Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Την παλευεις η απλα γραφεις για να γραφεις? Ποιος τον αποκαλεσε μαγκα? Εγω δε μιλαω για αλλους, ουτε την τεταρτη τον αποκαλεσα μαγκα.... αυτα τα καραγκιοζλικια δεν με ξεγελουν γιατι απλα κανει τραγικη πορεια ξεφτιλας ο ΠΑΟΚ. Ναι φιλε καλα λες, δε με δικαιωνει το κραξιμο που του ριχνω. Βλεπεις ο ΠΑΟΚ ειναι μεσα σε ολους τους στοχους.
Σκεφτεσαι πριν γραψεις???? ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ Η ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΡΟΑΤΗΣ?>
Σκεφτεσαι πριν γραψεις???? ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ Η ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΡΟΑΤΗΣ?>
Ατακες παιδικες.... χωρις να χρησιμοποιηθει εστω 1% iq. Διαβασε την συνεχεια γιατι εγω χρησιμοποιω επιχειρηματα στο κραξιμο, οχι απλα σαν εσενα παραθεσεις με χαζοατακεςeorptol έγραψε:Η φαντασία κάποιουpaok87 έγραψε:Ποτε και ποιος εκανε συγκριση Μπερμπατοφ με Ιντεγε?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"Αυτο ειναι το προβλημα, ειναι προπονητης στον ΠΑΟΚ. Εχει Μπερμπατοφ στο ροστερ του και φερνει ως παραδειγμα συγκρισης....τον ιντεγε.... αν αυτο δε δειχνει κομπλεξικο ανθρωπο..."
Dim όλες οι ομάδες δεν πιάνουν πάντα στόχους...
Για μένα θέλουμε πρόεδρο Αρσεναλ.
Ας μείνει κάποιος μόνιμα επιτέλους.
Το πρόβλημα δεν είναι ο κόουτς αλλά οι μέτριοι που γίνονται θεοί, μόλις βάλουν την ασπρόμαυρη φανέλα.
Ποιος ιντεγιε ρε Τούντορ;;; εδώ θα συμφωνήσω με dim
SM-G920F
Το πρόβλημα δεν είναι ο κόουτς αλλά οι μέτριοι που γίνονται θεοί, μόλις βάλουν την ασπρόμαυρη φανέλα.
SM-G920F
Εσύ έχεις μια απίστευτη μανία να θεωρείς ότι ο μπερμπα δεν πήρε ευκαιρίες και τον αδικεί ο προπονητής είδαμε όσες φορές μπήκε τι έκανε. . ..το μέλλον θα δείξει τι μπορεί να κάνει τώρα ο μπερμπα μέχρι τώρα το μόνο που θυμαμε είναι οι 5 βαθμοί που χάσαμε εξ αιτίας του με τις γριές
Αυτό πάλι προσωπικά...με ξεπερνάει... 
Υ.Γ. Πτολεμαίε δεν πήγαινε στο δικό σου ποστ...αλλά καλύτερα άστο ρε φίλε...Δεν είναι ώρα για μανούρα...

Υ.Γ. Πτολεμαίε δεν πήγαινε στο δικό σου ποστ...αλλά καλύτερα άστο ρε φίλε...Δεν είναι ώρα για μανούρα...
Κι εγώ μπορώ να παραθέσω αντίστοιχα επιχειρήματα: από τη στιγμή που το ματς με τον πουστόγαβρο ήταν πρόσφατο και ο Πέλκας συγκρίνεται συνεχώς με τον Φορτούνη, το μυαλό πάει εύκολα στη σύγκριση του Μύστα με τον άλλο.Dimg4 έγραψε:Ατακες παιδικες.... χωρις να χρησιμοποιηθει εστω 1% iq. Διαβασε την συνεχεια γιατι εγω χρησιμοποιω επιχειρηματα στο κραξιμο, οχι απλα σαν εσενα παραθεσεις με χαζοατακεςeorptol έγραψε:Η φαντασία κάποιουpaok87 έγραψε:Ποτε και ποιος εκανε συγκριση Μπερμπατοφ με Ιντεγε?
