Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DV_L9 έγραψε:Κακή επιλογή η αλλάγη προπονητή ΠΑΛΙ σε αυτό το σημείο. Δε καταλαβαίνω γιατί επαναλαμβάνουμε τα ιδια λάθη συνέχεια. Δε θα μάθουμε ποτέ. Επίσης ο κωλόγερος ο κεράτας πως το έμαθε???? Οτι να ναι. Πιστέυω ότι του χρόνου θα έδειχνε πολλά περισσότερα από φέτος. Τέλος πάντων καλή συνέχεια και προχωράμε. Με το καλό Βλάνταν!
Από μάνατζερ ίσως , για αυτό το ήξερε από πριν. Ευκαιρία να δουν ποιοι τους "τρυπανε".
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
joshua έγραψε:Εγω παλυ πιστευω πως εχουν βρει προπονητη ηδη και συγκεριμενα τον εχει βρει ο Μιχελς,απλα δεν θεωρουν σωστο το timing με οσα γινονται εντος και εκτος ομαδας για να τον ανακοινωσουν.Ειναι γνωστη η καψουρα μου για λατινοαμερικανικο μοντελο αλλα πιστευω οτι ο Σλοβακος θα στραφει σε βορειοευρωπαικη λυση η και αυτο ειναι το ασχημο σεναριο σε πρωην ανατολικο μπλοκ.Ιδωμεν...
Υ.Γ Συμφωνω με τον Ντεσπε πως ο Κροατης τον τελευταιο καιρο επεδιωκε την απολυση του.(πολυ συμφωνω με αυτον τον τελευταιο καιρο,θα το ψαξω)
Θεωρω αδιανοητο το γεγονος οτι θα συνεχισουμε με υπηρεσιακο προπονητη.Και επειδη θεωρω πως ουτε ο Ιβαν ουτε ο Μιχελ ειναι χαζοι,πιστευω πως δεν ηρθε απο τωρα κανονικος προπονητης γιατι ο επομενος προπονητης μας δεσμευεται με συμβολαιο με καποια ομαδα.Βρε λες να ειναι ο Σερτζιο?
Το ξεχειλώσαμε λιγο πολύ με τις δηλώσεις για τους παιχτες του θρήνου. Τους σιχαίνομαι και τους δυο (Ιντεγιε και Φορτουνη) αλλά δε μπορώ να βρω φέτος κάποιον δικό μας που να αποτελεί σημείο αναφοράς με το σκεπτικό που τοποθετήθηκε ο Τουντορ. Εφόσον η χρονιά ειναι κατεστραμμένη δεν έχει σημασία ποιός θα δώσει τη χαριστική βολή. Επίσης είναι κρίμα ο Ιβιτς να φορτωθεί μια αποτυχία χωρίς να φταίει καθόλου.
οταν γινονται οσα γινονται στο κυπελο,ο προεδρος σου δινει την μαχη
και μου βγαινεις και μου λες ο πελκας και ο μυστακιδης δεν ειναι fallτουνης και ιντεγε(ο μπερμπατοφ ομως κ.ιγκορ;)
τοτε τι περιμενετε; να του δωσει και πριμ;
Δεν αρκεί να έχεις ταλέντο και γνώσεις για να γίνεις καλός προπονητής. Πρέπει να έχεις και τον τρόπο αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου να τα μεταδόσεις και στους παίχτες. Επίσης πρέπει να έχεις και την ικανότητα στα προβλήματα που θα προκύψουν μέσα στη χρονια να δώσεις λύσεις. Όταν βλέπεις ότι κάτι δε σου βγαίνει να έχεις την ευελιξία και τη ψυχραιμία να το αλλάξεις. Ο Tudor δε τα έχει αυτά. Προς το παρόν τουλάχιστον. Θα ήθελα να τελειώσει τη χρονια γιατί έτσι κι αλλιώς χαμένη είναι αλλα έχω την εντύπωση ότι κι αυτός το είχε πάρει απόφαση εδώ και κανέναν μηνα και το πάλευε να τον διώξουν.
Ελπίζω μαζί του να πάρει και τον γυμναστή που παίζει να είναι ο χειρότερος που έχει περάσει ποτε από τον ΠΑΟΚ...
Αφηστε μερικοι κατα μερους τα δηθεν ιντριγκαδορικα "που το ηξερε ο Σαββας;",κοκ.Απο χθες ηδη ειχε γραφτει οτι ο Σαβββας πηγε ειπε στον Ιβαν οτι ο προπονητης σου μιλησε για τον Φορτουνη κι αυτος του απαντησε οτι ο Τουντορ ειναι τελειωμενος.
Κατα τ αλλα εχω τις ενστασεις μου κυριως για το ταιμινκ αλλα τεσπα.Καλη επιτυχια στον Βλανταν(ελπιζω να μην παραμεινει πρωτος ως το τελος),περιμενουμε οσο πιο γρηγορα γινεται τον καινουριο προπονητη
joshua έγραψε:Εγω παλυ πιστευω πως εχουν βρει προπονητη ηδη και συγκεριμενα τον εχει βρει ο Μιχελς,απλα δεν θεωρουν σωστο το timing με οσα γινονται εντος και εκτος ομαδας για να τον ανακοινωσουν.Ειναι γνωστη η καψουρα μου για λατινοαμερικανικο μοντελο αλλα πιστευω οτι ο Σλοβακος θα στραφει σε βορειοευρωπαικη λυση η και αυτο ειναι το ασχημο σεναριο σε πρωην ανατολικο μπλοκ.Ιδωμεν...
