Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Οτιδήποτε αφορά παίκτες και προπονητές που τίμησαν (ή και ατίμασαν...) τη φανέλα με το δικέφαλο...
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Και μένα μισό το πήρε το μάτι μου ... κάτι Γεωργιάδη σε ευχαριστούμε που με μία κλωτσιά γκρέμισες την μάσκα που χρόνια ... μπλα μπλα μπλα ... ήταν πολύ κίτρινο και δεν το βγάλα
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Τελικά σήμερα εκδικάζεται η απόφαση και οι δικοί μας αισιοδοξούν ότι η ποινή του ΓΧ θα μειωθεί.

Προσωπικά όταν θυμάμαι μια πρόσφατη αρχική ποινή 3 αγωνιστικών στον Καστίγιο που μετά από έφεση μειώθηκε σε 1 για να προλάβει το ματς με βάζελο, τότε εξοργίζομαι!!!

Ακόμη και με την διαφθορά και την σαπίλα της super league περιμένω να μειωθεί η ποινή του ΓΧ στις 2-3 αγωνιστικές έστω...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Eγω πιστευω γιατρε θα το μειωσουν σε μια αλλα σαν αρχηγος θα γινει 2 αγωνιστικες (με καλαμαρια δηλαδη και γαυρο),οποτε μαλλον δε θα παιξει
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Τι γίνεται, αδέρφια? Πήγε απόγευμα και ακόμη δεν άκουσα κανένα νέο για την εκδίκαση της έφεσης.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=23462_0_1_0_C

Αισιοδοξία για Γεωργιάδη
Δημοσιεύτηκε στις 09:45 am - 21 Feb

Οι τοποθετήσεις των δικαστών της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ κατά τη διάρκεια που άκουγαν το νομικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Δημοσθένη Στάμο αλλά και όσα υποστήριξε ο Γιώργος Γεωργιάδης δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να περιμένει με αισιοδοξία την απόφαση. Τα λογικά επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο νομικός σύμβουλος του Δικεφάλου αλλά και η τοποθέτηση του αρχηγού του ΠΑΟΚ που παραδέχθηκε ότι κακώς λειτούργησε με τόσο πάθος στην περιβόητη φάση θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνουν δεκτά από την επιτροπή.

Ο κ. Στάμος επέμενε ότι κακώς εξετάζεται το θέμα από τη στιγμή που δεν αναφέρεται τίποτε για την επίμαχη φάση στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η απόφαση θα εκδοθεί σήμερα μέχρι το μεσημέρι και θα είναι σαφώς καλύτερη από την πρωτόδικη απόφαση.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δυστυχώς αυτό είναι και το πιθανότερο. Λογικά θα πάει στις 2 ή 3 αγωνιστικές η ποινή, έτσι το κόβω.

Αλλά απ την στιγμή που όπως είπα και πιο πάνω, στον Καστίγιο η ποινή του έγινε από 3 αγωνιστικές 1 ώστε να προλάβει το ματς με βάζελο, και από την στιγμή που το χτύπημα του ΓΧ ήταν μεν σίγουρα άγαρμπο αλλά (κατά την γνώμη μου πάλι) σε καμία περίπτωση εσκεμμένο, δεν βλέπω καν λόγο να τιμωρηθεί με αποβολή το παλικάρι

Σκατά στην χώρα που ζούμε...
pizzas_7

Δημοσίευση από pizzas_7 »

Παιδια δεν νομιζω να παιξει ο ΓΧ το Σαββατο.
καταρχην απολκλειτε να ριξουν απο 5 αγωνιστικες στιν 1.Αλλα και αυτο να γινει επειδη ειναι ο αρχηγος της ομαδας θα παει αμεσως στις 2 αγωνιστικες.
Κριμα παντως γιατι ειμαι σιγουροσ οτι θα τους γ...... τους GAY

:x
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Συμφωνώ, αλλά τουλάχιστον έχουμε Λάκη και Κονσεϊσάο στην συγκεκριμένη θέση, και νομίζω ότι είναι και οι δύο ικανοί να καλύψουν το κενό του ΓΧ παραπάνω από επάξια

:D
Άβαταρ μέλους
aspromauri

http://www.extrasport.gr/articles/article.asp?code=7825

Η απόφαση για Γεωργιάδη
22/2/2008 - 10:49

Το αργότερο μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθεί από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η απόφαση για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Πρωτόδικα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με ποινή πέντε αγωνιστικών. Οι επιτελείς του «Δικέφαλου» είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την τελική απόφαση και ευελπιστούν στη μείωση της συνολικής ποινής που επιβλήθηκε.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

http://www.sport24.gr/html/ent/877/ent.220877.asp

Παίζει με ΟΣΦΠ ο Γεωργιάδης!

