Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aoratos

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από aoratos »

Μνημονευουμε τον Σαντος και τον θεωρουμε προπονητη επιπεδου γιατι εκατσε στην ομαδα 3 χρονια κι εδειξε την δουλεια του.Θα ελεγες το ιδιο για το Σαντος αν εφευγε τον Μαρτιο του πρωτου χρονου;
Προσωπικα μνημονευω τον Σαντος ως προπονηταρα απο την χρονια στην κουλα που με τον Σιμο Κρασα, Σοαρες του ΟΦΗ και Γεωργεα βαςικους παραλιγο να παρει πρωταθλημα απο τον γαυρο.. Σε εμας μετα την πρωτη του καλοκαιρινη προετοιμασια αρχισε να δειχνει ξεκαθαρο εργο και αποτελεσματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Δευ 07 Μαρ 2016, 02:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Omar316

Δημοσίευση από Omar316 »

Mapogo έγραψε:
pgetsos έγραψε:
Mapogo έγραψε:Δεν είμαι υπερ του μπαν.

Αλλά αφού έφαγε μπαν ένας που έλεγε να φύγει ο Ιγκόρ , θέλω να επικρέμεται το ΙΔΙΟ μπαν για τους αλόγιστους υποστηρικτές του.

Επειδή είναι απλά τρολλάκια ... κ παίζουν με τα νεύρα μας
Ποιος εφαγε μπαν;

Πλάκα με κάνεις ?!
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο Π.Α.Ο.Κ. είμαστε ρε παιδιά!!! Αυτός που η Ε.Π.Ο. (η οποία μας τρύπησε συνεταιρικά με τον "βραβευμένο" προπονητή της 10ετίας), τον γ@αμάει εδώ και 45 χρόνια τώρα συνεταιρικά με τον πουστόγ@υρο και τα πουστοκόρ@κα του!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Μπορούσαμε και καλύτερα όμως επειδή κάποιοι εδώ μέσα το θέλουν έτσι!!! Μάλιστα... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Βάστα γιατί με τόσες κάρτες και θλάσεις, την άλλη βδομάδα θα δούμε κι άλλους από την Κ20.
Εκεί να δεις αγάπες και φιλιά.

pgetsos έγραψε:.....
Τι ακριβως εννοεις "αρχιζεις";
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Mapogo έγραψε:
Πλάκα με κάνεις ?!
2:30 το βραδυ αυτο εχω ορεξη :roll:

Αν δε θες να απαντησεις κομπλε, δε θα καθομαι να μαντευω ποιον εχεις στο μυαλο σου, και ουτε ειμαι ολη μερα στο φορουμ να ξερω ποιος φευγει και ποιος ερχεται

Αυτη τη στιγμη ξερω μονο για τον Αθενς που ο μονος λογος που δεν εφαγε μπαν ηταν το κομπλεξ του με τον Τουντορ, εδω και χρονια μια μονιμη πηγη μιζεριας, γκρινιας κατα παντων και αναθεματισμων συνεχεια ηταν

Εκτος και αν βλεπεις οτι μπαναρουμε οποιον γκρινιαζει για τον Τουντορ, που σε τετοια περιπτωση θα περιοριστω στο "εχεις ματι" :roll:

Ομαρ προς τι τα γελακια; Καταλαβες εσυ ποιον λεει; Για πες μπας και γελασω και γω ρε παιδια, μη μενω στην απ'εξω
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ναι ο Athens εφαγε μπαν.

Σήμερα το απόγευμα όμως , ένας μιλούσε για ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

Επειδή δεν τάπαμε στο 1-0.

Αραγες ? Αραγες καλά κατάλαβες.

Ενας άλλος μου την έλεγε ότι μιλάω εκ του πονηρού.

Είμαι κ πονηρός δλδ.

Η θα τους μαζέψετε , η θα μας νικήσουνε.

Αλλωστε , οι ηλίθιοι είναι αήττητοι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλησπεραααα, ξεχασα ποσες μερες ημουν μπαναρισμενος λογω κραξιματος στον Τουντορ. Και φυσικα οπως βλεπω οι υπερμαχοι δικαιωθηκατε με την εμμονη στον κροατη οποιος ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ πριν πολυ καιρο "αυτος θα μας αφησει εκτος πλει οφ"
Και πεσανε κατι περιεργοι τυποι να με φανε. Ε λουστειτε τα τωρα, ξεφτιλα απο το καθε κωλοχωρι γιατι ο πηχης μαλλον επεσε πολυ χαμηλα και ο ΠΑΟΚ ειναι κατω απο τον Τουντορ.

