Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Dimg4 »

Despe ++++ απλα και λυτα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ πάντως, (μιας και είμαι η αρχική παραπομπή) δεν συνέκρινα κάποια κατάσταση με κάποια άλλη, αναφέροντας τον μαλάκα τον Αλέφα.
Είπα απλώς ότι δεν μπορώ να αντιληφθώ το θέσφατο "στήριξη στον θεσμό".
Διότι φορέας του ίδιου θεσμού ήταν πχ και ο Δώνης, αλλά στήριξη δεν έλαβε για μπόλικους λόγους, φορέας του ίδου θεσμού υπήρξε και ο Ρολφ Φρί(νγ)κερ.
Είναι πολλοί οι παράγοντες που κρίνουν ένα δύσκολο επαγγελματικό πόστο, όπως ο προπονητής και δη, ο προπονητής στον ΠΑΟΚ.
Αν διαβαστεί ολόκληρο το ποστ, είναι νομίζω κατανοητό το πόιντ μου.
Αλλος ομως το αναφερε.Τελος παντων επειδη ισως να ειμαι του,να δινω περιθωριο περισσοτερο σε καποιον για να δειξει το οποιο εργο του,ασχετα αν ειναι νεος ή με εμπειριες προπονητης.
Ισως ειμαι απο τις εξαιρεσεις γενικα στην Ελλαδα που ειμαστε ανυπομονοι και ολα τα κατεχουμε.
Για ον τοπικ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΛΑΝΤΑΝ.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Igor Tudor II

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Περιπτερος έγραψε:
psykoman έγραψε:Περιπτερε μαλλον δεν εχεις διαβασει το ιατρικο δελτιο της ομαδος...
Μιά χαρά το έχω διαβάσει, αλλά μπορεί μετά την αλλαγή στον καιρό να παρουσιάσουν ραγδαία βελτίωση κάποιοι.
Είναι άτιμο πράγμα αυτές οι θλάσεις .. έρχονται και φεύγουν ξαφνικά.
Οτι ναναι.
Τον Ricardo Costa να τον βάλει, η δεν κανει καλή 3αδα μαζί κωνσταντινιδη και χατζηισαια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Τετ 09 Μαρ 2016, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pilotos έγραψε:
RoMaN έγραψε:Καλή συνέχεια στη καριέρα σου.

Είναι τυχαίο που χθες ο βλακαμάς ο Θεοδωρίδης είπε για τον Tudor ότι κάπου διάβασε πως τον διώξαμε;;;;
Ρόμαν το είπε ο Σαββίδης στην σύσκεψη ότι τον σούταρε λέμε!!!

SM-N9005
Α οκ τώρα το έμαθα και χθες δεν διάβασα το forum.. Ευχαριστώ!
pilotos έγραψε:
Thanix έγραψε:Καλή συνέχεια στην καριέρα σου .-

Sent from my mind using boobs power
Εσύ ξέρεις καλά ποιοι τον έφαγαν...

Ας πρόσεχε. -

SM-N9005
:?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Περιπτερος έγραψε:
psykoman έγραψε:Περιπτερε μαλλον δεν εχεις διαβασει το ιατρικο δελτιο της ομαδος...
Μιά χαρά το έχω διαβάσει, αλλά μπορεί μετά την αλλαγή στον καιρό να παρουσιάσουν ραγδαία βελτίωση κάποιοι.
Είναι άτιμο πράγμα αυτές οι θλάσεις .. έρχονται και φεύγουν ξαφνικά.
Το τερματισες!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο μόνος λόγος που έμεινε μέχρι σήμερα ο Τούντορ, ήταν το διοικητικό μπάχαλο, η στήριξη από Άρνεσεν και η λογική του ότι πρέπει να σταματήσουμε να διώχνουμε προπονητές. Ο Τούντορ κανονικά έπρεπε να είχε φύγει πολύ νωρίς και δεν έκανε για το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Η ομάδα είχε τεράστιο μπάτζετ και καλό υλικό, στο οποίο είχε κάποιο λόγο και ο προπονητής (έστω λίγο πχ Λέοβατς). Τα αποτελέσματά του ήταν χάλια. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.

