Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
5
10%
Βίτορ
1
2%
Τζαβέλλας
5
10%
Χατζηισαϊας
11
21%
Κίτσιου
1
2%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
2
4%
Χαρίσης
2
4%
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λέοβατς
7
13%
Κάκκο
5
10%
Άντονις
11
21%
Πέλκας
1
2%
Μυστακίδης
1
2%

Σύνολο ψήφων: 52

Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Magpies4 »

Sfinas έγραψε:μέχρι να επιστρέψουν τα βαριά πυροβολικά, οι επόμενοι αγώνες έτσι θα είναι, ζόρικοι, αλλα κουτσα στραβά θα μπούμε στα play off , και εκεί άμα φτάσουμε με πλήρες roster παίρνουμε την πρώτη θέση για πλακα. έχουμε ομαδάρα ;)
Εγώ δεν βλέπω πως μπορεί να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία η οποία είναι τραγική. Βασικά τρώμε γκολ με μία φάση, και μπορεί κανείς να κοιτάξει τα τελευταία ματς. Πχ η Κούλα μας έβαλε γκολ απο γιόμα και διπλό λάθος στην περιοχή. Το ίδιο και οι γριές κλπ κλπ. Οσο και να αλλάξει το ρόστερ το εύκολο γκολ το δίνουμε σε κάθε ματς και αυτό δεν βλεπω να αλλάζει φέτος.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Περιπτερος έγραψε:Δεν είναι κύριοι η 1η αγωνιστική !!!
Είναι η 25η και έχουμε κάνει μόλις 10 νίκες !!!. Μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού.
Δεν είναι κύριοι οι πρώτη ξεφτίλα, είναι η πολλοστή !!!.
Αυτό που παίζει η ομάδα μας δεν είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά ποδόσφαιρο αλάνας μαθητών Γ' δημοτικού.
Που είδατε εσείς αγωνιστικό σύστημα ?
Πείτε μου έναν παίκτη που να είναι βελτιωμένος ?
Πείτε μου σε τι βελτιώθηκε η ομάδα ; για να σας δώσω δίκιο και να συμφωνήσω να μείνει ο προπονητής όχι 2, αλλά 22 χρόνια ακόμα .
Δυστυχώς τείνω να συμφωνήσω μαζί σου αν και διαφωνώ με την αλλαγή προπονητή τώρα.
Ειπα ότι σιχάθηκα το ελληνικό ποδόσφαιρο και οτι δεν θα ξανάβλεπα μπάλα μετα το αισχος της Τετάρτης. Αλλά δεν άντεξα και τελικά είδα το αίσχος της Κυριακής. Ομάδα που δεν βλέπεται, νέοι παίχτες που δεν έχουν βελτιωθεί πουθενα και προπονητής με εμμονές. Απέναντι σε ποιον; Στην ομάδα που είναι πεσμένη από τον Γενάρη και παίχτες απογοητευμένους που δεν πηδούσαν καν στα κόρνερ. Και όμως έχασες και από αυτούς.ΝΤΡΟΠΗ, ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ!!! :evil: :evil: :evil: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Κυρ 06 Μαρ 2016, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

nikolasf έγραψε:Ήδη φτάσαμε 5 σελίδες .... Αν έμπαινε το δοκάρι του Κλάους τώρα θα ήταν Δευτέρα βράδυ και θα έκλεινε εδώ το τόπικ ;) ;) ;) :pano: είμαστε!

