Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Η αληθεια ειναι οτι τετοια στηριξη απο κοσνο λιγοι ειχανε..για παραδειγμα δε θυμαμαι προπονητη μας να καλειται σε οπαδικη εκπομπη με τοσα ασχημα αποτελεσματα..σε πιστεψα πολυ αλλα μετα τις δηλωσεις σου επεσες πολυ στα ματια και κατα την ταπεινη μου γνωμη ο ιβαν εχει ολο το δικιο με το μερος του..δεν μπορεις ιγκορ μου να εχουμε πολεμο κ εσυ να δηλωνεις οτι θες φορτουνη και ιντεγε..οι παιχτες σε στηριζανε κ εσυ τους εδωσες στεγνα..λυπαμαι αλλα εκτεθηκες μονος σου..καλη τυχη...
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

μιλαμε για τον Σαντος σαν μια εμπειρη και δοκιμασμενη λυση.
μιλαμε για καποιον αλλο προπονητη με ονομα και παραστασεις που θα μας δωσει λυσεις
μιλαμε για την αναγκη καλου προπονητη που πρεπει να ερθει....χθες και να παραμεινει για χρονια
οκ συμφωνω ολοι συμφωνουμε.
αυτους τους ρωταμε αν θελουν να ερθουν??
Σε ενα πρωταθλημα σαν το δικο μας με οσα γινονται?
Σε μια ομαδα που εδω και 4 χρονια δεν εχει κλεισει κανενα στελεχος χρονο και που ολοι φευγουν ως αποτυχημενοι? (ειδικα οταν ο αλλος ακουσει οτι μεσα σε αυτους ηταν μεγεθη του στυλ Χουμπ και Αρνεσεν)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

vs40 έγραψε: Οι Πορτογάλοι προπονητές το έχουν σχεδόν όλοι τους αυτό.
Ένα το κρατούμενο λοιπόν.
vs40 έγραψε: Υπάρχουν σοβαροί προπονητές - δεν είναι μόνο ο Σάντος (που είναι πουλέν μου). Ας φέρουν όποιον θέλουν, φτάνει να έχει όρεξη για δουλειά και να θέλει να φέρει παικταράδες στην ομάδα και να τη δέσει. Όχι τίποτα Στέφενς στα τελειώματα με προβλήματα υγείας. Ο Πογιέτ πχ ήταν πολύ καλή επιλογή. Έχω μια προσδοκία ότι ο Κονσεϊσάο έχει την ικανότητα,
Δεύτερο...
vs40 έγραψε:αλλά μέσα μου θέλω πιο μεγάλο όνομα. Με το χρήμα του Ιβάν νομίζω είναι εφικτό να φέρουν πολύ μεγάλο όνομα, φτάνει να του δώσουν τις προϋποθέσεις (μπάτζετ, στήριξη).
Τρίτο.
:roll:

Ευκολάκι... Μουρίνιο. :mrgreen: :nairepaok:

Στα του τοπικ 8-) φεύγει με ανάμικτα συναισθήματα απο μέρους μου αλλά μέσα στα πολλά που έχει πει, υπάρχουν και μερικές μεγάλες αλήθειες.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Gimnistis έγραψε:Υγ ο αλλος πως το ηξερε πριν απο ολους? Μας γλεντανε και εμεις κοιμόμαστε.
Γι`αυτό και κάθε χρόνο γινόμαστε μπ@υρδ@λο..μας γλεντάνε και τα πλακάκια της τούμπας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μουρινιο; δεν βγάζει ούτε παρέλαση

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:
Jairo έγραψε:
υ.γ. Οι σαρδέλλες την γλύτωσαν άλλη μιά φορά, καλοφάγωτα τα νέα συμβόλαια που έρχονται...
Έχεις πολλά point...

SM-G920F
Έχεις όλα τα points μόνο μ αυτό!!!

Χωρίς να θέλω να γίνω "σασταλεγάκιας" κι επειδή βαριέμαι και να ψάχνω ολόκληρο το topic, κάποια στιγμή είχα γράψει (αν θυμάμαι καλά μετά τον αγώνα με την Τρίπολη) "φάε 2-3 απ αυτούς γιατί αλλιώς θα σε φάνε αυτοί"!!

Τίποτε άλλο...Καλή τύχη και πάλι στον πρώην προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και στον ίδιο τον Π.Α.Ο.Κ.!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 09 Μαρ 2016, 22:06, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Marianov6 έγραψε:Δυο πραγματα θελω να πω μονο για αυτα που συζητατε.

