Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
5
10%
Βίτορ
1
2%
Τζαβέλλας
5
10%
Χατζηισαϊας
11
21%
Κίτσιου
1
2%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
2
4%
Χαρίσης
2
4%
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λέοβατς
7
13%
Κάκκο
5
10%
Άντονις
11
21%
Πέλκας
1
2%
Μυστακίδης
1
2%

Σύνολο ψήφων: 52

nickgg

Re: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nickgg »

Yupis έγραψε:Πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε τι στόχο είχαμε στην αρχή της χρονιάς, με βάση όμως αυτά που γίνανε το καλοκαίρι. Πηγαίναμε για πρωτάθλημα; Πηγαίναμε για δεύτερη θέση και κύπελλο; Ή απλά να μπούνε οι βάσεις για το μετά. Οι πιο πολλοί εδώ μέσα αντιδράτε λες και ισχύει το πρώτο ή το δεύτερο. Θα μου πείτε ναι ρε yupis να μπούνε οι βάσεις αλλά να μην ξεφτιλιζόμαστε από το κάθε χωριό. Δε διαφωνώ προφανώς αλλά στην τελική με παίκτες ακόμα όπως ο Κίτσιου, ο Βίτορ, o Κάτσε, ο Κλάους, ο Τζαβέλλας, ακόμη και ο Τζιώλης που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και προκοπή δεν ειδαμε, γιατί περιμένατε κάτι διαφορετικό. Εγώ αντίθετα νιώθω ότι το έχω καταλάβει από νωρίς και βλέπω τη φετινή χρονιά σαν ξεσκαρτάρισμα του επιεικώς μετρίου μας ρόστερ, και να δοθεί μια ευκαιρία στον προπονητή να αναγνωρίσει τα κενά και το καλοκαίρι να κάνει το σχεδιασμό. Ο οποίος προπονητής είναι μεν άπειρος, αλλά αν κάποιος δεν βλέπει τη διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Και είναι κρίμα να τον απαξιώνουμε τόσο σε μια χρονιά που εξελίχθηκε έτσι εξωαγωνιστικά.
αυτά τα έχουμε ξαναπεί 10 φορές.
ούτε Πανθρακικός έχει Μέσι και Ρονάλντο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Περιπτερος έγραψε:Δεν είναι κύριοι η 1η αγωνιστική !!!
Είναι η 25η και έχουμε κάνει μόλις 10 νίκες !!!. Μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού.
Δεν είναι κύριοι οι πρώτη ξεφτίλα, είναι η πολλοστή !!!.
Αυτό που παίζει η ομάδα μας δεν είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά ποδόσφαιρο αλάνας μαθητών Γ' δημοτικού.
Που είδατε εσείς αγωνιστικό σύστημα ?
Πείτε μου έναν παίκτη που να είναι βελτιωμένος ?
Πείτε μου σε τι βελτιώθηκε η ομάδα ; για να σας δώσω δίκιο και να συμφωνήσω να μείνει ο προπονητής όχι 2, αλλά 22 χρόνια ακόμα .
Αν εσύ είσαι 50 χρόνια Π.Α.Ο.Κ.τσής, πρέπει εγώ να είμαι :shock: ο Κινγκ Κονγκ καρντάση μου!!! :o

Σαν κάτι να μην μου πάει καλά εδώ... :? Ή στα χρόνια ή στην ομάδα λες ψέματα...Διάλεξε μόνος σου!!! :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

goran,επειδή ο άνθρωπος λέει οτι η ομάδα έχει το μαύρο της το χάλι,δεν σημαίνει οτι δεν είναι ΠΑΟΚτσής.Ξεκόλλα με την καραμέλα αυτή.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Πολύ κουραστικό όντως.
Πάντως ο χατζι θα μας βγει μεγάλη παιχτουρα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

σημερα παιζαμε με ομαδα που βρισκεται 10 μοναδες κατω απο τον υποβιβασμο! :shock:

αν δεν φταιει ο τουντορ και οι παιχτες δεν ξερω ποιος αλλος μπορει να φταιει,ειναι αστειο και να το συζηταμε

το σημερινο ηταν το τελος των ψευδαισθησεων! 2 γκολ απο μια ανυπαρκτη ομαδα
συνολο 38 βαθμοι σε αυτο το ελληνικο πρωταθλημα! :shock: σε 25 αγωνιστικες

δηλαδη απο 75 βαθμους!
θυμιζω περσι ο Αναστασιαδης που ειχε πολυ χειροτερο υλικο και μικρο ροστερ και μια διοικηση που δεν του εφερε τους παχτες που ζητουσε εγκαιρα εφυγε την ιδια αγωνιστικη αφηνοντας την ομαδα με 51 βαθμους

αλλα τον ανθρωπο τον σκιζαμε απαντες
φετος ο κακος ειναι ο κοσμος και οι καλοι του εργου ο τουντορ(!) και οι παιχτες

σημειωνω πως ειμαι απο αυτους που δεν γιουχαρουν ΠΟΤΕ παιχτες ή προπονητη τη ςομαδας στο γηπεδο μου αρεσουν δεν μου αρεσουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 06 Μαρ 2016, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

11 μετριοι ποδοσφαιριστες χωρις προπονητη θα μπορουσαν να κερδισουν τον υποβιβασμενο πανθρακα. Κατα τη γνωμη μου δεν μπορουμε να ριξουμε την ευθυνη στον ιτ οσα λαθη κι αν εκανε και σημερα. Με τον πανθρακικο παιζαμε. Τα καμαρια μας ομως τα μουσκεψαν. Με τις υγειες μας.

