Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Luther

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Luther »

vs40 έγραψε:Δε διάβασα τίποτα στο φόρουμ, γιατί δεν έχω χρόνο. Θα πω λοιπόν αφιλτράριστα την άποψή μου πιο σύντομα από ότι συνήθως:

Έχουμε πόλεμο και δε χωράει τώρα κριτική στον προπονητή που φαίνεται να κάνει ότι μπορεί. Είτε μπούμε στα πλέι οφ είτε όχι, πλέον για μένα ο Τούντορ πρέπει να μείνει, γιατί είναι άλλες οι προτεραιότητες του σωματείου. Μου έδειξε αγάπη και πίστη στο σύλογο, και loyalty. Με το γαύρο στο τέλος τον πήρε στο κυνήγι το διαιτητή και έκανε απίστευτες δηλώσεις που δείξανε πολλά για το χαρακτήρα του (μόνο θετικά). Τώρα αγωνιστικά πως να κάνει ομάδα και με τι ψυχολογία μετά από αυτό της Τετάρτης? Ακόμη και πλήρης να ήταν η ομάδα...

Έκανα αγωνιστική κρητική στον Τούντορ παλαιότερα, και πολλοί μου την είπανε. Τώρα βλέπω ότι είναι μάταια σε αυτό το πρωκτάθλημα. Ο Τούντορ δουλεύει, δείχνει να πονάει τον ΠΑΟΚ και σε αυτή τη φάση με καλύπτει πλήρως!
Φιλε προπονητη θελεις εσυ η' αρχηγο για την θυρα 4?Τι με νοιαζει αν πηρε στο κυνηγι τον διαιτητη η' αν εκανε ωραιες δηλωσεις?Και ο Μιχαλης ο Λεοντιαδης ηταν ψυχαρα και εκανε ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ αρσενικες δηλωσεις,να τον κανουμε προπονητη στον ΠΑΟΚ?Οσο για το αγωνιστικο,δηλαδη μεχρι το ματς της Τεταρτης ολα ηταν ζαχαρη και πηγαιναν τελεια?Απο την Τεταρτη και μετα ξεκινησαν τα προβληματα στο αγωνιστικο?
Luther

Δημοσίευση από Luther »

potamda έγραψε:Αν οι προηγούμενοι προπονητές μας είχαν τη μισή στήριξη που έχεις εσύ, θα βλέπαμε ωραία πράγματα. Δυστυχώς, κάνουμε υπομονή σε λάθος προπονητή...
Κατάφερες να έχουμε σχεδόν ίδιους βαθμούς με Πανιώνιο, Λειβαδιά, Γριά... Πόσο πιο κάτω; Τι καθόμαστε και αναλύουμε; Αγωνιστικά τα έχουμε πει καιρό τώρα...
Πότε θα τελειώσει η καραμέλα με τους παίκτες;
Δηλαδή ακόμα και με τους τραυματίες, έχουμε χειρότερο ρόστερ από αυτές τις ομάδες;

Τις δηλώσεις σου δεν τις σχολιάζω, είναι τραγικές!

Εγω παρατηρω ποιοι τον στηριζουν εδω μεσα,οχι για κανενα ιδιαιτερο λογο,απλα για να μην δω τιποτε κωλοτουμπες οταν φυγει απο τους ιδιους του στυλ "δεν εκανε" η' "ηταν απειρος" η' "εκανε πολλα λαθη".
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

δηλαδη αν φυγει και πουμε οτι ηταν απειρος ή οτι δεν εκανε τοτε τι? τωρα που αφοριζουν οσοι το κανουν ειναι πιο καλα ε? μαλιστα!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

danirifle έγραψε:μάγκες κουράστηκα...

κουράστηκα με το θέμα τούντορ και οχι μονο

ειλικρινά είτε φύγει, είτε μείνει στο τέλος της σεζόν, για μένα είναι σχεδόν αδιάφορο

έχουμε τεράστιες παθογένειες σα λαός και σαν οργανισμός γενικότερα, τα οποία αν δε διορθώσουμε, είμαι σίγουρος ότι και τον κλοπ να φέρουμε, δε θα μπορέσει να αντέξει στη λαιμητόμο που λέγεται "προπονητής του ΠΑΟΚ"

