Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από pilotos »

Ρε φίλε μόνο αυτοί οι δύο υπάρχουν;;;;;;;;;;;
Γιατί αυτούς;

SM-G920F
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

για οικονομία τις συζήτησις έφερε παράδειγμα με 2 παίχτες, δεν γίνετε να έλεγε όλη την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αυτούς τους δύο μάλλον περίμενε όχι τόσο αφελείς σήμερα!!! Μπορούσαν να το έχουν κλειδώσει το ματς μετά το 0-1 ρε συ πιλότε, δεν το έκαναν και τους έχει νεύρα!!! Πρώτη φορά είναι μήπως ή φοβάσαι ότι τους αδικεί;;;

Το αποτέλεσμα δεν δείχνει να έχουν βελτιωθεί από το καλοκαίρι έως τώρα;;;

Θεωρώ ότι είναι τα μεγαλύτερα πουλέν του, το ξέρουν όλοι τους μέσα στην ομάδα, και τους "τα λέει στην νύφη να τα ακούει η πεθερά"... ;) ...πολύ πιθανά... :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 06 Μαρ 2016, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Sfinas έγραψε: το νόημα τον δηλώσεων τούντορ ήταν ότι ρε mlkes έχω φτάσει να παίζω με παίχτες που ήταν εικοστή επιλογή στην αρχή τις χρονιας , τι μαλακίες μου λέτε ότι η ομάδα δεν πάει καλά? και αυτοί οι παίχτες καλός η κακός σε αυτήν την φάση δεν είναι ούτε idege ούτε φορτουνις, αλλα θα γίνουν. αυτό ήταν το νόημα και έχει δίκιο, γιατί έχει φάει τρελό κρέμασμα από την διοίκηση, kai genikotera, μακράν ο ποιο αδικημένος προπονητής

δεν είπε κάτι τραγικό, απλά τα μμε έχουν την δύναμη να δημιουργούν θέματα συζήτησις, πχ αυτό που είπε ο τούντορ άμα δεν άρχιζαν τα μμε να το μεγαλοποιούν δεν θα το συζητούσε κανεις.

αυτό που θέλουν τα μμε είναι να έρθει έλληνας προπονητής , η να χωθεί κάνας έλληνας στην διοικηση για να τους λέει τι παίζεται μέσα στην ομάδα και να το βγάζουν σαν αποκλειστικές πληροφορίες, μέχρι να γίνει αυτό δεν θα ησυχάσουν...

μας γλεντάνε κανονικότατα, και καλά κάνουν στην τελικη ,αφού βρίσκουν ...
από Sfinas » Δευτ Φεβ 15, 2016 12:49 am

ποιο φορτουνις ρε παιδιά έλεος, ο πέλκας είναι μακράν ο καλύτερος έλληνας παίχτης ,και δικό μας παιδί, απλά είναι ντεφορμέ

Τελικά τι ισχύει;
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

σε ενα μηνα 113 σελιδες :roll:
τον φαγατε τον ανθρωπο
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

pilotos έγραψε:Ρε φίλε μόνο αυτοί οι δύο υπάρχουν;;;;;;;;;;;
Γιατί αυτούς;

SM-G920F

εγω λεω σε καμια 10 σελιδες απο τωρα να ανακαλυψουμε γιατι αυτους τους 2

μαλλον το μεσημερι δεν φαγανε ολο το φαγητο τους...

τσιριγώτης.....εσυ τι λες????
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Mīngus έγραψε:
Sfinas έγραψε: το νόημα τον δηλώσεων τούντορ ήταν ότι ρε mlkes έχω φτάσει να παίζω με παίχτες που ήταν εικοστή επιλογή στην αρχή τις χρονιας , τι μαλακίες μου λέτε ότι η ομάδα δεν πάει καλά? και αυτοί οι παίχτες καλός η κακός σε αυτήν την φάση δεν είναι ούτε idege ούτε φορτουνις, αλλα θα γίνουν. αυτό ήταν το νόημα και έχει δίκιο, γιατί έχει φάει τρελό κρέμασμα από την διοίκηση, kai genikotera, μακράν ο ποιο αδικημένος προπονητής

δεν είπε κάτι τραγικό, απλά τα μμε έχουν την δύναμη να δημιουργούν θέματα συζήτησις, πχ αυτό που είπε ο τούντορ άμα δεν άρχιζαν τα μμε να το μεγαλοποιούν δεν θα το συζητούσε κανεις.

αυτό που θέλουν τα μμε είναι να έρθει έλληνας προπονητής , η να χωθεί κάνας έλληνας στην διοικηση για να τους λέει τι παίζεται μέσα στην ομάδα και να το βγάζουν σαν αποκλειστικές πληροφορίες, μέχρι να γίνει αυτό δεν θα ησυχάσουν...