Σε όλον τον πλανήτη όλοι κρινονται αό τα αποτελέμσατα σε συνδιασμό με το διαθέσιμο μπάτζετ, εκτός από τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του που πιστεύουν, ότι το να κρίνει μια εταιρία από το αποτέλεσμα είναι άμπαλο και ότι η υποκειμένικότητα του καθενός έχει μαγαλύτερη αξία από τα facts!!! Έλεος!!!

Το παράδειγμα του Σάντος της 1ης χρονιάς είναι του νηπιαγωγείου. Αν κάναμε case study σε ένα πανεπηστήμιο σε project, το 95% εδώ μέσα θα είχε μηδενιστεί.

Τα δεδομένα του Σάντος ήταν τη χρονιά της σαρδέλας:
1. Απλήρωτοι παίκτες χρέη
2. Ανέλαβε την ομάδα Οκτώβριο - δεν έκανε προετοιμασία - δε διάλεξε παίκτες
3. Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ ήταν ίδιο με ομάδες που έπεφταν κατηγορία. Άρα η η θέση είναι μια χαρά

Φέτος είχαμε:
1. Τα πάντα πληρωμένα
2. Το 2ο με διαφορά μπάτζετ της Ελλάδας
3. Υλικό που είχε Μπερμπάτοφ
4. ΤΔ Φαρνκ Άρνεσεν (word class)

Αυτός ο προπονητής αυτό που κατάφερε ήταν κατόρθωμα. Στο ρεκορ γκίνεζ αποτυχίας πρέπει να μπει. Ότι πιο αποτυχημένο έχει υπάρξει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια βάσει των παραπάνω προδιαγραφών. Τις δικαιολογίες που αναφέρετε όλοι σας τις είχανε και οι προηγούμενοι προπονητές. Όσο για τους τραυματισμούς, επίσης τους είχαμε πολλά χρόνια. Γιατί δεν έκανε προτάσεις? Πέρισι ο αγράματος Άγγελος τους έκανε προπονήσεις Τούμπα πχ , όταν ήταν βαρύς ο αγωνιστικός χώρος. Ο δε γιατρός της ομάδας, όταν τον ρωτάνε τι φταίει, δίνει μια απάντησε επιστήμονα που είναι μόλις 1-2 μήνες στο κλαμπ, ενώ έχει κλείσει δεκαετία :evil: :evil: . Ο Σάντος πχ είχε μιλήσει για κακό αγωνιστικό χώρο στη σουρωτη με πολύ λιγότερους τραυματισμούς. Ο Δώνης είπε το ίδιο για τη Μεσσημβρία.

Το τιμ αυτό τι είπε, τι προέβλεψε, τι μέτρα πήρε? Το να λες ότι οι παίκτες δεν αντέχουν συνεχόμενα παιχνίδια και εσύ να τους βάζεις, προκαλούν τραυματισμούς. Δηλαδή να φέρουμε αθλητές επιπέδου Γιούβε για να μην τραυματίζονται? Ο Σάντος έριχνε πολλές φορές τις προπονήσεις και έκανε αποφόρτιση, χωρίς να το θέλει, αλλά αναγκαστικά. Τον θυμάμαι που ξενέρωνε, αλλά προσαρμόζονταν. Η προσαρμοστικότητα είναι βασικό στοιχείο για επιτυχημένη καριέρα. Οκ πες πιο θεωρείς ιδανικό για να κινηθεί το κλαμπ μακροπρόθεσμα, αλλά προσαρμόσου.

Είναι συμπαθής χαρακτήρας σαν άνθρωπος, αγάπησε την ομάδα πιστεύω και παθιάστηκε. Αν θα μας επισκεφτεί στο μέλλον σαν φίλος θα χαρώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πω μπράβο σου που πέτυχες. Δεν πέτυχε, αλλά προσπάθησε. Και εγώ μπορώ να προσπαθήσω και εσείς και όλοι. Μπορεί να θέλω αύριο να γίνω γιατρός... Όλα έχουν ένα απαιτούμενο επίπεδο και αυτός δεν το είχε. Μήπως ήταν σύμπτωση η μεταμόφρωση της αεκ44 όταν πήρε καλό, έμπειρο προπονητή?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 09 Μαρ 2016, 18:23, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Οδυρμός για τον Μπογδάνο και γιατί λέει το μάθανε απο τον ΚΕΡΑΤΑ.

