Μη λες τέτοια πράγματα,θα θεωρηθείς Αλλόθρησκος και πολεμιος της ομάδας που θέλει να φτιάξει ο καταξιωμενος κόουτςfossa έγραψε:Ο Σάντος είχε και 20 χρόνια πίσω του και όλοι τον ξέρανε ακόμα και ο Ζαγοράκης τον είχε προπονητή καμία σχέση.
Το ότι σε έσφαξε το κοράκι κρύβει τον τραγικό πάλι Τούντορ;
Μιλάνε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε το παιχνίδι αγωνιστικά με τον χειρότερο γάβρο αλλά κέρδισε πόντους επειδή έσπρωξε τον αλήτη και έκανε ωραίες δηλώσεις; Αυτό είναι αγωνιστικό κριτήριο;
Igor Tudor II
-
Re: Igor Tudor II
Εντάξει , αποκτήσαμε ακόμα μιά ιερή αγελάδα , ακόμα ένα τοτέμ στην ομάδα.
Δεν κάνει να τον κρίνουμε. Φτάνει που νοιώθει ΠΑΟΚ.
Δεν κάνει να τον κρίνουμε. Φτάνει που νοιώθει ΠΑΟΚ.
- ace79grpaok
Ποια ιερή αγελάδα ρε παιδιά?μην κάνετε κριτική για ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνίδι μόνο ποιος είναι αλλόθρησκος αν πει για αλλα ματς πατε καλά?τσιριγιωτη δεν το πας καλά το έργο 

Για το τελαυταίο ματς , πιστεύω πολύς κόσμος έδειξε μεγάλη , πολύ μεγάλη αυτοσυγράτηση.
Κ στα ίσια πιστεύω πως ήτανε τυχερός ο Ιγκόρ που γίνανε έτσι τα πράματα.
Απάντηση σου δώσαμε 30000 που ήμασταν μέσα.Mapogo έγραψε:Για το τελαυταίο ματς , πιστεύω πολύς κόσμος έδειξε μεγάλη , πολύ μεγάλη αυτοσυγράτηση.
Αν δεν γνωρίζεις τί κάναμε...
SM-G920F
- abc_o_ karpouzas
Mapogo έγραψε:Για το τελαυταίο ματς , πιστεύω πολύς κόσμος έδειξε μεγάλη , πολύ μεγάλη αυτοσυγράτηση.
δηλ. θελεις να πεις οτι δεν σε αρεσε οπως κατεβασε την ομαδα???
και επιδη λογος γινετε για κριτικη
για να ειναι ....καλοπιστη...η δικια σου
δεν αρκουν αυτα που λες.....πες και που διαφωνεις αλλα μεχρι το 9ο΄λεπτο
εκει που ανατρεπετε ο αντωνης εξω απο την περιοχη και δεν δίνετε τιποτα
για μετα η οποια κριτικη ασκεις ειναι .....εκ του πονηρου.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Κυρ 06 Μαρ 2016, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο τούντορ ήταν άτυχος σε αυτό το παιχνίδι. κατέβηκε με τόσες απουσίες, με πιτσιρικαρία, και υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι στο 15 λεπτό 1-0 + κόκκινη στο μιλιβόγιεβιτς + 30000 κόσμος να σπρώχνει.....το λιγότερο 4 goal θα έτρωγαν οι αληταράδες,και όλοι θα μιλούσαν για τον κροάτη μουρίνιο...
Ενταξει, ζουμε την στιγμη που ο Ιβαν Σαββιδης, ο προπονητοφαγος, στηριζει εναν προπονητη και δεν τον στηριζει ο κοσμος...
Αν και εγω πραγματικα αν ρωτουσε 100 ΠΑΟΚτσηδες οι 90 θα μου πουν οτι γουσταρουν Τουντορ να μεινει για αρκετα χρονια στον ΠΑΟΚ και να φτιαξει ομαδα.