ποιο φορτουνις ρε παιδιά έλεος, ο πέλκας είναι μακράν ο καλύτερος έλληνας παίχτης ,και δικό μας παιδί, απλά είναι ντεφορμέ

Τελικά τι ισχύει;
για εμενα το δεύτερο, για τον προπονητή το proto.ti δεν κατάλαβες ?
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Jairo έγραψε:Δηλαδή fossa και gerge πού διαφωνείτε σε αυτά που έγραψα?Δέν είναι αλήθεια?Και μήν απομονώνετε μιά φράση απο τα γραφόμενα μου και αλλάζετε το νόημα.Θέλω να μου πείτε που διαφωνείτε!
υ.γ. Την πρώτη χρονιά του Σάντος θα πέφταμε κατηγορία αν θυμάσαι που μου λές για 1/11.
Δεν άλλαξα το νόημα.
Στη σελ 108 είναι οι σκέψεις σου και διαφωνώ τουλάχιστον στα 3/4.
Λες πχ ότι αυτό είναι το ρόστερ και όποιον και να χαμε τα ίδια χάλια θα είχαμε. Διαφωνώ.
Εγώ θεωρώ ότι το ρόστερ μας είναι πολύ καλό τουλάχιστον για δεύτερη θέση ή μικρή διαφορά.
Δηλαδή του χρόνου θα χρειαστούμε πάλι 15 παίκτες ? Εγώ λέω ότι χρειάζομαι έναν σε κάθε γραμμή αλλά να κάνει διαφορά.
Και τι διάολο ρόστερ χρειάζεσαι για να βγεις ΠΕΜΠΤΟΣ στο ελληνικό πρωτάθλημα ???
Φτάνει με τη καραμέλα του Σαντος.
Ο Σάντος τη πρώτη χρονιά που δεν ήρθε καλοκαίρι είχε όντως σαρδέλες. Και στο φινάλε ο Σάντος είχε και 20 χρόνια στη πλάτη του και ο Ζαγορ τον είχε προπονητή.
Καμία σχέση η σύγκριση.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είναι δυνατόν να εννοώ τις δικούς μας;;;
Στους gay αναφέρομαι!!!

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Sfinas έγραψε:
Mīngus έγραψε:

Τελικά τι ισχύει;
για εμενα το δεύτερο, για τον προπονητή το proto.ti δεν κατάλαβες ?
Αφού λες ''και έχει δίκιο''. Αν θες να καταλαβαίνει ο κόσμος, μπορείς να είσαι πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις σου.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Θα το χρειαστής

Εικόνα

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Μόλις διάβασα τις δηλώσεις.

Μέχρι τώρα η αποψή μου ήτανε ότι είναι κακός προπονητής.

Τώρα τον θεωρώ πλέον χειρότερο κ απ το Δώνη. Χρησιμοποιεί οτιδήποτε προκειμένου να βγει "λάδι".

Αλλά το είπα , κ ας μου την πέσανε κάποιοι.

Ητανε ΠΟΛΥ τυχερός απ την κατάληξη του ματς με το γαύρο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ δεν ξέρω αν είναι κακός προπονητής.
Εγώ ξέρω ότι μου έφερε παράδειγμα σήμερα τον πεφτουνη και τον Ιντεγιε.
Να πάει στο gay να κάνει τον προπονητή αφού μας έχει πρήξει με την ποιότητα τους

SM-G920F
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Mīngus έγραψε:
Αφού λες ''και έχει δίκιο''. Αν θες να καταλαβαίνει ο κόσμος, μπορείς να είσαι πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις σου.

μάθε να διαβάζεις πρώτα και μετά κανε τον εξυπνάκια, τον κρέμασε η διοίκηση είπα δεν είπα ότι ο πέλκας είναι αμπαλος, κάθομαι και σου απαντάω κιόλας :lol: άντε πάρε αύριο το μεσημέρι τηλέφωνο στην λαμπίρη και πες την ότι ο πέλκας κτλ γυρνάνε στα μπαράκια... :redcard: ξερεις εσυ το εχεις ξαναπει... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:Είναι δυνατόν να εννοώ τις δικούς μας;;;
Στους gay αναφέρομαι!!!

SM-G920F
Ειδικά αναφέροντας αυτούς τους χτυπάει περισσότερο στον αντρικό εγωισμό τους, αφού κι οι ίδιοι ξέρουν πόσο "ντουγάνια" είναι οι συγκεκριμένοι, παρ ότι πολυδιαφημισμένοι... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 06 Μαρ 2016, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”