Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
5
10%
Βίτορ
1
2%
Τζαβέλλας
5
10%
Χατζηισαϊας
11
21%
Κίτσιου
1
2%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
2
4%
Χαρίσης
2
4%
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λέοβατς
7
13%
Κάκκο
5
10%
Άντονις
11
21%
Πέλκας
1
2%
Μυστακίδης
1
2%

Σύνολο ψήφων: 52

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από hasio_john »

Άστο ρε συ Αποστόλη, δεν σώνετε με τίποτα, πραγματικά!
ΌΠΩΣ και να το είπε, ΌΤΙ και να είχε στο μυαλό του, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ σαν παράδειγμα Ή οτιδήποτε άλλο, αν είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ και ειδικά αν ξέρεις πως οι ΠΑΟΚτσήδες είναι τρελαμένοι αυτόν τον καιρό με την αδικία που το μαμημένο αυτό σωματείο σε έχει σκίσει!
Είσαι σοβαρός άνθρωπος και σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ ΜΗΝ παίζεις με την νοημοσύνη μου (μας)!
ΜΗΝ μου κάνεις παραθέσεις ότι δεν έγινε έτσι λες και θέλω να παραποιήσω ή προκαλέσω! Είναι κρίμα ν' αρπαχτούμε για μια μαλακία που είπε ο προπονητής μας και ΠΡΕΠΕΙ να βγει να ζητήσει συγνώμη! Εντάξει Αποστόλη, ΠΕΣ ότι θες αλλά μην παίζεις με το μυαλό μου σε παρακαλώ πολύ γιατί είμαι στο όριο, εντάξει???
Τελείως φιλικά στο λέω!
Να σταματήσουμε να δικαιολογούμε τα πάντα επιτέλους! ΦΤΑΝΕΙ!
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

hasio_john έγραψε:Άστο ρε συ Αποστόλη, δεν σώνετε με τίποτα, πραγματικά!
ΌΠΩΣ και να το είπε, ΌΤΙ και να είχε στο μυαλό του, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ σαν παράδειγμα Ή οτιδήποτε άλλο, αν είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ και ειδικά αν ξέρεις πως οι ΠΑΟΚτσήδες είναι τρελαμένοι αυτόν τον καιρό με την αδικία που το μαμημένο αυτό σωματείο σε έχει σκίσει!
Είσαι σοβαρός άνθρωπος και σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ ΜΗΝ παίζεις με την νοημοσύνη μου (μας)!
ΜΗΝ μου κάνεις παραθέσεις ότι δεν έγινε έτσι λες και θέλω να παραποιήσω ή προκαλέσω! Είναι κρίμα ν' αρπαχτούμε για μια μαλακία που είπε ο προπονητής μας και ΠΡΕΠΕΙ να βγει να ζητήσει συγνώμη! Εντάξει Αποστόλη, ΠΕΣ ότι θες αλλά μην παίζεις με το μυαλό μου σε παρακαλώ πολύ γιατί είμαι στο όριο, εντάξει???
Τελείως φιλικά στο λέω!
Να σταματήσουμε να δικαιολογούμε τα πάντα επιτέλους! ΦΤΑΝΕΙ!
το οτι ειμαστε τρελαμενοι με την εγκληματικη οργανωση, τον χοντρο και τη διαιτησια, τι σχεση εχει με τον καθε φορτουνη?που προσωπικα εγω τον φορτουνη τον εχω για τον καλυτερο παιχτη του πρωκταθληματος, ασχετως αν τελευταια μυριστηκε τη σχεση διαιτητων-γαυρου και πεφτει με την πρωτη ευκαιρια.πειτε οτι θελετε ,αλλα για τον φορτουνη εγω τσονταρα και απο την τσεπη μου να ερθει στον ΠΑΟΚ.τον ειχα δει εδω γιαννενα σε ενα ματς της ελπιδων οταν ακομα επαιζε στην τριπολη και ξεχωριζε σαν τη μυγα μες το γαλα.δευτερη φορα ζηλευω παιχτη αλλοθρησκων μετα το σκοκο.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Ντρέπομαι !!!!
Εάν αποτελώ ένα μικρό κομματάκι της μάχης που δίνουμε καθημερνά με τους γαύρους και το σύστημα, μου κόπηκαν τα φτερά.
Δεν έχω καμία διάθεση. Πίκρα.
Φαντάζομαι πόσο έκοψαν τα φτερά του Σαββίδη εχθές παίκτες και προπονητής.
Να έχεις πόλεμο και οι πολεμιστές που ποντάρεις να σε ξεφτιλίζουν τόσο άσχημα.
Απαράδεκτοι.
Αγωνιστικά τι να κρίνεις ? Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Το μόνο που έχω να σχολιάσω και βγάζει μάτια είναι πως οι παίκτες μας δεν μπορούν να διαχωρίσουν την προπόνηση από τον επίσημο αγώνα.
Πάιζουν σαν σε προπόνηση σαν να έχουν και άλλη ευκαιρία μετα.
Αδυνατούν να τελειώσουν οποιοδήποτε παιχνίδι και ευκαιρία. Δεν εννοω τις ευκαιρίες μετα το 1-1 που παίζαμε τουρλουμποούκι, αλλά μετα το 0-1.
Μεγάλο θέμα οι εκατοντάδες λανθασμένες επιλογές πριν την τελική πάσα.
Πόσο δύσκολο είναι να τελειώσεις αυτό το ματς ρε?
Είναι πάρα πολύ μεγαλο ποσοστο θεμα προπονητή αλλά και παικτών.
Δεν έχουμε νοοτροπία.
Πλέον η είσοδος στα play off δυσκολεύει. Με -3 και με εκτός τον Πανιώνιο αρχίζεις και σκέφτεσαι διάφορα. Παίκτες του ΠΑΟΚ, κανονίστε να μην βγούμε ούτε Ευρώπη.