Αυτό δεν σημαίνει ότι δίνω άλλοθι σε ομάδα και προπονητή για το σημερινό αποτέλεσμα 8-)
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Magpies4 έγραψε:
Yupis έγραψε:Πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε τι στόχο είχαμε στην αρχή της χρονιάς, με βάση όμως αυτά που γίνανε το καλοκαίρι. Πηγαίναμε για πρωτάθλημα; Πηγαίναμε για δεύτερη θέση και κύπελλο; Ή απλά να μπούνε οι βάσεις για το μετά. Οι πιο πολλοί εδώ μέσα αντιδράτε λες και ισχύει το πρώτο ή το δεύτερο. Θα μου πείτε ναι ρε yupis να μπούνε οι βάσεις αλλά να μην ξεφτιλιζόμαστε από το κάθε χωριό. Δε διαφωνώ προφανώς αλλά στην τελική με παίκτες ακόμα όπως ο Κίτσιου, ο Βίτορ, o Κάτσε, ο Κλάους, ο Τζαβέλλας, ακόμη και ο Τζιώλης που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και προκοπή δεν ειδαμε, γιατί περιμένατε κάτι διαφορετικό. Εγώ αντίθετα νιώθω ότι το έχω καταλάβει από νωρίς και βλέπω τη φετινή χρονιά σαν ξεσκαρτάρισμα του επιεικώς μετρίου μας ρόστερ, και να δοθεί μια ευκαιρία στον προπονητή να αναγνωρίσει τα κενά και το καλοκαίρι να κάνει το σχεδιασμό. Ο οποίος προπονητής είναι μεν άπειρος, αλλά αν κάποιος δεν βλέπει τη διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Και είναι κρίμα να τον απαξιώνουμε τόσο σε μια χρονιά που εξελίχθηκε έτσι εξωαγωνιστικά.
Σωστά. Αλλά όχι να είσαι και κάτω από τον Νιονιο! Κοίτα, το καλοκαίρι φτιάχτηκε μια ανισόρροπη ομάδα, με συγκεκριμένες θέσεις να είναι άδειες απο εναλλακτικές, και άλλες θέσεις να έχουν 8 παίκτες. Αν δεν παίρναμε τον Μπέρμπα, θα είχαμε μείνει με ενα φορ που δεν είχε καν κανει προετοιμασία. Φέραμε νέους παίκτες ἀψητους αλλά πολλά υποσχόμενους (καλώς) αλλά δεν τους πλαισιώσαμε με εμπειρία, με αποδεδειγμένη ποιότητα. Φέραμε κι έναν προπονητή στοίχημα που χρειαζόταν χρόνο να μάθει το ρόστερ και το ότι οι μικρομεσαίοι στην Σούπα μπορεί να σου κάνου κηδείες. Το αποτέλεσμα το βλεπουμε τώρα. Δυστυχώς, είμαστε χειρότεροι του Νιόνιου που ξεκίνησε για να σωθεί. Αν και φέτος κάνουμε τα ίδια για την επόμενη χρονιά (διόλου απίθανο) και δούμε πάλι βασικούς τίποτα Βίτορες κλπ, την χαρά του αντίπαλου επιθετικού δηλαδή, τοτε μία από τα ίδια...
Συμφωνώ μαζί σου στο τελευταίο. Αν δω στο πρώτο ματς της επόμενης χρονιάς βασικούς κάνα Βίτορ ή κάνα Κίτσιου θα πω ότι δουλευόμαστε μεταξύ μας και μετά μας φταίει ο χοντρός από το Πακιστάν. Συμφωνώ επίσης ότι είμαστε χειρότεροι του Νιόνιου αλλά και τι έγινε; Εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερα να μείνουμε εκτός πλαυ οφ και εκτός ευρώπης. Ώστε να έχουμε όλο το καλοκαίρι να δουλέψουμε χωρίς άγχος προκριματικών πάνω στα φετινά συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

fwtis έγραψε:
eorptol έγραψε:
fwtis έγραψε:Σημερα ρε μάγκες έπρεπε να τα δώσετε ολα για τον κοσμο και τον Ιβαν.Κριμα....
Θελουμε ανανέωση το καλοκαίρι σε πολλές θέσεις.Τελος.
Έτσι είναι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετσι ειναι αλλα φιλε "eorptol"θα γυρίσουν και θα μου πουν κάποιοι ρε μεγαλε 18 τελικές είχαμε ως εκείνο το σημείο......
Οχι δεν το δέχομαι απο ομάδα ΠΛΕΩΝ Β Κατηγορίας γιατί δεν έπαιζε για να σωθεί να μου κανει 2 γκολ.
Ελλείψεις ατυχία ανικανότητα με ότι σειρά θέλεις