υγ. εδώ και ένα μήνα παίζουμε με 1 φορ και 1 εξτρεμ, λόγω τραυματισμών (μακ - μύστα)
1 μήνα τώρα έξω ο καλύτερός μας επιθετικός (μακ)
για 2 μήνες στην αρχή έλειπε το καλύτερό μας χαφ, το οποίο θα λείψει ακόμα ένα μήνα τώρα...(τσίμι)
για 1 μήνα έξω το καλύτερό μας σέντερ μπακ (χάτζι)

έχουμε έναν τεράστιο αριθμό τραυματισμών, συνήθως θλάσεων Β ΒΑΘΜΟΥ, και ειδικά σε παίχτες βαρόμετρα

πείτε μου μια ομάδα που με τόσα προβλήματα (και βάζω μόνο τα προβλήματα τραυματισμών), θα πρωταγωνιστούσε
Μαζι σου δασκαλε.

Για κοιτα ρε κατι γιαλαντζι επαναστατες που ειναι ετοιμοι να φανε το διπλανο τους,τον "αδερφο" τους οπως λενε .Στα δυσκολα φαινεται ο χαρακτηρας παλικαρια και δυστυχως στα δυσκολα μετρηθηκαμε και βρεθηκαμε ελλειπεις.
Επανασταση απ τα πληκτρολογια και μονο στις νικες δε γινεται.Επανασταση χωρις να στηριζεις την ομαδα(για αυτο γινεται) δεν υφισταται.Ασχετως αν συμφωνεις η διαφωνεις με Τουντορ ,Ιβαν,συνδεσμους κλπ ,οταν ΛΕΣ οτι κανεις επανασταση ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ και επικεντρωνεσαι στον κοινο εχθρο, οχι στα στραβα της οικογενειας σου ,του αδερφου σου.Δηλαδη εσεις τοσα χρονια νομιζετε οτι ειμασταν τρελαμενοι με Στεφενς,Αγγελο και Τουντορ?Οτι δε βλεπουμε τα στραβα??ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με την εσωστρεφεια.
Κι αυτα τα λεει καποιος που δε πιστευει σ αυτη την ..επανασταση.Ημουν σιγουρος οτι στη πρωτη στραβη θα γινουμε παλι κ@λος και σε κανα διμηνο η ..επανασταση θα ειναι μια μακρινη αναμνηση.Μας εχουν εκπαιδευσει καλα τοσα χρονια .Συνεχης πληση εγκεφαλου και μας εφεραν στα μετρα τους.Να τρωμε μονοι μας τις σαρκες του ΠΑΟΚ.Δε χρειαζομαστε αλλοθρησκους τα καταφερνουμε μια χαρα μονοι μας.

ΥΓ Athens ,joshua,τσιριγωτης και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις απολαυστε ελευθερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 07 Μαρ 2016, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ρέ εσείς πάτε καλά;Σιγά μην είμαστε τουντορικοί,τον γαμημένο θεσμό του προπονητή υποςτηρίζουμε,δηλαδή τόσα χρόνια χορτάσατε τίτλους;Με το να απολύουμε κάθε τρείς και λίγο τον προπονητή;Η νοοτροπία μας μάγκες έχει λάθος!Και πές ο τούντορ είναι άσχετος ,του χρόνου που πραγματικά μπορεί κάποιος να αξίζει και κάνει μια μέτρια χρονιά για χψ λόγους να τον κάψουμε;
Μάγκες έτσι όπως πάμε ποτε δεν πρόκυτε να κάνουμε ομάδα(εκτός και αν ο ivan ρίξει 50 μύρια)και η ομάδα πηγαίνει στον αυτοματο πιλότο!
Το θεσμο του προπονητή στηρίζουμε και τίποτε άλλο

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γαβ μέχρι τέλους
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ρε συ κατ ξέρεις κάτι?

εγώ θέλω ο λαός του ΠΑΟΚ να είναι καλά
να είναι ευχαριστημένος από την ομάδα και δεμένος με αυτήν

να βλέπει ΠΑΟΚ και να γουστάρει, να πορώνεται, να χοροπηδάει σαν το κατσίκι και να γυαλίζει το μάτι του

αυτό όπως φαίνεται με τον τούντορα (που προσωπικά μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει) δε θα το δούμε, γιατί δε φέρνει αποτελέσματα

ήδη πολλοί συνοπαδοί δε θέλουν να τον δουν μπροστά τους
ήδη πολλοί συνοπαδοί περιμένουν να τελειώσει η χρονιά για να φύγει και να ηρεμήσουν μέχρι τον επόμενο

κι εγώ αν ήξερα ότι με τη φυγή τούντορ θα γίνουμε όλοι οι ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ μια γροθιά, ότι θα σταματήσει οριστικά η γκρίνια και ότι θα γκαυλώσει ξανά ο κόσμος, θα ήμουν υπέρ της φυγής του προπονητή, οποιοσδήποτε κι αν ήταν.

