70.Στέλιος Κίτσιου
- Dinos_Liverpool
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Ωραία, εσύ είσαι ικανοποιημένος από:
1) Την απόδοσή του;
2) Την πρόοδό του;
Εγώ όχι! Καθόλου. Το ίδιο, φαντάζομαι, και τα παιδιά από πάνω, τα οποία εκφράστηκαν υπερβολικά μεν, όχι άδικα δε. Και κάνεις λάθος εάν νομίζεις ότι υπάρχει κανείς που αντιπαθεί (;;;) τον Στέλιο! Απογοήτευση εκφράστηκε.
Ο Στέλιος δεν έχει προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο φέτος, σε όσα ματς έπαιξε και είναι άδικο να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με τον Τζιόλη.
1) Την απόδοσή του;
2) Την πρόοδό του;
Εγώ όχι! Καθόλου. Το ίδιο, φαντάζομαι, και τα παιδιά από πάνω, τα οποία εκφράστηκαν υπερβολικά μεν, όχι άδικα δε. Και κάνεις λάθος εάν νομίζεις ότι υπάρχει κανείς που αντιπαθεί (;;;) τον Στέλιο! Απογοήτευση εκφράστηκε.
Ο Στέλιος δεν έχει προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο φέτος, σε όσα ματς έπαιξε και είναι άδικο να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με τον Τζιόλη.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
++Dinos_Liverpool έγραψε:Ωραία, εσύ είσαι ικανοποιημένος από:
1) Την απόδοσή του;
2) Την πρόοδό του;
Αυτο ακριβως.Επι Στεφενς και μετα ανεβηκαν και οι απαιτησεις μας,οσον αφορα την προοπτικη εξελιξης του.
Ερωτώ :
Απο ποιανού την ΕΞΕΛΙΞΗ είμαστε ικανοποιημένοι τη τελευταία τριετία;
Και τονίζω εξέλιξη, οχι απόδοση.
Νομίζω είναι προφανές οτι η έλλειψη σοβαρού πλάνου, οι συνεχείς εναλλαγές προπονητών αλλά βεβαίως και η ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ δουλειά που γίνονταν και συνεχίζει να γίνεται, σε συνδυασμό με τη συνεχή στόχευση σε διάφορα αντικείμενα (πρόκριση σε ευρώπη, κούπες-μούπες κλπ) που σχεδόν σε όλα αποτύχαμε, έχει φέρει στασιμότητα στο σύνολο της ομάδας. Το μόνο στο οποίο εστιάζει η ομάδα συνεχώς, είναι ποιά ενδεκάδα θα κατέβει την επόμενη φορά και πως θα γίνει να πάρουμε νίκες. Η έννοια στρωτό ποδόσφαιρο, λογική, στρατηγική έχει πάει περίπατο.
Πως να βελτιωθεί οποιοσδήποτε παίκτης σε αυτό το περιβάλλον;
Και συγγνώμη αλλά εγώ βλέπω να μπαίνει ο Κίτσιου σε αυτή την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ λίστα με τους επικυρηγμένους στον ΠΑΟΚ παίκτες, που κράζουμε μονίμως χωρίς να ξέρουμε γιατί ακριβώς. Πιο παλιοί απο μένα είστε, τα ξέρετε δε χρειάζεται καν να τα ξαναλέμε.
Με είχε ενθουσιάσει στο ξεκίνημα, τώρα βλέπω μια μετριότητα πράγματι. Δεν είπα οτι είμαι ευχαριστημένος.
Αλλά όταν απο όλη την ομάδα είμαι αηδιασμένος, μπουχτισμένος, απηυδισμένος, ε τότε δε θα εστιάσω στο ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ. Δηλαδή τι περιμένουμε να κάνει;
Ο Σνάουτσνερ στην ομάδα με τις σαρδέλες ήταν μια μετριότητα. Τα επόμενα δυο χρόνια ήταν μια ΣΤΑΘΕΡΑ για την ομάδα.
Οι πολυκατοικίες στηρίζονται στον κορμό. Οχι στα μπαλκόνια.
Οι ομάδες στηρίζονται στον κορμό. Οχι στα άκρα. Τα άκρα σημαντικές πινελιές βάζουν, δε σέρνουν το χορό.
Απο ποιανού την ΕΞΕΛΙΞΗ είμαστε ικανοποιημένοι τη τελευταία τριετία;
Και τονίζω εξέλιξη, οχι απόδοση.
Νομίζω είναι προφανές οτι η έλλειψη σοβαρού πλάνου, οι συνεχείς εναλλαγές προπονητών αλλά βεβαίως και η ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ δουλειά που γίνονταν και συνεχίζει να γίνεται, σε συνδυασμό με τη συνεχή στόχευση σε διάφορα αντικείμενα (πρόκριση σε ευρώπη, κούπες-μούπες κλπ) που σχεδόν σε όλα αποτύχαμε, έχει φέρει στασιμότητα στο σύνολο της ομάδας. Το μόνο στο οποίο εστιάζει η ομάδα συνεχώς, είναι ποιά ενδεκάδα θα κατέβει την επόμενη φορά και πως θα γίνει να πάρουμε νίκες. Η έννοια στρωτό ποδόσφαιρο, λογική, στρατηγική έχει πάει περίπατο.