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Οποιοι θετουν θεμα ροστερ για το γεγονος οτι δεν μπορεις να κερδισεις τον ουραγο της βαθμολογιας,νομιζω ειναι εκτος τοπου και χρονου

Το γεγονος οτι δεν μπορεις να κερδισεις ομαδες της πλακας ειναι σφραγιδα Τουντορ.Καλα θα κανετε να το χωνεψετε μερικοι.Και μονο που ειμαστε κατω απο αυτην την ΑΕΚ που ο ηγετης της ειναι ο Μανταλος,ολα πλεον μου ακουγονται σαν φθηνες δικαιολογιες. Παλι κατεβασαμε 3 center back για να κερδισουμε τον Πανθρακικο...δεν με ενδιαφερει να ασχοληθω πλεον με το αγωνιστικο,εχουμε φτασει στον πατο

Το μονο που κραταω αυτη την περιοδο ειναι η κινητικοτητα οπαδων - Σαββιδη για το απροχωρητο με τον γαριδακη του λιμανιου....Τα υπολοιπα ειναι κλαφτα χαραλαμπε
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Magpies4 έγραψε:
Sfinas έγραψε:μέχρι να επιστρέψουν τα βαριά πυροβολικά, οι επόμενοι αγώνες έτσι θα είναι, ζόρικοι, αλλα κουτσα στραβά θα μπούμε στα play off , και εκεί άμα φτάσουμε με πλήρες roster παίρνουμε την πρώτη θέση για πλακα. έχουμε ομαδάρα ;)
Εγώ δεν βλέπω πως μπορεί να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία η οποία είναι τραγική. Βασικά τρώμε γκολ με μία φάση, και μπορεί κανείς να κοιτάξει τα τελευταία ματς. Πχ η Κούλα μας έβαλε γκολ απο γιόμα και διπλό λάθος στην περιοχή. Το ίδιο και οι γριές κλπ κλπ. Οσο και να αλλάξει το ρόστερ το εύκολο γκολ το δίνουμε σε κάθε ματς και αυτό δεν βλεπω να αλλάζει φέτος.
συμφωνώ τρώμε αστεία goal, αλλα για εμενα η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση φιλε, όταν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ με πλήρες roster , και έχει μπροστά μακ γκάρι ζάιρο κτλ που πρεσάρουν από το 0-90,δεν μπορεί να βγάλει ο αντίπαλος την μπάλα από την άμυνα

πχ η ενδεκάδα που θέλει ο τούντορ είναι

βελλίδης
κωσταντινίδης χατζή τζαβέλας leovats
χαρίσις- τσιμιροτ
ζάιρο πέλκας γκάρι
μακ

αυτή η ομάδα είναι θάνατος, έχει τρεξίματα και ποιότητα που δεν βρίσκεις σε ali ομάδα στην ελλάδα, και είναι ικανή να σε σκοτώσει,σε σημείο να μην μπορείς να βγάλεις την μπάλα από την άμυνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sfinas την Κυρ 06 Μαρ 2016, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

μπράβο ρε αλάνι, ωραίο βλέμα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ωραίος ο πιτσιρικάς. Μακάρι να καταλάβαιναν αυτοί που πρέπει, τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τις ζωές των οπαδών του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αναπάντεχη ήττα, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε!!! Αιτίες υπάρχουν, οι οποίες βαρύνουν κατά 90% τους ποδοσφαιριστές μας και κατά 10% τον προπονητή μας κατά την προσωπική μου άποψη και εξηγούμαι άμεσα:

1...Οι παίχτες έδειξαν για ακόμη μία φορά ποδοσφαιρική αφέλεια, ειδικά μετά το γκολ μας!!! Αν φταίει η ηλικία τους δεν με ενδιαφέρει, με νοιάζει πιο πολύ ότι δεν δείχνουν επαγγελματισμό, τον οποίο δεν φανερώνουν να τον έχουν ούτε ως λέξη στο λεξιλόγιο τους δυστυχώς!!!