"Αυτο ειναι το προβλημα, ειναι προπονητης στον ΠΑΟΚ. Εχει Μπερμπατοφ στο ροστερ του και φερνει ως παραδειγμα συγκρισης....τον ιντεγε.... αν αυτο δε δειχνει κομπλεξικο ανθρωπο..."
ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΛΕΩ ΕΓΩ
Because, in the start, if you remember very good, Pelkas came here as 20th player, player number 20 , a young player who can be later.. Mystakidis also. And now they are two of them in front. So if you think that now, they are like Ideye or Fortunis and they can decide some games, you are wrong. They can be one day, but if you think they are now, you have wrong.
Πιο σε ξεπερνά Γρηγορη;
Το να μείνει ένας άνθρωπος χρόνια;
Έτυχε και ήρθε ο Αρνεσεν και μένα μου άρεσε το μοντέλο, που τελικά δυστυχώς πέθανε πριν καν κλείσει 6 μήνες. Άρα δεν μας ταιριάζει αυτό το μοντέλο της Γερμανίας... Πρέπει να μειώσουμε τον αριθμό των ανθρώπων που συμμετέχουν στον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος.
Είναι δεδομένο, ότι πρέπει να πάμε σε μοντέλο μάνατζερ προπονητή από δω και πέρα.
Δεν με νοιάζει αν θα τον λένε Τούντορ μουντορ κλπ.
Ας μείνει κάποιος να δουλέψει...
Έχουμε πολύ καλούς εξελιξιμους μικρούς σε ηλικία παίκτες, σε σχέση με τους μεγάλους σε ηλικία που δεν βρίσκουν συμβόλαια ούτε στην καλλονή
SM-G920F
Έτυχε και ήρθε ο Αρνεσεν και μένα μου άρεσε το μοντέλο, που τελικά δυστυχώς πέθανε πριν καν κλείσει 6 μήνες. Άρα δεν μας ταιριάζει αυτό το μοντέλο της Γερμανίας... Πρέπει να μειώσουμε τον αριθμό των ανθρώπων που συμμετέχουν στον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος.
Είναι δεδομένο, ότι πρέπει να πάμε σε μοντέλο μάνατζερ προπονητή από δω και πέρα.
Έχουμε πολύ καλούς εξελιξιμους μικρούς σε ηλικία παίκτες, σε σχέση με τους μεγάλους σε ηλικία που δεν βρίσκουν συμβόλαια ούτε στην καλλονή
SM-G920F
Αν θες την γνώμη μου, σύγκρινε δεκάρι με δεκάρι και εξτρέμ με εξτρέμ.Dimg4 έγραψε:Αυτο ειναι το προβλημα, ειναι προπονητης στον ΠΑΟΚ. Εχει Μπερμπατοφ στο ροστερ του και φερνει ως παραδειγμα συγκρισης....τον ιντεγε.... αν αυτο δε δειχνει κομπλεξικο ανθρωπο...paok87 έγραψε:Ποτε και ποιος εκανε συγκριση Μπερμπατοφ με Ιντεγε?
Ο Μπερμπάτοφ δεν είναι τίποτα από αυτά
Απο ποτε χανονται βαθμοι απο ενα παικτη σε ομαδα των 11? Καινουριο ειναι αυτο?eorptol έγραψε:Εσύ έχεις μια απίστευτη μανία να θεωρείς ότι ο μπερμπα δεν πήρε ευκαιρίες και τον αδικεί ο προπονητής είδαμε όσες φορές μπήκε τι έκανε. . ..το μέλλον θα δείξει τι μπορεί να κάνει τώρα ο μπερμπα μέχρι τώρα το μόνο που θυμαμε είναι οι 5 βαθμοί που χάσαμε εξ αιτίας του με τις γριές
Ακριβως αυτο φιλε μου, αυτο εννοω. Ηταν τερμα αστοχη η δηλωση και εξοργισε παρα πολλους την ωρα που εχουμε παικτες αναγνωρισμενης αξιας στον ΠΑΟΚ. Πες ρε τουντορ οτι ο πελκας δε μπορει να γινει μακ ακομα ή ο μυστακιδης δε μπορει να γινει κλαους ακομα... η μηπως ο ιντεφεγεγε ειναι καλυτερος του κλαους???pgetsos έγραψε:Αν θες την γνώμη μου, σύγκρινε δεκάρι με δεκάρι και εξτρέμ με εξτρέμ.Dimg4 έγραψε:Αυτο ειναι το προβλημα, ειναι προπονητης στον ΠΑΟΚ. Εχει Μπερμπατοφ στο ροστερ του και φερνει ως παραδειγμα συγκρισης....τον ιντεγε.... αν αυτο δε δειχνει κομπλεξικο ανθρωπο...paok87 έγραψε:Ποτε και ποιος εκανε συγκριση Μπερμπατοφ με Ιντεγε?