Για τον Σαντος: Γενικα, δεν ειμαι της αποψης να συγκρινονται δυο εντελως διαφορετικα πραγματα. Ο Σαντος καταφερε πολλα πραγματα γιατι ειχε και εναν αλλον ανθρωπο διπλα του, τον Κωστα τον Ιωσηφιδη. Ηταν αυτος που ηταν πολυ κοντα στους παιχτες και κρατουσε τις ισορροπιες μεταξυ αυτων και του Σαντος. Κανενας δεν μπορει να πει οτι η συμπεριφορα του Σαντος ηταν τελεια απεναντι στους παιχτες, οχι γιατι ηταν περιεργος χαρακτηρας, αλλα γιατι ειχε επαγγελματικες απαιτησεις απο τους παιχτες του. Εκει παρεμβαινε καθε φορα ο Ιωσηφιδης για να φερνει την ισορροπια. ο "Ιωσηφιδης" λειπει φετος απο την ομαδα μας.

Για το μπατζετ: Το μπατζετ δεν παιζει ποδοσφαιρο σε καμια χωρα του κοσμου απο μονο του. Υπαρχουν ενα καρο αλλα πραγματα που πρεπει να λαμβανονται υποψην οπως ειναι ο ανθρωπινος παραγοντας που ειναι και ο πιο βασικος (εκτος και αν μιλαμε για ηλεκτρονικο παιχνιδι), το δεσιμο μιας ομαδας, οι συνθηκες γυρω απο αυτην, ο επαγγελματισμος, και χιλια δυο αλλα. Για μενα, ειναι εντελως ακυρη η φραση "εχουμε το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ αρα θα επρεπε να παρουμε σβαρνα ολους".

Γενικα: Ενα οποιοδηποτε προβλημα θα πρεπει να προσεγγιζεται απο ολες τις μεριες για να βγαλει καποιος ασφαλη συμπερασματα. Για παραδειγμα, ηταν ολες οι συνθηκες τελειες για τον Τουντορ (για τον Τουντορ τωρα, για τον Στεφενς παλιοτερα, για τον Χαβο, για τον Σαντος, και για ολους τους αλλους) για να κρινουμε καποιον ως αποτυχημενο 'η επιτυχημενο?

Η απομακρυνση του Τουντος ειναι η μονη με την οποια συμφωνω στα χρονια του Ιβαν, και οχι για ποδοσφαιρικους λογους αλλα για αυτα που δηλωσε και δηλωνε κατα καιρους. Για ποδοσφαιρικους λογους θα ηθελα να παραμεινει με την προυποθεση ομως οτι θα υπηρχαν οι συνθηκες που αναφερω πιο πανω.
Από τις πολύ καλές προσεγγίσεις στο θέμα. ++++

Και για να πω κι εγώ τα δικά μου:
Η "αλλαγή προπονητή ΠΑΟΚ πριν τα πλέι οφ" δεν προσφέρεται πλέον από καμιά στοιχηματική εταιρεία. Κλειδωμένο λέμε..

Για τον Τούντορ εξακολουθώ να πιστεύω ότι, με τα καλά του και τα κακά του, είχε να δώσει πράγματα. Θα φανεί η πορεία του στο μέλλον. Η αφορμή της απόλυσης, δηλαδή οι δηλώσεις του, ναι μεν ήταν άστοχες, αλλά παραποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Ενώ στις αρχές της σεζόν ξεκίνησε για πρώτη φορά ένα πρότζεκτ σε σωστές βάσεις, στην πορεία για μια ακόμα φορά αυτό ακυρώνεται. Ότι ΚΑΙ αυτό το πρότζεκτ δεν περπάτησε, δεν χρεώνεται μόνο στους ΦΑ - ΙΤ, αλλά χρεώνεται και στην ΠΑΕ.

Διαβάζω ότι μένει ο Αρτίκο και αυτό είναι θετικό. Ας πλαισιωθεί επιτέλους ένα τιμ γυμναστών - γιατρών με ικανά στελέχη κι αυτό το τιμ να είναι μόνιμο στην ομάδα.

Νομίζω ότι στο θέμα των θλάσεων, πολλοί κάνουν το λογικό λάθος να θεωρούν την χρονική αλληλουχία σαν σχέση αιτιότητας. Δεν πείθομαι ότι η Μεσήμβρια είναι το πρόβλημα, ή ότι έστω είναι το αποκλειστικό πρόβλημα.