2...Με μυαλά αλλοπαρμένων νεαρών μετά το 1-0, αλλά και θολωμένων μυαλών σαν τα παιδάκια που τα βρίσκουν πάντοτε οι φίλοι τους πρώτα όταν παίζουν κρυφτό, μετά το 1-1 έχουν ξαναεμφανιστεί παίχτες μας στο παρελθόν!!! Όταν "έρχεται το αυγό στον λωκό" τρέχουν να διορθώσουν τα αδιόρθωτα και τότε δεν τους βγαίνει τίποτα!!! Γιατί όμως δεν κάνουν το ίδιο προσπαθώντας ειδικά μετά την επίτευξη του γκολ να "κλειδώσουν" το παιχνίδι;;;

3...Ο προπονητής δεν φταίει εάν οι παίχτες που του έχουν δώσει να διαχειριστεί δεν είναι επαγγελματίες!!! Φταίει ίσως για κάποια λάθος αλλαγή, αλλά μην ξεχνάμε ότι η ομάδα πάλι είχε σήμερα πολλές ελλείψεις και στην επίθεση, όπου αναγκάστηκε να βάλει τον 18χρονο Κάκκο, και στο κέντρο αυτήν του Τσίμιροτ, ο οποίος είναι ο σωστότερος επαγγελματίας όλων τους και η πλέον χρειαζούμενη "σταθερά" για την ισορροπία των γραμμών μας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας!!!

Αυτά κατά την γνώμη μου και ας βρεθεί πλέον λύση, σε συνεργασία προπονητή και διοίκησης, ώστε οι παίχτες μας, ειδικά οι νεαρότεροι απ αυτούς, να αποκτήσουν πλέον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ!!! Το ταλέντο σ αυτήν την ομάδα περισσεύει, το μέλλον της ανήκει (ειδικά με 2-3 "δυνατές" προσθήκες το καλοκαίρι) αλλά δίχως επαγγελματισμό δεν..."γάμησε κανείς"!!!

Υ.Γ. "Παιδάκια" (απευθύνομαι στους ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ. μας), δεν γίνεται να ευχαριστείτε δύο μέρες πριν τον μεγαλομέτοχο μας για την στήριξη που σας παρέχει με προσωπικό μήνυμα, να του υπόσχεστε "το απόλυτο των βαθμών από εδώ και στο εξής στο πρωτάθλημα" ως απόλυτη θέληση σας και ανταμοιβή του και σήμερα να παρουσιάζετε εικόνα "παιδικής χαράς", ειδικά μετά το 0-1...Ας ήμουν μεγαλομέτοχος και θα βλέπατε πως θα σας ξεπλήρωνα αυτές τις δικές σας, τις ανεκπλήρωτες, τις κούφιες υποσχέσεις σας, προσωπικά προς εμένα, αλλά και προς τον τεράστιο λαό του Π.Α.Ο.Κ. μας!!! :x :x :x
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 06 Μαρ 2016, 21:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Alastor έγραψε:Οποιοι θετουν θεμα ροστερ για το γεγονος οτι δεν μπορεις να κερδισεις τον ουραγο της βαθμολογιας,νομιζω ειναι εκτος τοπου και χρονου

Το γεγονος οτι δεν μπορεις να κερδισεις ομαδες της πλακας ειναι σφραγιδα Τουντορ.Καλα θα κανετε να το χωνεψετε μερικοι.Και μονο που ειμαστε κατω απο αυτην την ΑΕΚ που ο ηγετης της ειναι ο Μανταλος,ολα πλεον μου ακουγονται σαν φθηνες δικαιολογιες. Παλι κατεβασαμε 3 center back για να κερδισουμε τον Πανθρακικο...δεν με ενδιαφερει να ασχοληθω πλεον με το αγωνιστικο,εχουμε φτασει στον πατο