θέλω να βλέπω όλους τους ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ να γουστάρουνε με την ομάδα.
τον καταραμένο, το ντάνι, τον τάγμα, τον άθενς, το ντέσπε, τον τζος, το σερραίο, το εκατνετ, το γυμνιστή, όλους ρε ΟΛΟΥΣ
να χαιρόμαστε όλοι μαζί με την ομάδα

να μην σκέφτομαι στις ήττες "ωχ τώρα τι να μπω παοκμάνια, αφού πάλι γκρίνια θα δω"
να λέμε "δεν πειράζει ρε μάγκες, πάμε όλοι μαζί, γερά στο επόμενο ματς να τους ισοπεδώσουμε"

αν είναι με τη φυγή τούντορ να δούμε αυτό το πράγμα, να φύγει χθες, εγώ θα τον πάω αεροδρόμιο

αλλά θα το δούμε.....????
εγώ λέω αποκλείεται

όποιος και αν είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, κάτι στραβό θα του βρίσκουμε να του χρεώνουμε τις ήττες
γιατί σιγά σιγά αρχίζω και πιστεύω ότι δεν ξέρουμε να χάνουμε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

εγώ λέω αποκλείεται

όποιος και αν είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, κάτι στραβό θα του βρίσκουμε να του χρεώνουμε τις ήττες
Ελα ρε Ντανι ποσες φορες το χουμε δει το εργο.Δεν υπαρχει ελπιδα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειναι μείγμα οτι δεν ξερουμε να χανουμε , δείγμα εγωισμού ( παραδείγματα πολλα ατόμων που εκμεταλλεύονται τα αποτελέσματα της ομαδας για να την πούνε δε αυτους που δεν ξερουν) , δείγμα νεοπλουτισμού ( γίναμε Τσέλσι Αμπράμοβιτς )

Δυστχως τη μιζέρια την κουβαλάμε μεσα μας μπήκε στο DNA και δε βλεπω να φεύγει

Τωρα αν περιμένουμε απο τύχη να πανε καλα τα αποτελέσματα να στηρίξουμε ευκαιρίακα και μονο
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ekatnetworkltd έγραψε:Ρέ εσείς πάτε καλά;Σιγά μην είμαστε τουντορικοί,τον γαμημένο θεσμό του προπονητή υποςτηρίζουμε,δηλαδή τόσα χρόνια χορτάσατε τίτλους;Με το να απολύουμε κάθε τρείς και λίγο τον προπονητή;Η νοοτροπία μας μάγκες έχει λάθος!Και πές ο τούντορ είναι άσχετος ,του χρόνου που πραγματικά μπορεί κάποιος να αξίζει και κάνει μια μέτρια χρονιά για χψ λόγους να τον κάψουμε;
Μάγκες έτσι όπως πάμε ποτε δεν πρόκυτε να κάνουμε ομάδα(εκτός και αν ο ivan ρίξει 50 μύρια)και η ομάδα πηγαίνει στον αυτοματο πιλότο!

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

danirifle έγραψε:ρε συ κατ ξέρεις κάτι?

εγώ θέλω ο λαός του ΠΑΟΚ να είναι καλά
να είναι ευχαριστημένος από την ομάδα και δεμένος με αυτήν

να βλέπει ΠΑΟΚ και να γουστάρει, να πορώνεται, να χοροπηδάει σαν το κατσίκι και να γυαλίζει το μάτι του

αυτό όπως φαίνεται με τον τούντορα (που προσωπικά μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει) δε θα το δούμε, γιατί δε φέρνει αποτελέσματα

ήδη πολλοί συνοπαδοί δε θέλουν να τον δουν μπροστά τους
ήδη πολλοί συνοπαδοί περιμένουν να τελειώσει η χρονιά για να φύγει και να ηρεμήσουν μέχρι τον επόμενο

κι εγώ αν ήξερα ότι με τη φυγή τούντορ θα γίνουμε όλοι οι ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ μια γροθιά, ότι θα σταματήσει οριστικά η γκρίνια και ότι θα γκαυλώσει ξανά ο κόσμος, θα ήμουν υπέρ της φυγής του προπονητή, οποιοσδήποτε κι αν ήταν.