Υ.Γ. Και για να απαλύνουμε το κλίμα, επειδή φέτος κύπελλο δεν θα πάρει κανένας, δεν μπορείς να πεις πως είμαστε και εκτός του ενός από τους δυο στόχους.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Όχι, Kap, παραδείγματα στον ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστές παίκτες του γρύλου ΔΕΝ δίνεις.

Και εάν εσύ σαν προπονητής δεν προτάσεις τον εαυτό σου για να καλύψεις και να προστατέψεις τα άπειρα, φυσικά, πιτσιρίκια μας, ποιος θα το κάνει αυτό; Αντιθέτως τους εκθέτει! Ακόμα και να ισχύουν στο ακέραιο αυτά που λέει, ε, δεν τα λες, ρε φίλε! Πες τα κατ' ιδίαν, αλλά όχι δημόσια! Αναλαμβάνεις τις δικές σου ευθύνες και στα αποδυτήρια επιμερίζεις και στους παίκτες το δικό τους μερίδιο (που σίγουρα υπάρχει).

sourmenetes έγραψε:Ο πελκας εχει αλλη φαντασια στο παιχνιδι του...ο φορτουνης δειχνει πιο ετοιμος.
Σας τα λεγα για τον sourme.Μπαν χτες :lol: :lol:

Ριξτε και μια ματια εδω
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=735
Ολο το φορουμ συγκρινει Πελκα με Φορτουνη αλλα ο προπονητης απαγορευεται.
"Ειμαστε σκαστοι απο την κλινικη...."
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τελευταία μυρίστηκε ο Φορτούνης τους διαιτητές;
Μάλιστα.
Ξέρεις πόσα πέναλτι έχει πάρει έτσι απ τον πρώτο γύρο;
Συνεχόμενα;
Το κράξιμο με τη βουτιά στο CL το ξέχασες;
Ο τύπος είναι 23 χρονών και πέφτει πιο πολύ από Καραγκούνη.
Καλύτερα που δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ να πάει κάπου με παράδοση στους βουτηχτές να μάθε το παιδί.
ΟΥΣΤ.
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Καλημέρα παιδιά,
Αφού πέρασε μια μέρα και άδειασε το μυαλό από την φοβερή εμφάνιση στην Κομοτηνή είπα να πω κάποιες σκόρπιες σκέψεις.
Αρχικά δε μπορώ να καταλάβω πως βάση όλων των μετρήσεων σε όλους τους τομείς εντός γηπέδου δε πήραμε ή έστω δε χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Η στατιστική είναι μεγάλη πουτάνα αλλά αυτό το πράγμα δεν εξηγείται λογικά. Επίσης σε αντίθεση με αρκετούς φίλους εντός του φόρουμ αλλά και εκτός δε συμμέριζομαι την απαισιοδοξία για το ρόστερ μας. Είχα πολύ καιρό να δω τον ΠΑΟΚ να μπαίνει και να πιάνει από το λαιμό την αντίπαλη ομάδα με ασφυκτικό πρέσινγκ, να μην τις δίνει χώρους