Το μονο που κραταω αυτη την περιοδο ειναι η κινητικοτητα οπαδων - Σαββιδη για το απροχωρητο με τον γαριδακη του λιμανιου....Τα υπολοιπα ειναι κλαφτα χαραλαμπε
Ο προπονητής φταίει που δεν μπορούν να δώσουν μια σωστή πάσα, ο προπονητής φταίει που κάποιοι είναι μαλωμένοι με το κοντρόλ, ο προπονητής φταίει που δεν μπορούν να βάλουν τη μπάλα μέσα. Κάνετε ένα μεγάλο λάθος πολλοί εδώ μέσα. Υπερεκτιμάτε τον ρόλο του προπονητή σε μια ομάδα και νομίζετε ότι το ποδόσφαιρο είναι σουμπούτεο που οι παίκτες είναι στατικοί και απλά παίρνουν εντολές. Δεν ισχύει αυτό προφανώς.
"Players lose you games, not tactics. There's so much crap talked about tactics by people who barely know how to win at dominoes" - Brian Clough.

YΓ: Φτάνει πια αυτή η σύγκριση με την ΑΕΚ. Λες και ο Πέλκας είναι καλύτερος από το Μάνταλο.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Ρεντικολα

οσο δικιο κι αν εχουμε για το κυπελλο το χανουμε με τετοιες ξεφτιλες

οι δικιολογιες εχουν τελειωσει προ πολλου

χασαμε κι απ τους υποβιβασμενους. ο κλαους πρεπει να παιρνει μονος του οσο η μιση τους ομαδα χαλαρα....
nickgg

Δημοσίευση από nickgg »

για μένα το παιχνίδι το έχασε ο προπονητής.
είχε πρόβλημα η άμυνα όπως πάντα με τρεις πίσω
και χάλασε και το κέντρο με τις αλλαγές του.

και επιτέλους δε θέλω να δω ξανά κόρνερ από τον ΠΕΛΚΑ. ΦΤΑΝΕΙ. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ή ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ Η ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ . Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα ρε παιδιά. άμα κάνεις τα ίδια και τα ίδια δεν είναι θεάμα, εργοστάσιο είναι. και καλός να ήταν που δεν είναι τον είδα σε 150 κόρνερ φέτος ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

ABALAEA2 έγραψε:Αν δεν έχετε καταλάβει καλά, αυτό που πληρώνουμε εδώ και 3 χρόνια είναι ότι έρχεται ένας προπονητής το καλοκαίρι, δεν μπορεί να κάνει σωστή εκτίμηση του ρόστερ γιατί δεν ξέρει την ομάδα, με αποτέλεσμα το ρόστερ να είναι λάθος δομημένο.

Είναι ο βασικός λόγος που θέλω να μείνει ο Τούντορ. Ξέρει ότι θέλουμε δεξί μπακ, ξέρει ότι θέλουμε 3 μεσοεπιθετικούς, ξέρει ότι θέλουμε φορ, ξέρει ότι θέλουμε εμπειρία, ξέρει ποιους πρέπει να διώξει, ξέρει να διορθώσει τα λάθη που ο ίδιος και ο Άρνεσεν έκαναν δικαιολογημένα το καλοκαίρι λόγω άγνοιας της ομάδας.

Αυτό πιστεύω κι εγώ...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ειμαστε η χαρα του γηπεδουχου τελος

Εικόνα

1. διπλο με ωραια εμφανιση στην βεροια
2. διπλο με πεισμα στο περιστερι
3. διπλο Must win στην καλλονη
4. διπλο στα χανια , πολυ αδυναμη ομαδα
5. διπλο περηφανο , καυλωτικο με αρκετη δοση τυχης στο Βεστφαλεν