Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
5
10%
Βίτορ
1
2%
Τζαβέλλας
5
10%
Χατζηισαϊας
11
21%
Κίτσιου
1
2%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
2
4%
Χαρίσης
2
4%
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λέοβατς
7
13%
Κάκκο
5
10%
Άντονις
11
21%
Πέλκας
1
2%
Μυστακίδης
1
2%

Σύνολο ψήφων: 52

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pilotos »

Περιπτερος έγραψε:Πιλότε μαζέψου.
Ολο κλισέ και προσβολές είσαι ...

Αν έμπαινε λέει το δοκάρι του Κλάους ...
1ον : όχι μόνο δεν μπήκε, αλλά χάσαμε κιόλας
2ον : χάσαμε από ομάδα πεσμένη και απογοητευμένη
3ον : δείτε ποιοί παίζουν στην ομάδα που μας κέρδισε !!!
4ον: γελάει μαζί μας το πανελλήνιο
5ον: δεν θα με ένοιαζε οποιαδήποτε ήττα, ακόμα και από τον Πανθρακικό. Είναι και η ήττα στο πρόγραμμα, αυτό που με νοιάζει είναι ότι η ομάδα μου είναι μαι γελοία ομαδούλα εδώ και πολλούς μήνες: ένα ανερμάτιστο σκορποχώρι, που αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει.
Και ποιος σου είπε ότι εγώ πιστεύω ότι έχω καλύτερο δεξί μπακ από τον πανθραξ;
Ποιος σου είπε ότι θεωρώ ότι έχω καλύτερο δεξί σέντερ μπακ από τον πανθραξ;

Απλά έτυχε και φαίνεται η γύμνια μας τώρα.

Το είπε κι άλλος πριν. Για να κερδίσεις τις μισές και βάλε ομάδες στην σουπαλιγδα, δεν χρειάζεται να έχεις καν προπονητή, αν έχεις παίκτες ΠΑΟΚ. Αλλά έχεις;

Ζήτω συγγνώμη αν σε προσέβαλα ειλικρινά.

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Δεν είναι κύριοι η 1η αγωνιστική !!!
Είναι η 25η και έχουμε κάνει μόλις 10 νίκες !!!. Μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού.
Δεν είναι κύριοι οι πρώτη ξεφτίλα, είναι η πολλοστή !!!.
Αυτό που παίζει η ομάδα μας δεν είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά ποδόσφαιρο αλάνας μαθητών Γ' δημοτικού.
Που είδατε εσείς αγωνιστικό σύστημα ?
Πείτε μου έναν παίκτη που να είναι βελτιωμένος ?
Πείτε μου σε τι βελτιώθηκε η ομάδα ; για να σας δώσω δίκιο και να συμφωνήσω να μείνει ο προπονητής όχι 2, αλλά 22 χρόνια ακόμα .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τελικα ποσους παικτες χρειαζομαστε το καλοκαιρι γιατι μετα τις νικες χρειαζομαστε 3-4 μετα τις ηττες απαιτουμε σκουπα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:Τελικα ποσους παικτες χρειαζομαστε το καλοκαιρι γιατι μετα τις νικες χρειαζομαστε 3-4 μετα τις ηττες απαιτουμε σκουπα.
Πρώτα διώχνεις τα βαρίδια, μην λέμε πάλι τα ίδια...
Και φαίνεται ξεκάθαρα όλο και πιο πολύ ποιοι είναι.

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ξεφτιλα ξανα
πικρα ξανα
αλλο ενα σκ μας κοκκινισαν το σβερκο
οι ακαδημιες θα μας φανε, που βλεπουμε την καθε σαρδελα για αστακο
μεγαλη σκουπα το καλοκαιρι, απο ποιοτητα το απολυτο τιποτα...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Πιλότε δεκτόν. ...
Ποιός προπονητής στον κόσμο αφήνει το δεξί του σέντερ μπακ, το κεντρικό σέντερ μπακ, το αριστερό σέντερ μπακ και τους δύο κόφτες να είναι στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου σε εκτέλεση κόρνερ ?
Ξέρετε ποιός ...

Ποιός προπονητής στον κόσμο παίζει χωρίς κόφτη ?

Ποιός προπονητής στον κόσμο βγάζει τον υποτιθέμενο κόφτη να εκτελεί κόρνερ και να παίζει δεξί εξτρέμ ? (ποιός καλύπτει πίσω ?)

Τώρα πλακίτσα μεταξύ μας κάνουμε ?

