αυτά τα έχουμε ξαναπεί 10 φορές.Yupis έγραψε:Πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε τι στόχο είχαμε στην αρχή της χρονιάς, με βάση όμως αυτά που γίνανε το καλοκαίρι. Πηγαίναμε για πρωτάθλημα; Πηγαίναμε για δεύτερη θέση και κύπελλο; Ή απλά να μπούνε οι βάσεις για το μετά. Οι πιο πολλοί εδώ μέσα αντιδράτε λες και ισχύει το πρώτο ή το δεύτερο. Θα μου πείτε ναι ρε yupis να μπούνε οι βάσεις αλλά να μην ξεφτιλιζόμαστε από το κάθε χωριό. Δε διαφωνώ προφανώς αλλά στην τελική με παίκτες ακόμα όπως ο Κίτσιου, ο Βίτορ, o Κάτσε, ο Κλάους, ο Τζαβέλλας, ακόμη και ο Τζιώλης που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και προκοπή δεν ειδαμε, γιατί περιμένατε κάτι διαφορετικό. Εγώ αντίθετα νιώθω ότι το έχω καταλάβει από νωρίς και βλέπω τη φετινή χρονιά σαν ξεσκαρτάρισμα του επιεικώς μετρίου μας ρόστερ, και να δοθεί μια ευκαιρία στον προπονητή να αναγνωρίσει τα κενά και το καλοκαίρι να κάνει το σχεδιασμό. Ο οποίος προπονητής είναι μεν άπειρος, αλλά αν κάποιος δεν βλέπει τη διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Και είναι κρίμα να τον απαξιώνουμε τόσο σε μια χρονιά που εξελίχθηκε έτσι εξωαγωνιστικά.
ούτε Πανθρακικός έχει Μέσι και Ρονάλντο.