Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:παντως εγω δε βλεπω ανορθολογικο ροστερ που λετε ολοι

διαχειρηση κακη ναι τραυματισμους ναι αλλα ανισοροπια οχι και εξηγω

με ενα 4 2 3 1 που παιζουν ολοι εχει για καθε θεση 2 παιχτες καλοι κακοι δεν εχει σημασια ορθολογισμος ομως υπαρχει

τερμα γκυκος βελλιδης

δεξι μπακ κωννιδης ξιτσιου
αρ μπακ λεο κορο
σεντερ μπακ μαλε χατζη τζαβ βιτορ

2 αμ χαφ τζιολης κατσε χαρισης τσιμι
επιτ χαφ πελκας αντωνης

δεξι εξτρεμ γκαρυ μυστα
αρ εξτρεμ ζαιρο μακ

σεντερ φορ κλαους μπερμπα

απλα ποδοσφαιρικα μαυτο το πραγμα στα πλει οφ θα ημασταν σιγουροι και μαλλον λιγο πιο μπροστα απο κουλα παρα τους τραυματισμους και ολα τα στραβα
Γεια σου ρε che4 προπονητάρα μου εσύ!!! :? Ξεχνάς όμως ότι τους λείπει το D.N.A. Π.Α.Ο.Κ. ρε συ!!! :o Αυτό που μας έκανε πριν τρεις μέρες να κάνουμε ΝΤΟΥ με τους πουστόγ@υρους ρε συ, το ξέχασες μήπως;;; :roll:

Εδώ ακριβώς είναι που ταιριάζει το "...και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις..." :oops:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

goran 64 έγραψε:
che4 έγραψε:παντως εγω δε βλεπω ανορθολογικο ροστερ που λετε ολοι

διαχειρηση κακη ναι τραυματισμους ναι αλλα ανισοροπια οχι και εξηγω

με ενα 4 2 3 1 που παιζουν ολοι εχει για καθε θεση 2 παιχτες καλοι κακοι δεν εχει σημασια ορθολογισμος ομως υπαρχει

τερμα γκυκος βελλιδης

δεξι μπακ κωννιδης ξιτσιου
αρ μπακ λεο κορο
σεντερ μπακ μαλε χατζη τζαβ βιτορ

2 αμ χαφ τζιολης κατσε χαρισης τσιμι
επιτ χαφ πελκας αντωνης

δεξι εξτρεμ γκαρυ μυστα
αρ εξτρεμ ζαιρο μακ

σεντερ φορ κλαους μπερμπα

απλα ποδοσφαιρικα μαυτο το πραγμα στα πλει οφ θα ημασταν σιγουροι και μαλλον λιγο πιο μπροστα απο κουλα παρα τους τραυματισμους και ολα τα στραβα
Γεια σου ρε che4 προπονητάρα μου εσύ!!! :? Ξεχνάς όμως ότι τους λείπει το D.N.A. Π.Α.Ο.Κ. ρε συ!!! :o Αυτό που μας έκανε πριν τρεις μέρες να κάνουμε ΝΤΟΥ με τους πουστόγ@υρους ρε συ, το ξέχασες μήπως;;; :roll:

Εδώ ακριβώς είναι που ταιριάζει το "...και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις..." :oops:

δηλ που διαφωνεις εκτος απ τις ειρωνιες σου εξηγησε μου

ποιος αλεκτωρ ... χανει η ομαδα μου ο ΠΑΟΚ απ τον τελευταιο και δεν κανει να πω την αποψη μου

εχει 15 βαθμους λιγοτερους απο καθε αλλη χρονια ιβαν και δεν κανει να μιλησουμε για λαθος διαχειρηση

καταλαβαινεις οτι εχεις ξεφυγει εντελως απ τα ορια ...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Γρηγόρη, πιο ήρεμα, ρε γμτ! Με το μισό φόρουμ έχεις τσακωθεί.