Δημοσίευση: 22 Φεβρουαρίου 2008 14:17

Η ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για την εξάλλειψη της ποινής του Γιώργου Γεωργιάδη, έγινε δεκτή και ο έμπειρος μέσος θα φώσει κανονικά το "παρών" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η επιτροπή ενημέρωσε ότι ο παίκτης είναι αθώος και έτσι έχει αυτομάτως δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο Γεωργιάδης είχε τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές για το αντιαθλητικό χτύπημα στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Αναλυτικά η απόφαση

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1.Εκανε δεκτή, κατά πλειοψηφία, την έφεση του ποδοσφαιριστή Γ. Γεωργιάδη κατά της υπ΄ αριθμ. 60/2008 απόφασης της ΠΕ/Super League. Απαλλάσσει τον ποδοσφαιριστή από κάθε πειθαρχική ποινή".
Άβαταρ μέλους
Irontear4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Irontear4 »

Ίσως κάποιοι κατάλαβαν έστω κι αργά την λακαμία που έκαναν!
Ας ελπίσουμε να είναι έτσι και να μη ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο
σε βάρος της ομάδας μας και του λαού μας!
Σειρά έχει τώρα να αποφυλακιστούν όσα από τα αδέρφια μας είναι ακόμα άδικα πίσω από τα κάγκελα και να καταργηθεί και νόμος ΟΡΦΑΝΑΖΙ!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Για μένα ήταν προφανές ότι αυτή η φάση δεν ήταν για τιμωρία τέτοιου είδους. Απλά μου κάνει απίστευτη εντύπωση που δικαιωνόμαστε. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικα...!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Μετά από όλον αυτόν τον ξεσήκωμο ο "δολοφόνος" Γεωργιάδης απαλάσσεται.

Χάρη σε κάνουν γιατί θα σε τσακίσουν το Σάββατο.
Άβαταρ μέλους
LFPADRAM

Τελευταιο ματς την Κυριακη για τον Γ.Γεωργιαδη.

Δημοσίευση από LFPADRAM »

Μολις ανακοινωθηκε οτι ο Γεωργιαδης στο ματς με την αεκ σταματαει το ποδοσφαιρο. Ενας ακομη λογος να γεμισουμε την ΤΟΥΜΠΑ για να τιμησουμε τον "μπεμπη" που εβαλε τον δικεφαλο για τα καλα στην καρδια του.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Με την επιστροφή μου πέρυσι στον ΠΑΟΚ εκπληρώθηκε ένας από τους προσωπικούς μου στόχους. Τώρα θεωρώ ότι ήρθε για μένα η στιγμή να αγωνιστώ για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αποφάσισα ότι η ιδανική στιγμή είναι ο τελευταίος φετινός αγώνας της ομάδας στην Τούμπα εναντίον της ΑΕΚ.
Στην καριέρα μου δεν φόρεσα μόνο τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά μόνο μ’ αυτό το σύλλογο συνδέθηκα τόσο. Δεν αισθάνομαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είμαι πρώτα φίλαθλος της ομάδας.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του στο πρόσωπό μου στις όμορφες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Τέλος, ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του, που έχουν διαμορφώσει ένα καινούριο σκηνικό για τον ΠΑΟΚ, για τον οποίον είμαι βέβαιος ότι θα πάει πολύ καλύτερα από του χρόνου. Σ’ αυτήν την προσπάθεια θα είμαι συμπαραστάτης.

Προσκαλώ όλο τον κόσμο στο γήπεδο, για να τους αποχαιρετίσω και ελπίζω να πανηγυρίσουμε μαζί την τελευταία μου νίκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 9143956546
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παλαίμαχοι Π.Α.Ο.Κ.”