Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Ωχ αύριο ο ζαγορας ....ύψωσε το ανάστημα του ο παπαθανασακης ο ιβαν πάλι λάθος χειρισμούς κάνει. ....αυτό θα πει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

paok87 έγραψε:Οι διάλογοι που οδήγησαν στην ένταση όπως τους αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94.6: Τοποθέτηση Σαββίδη: Εγώ άφησα τις δουλειές μου για να βοηθήσω όσο μπορώ και να βοηθήσουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση, συμφωνώ με τον κ. Πανόπουλο αλλά δεν βλέπω εδώ όλους τους ιδιοκτήτες, δεν ήρθε και ο κ. Μαρινάκης.

Σε αυτό ο σημείο παρενέβησαν ο κ. Γιαννίκος και ο κ. Θεοδώρίδης και είπαν ότι ο κ. Μαρινάκης έχει λόγο που δεν ήρθε.
Τι έγινε, ο χοντρός άρχισε να φοβάται ή να σέβεται την δικαστική απαγόρευση να ασχολείται με το ποδόσφαιρο :?: :!:

paok87 έγραψε:Σαββίδης προς Γιαννίκο: Εσύ δεν θα μου μιλάς. Εσύ δεν θα μου απευθύνεις το λόγο. Εσύ είσαι εσύ είσαι υπάλληλος.

Θεοδωρίδης : Kαι σε μένα λες δεν θα μιλάω;

Σαββίδης: Εσύ μπορείς να μιλάς δεν είσαι υπάλληλος

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Δημήτρης Μελλισάννιδης φωνάζοντας: Να φύγουν τώρα οι φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας Καραπαπάς φώναξε ντροπή. Εκπροσωπώντας τις Φιλιππινέζες? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η μόνη ορθολογική πρόταση για να φτιάξει κάπως η σαπίλα και να βελτιωθεί συνολικά το επίπεδο είναι, η ισομερής κατανομή των εσόδων, ότι γίνεται στην Αγγλία...
Αλλά εδώ δεν έφτιαξε το ποδόσφαιρο το 2004, τώρα περιμένουμε;

SM-G920F
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Δεν ειναι καλυτερα ολα τα της σουπερ λιγκ να πανε στο καταλληλο τοπικ?
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

eorptol έγραψε:Ωχ αύριο ο ζαγορας ....ύψωσε το ανάστημα του ο παπαθανασακης ο ιβαν πάλι λάθος χειρισμούς κάνει. ....αυτό θα πει

Τι αναστημα να υψωσει... εδω τα γραφεια της ΣΛ δεν μπορει να βρει
Ε ρε τι θα ακουγαμε αν το εκανε αυτο ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ιβάν δεν ρώταγες τον κομποτη, πόσα πήρε από τη μεταγραφή πουλιδο στον gay, για να αλαφρωσεις την ατμόσφαιρα;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η πρόταση του μελισσανιδη καλή ακούγεται αρκεί να εφαρμοστεί σωστά

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sal έγραψε:
eorptol έγραψε:Ωχ αύριο ο ζαγορας ....ύψωσε το ανάστημα του ο παπαθανασακης ο ιβαν πάλι λάθος χειρισμούς κάνει. ....αυτό θα πει

Τι αναστημα να υψωσει... εδω τα γραφεια της ΣΛ δεν μπορει να βρει
Ε ρε τι θα ακουγαμε αν το εκανε αυτο ο ΠΑΟΚ
Α καλά εδώ οι αρδ θα βγαζανε ανέκδοτα

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ διαφωνώ με το 4 μεγάλοι.
Όλοι ίσοι.
Τί θα πει μεγάλοι;
Ο βαζελος γιατί δεν πήγε; οεο;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

eorptol έγραψε:Η πρόταση του μελισσανιδη καλή ακούγεται αρκεί να εφαρμοστεί σωστά

????
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Είπε ο ιβαν δεν θέλω να βλέπω τα μούτρα του :):) ένταξη το 4 συν 2 πες ότι είναι 6 εκπρόσωποι