Πως να βελτιωθεί οποιοσδήποτε παίκτης σε αυτό το περιβάλλον;
Και συγγνώμη αλλά εγώ βλέπω να μπαίνει ο Κίτσιου σε αυτή την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ λίστα με τους επικυρηγμένους στον ΠΑΟΚ παίκτες, που κράζουμε μονίμως χωρίς να ξέρουμε γιατί ακριβώς. Πιο παλιοί απο μένα είστε, τα ξέρετε δε χρειάζεται καν να τα ξαναλέμε.
Με είχε ενθουσιάσει στο ξεκίνημα, τώρα βλέπω μια μετριότητα πράγματι. Δεν είπα οτι είμαι ευχαριστημένος.
Αλλά όταν απο όλη την ομάδα είμαι αηδιασμένος, μπουχτισμένος, απηυδισμένος, ε τότε δε θα εστιάσω στο ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ. Δηλαδή τι περιμένουμε να κάνει;
Ο Σνάουτσνερ στην ομάδα με τις σαρδέλες ήταν μια μετριότητα. Τα επόμενα δυο χρόνια ήταν μια ΣΤΑΘΕΡΑ για την ομάδα.
Οι πολυκατοικίες στηρίζονται στον κορμό. Οχι στα μπαλκόνια.
Οι ομάδες στηρίζονται στον κορμό. Οχι στα άκρα. Τα άκρα σημαντικές πινελιές βάζουν, δε σέρνουν το χορό.
- painkiller4
Πολυ σωστη η αποψη σου και με βρισκει συμφωνο μαζι σου rainmaker παρολο που και γω εξεφρασα την απογοητευση μου προς το παικτη εχεις δικιο
- Dinos_Liverpool
Οχι, εγώ από την πρόοδο του Κωνσταντινίδη, ακόμα και του Κάτσε, είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος.
Δεν εχω διαφωνίες ουσιαστικές σε αυτη σου τη θέση, πλην του ότι νομίζεις ότι είναι στους επικηρυγμένους. Άλλοι είναι και το ξερεις.
Εν πάσει περιπτώσει, στο τόπικ του συγκεκριμένου παίκτη είμαστε, για τον συγκεκριμένο εκφράσαμε την απογοήτευσή μας. Κάποιοι πιο έντονα, κάποιοι λιγότερο έντονα.
Δεν εχω διαφωνίες ουσιαστικές σε αυτη σου τη θέση, πλην του ότι νομίζεις ότι είναι στους επικηρυγμένους. Άλλοι είναι και το ξερεις.
Εν πάσει περιπτώσει, στο τόπικ του συγκεκριμένου παίκτη είμαστε, για τον συγκεκριμένο εκφράσαμε την απογοήτευσή μας. Κάποιοι πιο έντονα, κάποιοι λιγότερο έντονα.
- john4serres
Αν μιλάμε για πρόοδο, Σταφυλίδης και μετά το χάος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν τον θεωρούσα ποτέ καλό μπάκ , αλλά δεν έχω κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ παράπονο για το αν το πάλευε.
Τόσο μπορεί , τόσο ξέρει , τόσο παίζει το παιδί.
Δεν χρειάζεται πριονοκορδέλλα.
Τόσο μπορεί , τόσο ξέρει , τόσο παίζει το παιδί.
Δεν χρειάζεται πριονοκορδέλλα.
- ΑποστόληςΑ
Χρειαζόμαστε δεξί μπακ. όχι άλλες μετριότητες τύπου Σκόνδρα, ή Κίτσιου. Σωστά ο ΙΤ ζήτησε δεξί μπακ. Τώρα αν ο Γκαλίτσιος ήταν μια, έστω προσωρινή, λύση στο πρόβλημα δεν το ξέρω. Εγώ δεν τον ήθελα στην ομάδα, αλλά βλέποντας την δεξιά μας γύμνια αρχίζω και αναθεωρώ...
Χίλιες φορές Κίτσιου από τον αστείο Γκαλίτσιο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Χρειαζόμαστε δεξί μπακ. όχι άλλες μετριότητες τύπου Σκόνδρα, ή Κίτσιου. Σωστά ο ΙΤ ζήτησε δεξί μπακ. Τώρα αν ο Γκαλίτσιος ήταν μια, έστω προσωρινή, λύση στο πρόβλημα δεν το ξέρω. Εγώ δεν τον ήθελα στην ομάδα, αλλά βλέποντας την δεξιά μας γύμνια αρχίζω και αναθεωρώ...
Ο Σκόνδρας ας φύγει. Πάντως, τα περί διώχτε και Κων/δη και Κίτσιου και φέρτε δύο μπακ, είναι αστεία.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Ο αστείος Γκαλίτσιος έχει κάνει και μια καριερίτσα στο εξωτερικό. Να δω αν μπορούν να την κάνουν τα δικά μας δεξιά μπακ.
- painkiller4