Επίσης θεωρώ απαραίτητο να ξεκαθαριστεί στους παίκτες ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Όποιος δεν το καταλαβαίνει και δεν πράττει αναλόγως, να μας χαιρετήσει.

Το κεφάλαιο Τούντορ έκλεισε, να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ίβιτς και να στηρίξουμε ΟΛΟΙ την ΟΜΑΔΑ και τον ΙΒΑΝ στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει.
Για το μέλλον όμως, ας ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ για μια ακόμα φορά τα ίδια λάθη. Να ξαναπώ ότι χρειάζεται:
- Προπονητής με διάθεση να δουλέψει, που δεν θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω του ΠΑΟΚ και που έχει την ψυχολογία να αντεπεξέλθει στη μ@λ@κία που μας δέρνει όλους.
- Ευέλικτο σχήμα με ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων, ειδικά για τα μεταγραφικά.
- Ουσιαστική και όχι στα λόγια μόνο στήριξη του νέου προπονητή από ΟΛΟΥΣ αλλά κυρίως από την ΠΑΕ.
- Βελτίωση του επικοινωνιακού και να σταματήσει η μ@λ@κία με τους "στόχους". Ο στόχος είναι ένας: να έχεις ομάδα που παίζει μπάλα και κερδίζει κι από κει και πέρα να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς.
- Και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. Αν είναι να έχουμε πάλι μια από τα ίδια, τζάμπα μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Xαθηκε το τοπι αδερφια...

Ο Στεφενς τουριστας
Ο Αναστασιαδης αναχρονιστικος
Ο Τουντορ μαθητουδι

3 Χρονια καθε Μαρτιο τα ιδια εχουμε.
Αποριες που ερχετοντε αβιαστα:
Ειναι οντως οι προαναφερθεντες οι υπευθυνοι;
Ειναι τυχαιο που εδω και τρια χρονια καθε Μαρτη ψαχνουμε προπονητη;
Ο Ιβιτς θεωρω οτι εκανε μεγα λαθος που δεχθηκε να προπονησει την μεγαλη ομαδα.Μια χαρα τα πηγαινε στην Κ-20.

Το μονο που μου εχει μεινει για να ελπιζω ειναι οτι τριτωσε το κακο.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Ο Κροατης με τις δηλωσεις του, την αγωνιστικη και βαθμολογικη εικονα της ομαδας και την διαχειριση του ροστερ δημιουργησε χαος. Η αποφαση να απομακρυνθει ειναι αποδειξη οτι δεν πεταμε λευκη πετσετα για τα play off. Ελπιζω η παραδοση να ταλαιπορουμαστε εδω και μια τετραετια απο ακαταληλους στον παγκο να τελειωσει το καλοκαιρι! Φερτε επιτελους σοβαρο προπονητη!!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

falconakis έγραψε:Τελικά μάλλον θα ηρεμήσεις τώρα που έφυγες...
ΠΑΟΚ ήξερες τι θα πει δεν ήξερες όμως για τους γύρω γύρω αρδ μαρδ και το κακό συναπάντημα...
:twisted: :twisted: :twisted:
Ναι για ολα οι γυρω φταινε.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

aoratos έγραψε:Ο Κροατης με τις δηλωσεις του, την αγωνιστικη και βαθμολογικη εικονα της ομαδας και την διαχειριση του ροστερ δημιουργησε χαος. Η αποφαση να απομακρυνθει ειναι αποδειξη οτι δεν πεταμε λευκη πετσετα για τα play off. Ελπιζω η παραδοση να ταλαιπορουμαστε εδω και μια τετραετια απο ακαταληλους στον παγκο να τελειωσει το καλοκαιρι! Φερτε επιτελους σοβαρο προπονητη!!!!
κι ο Αναστασιαδης το ιδιο...
κι ο Στεφενς το ιδιο...
μα που τους βρισκουμε ολους τους αχρηστους... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