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Σαββίδης: "Μάλλον χρειαζόταν αυτή η συνάντηση για να ακούσουμε και να ακουστούμε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλά μερικές φορές χρειάζονται τέτοιες συναντήσεις που οδηγούν σε χάσιμο χρόνο προκειμένου να γίνουν πιο χρήσιμες οι επόμενες συναντήσεις. Δυστυχώς η Σούπερ Λιγκ δεν έχει τόσες αρμοδιότητες που θα θέλαμε να έχει. Δημιουργείται η εντύπωση ότι μιλήσαμε αρκετά.
Με διαφορετικούς τόνους και διαφορετικές λέξεις όλοι λέγανε τα ίδια πράγματα. ¨Οτι χρειαζόμαστε καθαρό ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαφορά και η κακή διαιτησία είναι η πηγή της βίας στα γήπεδα. Εγώ ανακοίνωσα στους προέδρους και στους ιδιοκτήτες της θέση μου.
Είναι απίθανο να αλλάξω τη θέση μου. Είμαι προσβεβλημένος για το γεγονός ότι άρχισαν να με κατονομάζουν ως φιλοξενούμενο τον οποίο και φροντίζουν. Αυτό με οδηγεί στο να ξανασκεφτώ κάποια πράγματα."

"Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρω. Εγώ στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ έχω κάνει περισσότερα από άλλους. Εγώ απαιτώ να ακούσω την δραστηριότητα ενός ανθρώπου που έχει δώσει 308 εκατ ευρώ. Δεν θέλω κανένας να πιστέψει ότι αφαιρεί τα χρήματα μου. Είμαι έτοιμος για όλα. Πάνω από όλα θα είναι η δική μου τιμή και η τιμή του ΠΑΟΚ.
Εγώ υποστηρίζω την κυβέρνηση που ακύρωσε το Κύπελλο και είμαι υπέρ του να διακοπεί και το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Έχοντας επενδύσει 85 εκατομύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ μπορώ να τον συντηρήσω σε όποια κατάσταση και εάν βρεθεί.
Διαιτητές σαν τον Παππά θα πρέπει να αποβληθούν ισόβια. Αυτά θα επιστρέψει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων σε εμάς. Οι ενέργειες του Παππά προκάλεσαν τη βία και ήμασταν τυχεροί που δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι.
Είχα παραδεχτεί ότι δεν ήταν σωστές οι ενέργειες των φιλάθλων μας. Εάν το παιχνίδι είχε διακοπεί τη στιγμή που έπρεπε σύμφωνα με τους κανόνες εμείς θα δουλεύαμε πάνω στο δικό μας σφάλμα.
Η βία στα γήπεδα και η πηγή της βίας αυτά αποτελούν πρωταρχικό καθήκον του κράτους. Όπως παλεύει κόντρα στην τρομοκρατία το ίδιο πρέπει να κάνει και με όλες τις ενέργειες που προκαλούν αντιδράσεις.
Εμείς πληρώνουμε τον διαιτητή προκειμένου εκείνος να μας κοροϊδεύει
"

Δεν έχω κάνει τίποτα για το οποίο θα μπορούσα να ντρέπομαι. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν σωστό επενδυτή. Από σήμερα θα λέω ότι είμαι Ρωσοπόντιος. Κανένας δεν θα μου δίνει οδηγίες για το ποιος είναι φιλοξενούμενος και ποιος έχει δικαίωμα να λέει τον άλλον φιλοξενούμενο.
Θα απαιτήσω από το κράτος να προστατέψει τους σωστούς υπηκόους. Αν το κράτος το έχει δώσει αυτό σαν να είμαι φιλοξενούμενος να το πάρει πίσω. Μου κύρηξαν πόλεμο και θα μπω σε αυτόν τον πόλεμο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει νικητής.

Όλοι οι ιδιοκτήτες το ίδιο πράγμα θέλουν. Ένα καθαρό ποδόσφαιρο και να γυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Όλοι τα ξέρουν όλα. Όλοι πονάμε για αυτό το πράγμα, αλλά μάλλον δεν έχουμε δυνατότητες να ενωθούμε για να αλλάξει αυτό το πράγμα" είπε ο κ. Σαββίδης και τώρα δέχεται ερωτήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Τρί 08 Μαρ 2016, 19:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ιβάν σε αυτούς δείξε όση σκληρότητα θες το αξίζουν εσύ νόμιζες ότι επειδή ήρθες να επενδύσεις θα το εκτιμήσουν δεκάρα δεν δίνουν για την Ελλάδα η τσέπη τους τους ενδιαφέρει

Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ωραια τα λεει
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα είπε αυτός ο γιανικος τον ιβαν ....γιατί είσαι Έλληνας ;