και να σκυλιάζει να ανακτά μπάλα. Το πόσο αντέχει για όλο αυτό είναι άλλο θέμα. Για το τέλος προσωπικά δεν θέλω να μπούμε στη διαδικασία των play off γιατί ουσιαστικά δε προσφέρει τίποτα πέρα από επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα πρέπει μια φορά να δουλέψει μεθοδικά για την νοοτροπία της και αυτό γίνεται μόνο από το απόλυτο 0!Η βάση υπάρχει και σε αφθονία. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Να κανουμε υπομονη.Θα στρωσει η ομαδα.Τω μαηο θα ιμασται καλλα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Δηλαδή οι Φορτούνης diving και Ιντέγιε (χάνω τα άχαστα) είναι πολυ καλύτερο δίδυμο από τους Μπερμπάτοφ - Κλάους ..., που έχουμε εμείς.
Ρε τι λέει ο άνθρωπος και καλά να ήταν απλός οπαδός άλλης ομάδας, αλλά να τα λέει ο προϊστάμενος του αγωνιστικού τμήματος ?
Οπως τον κόβω και την τριπλέτα της Μπάρτσα να είχε, πάλι άχρηστους θα τους έβγαζε για να δικαιολογηθεί.
Ο Φορτούνης δηλ. που ήταν εκτός 18άδας στην β' γερμανίας και ο Ιντέγιε που έπαιζε αλλαγή σε μικρομεσαία της Αγγλίας είναι καλύτεροι ... .
Κάποιος φταίει φίλε !!!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Επανω στους MVP προτείνω να βάλετε και τους Φορτούνη, Ιντέγιε, αφού είναι τόσο παικταράδες κατά τον προπονητή μας.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Περιπτερος έγραψε:Δηλαδή οι Φορτούνης diving και Ιντέγιε (χάνω τα άχαστα) είναι πολυ καλύτερο δίδυμο από τους Μπερμπάτοφ - Κλάους ..., που έχουμε εμείς.
Ρε τι λέει ο άνθρωπος και καλά να ήταν απλός οπαδός άλλης ομάδας, αλλά να τα λέει ο προϊστάμενος του αγωνιστικού τμήματος ?
Οπως τον κόβω και την τριπλέτα της Μπάρτσα να είχε, πάλι άχρηστους θα τους έβγαζε για να δικαιολογηθεί.
Ο Φορτούνης δηλ. που ήταν εκτός 18άδας στην β' γερμανίας και ο Ιντέγιε που έπαιζε αλλαγή σε μικρομεσαία της Αγγλίας είναι καλύτεροι ... .
Κάποιος φταίει φίλε !!!
Ε ναι ρε Τούντορα, μαζέψου λίγο με τις δηλώσεις γιατι κατά τα άλλα εγώ βλέπω κάτι πολύ καλό σε εσένα. Όμως μην βάζεις αυτογκόλ μετά από ήττες μας.
Είναι σαν να βγαίνει ο Ιβάν και να λέει πως ο Ολυμπιακός έχει τον Σίλβα και εμείς τον Τούντορ που είναι μεν καλός αλλά δεν είναι ακόμη Σίλβα.
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