- desperando
- Επικοινωνία:
εισαι σιγουρος οτι θελουμε τον προεδρο της αρσεναλ?pilotos έγραψε:Dim όλες οι ομάδες δεν πιάνουν πάντα στόχους...
SM-G920F
μιας ομαδας που εχει να παρει 12 χρονια πρωταθλημα (δεν θα το παρει ουτε και φετος με ολα τα μεγαθηρια σε τραγικη κατασταση) ο οποιος σχεδον καθε χρονο(εκτος απο τα δυο τελευταια που εσφιξε πολυ εξαιτιας των φιλαθλων)πουλαει οτι καλυτερο εχει.
που απο το 04 και μετα αν καποιος δει,τα λεφτα απο πωλησεις ειναι σχεδον παντα περισσοτερα απο αυτα για αγορες.
οχι δενθα παρω
και για να κοψουμε και την πλακα...ειπαμε κακος,στραβος,περιεργος ο σαββιδης αλλα τι ακριβως θα επρεπε να κανει φετος που δεν το εκανε?
εδωσε απο νωρις τα κλειδια στο μεγαλυτερο ονομα τ.δ που ηρθε ποτε ελλαδα και αυτος επελεξε παικτες και προπονητη οι οποιοι σημερα παλευουν για να βαλουν τον ΠΑΟΚ πλει οφ.
εγω φετος για ποιο λογο ακριβως να ριξω ευθυνες στον σαββιδη για το χαλι της ομαδας?
υγ συμφωνω δεν γινετε να πιανεις παντα τους στοχους σου,αλλα πχ αν πηδας υψος ειναι φυσιολογικο αν ριξεις τον πηχη με τον κωλο ή την πλατη,αν ομως περασεις κατω απο τον πηχη τοτε υπαρχει μεγαλο θεμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 08 Μαρ 2016, 15:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Χαμένο πέναλτι στο 3-2 και γκολ μυστα στο 0-0 που έδωσε αφορμή στον παπαρα να το ακυρώσειDimg4 έγραψε:Απο ποτε χανονται βαθμοι απο ενα παικτη σε ομαδα των 11? Καινουριο ειναι αυτο?eorptol έγραψε:Εσύ έχεις μια απίστευτη μανία να θεωρείς ότι ο μπερμπα δεν πήρε ευκαιρίες και τον αδικεί ο προπονητής είδαμε όσες φορές μπήκε τι έκανε. . ..το μέλλον θα δείξει τι μπορεί να κάνει τώρα ο μπερμπα μέχρι τώρα το μόνο που θυμαμε είναι οι 5 βαθμοί που χάσαμε εξ αιτίας του με τις γριές
Συμφωνούμε ρε πιλότε...Άλλο με "ξεπέρασε", ειδικά μάλιστα επειδή είσαι εσύ...Σου το έγραψα κι εχθές εδώ και σήμερα (εμμέσως) στο καφενείο...pilotos έγραψε:Πιο σε ξεπερνά Γρηγορη;
SM-G920F

- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι ο ιντεγε τι ειναι?δεκαρι ή εξτρεμ?pgetsos έγραψε:Αν θες την γνώμη μου, σύγκρινε δεκάρι με δεκάρι και εξτρέμ με εξτρέμ.Dimg4 έγραψε:Αυτο ειναι το προβλημα, ειναι προπονητης στον ΠΑΟΚ. Εχει Μπερμπατοφ στο ροστερ του και φερνει ως παραδειγμα συγκρισης....τον ιντεγε.... αν αυτο δε δειχνει κομπλεξικο ανθρωπο...paok87 έγραψε:Ποτε και ποιος εκανε συγκριση Μπερμπατοφ με Ιντεγε?