Συμπάσχω
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

α και μια ευχη απ τα βαθη της καρδιας μου
ελπιζω να γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα και απο του χρονου να προπονεις τον φορτουνη και τον ιντεγιε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τα 3 τελευταια σχολια ολα τα λεφτα. Μπραβο αλανια
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

RoMaN έγραψε:Καλή συνέχεια στη καριέρα σου.

Είναι τυχαίο που χθες ο βλακαμάς ο Θεοδωρίδης είπε για τον Tudor ότι κάπου διάβασε πως τον διώξαμε;;;;
Μάλλον χρειάζεσαι moderation (πλάκα σου κάνω για το ερώτημα)
Το μαύρο εύκολο χρήμα, ειδικά από παράνομες δραστηριότητες, μπορεί να ξοδευτεί χωρίς πολλή σκέψη και με ευκολία.
Επειδή εξ επαγγέλματος και βίτσιου την ψάχνω με τον υπόκοσμο της άρχουσας τάξης κλπ. θα ήθελα χωρίς να φωτογραφίσω άλλα πρόσωπα, να πω ότι στο ποδόσφαιρο, όποια βρωμιά μπορεί κάποιος να σκεφτεί είναι πιθανή και έχει γίνει. Οταν υπάρχει και πολύ χρήμα, τα πράγματα είναι και πιο εύκολα.
Σκεφτείτε ό,τι θέλετε.
Τα πράγματα είναι ακόμα σοβαρότερα όταν αυτός που πρέπει να απογοητευθεί, να εξολοθρευτεί κλπ. είναι και συμβολίζει κινδύνους πέρα από το ποδόσφαιρο.
Προσωπικά, αν ήμουν Σαββίδης, ούτε θα τους συναντούσα καν, ούτε νερό που μου φέρνουν δεν θα έπινα. Κυριολεκτώ και δεν είναι αλληγορικό. Ούτε νερό από αυτούς.
Ο Σαββίδης είναι φίλος του Πούτιν και πάρα πολλοί, εντός και εκτός Ελλάδας, δεν τον θέλουν ισχυρό στην Ελλάδα.
Η σημειολογία της λίβελου Ανδριανόπουλου, ενός από τους πιο χυδαία εξωνημένους στους συντηρητικούς αμερικανούς ανθρώπου (θυμηθείτε όσα του έγγραφε ο Χ. Κλυνν) με την αναφορά σε "Ρώσο", επικυρώνει την πολεμική κατά του Σαββίδη και την αιτία της. Είναι σαφές ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι κάθε επιπέδου επιρροής χτυπούν τον Ι. Σαββίδη και γιατί αποτελεί παράγοντα της οικονομικής ζωής του τόπου και γιατί δημιουργεί βάσεις επιρροής στη Β. Ελλάδα, αλλά κυρίως γιατί αποτελεί ρωσικής προέλευσης παράγοντα.
Είναι προφανές ότι η επιρροή του μέσω του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας και από τον ΠΑΟΚ θα επιχειρήσουν να τον ξηλώσουν και να τον απογοητεύσουν για να αποχωρήσει από την Ελλάδα.
Το χρήμα ρέει άφθονο από παράνομες δραστηριότητες στην μαφία του νότου και ίσως η νίκη κατά του Σαββίδη να είναι το συγχωροχάρτι για τον χρυσαυγίτη του Πειραιά.
Η συμπεριφορά των διαιτητών, που θέλησαν να ανατινάξουν ένα γεμάτο γήπεδο και δεν σεβάστηκαν 30.000 κόσμο και αυτό που κάνουν, σημαίνει καθαρά, ότι πρόκειται για κίνηση καλά πληρωμένη και στηριζόμενη από τους εχθρούς του Σαββίδη. Η αντίδρασή μας ήταν αναμενόμενη και παιδική.
Ρώτησα προχθές, ποιός έριξε το ποτήρι στον προπονητή του γαύρου και ρώτησα επειδή τον είδα και δεν τον ξέρω.
Προσωπικά διαφωνώ με τις πολιτικές θέσεις του Σαββίδη και με αυτό που κάνει ως πολιτική.
Ομως ως οπαδός του ΠΑΟΚ θα συμφωνήσω μαζί του και δεν θα βγάλω τσιμουδιά σε όλες τις κινήσεις του, που αφορούν την ομάδα, η οποία χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόταν εύκολα στην κατηγορία.
Για τον λόγο αυτό και επειδή ο πόλεμος εναντίον του είναι από άλλους χειρότερους, ας κάνει ό,τι θέλει με τον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν θα τον αφήσω ξεκρέμαστο και καλώ όλους σας να πάψετε να αναφέρεστε στο θέμα του Τούντορ γιατί χτυπάτε τον Σαββίδη και δημιουργείτε τις προϋποθέσεις να έχουμε εσωτερική φαγωμάτα που θα τον αποκαρδιώσει και θα τον διώξει.

