Μια απο τα ιδια κι εγω τον στηριζα τοτε,απλως δεν ημουν εγγεγραμμενος εδω.Το κανεις το ειπα γιατι οι 95 στους 100 δεν στηριζαν τον θεσμο του προπονητου,και εβαλα και τον ευατο μου μεσα.eorptol έγραψε:Τα ποστ μου την εποχή Σάντος υπάρχουν τον υποστήριζα ενώ εδώ γινόταν της κακομοίρας γιατί πιστεύω ότι δεν κρίνεις έναν προπονητή στους 6 μήνες ειδικά αν δεν έκανε τις δικές του επιλογές
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Igor Tudor II
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Igor Tudor II
Πιστεύω ότι είμαστε όλοι οι Έλληνες οπαδοί βιαστικοί και του αποτελεσματος άσχετα αν με σαντος πάλι κραζαμε γιατί περναμε αποτελέσματα με 2-3 τελικές
:) ....στήριξη στον θεσμό του προπονητή είναι απλά ανέκδοτο εδώ

Εγώ πάντως μετά το 3-1 επί του βάζελου πραγματικά δεν βλέπω τίποτα στην ομάδα.Κάτι που το μαρτυρά και η βαθμολογία του β γύρου στον οποίο κάνουμε πορεία υποβιβασμού.
Όσο για τον Σάντος,ούτε εμένα μου άρεσε η μπάλα που παίζαμε,αλλά μετά την πρώτη χρονιά διώξαμε ένα κάρο σαρδέλες και φέραμε κανονικούς παίκτες.Τώρα φέραμε υποτίθεται με την έγκριση Τούντορ παίκτες τους οποίους βγαίνει ο ίδιος και κατηγορεί λέγοντας τους "λίγους".Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Όσο για τον Σάντος,ούτε εμένα μου άρεσε η μπάλα που παίζαμε,αλλά μετά την πρώτη χρονιά διώξαμε ένα κάρο σαρδέλες και φέραμε κανονικούς παίκτες.Τώρα φέραμε υποτίθεται με την έγκριση Τούντορ παίκτες τους οποίους βγαίνει ο ίδιος και κατηγορεί λέγοντας τους "λίγους".Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Πλακα κανετε και οι δυο.Περιπτερος έγραψε:Αδελφέ τον σκέφτηκα και εγώ τον Χασάν, αλλά τελικά ήταν καλύτερος και μάλιστα δεν τον περνούσε παίκτης με την μπαλα με τίποτα. Ρε με τίποτα !!!.
Δεξι μπακ ηταν ο Ιμπραημ και..παικταρας.
Μπορει να φταινε τα..........χρονακια σας.
Περιπτερε,πολλες φορες με εκνευριζει το "στυλ"σου,
αλλά η παραπανω προσεγγιση για τα "πρεπει" του προπονητη
ειναι για σχολες προπονητων.
Εκτος κι αν τα κανει ο φουκαρας,αλλά καποιοι δεν ανταποκρινονται.
Δυστυχως εχει μαζευτει πολλη μετριοτητα απλά δεν την βλεπουμε γιατι ο ενας ειναι πουλεν,
ο αλλος Π.Α.Ο.Κ.τσακι,ο αλλος απ' τα σπλαχνα μας,ο αλλος.."τον εκοψα εγω"................
ΥΓ Για τις δηλωσεις,τουλαχιστον απαραδεκτος.
Άσε ρε συ πάτερ μπας και δούμε "τι ώρες κάνει"... 
Και ήταν αριστερό μπακ κι αριστεροπόδαρος μάλιστα...Το 3 φορούσε και είχε και σέντρα-φαρμάκι και σουτ-κανόνι...Ορκίζομαι!!!

Και ήταν αριστερό μπακ κι αριστεροπόδαρος μάλιστα...Το 3 φορούσε και είχε και σέντρα-φαρμάκι και σουτ-κανόνι...Ορκίζομαι!!!

-
- Mr Ξερόλας 2019
δεξι μπακ ηταν,απο οτι θυμαμαι κι εγω.Μηπως τον μπερδευεις με τον Ολιβαρεζ.goran 64 έγραψε:Άσε ρε συ πάτερ μπας και δούμε "τι ώρες κάνει"...
Με τίποτα δεν νομίζω να είμαι λάθος παιδιά...Τότε καθόμουν στην 3 και τον είχα ολόκληρα ημίχρονα μπροστά μου όταν κάναμε επίθεση προς την 4!!! Πάνω κάτω συνέχεια ήταν το μηχανάκι, ολόκληρη την πλευρά έπαιρνε!!!
Αριστεροπόδαρος-φαρμάκι ήταν...Ο Χοσάμ, ο δίδυμος αδερφός του ήταν δεξιοπόδαρος, ο σέντερ φόραρος!!!
Αριστεροπόδαρος-φαρμάκι ήταν...Ο Χοσάμ, ο δίδυμος αδερφός του ήταν δεξιοπόδαρος, ο σέντερ φόραρος!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 08 Μαρ 2016, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
http://www.transfermarkt.de/ibrahim-has ... eler/39597
δεξι μπακ ηταν
γκοραν απ την 3 ανετα τον εβλεπες οταν καναμε επιθεση προς την 7
δεξι μπακ ηταν
γκοραν απ την 3 ανετα τον εβλεπες οταν καναμε επιθεση προς την 7
ελα δεν εισαι ο μονος που μπερδευεται αλλα κοβω το λαιμο μου οτι ηταν δεξι μπακgoran 64 έγραψε:Με τίποτα δεν νομίζω να είμαι λάθος παιδιά...Τότε καθόμουν στην 3 και τον είχα ολόκληρα ημίχρονα μπροστά μου όταν κάναμε επίθεση προς την 4!!! Πάνω κάτω συνέχεια ήταν το μηχανάκι, ολόκληρη την πλευρά έπαιρνε!!!
http://www.transfermarkt.de/hossam-hass ... eler/38171
παρτε και την παιχτουρα το αδερφακι το διδυμο νομιζω παγκοσμιο ρεκορ σε συμμετοχες εθνικες ομαδες
λαθος τριτος με 170 συμμετοχες εθνικη αιγυπτου
παρτε και την παιχτουρα το αδερφακι το διδυμο νομιζω παγκοσμιο ρεκορ σε συμμετοχες εθνικες ομαδες
λαθος τριτος με 170 συμμετοχες εθνικη αιγυπτου
-
- Περιπτερος
Σαν τα χρυσόψαρα. Μόλις τα τελευταία επτά οκτώ χρόνια μετά τον Χαραλαμπους, πέρασαν από την ομάδα σαν αριστερά μπακ, ο Δάρλας ο Σαβινι και ο μέγιστος Σπυροπουλος. Και θέλετε να μου πείτε πως ο Λεοβατς είναι χειρότερος από αυτούς.