K_geo έγραψε:
vs40 έγραψε: Οι Πορτογάλοι προπονητές το έχουν σχεδόν όλοι τους αυτό.
Ένα το κρατούμενο λοιπόν.
vs40 έγραψε: Υπάρχουν σοβαροί προπονητές - δεν είναι μόνο ο Σάντος (που είναι πουλέν μου). Ας φέρουν όποιον θέλουν, φτάνει να έχει όρεξη για δουλειά και να θέλει να φέρει παικταράδες στην ομάδα και να τη δέσει. Όχι τίποτα Στέφενς στα τελειώματα με προβλήματα υγείας. Ο Πογιέτ πχ ήταν πολύ καλή επιλογή. Έχω μια προσδοκία ότι ο Κονσεϊσάο έχει την ικανότητα,
Δεύτερο...
vs40 έγραψε:αλλά μέσα μου θέλω πιο μεγάλο όνομα. Με το χρήμα του Ιβάν νομίζω είναι εφικτό να φέρουν πολύ μεγάλο όνομα, φτάνει να του δώσουν τις προϋποθέσεις (μπάτζετ, στήριξη).
Τρίτο.
:roll:

Ευκολάκι... Μουρίνιο. :mrgreen: :nairepaok:

Στα του τοπικ 8-) φεύγει με ανάμικτα συναισθήματα απο μέρους μου αλλά μέσα στα πολλά που έχει πει, υπάρχουν και μερικές μεγάλες αλήθειες.
Geo δεν καταλαβαίνω αν είναι ειρωνική η παράθεσή σου ή όχι. Είμαι διαλακτικός στις επιλογές που έχουμε. Δεν είμαι αυτός που κάνει κουμάντο. Αν γινότανε να πάρουμε επιπέδου Μουρίνου top tier προπονητή σίγουρα θα ήθελα, αλλά δε γίνεται. Γενικά αυτό που θέλω είναι το καλύτερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ για να πάμε ψηλά και κάποια στιγμή το πρωτάθλημα. Είναι κακό αυτό? Από κει και πέρα νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει προπονητές επιπέδου Σάντος, δηλ με αντίστοιχες παραστάσεις και εμπειρία. Προσωπικά τον θέλω το Σάντος περισσότερο από κάθε προπονητή στον πλανήτη για τον ΠΑΟΚ, αλλά με προβληματίζει ότι αρκετός κόσμος δεν τον θέλει. Δε μου αρέσει ο διχασμός. Από κει και πέρα υπάρχει και η κλίμακα των προπονητών που είναι γύρω στα 40 σαν τον ΚονσεΪσάο στην Πορτογαλία, που παίζουν ποδόσφαιρο με καλή τακτική (balace σε όλα), με καλές άμυνες. Αυτή η κατηγορία προπονητών μου αρέσει, αλλά εμπεριέχουν πάλι ρίσκο. Γενικά δε μου αρέσει το ρίσκο. Χορτάσαμε από ρίσκα. Βέβαια το να πάρεις τον ΚονσεΪσάο έχει ΠΟΛΥ μικρότερο ρίσκο από προπονητές σαν τον Τούντορ. Πάλι όμως η αναζήτηση του μικρότερου ρίσκου θα ήταν ιδανική. Μικρότερο ρίσκο έχουν προπονητές σαν τον Σάντος και θα ήθελα ηλικιακά να είναι > 45 ετων. Ο ίδιος ο Σάντος ακόμη καλύτερα (επειδή ξέρει όλες τις ιδιαιτερότητες λίγκας - σωματείου), αλλά δύσκολο να έρθει επειδή έχει την Εθνική του ομάδα και ίσως πάρει προσφορά από πολύ μεγάλο κλαμπ αν το σηκώσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 09 Μαρ 2016, 22:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η αποδόμηση προπονητή ΠΑΟΚ, ξεκίνα πριν ακόμα έρθει ρε Ριζλα. ;)

(που ήσουν προχτές που ήρθα Τέξας; σε πήρα τηλέφωνο... )

SM-G920F
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ace79grpaok έγραψε:Ο γκοραν έχει το ακαταλόγιστο εδώ μέσα?μέλη έχουν φάει μόνιμο μπαν για πολύ λιγοτερα :evil:

Ιβιτς μαζί με Γκαρσία θα είναι καλός συνδιασμος ,εγώ λέω να ξεκινήσει ο μιχελς για το γραφικό εστοριλ μπας και δούμε κανα χαιρι
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

pilotos έγραψε:Η αποδόμηση προπονητή ΠΑΟΚ, ξεκίνα πριν ακόμα έρθει ρε Ριζλα. ;)

(που ήσουν προχτές που ήρθα Τέξας; σε πήρα τηλέφωνο... )

SM-G920F

Πλακα κανεις; και δεν ηρθες στο μαγαζι;
Το τηλ εκλεισε απο μπαταρια και αμα μου ερθει καμια αναλαμπη και θυμηθω που ειναι θα το ανοιξω κιολας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”