Υ.Γ Συμφωνω με τον Ντεσπε πως ο Κροατης τον τελευταιο καιρο επεδιωκε την απολυση του.(πολυ συμφωνω με αυτον τον τελευταιο καιρο,θα το ψαξω)
Εχει γραφτει το ονομα του Μαρκεβιτς αν θυμαμαι καλα εκτος και αν ειναι απλα μονο σεναριο φαντασιας
Οταν κάνω λόγο για ραδιόφωνα μέσα στην ΠΑΕ που παίζουν "τα παιδιά του Πειραιά" εσείς δεν με καταλαβαίνετε.
Η απόφαση είναι πράγματι της Δευτέρας (μεσημέρι) και η συζήτηση ξεκίνησε από την Κυριακή το βράδυ.
Δεν γράφω τυχαία τόσες ημέρες σεντόνια.
Είχα την ελπίδα, μήπως φέρουν έμπειρο προπονητή ... για αυτό "μπολονοφαγώθηκα".
Μακάρι να τους ξυπνήσει και να δούμε ορθολογικό ποδόσφαιρο, την μπάλα σε Μπέρμπα, Κλάους, πλάγια μπακ επιτέλους, οκτάρια κλπ.
Ορθολογικά πρέπει να παίξει αυτός ο ΠΑΟΚ και μπορεί να το κάνει καλά.
Είχε ειπωθεί ότι για να υπήρχε αντικατάσταση προπονητή θα έπρεπε να είχε βρεθεί ήδη καταξιωμένος , σε σχέση με τον φερελπι Τούντορ, αφού προχώρησαν στην απόλυση μάλλον τον βρήκαν.
Θέλω να πιστεύω ότι θα παρακολουθεί την ομάδα και θα είμαστε έτοιμοι το καλοκαίρι.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετα αναρωτιουνται μερικοι γιατι πληρωνουμε υπεραξιες για ατομα που θελουμε να φερουμε στην ομαδα.
Ο ΠΑΟΚ αυτην την στιγμη ειναι η χειροτερη ομαδα απο πλευρας συνθηκων για να ερθει καποιος να δουλεψει.
Δεν ειναι ελκυστικος για κανεναν σοβαρο παικτη,δεν ειναι ελκυστικος για κανεναν σοβαρο προπονητη.
Κι αν ερθει καποιος απ αυτους, θα πληρωσεις πολλα παραπανω χρηματα απ οτι πραγματικα αξιζει.
Ενας απ τους λογους που ηθελα να μεινει ο Τουντορ και να τελειωσει τουλαχιστον την χρονια μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο του ηταν αυτος.Να δημιουργηθει ενα καθεστως μη προπονητοφαγειας.
Ο επομενος προπονητης που θα προσεγγισουμε θα δει την εξης κατασταση.4 χρονια Ιβαν στην ομαδα-4 προπονητες παερελθον απο Φλεβαρη-Μαρτη.
Και ξαναπαμε παλι απ την αρχη:Καινουργιος προπονητης,καινουργιοι βοηθοι,καινουργιοι γυμναστες κτλ κτλ...
Λογικα ο επομενος θα θελει τους δικους του...και δωστου ξανα να φυγουν 15 παικτες και να ρθουν αλλοι 15...και δωστου υπομονη και και και και και....
Ιβαν δεν εχεις υπομονη ουτε το ελαχιστο παραπανω απ τον πιο ανυπομονο οπαδο του ΠΑΟΚ...
Εγω ομως παλι θα ειμαι εδω, να στηριξω τον επομενο προπονητη που θα φερεις και θα φυγει τον επομενο Μαρτη...
Υποστηριξα μεχρι εκει που δεν παει Δωνη,Στεφενς,Αγγελο,Τουντορ...
Οχι γιατι ηταν ο καθε ενας απο αυτους...αλλα γιατι ηταν προπονητες του ΠΑΟΚ...και προσωπικα θελω τουλαχιστον 2 χρονια για να κρινω εναν προπονητη...
Αλλα τον νου σου Ιβαν...καποιοι εχουμε κουραστει να μαλωνουμε καθε μερα με συνοπαδους και αδερφια...το νου σου.
Αυτην την στιγμη ομως δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο εκτος απο τον πολεμο που ανοιξαμε με την χαβουζα και κανω τουμπεκα...εμπρος κι εγω σ ακολουθω...αλλα οταν με το καλο καθαρισουμε απο την μουργα...θα τα ακουσεις να το ξες.
Μια χαρά ελκυστικός είναι ο ΠΑΟΚ και πληρώνει.
Μπερμπάτοφ, Νομπόα, Νάτχο ... είναι παίκτες που δεν πήρε ούτε ο Ιντέγιε, ούτε ο Φορτούνης, συγγνώμη ο γαύρος ήθελα να πω ... .