θέλω να βλέπω όλους τους ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ να γουστάρουνε με την ομάδα.
τον καταραμένο, το ντάνι, τον τάγμα, τον άθενς, το ντέσπε, τον τζος, το σερραίο, το εκατνετ, το γυμνιστή, όλους ρε ΟΛΟΥΣ
να χαιρόμαστε όλοι μαζί με την ομάδα

να μην σκέφτομαι στις ήττες "ωχ τώρα τι να μπω παοκμάνια, αφού πάλι γκρίνια θα δω"
να λέμε "δεν πειράζει ρε μάγκες, πάμε όλοι μαζί, γερά στο επόμενο ματς να τους ισοπεδώσουμε"

αν είναι με τη φυγή τούντορ να δούμε αυτό το πράγμα, να φύγει χθες, εγώ θα τον πάω αεροδρόμιο

εγώ λέω αποκλείεται

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ekatnetworkltd έγραψε:Ρέ εσείς πάτε καλά;Σιγά μην είμαστε τουντορικοί,τον γαμημένο θεσμό του προπονητή υποςτηρίζουμε,δηλαδή τόσα χρόνια χορτάσατε τίτλους;Με το να απολύουμε κάθε τρείς και λίγο τον προπονητή;Η νοοτροπία μας μάγκες έχει λάθος!Και πές ο τούντορ είναι άσχετος ,του χρόνου που πραγματικά μπορεί κάποιος να αξίζει και κάνει μια μέτρια χρονιά για χψ λόγους να τον κάψουμε;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Φρίγκερ , Παράσχος , Μπερέτα , Δώνης.

Κ αυτοί προπονητές δεν είναι ? Πόσο έπρεπε να στηριχτούν ?

Ακόμα δεν θέλω να φύγει τώρα. Αλλά ας μην κάνουμε το άσπρο μαύρο.
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Νομίζω ότι η μιζέρια προέρχεται κυρίως από την μη αγάπη μας για το άθλημα αυτό καθαυτό. Ας μην κοροιδεύομαστε μεταξύ μας. Η πλειοψηφία τη νίκη αγαπάει, όχι το άθλημα. 'Εχουμε μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε μια κόντρα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη και στεναχωριέμαι πολύ για αυτό.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

riegel έγραψε:
aoratos έγραψε:
Και ποιος σου λέει εσένα αν ήτανε ο Σάντος στην θέση του Τούντορ θα έστεινε ποτέ ρόστερ Κ23?? Ή αν π.χ. αναλλάβει το καλοκαίρι τον εμποδίζει κανείς να φέρει σταδιακά 5-6 παίκτες ποιοτικούς και >25χρόνων και όχι τύπου Λέοβατς που έφερε ο Κροάτης και δώθηκε μια περουσία. Αλλα για να μην κουραζομαι οπως λες βοήθησε με να καταλάβω τι προσπαθείς να κάνεις? Συγκρίνεις προπονητικά τον Τούντορ με τον Πορτογάλο;
Άρα για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση επί της ουσίας ήταν λάθος ότι η ομάδα στήθηκε με αυτόν τον προγραμματισμό.
Με λίγα λόγια, αν καταλαβαίνω καλά θεωρείς ότι δεν έπρεπε να είχε έρθει καθόλου ΤΔ τύπου ΦΑ (διότι η φιλοσοφία του είναι να δουλεύει με νεαρούς) και έπρεπε να πάρουμε έναν έμπειρο προπονητή με αυξημένες αρμοδιότητες (να φέρει τους παίκτες που θέλει αυτός).
Δεν θα διαφωνήσω ούτε θα συμφωνήσω με το σκεπτικό σου όμως αυτή είναι μια εντελώς θεωρητική συζήτηση που δεν προσφέρει τίποτα στη παρούσα φάση...
Αυτή τη στιγμή όμως και ειδικά έτσι όπως μας έχει πάει η χρονιά με τους τραυματισμούς "αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει"...
Άντε με κάποιον καλύτερο και πιο έμπειρο προπονητή να είχες 5-6 παραπάνω βαθμούς..

