Νόμιζω ότι στέκει περισσότερο να πω ότι θα σε δικαιωνά εγώ αν εκτός από τον Στέφενς οποιοσδήποτε άλλος προπονητής ήταν καποιων προδιαγραφώνMANIAKOS έγραψε:aoratos έγραψε:Με τον Τουντορ το μοναδικο σερι θριαμβου της εποχης Σαββιδη που δεν χαλασε ειναι αυτο των αστειων επιλογων προπονητων. Περιγελος γινεσε γιατι βαλτωνεις καθε χρονο με αυτους που επιλεγει να τρεξουν την ομαδα.MANIAKOS έγραψε:Αόρατε δλδ μας χάλασε το σερι θριάμβου με σαββιδη ο τουντορ;
Έχετε καταλάβει οτι ειμαστε περίγελος με αυταβπου γίνονται νε προπονητές καθε χρονο;
Σκασίλα μου για τουντορ
Με ενοχλει πολυ να αλλαζουμε προπονητες αλλα πιο πολυ με ενοχλει που δεν επιλεγουμε καλους προπονητες και τα αποτελεσματα της ομαδας. Μακαρι η λυση να ηταν η χρονια στηριξη στα λαθη ενως μετριου προπονητη. Η υπομονη στο λαθος δεν επιβραβευετε με αποτελεσματα. Πχ η αεκ δεν παει καλα γιατι στηριξε τον Δελλα, αλλα γιατι απο σποντα Και μεσα στην απελπισια και την προχειροτητα της τραβιξε το χαρτι του κανονικου προπονητη.
Αν ήταν μονο ο τουντορ θα σε δικαιωνα
Αλλα φα;
Στέφενς;
Μεγαλα ονοματα παγκοσμίως
Ολοι φύγανε κακην κακώς
Γι αυτο δε βλεπω λογο όποιον και να επιλέξει να μην ξανακάνει το ιδιο

Όταν στα 4 χρόνια η μόνη επιλογή προδιαγραφών ήτανε ο Στεφενς και αυτός σε μεγάλη ηλικία και όπως αποδείχθηκε χωρίς μεγάλο κίνητρο έχω κάθε δικαίωμα να πιστεύω ότι η αποτυχία του ΠΑΟΚ είναι ένα case περισσότερο κακών και πρόχειρων επιλογών και λιγότερο έλλειψης υπομονής.
'Η καλύτερα βγάζοντας τον γάβρο από την συζήτηση αν προσπαθείς να βρεις την απάντηση στην ερώτηση γιατί μας περνάνε εναλάξ οι δύο της Αθήνας η απάντηση δεν είναι ότι έχουν περισσότερη υπομονή! Και στις 4 ομάδες υπάρχει παρόμιου επιπέδου πίεση και έμφαση στο αποτέλεσμα.Όταν ένας προπονητής παει καλά τον αποθεώνουν, όταν πάει μέτρια του δίνουν χ πιστωση χρόνου και όταν βαλτώνει τον διώχνουν. Πίεση και ανυπομονησία μακρια του βέλτιστου και του αποδοτικού αλλά όχι σε βαθμό παρόλογο που να μην επιτρέπει σε κάποιον προπονητή ή παίκτη που έχει ποιότητα να την δείξει!