Θες να τους διώξουμε και να μείνουμε 3-4 για κανένα μπουρλοτάκι;

Δεν θέλω άλλες ειρωνείες. Μπορείς, σε παρακαλώ πάρα πολύ!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ντινο αμα ειναι για βιδα δε φευγω με τιποτα οσα και να μου γραψει
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο.Κ. Sorry ρε συ Ντίνο!!! Αλλά κάποιους που παίρνουν σβάρνα τα topics και "κατινιάζουν" ασύστολα, πες τους καμιά κουβεντούλα ρε αδερφέ!!! Αυτό όχι για τον @ che4 φυσικά... :)

@ che4, sorry αν σε προσέβαλαν τα λόγια μου αδερφέ, να ξέρεις ότι δεν το κάνω για να τσακωθώ, αλλά μόνο για να σου θυμίσω ότι μπροστά στον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε εντελώς ΑΜΠΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!! Καλή η κριτική και η άποψη μας, αλλά όχι με την παραμικρή στραβή να το ξεχνάμε κι αυτό και την αγάπη μας για τον Π.Α.Ο.Κ. και για όλα τα μέλη του, μαζί μ αυτό!!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 06 Μαρ 2016, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Απλό che4, πεντάφυλλο για να έχεις και την αγωνία των τριών τελευταίων φύλλων. Και με το 7άρι να παίρνεις τον βαλέ! Αμ. πώς;

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Η βίδα είναι πιο "τζογαδόρικη", αλλά κι εγώ προτιμώ το 5φυλλο για χαβαλέ, πληρωμένα τα τσιπουράκια κι έτσι ρε παιδάκι μου...Δίχως "βροντήγματα" και "λιχνίσματα" όμως κι άλλα τέτοια "παιδιάστικα" σαν την σημερινή νοοτροπία των περισσότερων παιχτών μας!!! :D

Υ.Γ. @ che4 πάρε ένα ταίρι και δώσε μου εμένα τον μπάρμπα Ντίνο (ούτε τον ξέρω τον χριστιανό αλλά μεγάλο πράγμα η...εμπειρία φυσικά) και θα σας δίνουμε 500 πόντους αβάντζο στην παρτίδα των 2001...Τρεις φορές στις πέντε "παίζει" να σας πηγαίνουμε "καπό" !!! :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 06 Μαρ 2016, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Γρηγόρη, ο άλλος θα πει τη γνώμη του, όσο και να μη μας αρέσει αυτή, αρκεί να την πει κόσμια. Βλέπουμε πολύ καλά τι γίνεται! Εάν κάποιος ξεφύγει, κάνε αναφορά και θα το δούμε. Εσύ δεν έχεις καμία δουλειά να κάθεσαι και να πλακώνεσαι με το μισό φόρουμ. Όσο και να βγαίνεις από τα ρούχα σου και καλή πρόθεση να έχεις, δεν γίνεται να απαντάς σε όλα και σε πάρα πολλά μάλιστα με ειρωνείες.

Και μη μου συγχίζεσαι! Μεγάλος άνθρωπος είσαι κι εσύ και ο Απόστολος και ο φαφάρας ο Ντισί και ο Καταραμένος. Πρέπει να σας προσέχουμε και λίγο!

Άντε, σε παρακαλώ πολύ!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μαγκες καλο το μπουρλοτακι αλλα μερικες φορες κερδιζει και ο τυχερος στη βιδα φαινεται ο παιχτης

το χαρτι βεβαια παντα θελει τυχη

ας πουμε ο ιτ δεν υπαρχει περιπτωση να πιασει βαλεδες η εκατο μπουρλοτ και δεκα χρονια να παιζει καθε μερα

πολυ γκαντεμης

goran 64 έγραψε:Ο.Κ. Sorry ρε συ Ντίνο!!! Αλλά κάποιους που παίρνουν σβάρνα τα topics και "κατινιάζουν" ασύστολα, πες τους καμιά κουβεντούλα ρε αδερφέ!!! Αυτό όχι για τον @ che4 φυσικά... :)

@ che4, sorry αν σε προσέβαλαν τα λόγια μου αδερφέ, να ξέρεις ότι δεν το κάνω για να τσακωθώ, αλλά μόνο για να σου θυμίσω ότι μπροστά στον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε εντελώς ΑΜΠΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!! Καλή η κριτική και η άποψη μας, αλλά όχι με την παραμικρή στραβή να το ξεχνάμε κι αυτό και την αγάπη μας για τον Π.Α.Ο.Κ. και για όλα τα μέλη του, μαζί μ αυτό!!! ;)
γκοραν αν φορτωνεσαι απο αλλους δεκτο αλλα μη με λες εμενα οτι μηδενιζω και οτι λεω αμπαλοι ολοι ισα ισα που πιστευω πολυ στην ομαδα και αν δε γινοταν η μλκια με γκευ θα γινοταν το δικο μου 15 στα 15
Άβαταρ μέλους
goran 64

:P :P :P Καλύτερα να μου έβγαινε το μάτι τελικά ρε συ!!! Άκου με το μισό forum μαλώνω!!! Για πολύ μικρό το περνάς το PAOKmania μου φαίνεται... :P :P :P

Για μπουρλοτάκι, όποτε κανονίσετε είμαι μέσα!!!