Δεν υπάρχει αυτό που βλέπουμε !!!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Yupis έγραψε:Πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε τι στόχο είχαμε στην αρχή της χρονιάς, με βάση όμως αυτά που γίνανε το καλοκαίρι. Πηγαίναμε για πρωτάθλημα; Πηγαίναμε για δεύτερη θέση και κύπελλο; Ή απλά να μπούνε οι βάσεις για το μετά. Οι πιο πολλοί εδώ μέσα αντιδράτε λες και ισχύει το πρώτο ή το δεύτερο. Θα μου πείτε ναι ρε yupis να μπούνε οι βάσεις αλλά να μην ξεφτιλιζόμαστε από το κάθε χωριό. Δε διαφωνώ προφανώς αλλά στην τελική με παίκτες ακόμα όπως ο Κίτσιου, ο Βίτορ, o Κάτσε, ο Κλάους, ο Τζαβέλλας, ακόμη και ο Τζιώλης που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και προκοπή δεν ειδαμε, γιατί περιμένατε κάτι διαφορετικό. Εγώ αντίθετα νιώθω ότι το έχω καταλάβει από νωρίς και βλέπω τη φετινή χρονιά σαν ξεσκαρτάρισμα του επιεικώς μετρίου μας ρόστερ, και να δοθεί μια ευκαιρία στον προπονητή να αναγνωρίσει τα κενά και το καλοκαίρι να κάνει το σχεδιασμό. Ο οποίος προπονητής είναι μεν άπειρος, αλλά αν κάποιος δεν βλέπει τη διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Και είναι κρίμα να τον απαξιώνουμε τόσο σε μια χρονιά που εξελίχθηκε έτσι εξωαγωνιστικά.
Σωστά. Αλλά όχι να είσαι και κάτω από τον Νιονιο! Κοίτα, το καλοκαίρι φτιάχτηκε μια ανισόρροπη ομάδα, με συγκεκριμένες θέσεις να είναι άδειες απο εναλλακτικές, και άλλες θέσεις να έχουν 8 παίκτες. Αν δεν παίρναμε τον Μπέρμπα, θα είχαμε μείνει με ενα φορ που δεν είχε καν κανει προετοιμασία. Φέραμε νέους παίκτες ἀψητους αλλά πολλά υποσχόμενους (καλώς) αλλά δεν τους πλαισιώσαμε με εμπειρία, με αποδεδειγμένη ποιότητα. Φέραμε κι έναν προπονητή στοίχημα που χρειαζόταν χρόνο να μάθει το ρόστερ και το ότι οι μικρομεσαίοι στην Σούπα μπορεί να σου κάνου κηδείες. Το αποτέλεσμα το βλεπουμε τώρα. Δυστυχώς, είμαστε χειρότεροι του Νιόνιου που ξεκίνησε για να σωθεί. Αν και φέτος κάνουμε τα ίδια για την επόμενη χρονιά (διόλου απίθανο) και δούμε πάλι βασικούς τίποτα Βίτορες κλπ, την χαρά του αντίπαλου επιθετικού δηλαδή, τοτε μία από τα ίδια...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Την άποψή μου την έγραψα στο τοπικ του ΙΤ και δεν είναι πρέπον να την επαναλάβω και εδώ!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Ποιός προπονητής στο κόσμο αφήνει τους μέσους του και τα μπακ του σε κάθε μπαλιά να κάνουν κοντρόλ, να κρατάνε την μπάλα μισό λεπτό ο καθένας, ψάχνοντας να βρούν κίνηση μπροστά για να την δώσουν ?

Ποιός προπονητής στον κόσμο αφήνει άτεχνα μπακ να κάνουν 90' τρίπλες ?

Αν αυτό είναι μοντέρνο, σύγχρονο ποδόσφαιρο, τότε να μείνει ο Τούντορ να ολοκληρώσει το έργο του ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

η μετριοπαθεια σε ολο της το μεγαλειο
φερτε ρε 11 γκαρσιες για να κερδιζουν τους πανθρακικους του μπουγαιδη και του ηλιαδη :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Κλάνει ο πεθαμένος; Καμμιά φορά ναι. Αυτό βαλθήκαμε να αποδείξουμε; Αλλη μια απογοήτευση . Έπρεπε να κερδίσουν πάση θυσία, μόνο και μόνο για να δείξουν πόσο τους πείραξαν τα γεγονότα με το γαυρο. Η ήττα σήμερα , μετά τα όσα έχουν προηγηθεί μεσοβδόμαδα δεν χωνευεται με τίποτα.Ποση υπομονή πια;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αυτο με την υπομονη παιδια μην το αναφερετε...
Σαν ποντιακο ανεκδοτο μου φαινετε
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

μέχρι να επιστρέψουν τα βαριά πυροβολικά, οι επόμενοι αγώνες έτσι θα είναι, ζόρικοι, αλλα κουτσα στραβά θα μπούμε στα play off , και εκεί άμα φτάσουμε με πλήρες roster παίρνουμε την πρώτη θέση για πλακα. έχουμε ομαδάρα ;)
pavelc1971

Δημοσίευση από pavelc1971 »

ετσι οπως το βλέπω το πρόγραμμα μεχρι το τέλος και παρόλο που και οι λοιποι υποψηφιοι για play off(πανιωνιος,αστερας κτλ) εχουν σχετικα δυσκολο πρόγραμμα μας βλεπω να έχουμε must win αγώνα τελευταία αγωνιστική μεσα στον πλατανια του μουστάκια....
ευελπιστω μόνο οτι και οι άλλοι δεν....
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Sfinas έγραψε:μέχρι να επιστρέψουν τα βαριά πυροβολικά, οι επόμενοι αγώνες έτσι θα είναι, ζόρικοι, αλλα κουτσα στραβά θα μπούμε στα play off , και εκεί άμα φτάσουμε με πλήρες roster παίρνουμε την πρώτη θέση για πλακα. έχουμε ομαδάρα ;)
Σε αυτό ποντάρω και εγώ.... Αλλά αμφιβάλλω να θα μπούμε πλέι ωχ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”