Καληνυχτα και περαστικα μας
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μία νίκη στους έντεκα τελευταίους αγώνες.

καλη σας νυχτα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε:Καλησπεραααα, ξεχασα ποσες μερες ημουν μπαναρισμενος λογω ασχημων και χαζων εκφρασεων εναντιον του προπονητη του ΠΑΟΚ που τις συνεχιζα και επαναλαμβανα μετα απο πολλες παρατηρησεις
Στο διορθωσα ;) Εχω τοσο αδικο;

Mapogo ειλικρινα ειναι πολυ λαθος το παραδειγμα σου με τον Αθενς. Σου ειπα, μονο για το κραξιμο στον Τουντορ δε εφυγε. Και επειδη δοξα τω Θεο τα γραπτα μενουν, τα ποσταρισματα του υπαρχουν στο ιστορικο του και ετσι ολοι μας μπορουμε να κανουμε μια....ιστορικη αναδρομη απο τις πρωτες του μερες στο φορουμ :roll: :lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αδερφε μια που σε πετυχα μεσα και εισαι και μπλε. Πες μου σε παρακαλω γιατι υπαρχει ασυλια στον γκοραν? Εγω εφαγα απανωτα μπαν και σε 2 σελιδες ο γραφικος χαρακτηριζει, κραζει και μειωνει συνοπαδους.
2 μετρα 2 σταθμα?
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

pgetsos έγραψε:
Mapogo ειλικρινα ειναι πολυ λαθος το παραδειγμα σου με τον Αθενς. Σου ειπα, μονο για το κραξιμο στον Τουντορ δε εφυγε. Και επειδη δοξα τω Θεο τα γραπτα μενουν, τα ποσταρισματα του υπαρχουν στο ιστορικο του και ετσι ολοι μας μπορουμε να κανουμε μια....ιστορικη αναδρομη απο τις πρωτες του μερες στο φορουμ :roll: :lol: :lol: :lol:
Είναι πολύ σωστό το παράδειγμα μ συνονόματε.

Κάνε ένα ένα κόπο , τράβα κ δες λίγο πίσω , μέχρι κ σήμερα το μεσημέρι ήτανε ιερή αγελάδα ο Ιγκόρ.

Κ για δες ειρωνίες κλπ κλπ.

Α ναι... κ το πάιζουνε κ ΠΑΟΚαρχες.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν υπάρχει ασυλία, για αυτό εξάλλου είχε φάει το μπαν, για αυτό και του έχουν γίνει πολλές παρατηρήσεις εντός και εκτός φόρουμ, για αυτό και έχουν σβηστεί πολλά, τόσο από εμένα όσο και από άλλα παιδιά. Ειδικά για το θέμα χαρακτηρισμού άλλων ως αλλοθρήσκων η παοκτζηδων σε εισαγωγικά προσωπικά του το έχω γράψει πολλάκις γιατί είναι κάτι πολύ άσχημο

Το λέω με κάθε ειλικρίνεια, δε μου αρέσει να μένουν τέτοιες εντυπώσεις. Ειδικά όταν δεν ισχύουν

Και κάτι ακόμα, όποτε βλέπετε κάτι επιλήψιμο, κάντε μια αναφορά, βοηθάει πολύ

Όσο για το παράδειγμα, καλύτερα να έβαζες τον dimg που το έφαγε όταν έλεγε όντως για τον Τούντορ, παρά του Αθενς που ήταν εναντίων των πάντων

Αύριο που θα έχω χρόνο υπόσχομαι να τα διαβάσω, προς το παρόν καληνυχτιζω
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Όσο ήτανε του Athens προκλητικό , άλλο τόσο προκλητικό είναι οτιδήποτε λέει να μείνει έστω μισή μέρα , μετά το Μάη ο Ιγκόρ.

Με το Φουρτούνη θα μείνει ή χωρίς ?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πάρτε τώρα πρωτοσέλιδο από sportday και πρωταθλητή...

SM-G920F
mbison

Δημοσίευση από mbison »

H αποτυχία Τούντορ (γιατί ο προπονητής είναι πρώτα υπεύθυνος για τα αποτελέσματα) ήταν κ ο λόγος που δεν ανανεώθηκε του Άρνεσεν, του οποίου επιλογή ήταν ο Κροάτης. Δεν είπαμε και να μας βγάλει με τη μία Ch.L., αλλά ο τύπος έχει χάσει από τόσους προπονητές της σειράς. Τουλάχιστον, όπως έλεγε και ο Φρανκ, να μαθαίνει απο τα λάθη του, μήπως και σώσει στο τέλος την παρτίδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”