northend4 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Δηλαδή οι Φορτούνης diving και Ιντέγιε (χάνω τα άχαστα) είναι πολυ καλύτερο δίδυμο από τους Μπερμπάτοφ - Κλάους ..., που έχουμε εμείς.
Κάποιος φταίει φίλε !!!
Ε ναι ρε Τούντορα, μαζέψου λίγο με τις δηλώσεις γιατι κατά τα άλλα εγώ βλέπω κάτι πολύ καλό σε εσένα. Όμως μην βάζεις αυτογκόλ μετά από ήττες μας.
Είναι σαν να βγαίνει ο Ιβάν και να λέει πως ο Ολυμπιακός έχει τον Σίλβα και εμείς τον Τούντορ που είναι μεν καλός αλλά δεν είναι ακόμη Σίλβα.
Θα σας ακουγόταν πιο καλό να έλεγε δεν έχω Σιμόες και Πλατελλα π.χ ή Βιγιαφανες και Βλαχοδημό. Τότε δε θα ήταν για απόλυση αλλά και για απέλαση ταυτόχρονα. Στο παρελθόν έχει πει ότι θεωρεί τον θρηνο καλύτερή ομάδα στην Ελλάδα άρα οι συγκρίσεις πρέπει αναγκαστικά να γίνουν με αυτά τα σιχάματα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ειπαμε η χρονια ειναι σκαρτη. Αλλαξε το 50% του ροστερ και το καλοκαιρι θα αλλαξει αλλο ενα 40%.

Από τη σαιζόν 14/15 θα μείνουν 5-6 παίχτες.

Εχει κανεις αντίρρηση περι τουτου, ή οντως φταιει ο Τουντορας 100%;

Αφου δεν ειχαν τα παπαρια να μπουν ανετα εστω πλει οφ δεν τους χαλαει μερικούς που θα παιζουν του χρονου Λαρισα Καλιθεα και Ηρακλη.

Αυτα και μη χαλατε τα στομαχια σας. Χρονια αναδομησης ειναι, μη κοιτατε το γαυρο που αλλαζει 15 παίχτες το χρονο και δεν τρεχει καστανο. ;)
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

DV_L9 έγραψε:
northend4 έγραψε:
Κάποιος φταίει φίλε !!!
Θα σας ακουγόταν πιο καλό να έλεγε δεν έχω Σιμόες και Πλατελλα π.χ ή Βιγιαφανες και Βλαχοδημό. Τότε δε θα ήταν για απόλυση αλλά και για απέλαση ταυτόχρονα. Στο παρελθόν έχει πει ότι θεωρεί τον θρηνο καλύτερή ομάδα στην Ελλάδα άρα οι συγκρίσεις πρέπει αναγκαστικά να γίνουν με αυτά τα σιχάματα.

Να μην πει τίποτα αδελφέ, από το να εκθέτει τους παίκτες του και να εκθειάζει τους αντιπάλους.
Εχει το ακριβότερο δίδυμο επιθετικών της κατηγορίας και δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.
Κάθεται και μας λέει για τους φορτουνοϊντέγηδες ... και έχει Κλάους - Μπέρμπα (και ακραίο τον Μακ)

Πέρυσι δηλαδή που δεν χάσαμε από τον γαύρο και πήραμε διπλό έξω με την 3η αλλαγή του νιονιου και εκτός 18άδας θρύλου, με Σάλπι δεξί μπάκ, Κλάους αριστερό χαφ, Ποζατζίδη και Παπαδόπουλο κλπ. , τι έπρεπε να λέει ο προπονητής ?
Οταν μάλιστα έφερε Χ το μάτς της Τούμπας και είπε ότι τα καταφέραμε να μην χάσουμε, πέσαμε να τον φάμε και υπέγραψε την απόλυσή του ...

(Χθες ο Κλάους πήγε να τον ξελασπώσει μόνος του)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

http://www.paokfc.gr/nea/20160307-psifi ... uary-poll/

Μην ξεχασετε να ψηφίσετε τον MVP Φεβρουαριου. (Miguel Vitor Pereira)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Συγγνώμη Περιπτερε, την δουλειά του δε θα έκανε ο Κλάους και ο κάθε Κλάους;
Την έκανε;
Όχι για άλλη μια φορά.

SM-G920F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”