Αν και εγω πραγματικα αν ρωτουσε 100 ΠΑΟΚτσηδες οι 90 θα μου πουν οτι γουσταρουν Τουντορ να μεινει για αρκετα χρονια στον ΠΑΟΚ και να φτιαξει ομαδα.
Σε περίπτωση που σου διαφεύγει , αναφερόμουν στην αυτοσυγκράτηση εδώ στο φόρουμ.pilotos έγραψε:Απάντηση σου δώσαμε 30000 που ήμασταν μέσα.Mapogo έγραψε:Για το τελαυταίο ματς , πιστεύω πολύς κόσμος έδειξε μεγάλη , πολύ μεγάλη αυτοσυγράτηση.
Αν δεν γνωρίζεις τί κάναμε...
SM-G920F
Κ μάζεψε λίγο ότι 30000 κόσμου δίνατε απάντηση σε μένα.
Τι ψάχνετε να βρείτε ρε παιδιά;
Μια ζωή τζάμπα μάγκες.
Όποιος είχε κάκαλα, ας έβγαινε να τα γράψει στο 10' του αγώνα, όταν ήμασταν 1-0.
Σήμερα, με τον παπά να διαλύει την ομάδα μετά το γκολ μας, βγήκατε σαν τους γυμνοσάλιαγκες στην βροχή να κριτικάρετε τον Τούντορ;
Έτσι ξέρω κι εγώ να κριτικάρω. Και ο καραπαπάρας.
Είπαμε: ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.
Μια ζωή τζάμπα μάγκες.
Όποιος είχε κάκαλα, ας έβγαινε να τα γράψει στο 10' του αγώνα, όταν ήμασταν 1-0.
Σήμερα, με τον παπά να διαλύει την ομάδα μετά το γκολ μας, βγήκατε σαν τους γυμνοσάλιαγκες στην βροχή να κριτικάρετε τον Τούντορ;
Έτσι ξέρω κι εγώ να κριτικάρω. Και ο καραπαπάρας.
Είπαμε: ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.
Αν κάνεις τον κόπο να πας στο τόπικ του αγώνα , θα δεις ότι από προχτές έψαχνα ΑΚΡΙΒΩΣ τη φάση με τον Αντώνη , επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή η φάση είναι πολύ ενδεικτική για τις προθέσεις του κόρακα.abg12d34 έγραψε:Mapogo έγραψε:Για το τελαυταίο ματς , πιστεύω πολύς κόσμος έδειξε μεγάλη , πολύ μεγάλη αυτοσυγράτηση.
δηλ. θελεις να πεις οτι δεν σε αρεσε οπως κατεβασε την ομαδα???
και επιδη λογος γινετε για κριτικη
για να ειναι ....καλοπιστη...η δικια σου
δεν αρκουν αυτα που λες.....πες και που διαφωνεις αλλα μεχρι το 9ο΄λεπτο
εκει που ανατρεπετε ο αντωνης εξω απο την περιοχη και δεν δίνετε τιποτα
για μετα η οποια κριτικη ασκεις ειναι .....εκ του πονηρου.....
Κ για θύμισε μου που έχω κάνει κριτική για τον Ιγκόρ για το συγκεκριμένο παιχνίδι ?
Αλλά ΟΚ , όποιος τολμήσει να πει κιχ για τον Ιγκόρ είναι "εκ του πονηρού".
Απλα να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πχ άργησε τις αλλαγές μαζι σου αν θελουμε να το παμε αγωνιστικα αλλα και γω πήγα να μιλήσω αγωνιστικα και το μετάνοιωςα... Ο αλλος ηρθε να παιξει με τα νευρα μας
Γενικα εχω πολλα παραπονα απο τουντορ κατα καιρούς όπως εχει και ελαφρυντικά τραυματισμοί , 0 προετοιμασία νε νέους παίκτες, δεν του πήραν παίκτη που θελε
Γενικα εχω πολλα παραπονα απο τουντορ κατα καιρούς όπως εχει και ελαφρυντικά τραυματισμοί , 0 προετοιμασία νε νέους παίκτες, δεν του πήραν παίκτη που θελε