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

episimos73 έγραψε:
ABALAEA2 έγραψε:Αν δεν έχετε καταλάβει καλά, αυτό που πληρώνουμε εδώ και 3 χρόνια είναι ότι έρχεται ένας προπονητής το καλοκαίρι, δεν μπορεί να κάνει σωστή εκτίμηση του ρόστερ γιατί δεν ξέρει την ομάδα, με αποτέλεσμα το ρόστερ να είναι λάθος δομημένο.

Είναι ο βασικός λόγος που θέλω να μείνει ο Τούντορ. Ξέρει ότι θέλουμε δεξί μπακ, ξέρει ότι θέλουμε 3 μεσοεπιθετικούς, ξέρει ότι θέλουμε φορ, ξέρει ότι θέλουμε εμπειρία, ξέρει ποιους πρέπει να διώξει, ξέρει να διορθώσει τα λάθη που ο ίδιος και ο Άρνεσεν έκαναν δικαιολογημένα το καλοκαίρι λόγω άγνοιας της ομάδας.

Αυτό πιστεύω κι εγώ...
κι εγώ

το ματς δεν το είδα...
μόνο τα highlights

στο γκολ που τρώμε το πρώτο, απαράδεκτη στάση των κεντρικών αμυντικών.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σωςτη παρατήρηση

Αλλα πιστευω οτι δε θα μεινει
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Από την αρχική ενδεκάδα και αν εξαιρέσουμε τον Βελλίδη, οι Βίτορ, Τζαβέλας, Κίτσιου, Πέλκας, Χαρίσης, Λέοβατς, στο μυαλό μου λογίζονται ως βασικοί. Ως ενδεκαδάτοι. Όχι ως δεύτερα. 6 παίκτες.
Όταν λοιπόν με αυτήν την ομάδα δεν μπορώ να κερδίσω των τελευταίο και χάνω και με ανατροπή, μόνο για μια ήττα ντροπής μπορώ να μιλάω.
Κρίμα για τα ΠΑΟΚσάκια που έκαναν σήμερα κερκίδα στην Κομοτηνή, κρίμα για τα ΠΑΟΚσάκια που έκαναν κρατητήριο την Τετάρτη για την πάρτη τους, κρίμα για όλους μας που η καρδιά και ο εγκέφαλός μας έχουν βαρέσει τιλτ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Yupis έγραψε:
Magpies4 έγραψε:
Yupis έγραψε:Πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε τι στόχο είχαμε στην αρχή της χρονιάς, με βάση όμως αυτά που γίνανε το καλοκαίρι. Πηγαίναμε για πρωτάθλημα; Πηγαίναμε για δεύτερη θέση και κύπελλο; Ή απλά να μπούνε οι βάσεις για το μετά. Οι πιο πολλοί εδώ μέσα αντιδράτε λες και ισχύει το πρώτο ή το δεύτερο. Θα μου πείτε ναι ρε yupis να μπούνε οι βάσεις αλλά να μην ξεφτιλιζόμαστε από το κάθε χωριό. Δε διαφωνώ προφανώς αλλά στην τελική με παίκτες ακόμα όπως ο Κίτσιου, ο Βίτορ, o Κάτσε, ο Κλάους, ο Τζαβέλλας, ακόμη και ο Τζιώλης που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και προκοπή δεν ειδαμε, γιατί περιμένατε κάτι διαφορετικό. Εγώ αντίθετα νιώθω ότι το έχω καταλάβει από νωρίς και βλέπω τη φετινή χρονιά σαν ξεσκαρτάρισμα του επιεικώς μετρίου μας ρόστερ, και να δοθεί μια ευκαιρία στον προπονητή να αναγνωρίσει τα κενά και το καλοκαίρι να κάνει το σχεδιασμό. Ο οποίος προπονητής είναι μεν άπειρος, αλλά αν κάποιος δεν βλέπει τη διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Και είναι κρίμα να τον απαξιώνουμε τόσο σε μια χρονιά που εξελίχθηκε έτσι εξωαγωνιστικά.
Σωστά. Αλλά όχι να είσαι και κάτω από τον Νιονιο! Κοίτα, το καλοκαίρι φτιάχτηκε μια ανισόρροπη ομάδα, με συγκεκριμένες θέσεις να είναι άδειες απο εναλλακτικές, και άλλες θέσεις να έχουν 8 παίκτες. Αν δεν παίρναμε τον Μπέρμπα, θα είχαμε μείνει με ενα φορ που δεν είχε καν κανει προετοιμασία. Φέραμε νέους παίκτες ἀψητους αλλά πολλά υποσχόμενους (καλώς) αλλά δεν τους πλαισιώσαμε με εμπειρία, με αποδεδειγμένη ποιότητα. Φέραμε κι έναν προπονητή στοίχημα που χρειαζόταν χρόνο να μάθει το ρόστερ και το ότι οι μικρομεσαίοι στην Σούπα μπορεί να σου κάνου κηδείες. Το αποτέλεσμα το βλεπουμε τώρα. Δυστυχώς, είμαστε χειρότεροι του Νιόνιου που ξεκίνησε για να σωθεί. Αν και φέτος κάνουμε τα ίδια για την επόμενη χρονιά (διόλου απίθανο) και δούμε πάλι βασικούς τίποτα Βίτορες κλπ, την χαρά του αντίπαλου επιθετικού δηλαδή, τοτε μία από τα ίδια...
Συμφωνώ μαζί σου στο τελευταίο. Αν δω στο πρώτο ματς της επόμενης χρονιάς βασικούς κάνα Βίτορ ή κάνα Κίτσιου θα πω ότι δουλευόμαστε μεταξύ μας και μετά μας φταίει ο χοντρός από το Πακιστάν. Συμφωνώ επίσης ότι είμαστε χειρότεροι του Νιόνιου αλλά και τι έγινε; Εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερα να μείνουμε εκτός πλαυ οφ και εκτός ευρώπης. Ώστε να έχουμε όλο το καλοκαίρι να δουλέψουμε χωρίς άγχος προκριματικών πάνω στα φετινά συμπεράσματα.
Μπράβο ρε φίλε μου @ Yupis...ΕΣΥ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ :shock: ΤΟ ΔΑΣΟΣ :o !!! 90 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΕΝΗ (τελείως έστω) ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ;;;