Αυτά ...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Suleymanoglu έγραψε:Οδυρμός για τον Μπογδάνο και γιατί λέει το μάθανε απο τον ΚΕΡΑΤΑ.

Συμπάσχω
Είναι κ μαρτυριάρης ο κερατούκλης ...
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Δεν μπορώ να πω πως στεναχωρέθηκε που έφυγε.
Σε αρκετούς αγώνες, όλοι στις κερκίδες βλέπαμε τις αδυναμίες της ομάδος, ενώ αυτός όχι.

Παρ' αυτά, αυτό που κρατάω από αυτόν είναι ένα 3-5-2-1 που κάποιες στιγμές φέτος, μας άφησε πολύ ικανοποιημένους.

Εύχομαι να τον ξανασυνταντήσουμε στο μέλλον, πιο έμπειρο και με περισσότερη αυτοπεποίθεση.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Αυτο με το 2ο μπατζετ το εχετε αναλυσει καθολου? Η απλα το λετε επειδη το λενε "ολοι"
Εκτος απο κλαους και μπερμπα ολοι ειναι κατω απο τα 350 το χρονο
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Δες αυτό ... http://www.transfermarkt.co.uk/super-le ... bewerb/GR1

εκτιμήσεις είναι βέβαια
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

@ desperando

δεν έχει νόημα να το επεκτείνουμε πολύ, γιατί ξέρω ότι ούτε εσύ θα αλλάξεις τη γνώμη σου, ούτε εγώ τη δική μου
και όπως έγραψα προχθές και οι 2 πλευρές έχουν τα δίκια τους

στο ότι το 90% των ΠΑΟΚΣΗΔΩΝ ήταν στην αρχή υπέρ του τούντορ, δεν αντιλέγει κανείς.
ειδικά όταν στα πρώτα ματς, ο ΠΑΟΚ παίζει μπαλάρα και πάει αέρας
το ότι στα στραβά αποτελέσματα, ανεξαρτήτου της μπάλας που έπαιζε η ομάδα, ξεκίνησε το σκάψιμο, λέει πάρα πολλά για το λαό μας και για τη λεγόμενη "στήριξή" του

στο ότι τα έκανε σκατά μετά είναι άποψη μερικών.
πολλοί πιστεύουμε ότι δεν τα έκανε μόνο αυτός σκατά, αλλά συντέλεσαν πολλοί λόγοι που έγιναν τα πράγματα σκατά
τραυματισμοί, πρόγραμμα, ατυχία, διαιτησία

για τις ειρωνίες που λες ότι έγραψα, ίσα ίσα, χρησιμοποιώ τη σκέψη που εξέφρασαν πολλοί ότι έχουμε το δεύτερο καλύτερο ρόστερ του πρωταθλήματος, οπότε θα έπρεπε να είμαστε δεύτεροι
εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω, ειδικά όταν αυτό το ρόστερ έχει συνέχεια απουσίες.
εδώ μπαίνει και η σύγκριση του ρόστερ του γαύρου με το δικό μας, όπου το δικό μας σαφώς υπολείπεται, κάτι που όλοι αναγνωρίζουμε, απλά δεν αντέχουμε να το ακούμε

τέλος, εγώ θα ήθελα να δω το χαμόγελο στους συνοπαδούς μου, αν βλέπουν ότι γίνεται δουλειά και αν βλέπουν ότι η ομάδα κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και είναι καλύτερη του αντιπάλου. να σταματήσουμε να κρίνουμε μόνο από τα αποτελέσματα

η άποψή μου πάνω σε αυτά που έγραψες, χωρίς εριστικό ύφος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τετ 09 Μαρ 2016, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”