠΑΟΚ.
Νιώθεις ΠΑΟΚ 100%.
Κακό timing σίγουρα..Πήδα τους στη δουλειά-πειθαρχία και χώσιμο!
Στο χέρι σου είναι να κάνεις τα μαγικά σου και πριν βγείς αλλαγή να βάλεις ξανά την γκολάρα όπως στον Ajax
Νιώθεις ΠΑΟΚ 100%.
Κακό timing σίγουρα..Πήδα τους στη δουλειά-πειθαρχία και χώσιμο!
Στο χέρι σου είναι να κάνεις τα μαγικά σου και πριν βγείς αλλαγή να βάλεις ξανά την γκολάρα όπως στον Ajax
Μόνο που αν
τους πηδήξεις στην δουλειά-πειθαρχία κοίτα-πρόσεξε
μη γίνει σαν τότε που έχασες το πέναλτι με τον Ajax σε κείνο το τρομερό 3-3 και...χάσεις την πρόκριση...
Θα δείξει...
Υ.Γ. Για να μην με παρεξηγήσει και κανένας φίλος, πολύ θα ήθελα να σε δω να υπογράφεις από τώρα έως το καλοκαίρι του 2019 και να ακούσω-διαβάσω να το ανακοινώνει ο βλακωτός!!!
Υ.Γ. 2...Όχι όμως σαν...βοηθός κάποιου...ειδικά κάποιου που μας τρύπησε παλιότερα μάλιστα!!!

Θα δείξει...

Υ.Γ. Για να μην με παρεξηγήσει και κανένας φίλος, πολύ θα ήθελα να σε δω να υπογράφεις από τώρα έως το καλοκαίρι του 2019 και να ακούσω-διαβάσω να το ανακοινώνει ο βλακωτός!!!
Υ.Γ. 2...Όχι όμως σαν...βοηθός κάποιου...ειδικά κάποιου που μας τρύπησε παλιότερα μάλιστα!!!
- Περιπτερος
Φίλε Βλάνταν, καλή επιτυχία.
Αυτή είναι μία ευκαιρία που έρχεται λίγο πρόωρα.
Ξέρω ότι μπορείς να τα καταφέρεις.
Αυτή είναι μία ευκαιρία που έρχεται λίγο πρόωρα.
Ξέρω ότι μπορείς να τα καταφέρεις.
- navigator11
Έχω απεριόριστη εκτίμηση στην ευφυΐα του. Δεν ξέρω τι θα πετύχει τη δεδομένη στιγμή. Εύχομαι να τα καταφέρει σχετικά καλά και να διεκδικήσει τη δυνατότητα να παραμείνει στο προπονητικό τημ είτε σαν πρώτος είτε σαν βοηθός.
Ευφυής είναι όπως ευφυής ήταν και ο Τούντορ κατά τη γνώμη μου..navigator11 έγραψε:Έχω απεριόριστη εκτίμηση στην ευφυΐα του. Δεν ξέρω τι θα πετύχει τη δεδομένη στιγμή. Εύχομαι να τα καταφέρει σχετικά καλά και να διεκδικήσει τη δυνατότητα να παραμείνει στο προπονητικό τημ είτε σαν πρώτος είτε σαν βοηθός.
Το θέμα είναι οποιοσδήποτε και αν είναι ο προπονητής για την καινούργια σεζόν να στηριχτεί έμπρακτα με έτοιμους παίκτες που θα ταιριάζουν σε αυτό που έχει στο κεφάλι του να παίξει.
Ελπίζω να έχει καταλάβει ο Ιβάν ότι τα άμεσα αποτελέσματα και η ανατροπή του γαύρου που επιθυμούμε όλοι, δεν μπορεί να γίνει με τόσο νεανικό και "άψητο" σύνολο.
- john4serres
riegel.
εγω δεν ειδα ευφυη τον Τούντορ!
παιζει ρολο και η ποδοσφαιρικη σου καριερα οταν εισαι νεος προπονητης.
ξυλοκοπος-κουτσουρο ηταν στην Γιουβεντους , το 6αρι που "εδερνε"
ο Βλανταν επαιζε με μυαλο , ελπιζω να τον βοηθησει και σαν 1ος προπονητης στον ΠΑΟΚ.
Στηριξη !
εγω δεν ειδα ευφυη τον Τούντορ!
παιζει ρολο και η ποδοσφαιρικη σου καριερα οταν εισαι νεος προπονητης.
ξυλοκοπος-κουτσουρο ηταν στην Γιουβεντους , το 6αρι που "εδερνε"
ο Βλανταν επαιζε με μυαλο , ελπιζω να τον βοηθησει και σαν 1ος προπονητης στον ΠΑΟΚ.
Στηριξη !