Υ.Γ. Βγείτε τώρα όλοι οι περήφανοι Π.Α.Ο.Κ.άρχες να μου την πέσετε γιατί "μικραίνω" τον Π.Α.Ο.Κ. μας!!! :?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο κάθε προπονητής φτιάχνει ομάδα όπως αυτός νομίζει, αλλά χρειάζεται και παίκτες που να ταιριάζουν στο σύστημα που θέλει να κατεβάσει. Το 3-5-2 παίζεται με δύο ταχείς επιθετικούς, τύπου Mak, Lucas και όχι με παίκτες τύπου Αθανασιάδη και Berbatov. Οι τελευταίοι ταιριάζουν καλύτερα στο 4-3-3 με κλασσικά εξτρέμ.
Εμείς δεν έχουμε παίκτες για το 3-5-2, πλην Mak, αλλά δεν έχουμε και εξτρέμ για το 4-3-3. Αυτό τον καιρό που λείπει ο Μακ, τα εξτρέμ και τα φορ (ομού και ταυτοχρόνως) δεν μπορούμε να παίξουμε κανένα σύστημα.
Αυτό δεν δικαιολογεί το σημερινό παιχνίδι, γιατί βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε λόγω κακής μεσοαμυντικής λειτουργίας. Και είναι τόσο κακή η λειτουργία αυτή που αμφιβάλλω αν θα μπούμε στην 5άδα. Για την ακρίβεια μετά την επικείμενη τιμωρία μάλλον θαύμα θα είναι.
Θα επαναλάβω ότι ο προπονητής πρέπει να μείνει ασχέτως αποτυχιών, προκειμένου να φτιαχτεί μια σωστή ομάδα, γιατί φέτος μπήκαν κάποιες βάσεις. Την πρώτη χρονιά του Santos χάσαμε την Ευρώπη από εντός έδρας ήττα στο τέλος από τον Αστέρα. Την 2η χρονιά σχηματίστηκε ο κορμός και την τρίτη παίξαμε καλά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

χωρίς ευρωπη ποιος καλος ξενος θα ερθει;;;;
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

gergeo4 έγραψε:χωρίς ευρωπη ποιος καλος ξενος θα ερθει;;;;
Αν τον πληρώσεις, ο το ίδιο καλός ξένος που θα ερχόταν και σε μια ομάδα που αν πάει στους 32 του Γιουρόπα λέει έκανα πορεία.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αυτος που θα του τα σταξεις
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Sfinas έγραψε:μέχρι να επιστρέψουν τα βαριά πυροβολικά, οι επόμενοι αγώνες έτσι θα είναι, ζόρικοι, αλλα κουτσα στραβά θα μπούμε στα play off , και εκεί άμα φτάσουμε με πλήρες roster παίρνουμε την πρώτη θέση για πλακα. έχουμε ομαδάρα ;)
Κοίτα,επειδη δεν ενιωσες ξεφτιλα σημερα για λόγους που δε μ'ενδιαφερουν και τους ξερεις μόνο εσυ,μπορείς να σταματησεις να δουλευεις όλους εμας που τη νιώσαμε;

Ουτε αλλοθρησκος τέτοιο δούλεμα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”