Υ.Γ. Αυτόν τον D.C. δεν τον ξέρω ρε συ, καταλαβαίνω βέβαια ότι "κρύβει κάτι χρονάκια", μιας και δεν τα 'μολογάει, αλλά δεν πρέπει να είναι "μισοαιωνόβιος" σαν τους υπόλοιπους στους οποίους αναφέρθηκες...και στην πάρτη σου φυσικά... :P
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Μπαααααα... δεν είναι το... παιδί! Τώρα βγάζει τα καλά του τα δόντια!
Άβαταρ μέλους
goran 64

che4 έγραψε:το χαρτι βεβαια παντα θελει τυχη...

ας πουμε ο ιτ δεν υπαρχει περιπτωση να πιασει βαλεδες η εκατο μπουρλοτ και δεκα χρονια να παιζει καθε μερα

πολυ γκαντεμης ..

γκοραν αν φορτωνεσαι απο αλλους δεκτο αλλα μη με λες εμενα οτι μηδενιζω και οτι λεω αμπαλοι ολοι ισα ισα που πιστευω πολυ στην ομαδα και αν δε γινοταν η μλκια με γκευ θα γινοταν το δικο μου 15 στα 15
Στο χαρτί, όπως και στο ποδόσφαιρο που παίζεται μ αυτήν την πόρνη και στρόγγυλη μπάλα, χρειάζεται φυσικά τύχη!!! Σίγουρα όμως αν είσαι γνώστης, η τύχη θα σου ισοσταθμίζει πάντα όσα σου κλέβει η ατυχία!!!

Το "προπονηταρά" ρε συ σου το έγραψα για το θέμα της διαχείρισης που ανέφερες!!! Μια χαρά διαχείριση φαίνεται να κάνει ο Κροάτης τηρουμένων των αναλογιών και των τραυματισμών φυσικά, μιας κι αυτός ξέρει τους παίχτες του πολύ καλύτερα απ τον καθένα μας!!! Μην μασάς λογοπρό από κάτι "αστέρια" της προπονητικής εδώ μέσα και στα διάφορα δημοσιοΑΡΔικά sites παράλληλα!!!

Υ.Γ. Ντίνο μου, πιστεύω να θυμάσαι πως έχω δηλώσει ότι προσωπικά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑ-ΡΑΚΙΑ!!! Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΛΕΩ ΙΣΙΑ, ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 06 Μαρ 2016, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Άποψή μου είναι ότι το ρόστερ δεν είναι κακό. Αν κάνω μια ατομική σύγκριση παικτών με χανούμι και βάζελο, θεωρώ ότι το δικό μας είναι καλύτερο. Καμία από τις 3 ομάδες δεν έχει ιδιαίτερο βάθος στο ρόστερ.
Δε θυμάμαι να υπάρχει ματς που να είναι διαθέσιμοι όλοι οι σημαντικοί παίκτες μας και σε κανονική φυσική κατάσταση.
Γι' αυτήν την κατάσταση όμως και πάλι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ έχει την ευθύνη. Είτε αφορά το προπονητικό τιμ, είτε τη Μεσήμβρια είτε την εξωγηπεδική ζωή. Τυχαίο πάντως δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κάτι είπε ο Τούντορ στις δηλώσεις του σήμερα ότι έχει και το club τις ευθύνες του, έτσι;;; Συμφωνώ λοιπόν και με τον Τούντορ και με τον @ Mingus, αφού πιθανόν να μιλάνε για το ίδιο πράγμα ακριβώς!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dinos_Liverpool έγραψε:Μπαααααα... δεν είναι το... παιδί! Τώρα βγάζει τα καλά του τα δόντια!
Τα...ΠΟΡΣΕΛΑΝΙΝΑ;;; :? Αυτά νομίζω είναι τα πιο καλά που διαθέτουμε στην ζωή μας!!! : :roll: ... :P
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”