Τώρα αν θα έρθουν 5-6 ποιοτικοί και έμπειροι παίκτες τότε χαίρω πολύ... Πολύ πιθανόν και ο Τούντορ να σε είχε 2ο η να κυνήγαγες και πρωτάθλημα... Κανείς δε μπορεί να ξέρει...

Η πραγματικότητα όμως σήμερα είναι ότι δεν τους έχεις και πρέπει να στηριχθείς στον προερχόμενο από τον Πιερικό Μυστακίδη και τον αναπληρωματικό πέρσι του Λεβαδειακού της Πορτογαλίας Πέλκα για να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού.
Πρώτον να τονίσω για πολοστή φορά κάτι που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι αυτονόητο αλλά από τις συζητήσεις εδώ καταλαβαίνεις εύκολα ότι δεν είναι. Θα πρέπει ο Τούντορ να ολοκληρώσει την σεζόν! Κανείς προπονητής δεν έχει το μαγικό ραβδι να αναλάβει 7 Μαρτίου μια χαοτική κατάσταση που δημιούργησε άλλος και να πετύχει σοβαρούς στόχους μέσα σε λίγες εβδομάδες. Επίσης κανένας σοβαρός προπονητής δεν θα δεχότανε να αναλάβει υπό αυτές τις συνθήκες. Οπότε καλά κάνει ο Μίχελ που δεν υπέβαλλε τον ευατό του σε αυτήν την άσκοπη διαδικασία και ελπίζω να προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη μέρα. Ο πιο κατάλληλος προπονητής να βγάλει την σεζόν είναι αυτός που η ομάδα είναι δικό του δημιούργημα και αυτός είναι ο Τούντορ.

Με τον Άρνεσεν και κάθε ΤΔ δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να πω ότι η φιλοσοφία του είναι να χτίζει ομάδες με κορμό μόνο νεαρών και με όχι και τόσο μεγαλό focus στα αποτελέσματα, θεωρώ ότι καθενος η φιλοσοφία έχει πολλές πτυχές και ότι ο συγκεκριμένος δεν κατάφερε να ''διαβάσει'' σωστά το περιβάλλον της ομάδας και να συντονιστεί με τις απαιτήσεις του. Σίγουρα έκανε αμφιλογόμενες επιλογές παικτών πέρνοντας μεγάλα ρίσκα κανοντας λανθασμένη εκτίμηση του επιπέδου του πρωταθλήματος με πιο σημαντική την θέση του προπονητή, όπου εκεί δεν με ενόχλισε τόσο ότι μέσα σε πίεση χρόνου έκρινε λανθασμένα ως ικανό έναν προπονητή με χαμηλό ταβάνι. Πιο πολύ απο όλα με προβλημάτισε η απόφαση να χτίσει ομάδα από το μηδέν πάνω σε έναν άπειρο προπονητή χωρίς δείγματα γραφής. Όταν δεν έχεις δείγματα δουλειάς ενως ανθρωπου πολύ απλά επειδή δεν έχει δουλέψει παραπάνω από 1,5 χρόνο ως προπονητης, και αποφασίζεις να ρισκάρεις δίνοντας του την ευθύνη μιας τόσο νευραλγικής θέσης επειδή σε κερδίζει σαν φυσιογνωμία τότε απλώς 'τζογάρεις' και σε αυτήν του την απόφαση βλέπω σίγουρα διαφορά φιλοσοφίας.

Για το πόσο καλύτερα θα ήτανε βαθμολογικά ο ΠΑΟΚ αν είχε κανονικό προπονητή πάρε το παράδειγμα της αεκ.Λαικίστικο προτζεκτ πρωταθλητισμού το καλοκαίρι, ελλειπής μεταγγραφικός σχεδιασμός με κενα σε όλες τις γραμμές, το 70% των παικτών χωρίς παραστάσεις προερχόμενοι από την Β' εθνική, έλλειψη υπομονής και ξηλωμα του πλάνου με αλλαγή προπονητή από τον Οκτώβρη, 4 φορες μικρότερο μπάτζετ και ελλειψη βάθους στον πάγκο, μιζέρια, γκρινια, εσωστρέφεια, άπειρα θέματα με το γήπεδο και οι γνωστοί ανυπόμονοι οπαδοί. Να θες να βρεις έναν λόγο που είναι 12 βαθμούς από πάνω μας και να μην μπορείς! Μόνο ένα πράγμα κάνουν καλύτερα από εμάς και μέχρις στιγμής αρκεί: έχουν ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”