Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Sfinas

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Sfinas »

Yupis έγραψε:Ψοφάμε για λαικισμό όμως. Την Τετάρτη λέγαμε μετά τις δηλώσει ότι νιώθεις από ΠΑΟΚ και σήμερα λέμε είσαι ύποπτος.
+++
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

che4 έγραψε:
desperando έγραψε:ρε αφου ειναι ονειρο σου να πας να προπονησεις τον ιντεγιε και τον φορτουνη αντε τραβα,κανεις δεν σε κραταει.
αντε γιατι μας εχεις γυρισει τα μυαλα

υγ πλει οφ ο ΠΑΟΚ φετος δεν μπαινει
ντεσπε εγω να κατσω στον παγκο ο ΠΑΟΚ ανετα παει πλει οφ με την αναλυση που εκανα πριν απλα ποδοσφαιρικα ορθολογικα
δεν ειανι τοσο απλα τα πραγματα στο συγχρονο ποδοσφαιρο.και φυσικα δεν ισχυει με την καμια η εκφραση ΄΄χρειαζεται ο ΠΑΟΚ προπονητη για να κερδισει αυτον τον πανθραξ?΄΄
και ο προπονητης δεν ειναι για να φτιαξει μια 11αδα,αλλα για να δουλεψει και να προετοιμασει την ομαδα για το καθε παιχνιδι ξεχωριστα

τελος παντων αντε να τελειωνει η σεζον μπας και ηρεμησουμε γιατι με ααυτ που γινονται σφιχτοι ειμαστε
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Εντελώς γελοία η αναφορά σε παίκτες του γαυρου Τουντορ. Εσύ που έχεις Μπερμπατοφ είδαμε πόσο πολύ τον αξιοποιησες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Το εψαξα λιγο και την 25η αγωνιστικη τα προηγουμενα χρονια ειχαμε τους εξης βαθμους:

Φετος: 38 β.
2014-15: 50 β.
2013-14: 51 β.
2012-13: 49 β.

Αν φετος ειχαμε την συγκομιδη που εχουμε καθε χρονο θα ειμασταν στα ιδια με την κουλα και αρα 2οι.

Απο εκει και περα, προφανως και δεν φταιει για ολα ο Τουντορ. Αλλα αυτη η κακιστη συγκομιδη βαθμων σε συνδυασμο με την κακη συγκομιδη βαθμων που ειχε και στην Χαϊντουκ, ισως να δειχνει οτι δεν το εχει με τις νικες. Πολυ σημαντικο βεβαια οτι και στις 2 ομαδες ειχε/εχει πολυ νεανικο ροστερ και ταυτοχρονα προσπαθει να φτιαξει και παιχτες.

Για μενα εννοειται οτι νιωθει ο Κροατης, απλα οταν πιεζεται το χανει. Και στις δηλωσεις και στο αγωνιστικο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συμφωνω στο τελευταίο ειδικα

Τα περισσότερα μαργαριτάρια ειναι μετα απο ήττες
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Περιπτερος έγραψε:Οσο και να χρειαζεται να διατηρηθεί η ψυχραιμία (όχι να σπρώχνουμε τους παίκτες στο γήπεδο) είναι σαφές ότι η ομάδα με το 2ο μπάτζετ της κατηγορίας δεν πρόκειται με εσένα να μπεί ούτε στα Play Off.
Πήρες μία ομάδα του 5 και θα έλεγα μπράβο, εάν την πήγαινες έστω στο 5,5.
Την πήγες στο ΜΗΔΕΝ (0) !!!.
Ομάδα β' κατηγορίας είναι ο ΠΑΟΚ σου και επειδή τυχαίνει να είμαι μισό αιώνα ΠΑΟΚτσής, σου λέω ΦΥΓΕ, μήπως και έλθει κανένας άλλος και δούμε στοιχειωδώς ποδόσφαιρο από την ομάδα μας, που δεν είναι ομάδα σου.
Σιγά...ανατριχιάσαμε ρε συ "μισού αιώνα Π.Α.Ο.Κ.τσή!!! Κι άλλα τόσα η πάρτη μου ένας αιώνας σύνολο λοιπόν!!!

Πως σου φαίνεται αν σου πω ότι το λιγότερο που πιστεύω για σένα είναι ότι είσαι "ντιπ για ντιπ" άμπαλος;;;

Έτσι στα ίσια, παλικαρίσια κι όχι στα μουλωχτά!!! Άμπαλος, ψεύτης ή στημένος!!! Διαλέγεις και παίρνεις!!!

Υ.Γ. Αν πάλι δεν είσαι τίποτα απ τα τρία, πάνε να κάνεις κάνα παγωμένο ντουζ μήπως συνέλθεις επιτέλους, γιατί μας ζάλισες με την επίμονη και αξιοπερίεργη (μετά από τέτοια ήττα ειδικά) πολυλογία σου!!! :geek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε γκοραν ηρεμα στο λεω

ξερεις οτι δε θελω να φυγει

ας αφησουμε ολα στην ακρη δεν κανει πολλα λαθη δεν ειναι βαθμολογικα ο χειροτερος ΠΑΟΚ επι σαββιδη ενω ο ιβαν εχωσε τα περισσοτερα απο ποτε

ολα αυτα δεν πρεπει να ειναι θεμα κριτικης

ειπαμε οχι γκοου βιλατζ αλλα και η ατελειωτη στηριξη και τυφλη υπομονη ειναι το αλλο ακρο δεν το καταλαβαινεις
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ας μπούμε πλει οφ και βλεπουμε

Σκούρα τα πραγματα στον πλανήτη ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Γρηγόρη, δεν μ' αρέσει καθόλου που τόσο επίμονα τη λες στον άλλο. Πιο ήρεμα. Εάν έχει άδικο, πες το με καλό τρόπο.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει την αγανάκτησή του. Τι στημένος. δηλαδή; 'Ελεος!

Περίπτερε, μην απαντήσεις σε παρακαλώ πολύ. Οποιαδήποτε συνέχεια δώσετε και οι δύο θα σβηστεί.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Oσο κι αν σε πιστευω και σε στηριζω...σημερα με απογοητευσες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ερωτημα μου εμενα ειναι απλο.Με βαση τα λεγομενα οχι των επικριτων αλλα των υποστηρικτων και φυσικα του ιδιου του προπονητη το ροστερ εχει τεραστιο ελλειμα ποιοτητας και μεγαλα κενα κατι που σημαινει οτι και παλυ το καλοκαιρι θα απαιτηθει μεγαλος αριθμος μεταγραφων.Εχετε πειστει εσεις οτι ο Κροατης ειναι ο ιδανικος για ακομα μια χρονια με τα φετινα χαρακτηρηστικα αναδομησης του ροστερ?
nickgg

Δημοσίευση από nickgg »

rainmaker έγραψε: Και σήμερα στη Θράκη νομίζω επέλεξε το πιο αργό κέντρο που γινόταν. Κάτσε, Χαρίση, Αντώνη.

what ????
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Oσο κι αν σε πιστευω και σε στηριζω...σημερα με απογοητευσες
Μια απ τα ιδια και γω
Omar316

Δημοσίευση από Omar316 »

themgeo έγραψε:
Omar316 έγραψε:
desperando έγραψε:ρε αφου ειναι ονειρο σου να πας να προπονησεις τον ιντεγιε και τον φορτουνη αντε τραβα,κανεις δεν σε κραταει.
αντε γιατι μας εχεις γυρισει τα μυαλα

υγ πλει οφ ο ΠΑΟΚ φετος δεν μπαινει
Πιο ηλιθιο Timing δε μπορουσε να διαλεξει. Λιγες μερες πριν σε εκανε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ο πουστογαυρος και εσυ τον μνημονευεις. Αν δεν εισαι χαζος, ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ
Γιατι ψεμματα ειπε ρε παιδια; τερμα πια με πελκα αντωνη και κιτσιου δεν πας πουθενα.. μα πουθενα..
Ααα μπραβο, ας πουμε και μπραβο που λιγες μερες μετα την σφαγη, χρησιμοποιει τους ΑΧΩΝΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΑΜΩ?? ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Γρηγόρη, δεν μ' αρέσει καθόλου που τόσο επίμονα τη λες στον άλλο. Πιο ήρεμα. Εάν έχει άδικο, πες το με καλό τρόπο.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει την αγανάκτησή του. Τι στημένος. δηλαδή; 'Ελεος!

Περίπτερε, μην απαντήσεις σε παρακαλώ πολύ. Οποιαδήποτε συνέχεια δώσετε και οι δύο θα σβηστεί.
πες τα ρε ντινο δε μπορουμε να κανουμε μια φορα μια φορα εστω μετα τα γεγονοτα της εβδομαδας ποδοσφαιρικη κουβεντα χωρις ειρωνειες και χαρακτηρισμους

μου εχει λειψει γμωτο μου

εγω ειμαι ο πρωτος παθων αλλα στα @@ μου βεβαια

μολις γραφω κατι που ειναι καθαρο ποδοσφαιρικο ερχεται το εξης σταθερα απ την αντιθετη αποψη : εσυ κοιτα το λουκας ποσα γκολ βαζει

μεινετε ρε μια φορα στα καθαρα ποδοσφαιρικα και αφηστε την εξυπναδα στην 1 γυμνασιου εκει που ταιριαζει δηλαδη

εγω εγραψψα δυο πραγματα για τη διαχειρηση δεν ασχολειται κανεις αμα γραψω γκοου βιλατζ θα γινει χαμος εδω και θα ψαχνουμε την καλυτερη ατακα τοιυ την ειπα κτλ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”