Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Και τι να κάνουμε ? Χαμένες μάχες είναι αυτές που δεν δίνονταιPAOKpanta έγραψε:μπλα μπλα μπλα αλλά αποτελεσμα μηδεν. δινει λεφτα, προσπαθει με τον τροπο του να φτιαξει τον ΠΑΟΚ (επιτυχως-ανεπιτυχως) αλλα δυστυχως παραμενουμε κομπαρσοι αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
καλος χρυσος ο ιβαν αλλα με το κρατος-παρακρατος ΔΕΝ μπορει (δε θέλει?) να κοντραριστει
βασικα μονο κανενας αλ καπονε θα μπορουσε, για να προλαβω να απαντησω στην ερωτηση "αν οχι ο ιβαν ποιος"
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το οτι ειναι χαμενη θα το μαθουμε μονο αν τη δωσουμε
και στην τελικη καλυτερα να τη δωσω κι ας τη χασω, παρα να παιζω μονιμα χαρτια με σημαδεμενη τραπουλα
τι να πω ξερω γω?
και στην τελικη καλυτερα να τη δωσω κι ας τη χασω, παρα να παιζω μονιμα χαρτια με σημαδεμενη τραπουλα
τι να πω ξερω γω?
Θα την δώσουμε μπροστά μας είναι οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες που θα φάει σουτ ο βρικόλακας της επο
Μας μπέρδεψες, γενικά τα γράφεις λίγο μπερδεμένα. ΠΑΟΚτσής και μαφιόζος δε γίνεται φίλε μου. Ο Σαββίδης είπε : ''Εγώ δεν πιάνω διαιτητές, ενώ μπορώ να το κάνω. Έτσι είναι ο ΠΑΟΚτσής και ο πόντιος, δεν μπορεί να έχει χέρια λερωμένα''.PAOKpanta έγραψε:το οτι ειναι χαμενη θα το μαθουμε μονο αν τη δωσουμε
τι να πω ξερω γω?
Ο ΠΑΟΚ δε θα γίνει μαφιόζος στη θέση του μαφιόζου, νομίζω ότι κανένας μας δε γουστάρει να αδικεί άλλους. Ακόμα και στη κάθαρση του ποδοσφαίρου πρέπει να υπάρξει νομιμότητα, γιατί αλλιώς σπέρνεις διχόνοιες και μίσος πάλι. Δεν μπορείς να υπόσχεσαι καθαρότητα και να δρας σαν ''εγκληματίας''.
κοιτωντας το αμεσο μελλον φιβαμαι το εξης σεναριο..
δημιοργειται συμμαχια αντροπης ερχονται τα πλει οφ ερχομαστε αντιμετωποι και εκει μπαινουν στηη μαχη τα παπαγαλακια...ειναι ο ΠΑΟΚ πρωτος( πολυ δυσκολα μια τοσο στραβη χρονια να ισιωσει) αρχιζουν οι καλοθελητες δε βλεπετε ο σαββιδης θελει να παρει τη θεση ισχυος κλπ κλπ ..
η αντιθετα εμεις σε αποτυχημενα πλει οφ θα ειμαστε δεκτες καλοθελητων των αντιστοιχων φωνων..
ο αλαφουζος τα φιλαρακια το κυπελλο σαβιιδη σε δουλευουν κλπ
θελω να πω η συμμαχια αυτη μπορει ευκολα να σπασει απο μεσα..
οποτε το συντομοτερο πρεπει να γινει οτι γινει..
με σημαντικοτερο αποπομπη επο κεδ και μαρινακη
δημιοργειται συμμαχια αντροπης ερχονται τα πλει οφ ερχομαστε αντιμετωποι και εκει μπαινουν στηη μαχη τα παπαγαλακια...ειναι ο ΠΑΟΚ πρωτος( πολυ δυσκολα μια τοσο στραβη χρονια να ισιωσει) αρχιζουν οι καλοθελητες δε βλεπετε ο σαββιδης θελει να παρει τη θεση ισχυος κλπ κλπ ..
η αντιθετα εμεις σε αποτυχημενα πλει οφ θα ειμαστε δεκτες καλοθελητων των αντιστοιχων φωνων..
ο αλαφουζος τα φιλαρακια το κυπελλο σαβιιδη σε δουλευουν κλπ
θελω να πω η συμμαχια αυτη μπορει ευκολα να σπασει απο μεσα..
οποτε το συντομοτερο πρεπει να γινει οτι γινει..
με σημαντικοτερο αποπομπη επο κεδ και μαρινακη
Αν η πρωτια κριθει στα γηπεδα χωρις τα στραγαλια δεν θα πει κανεις τιποτα.
Μενω σε ενα μονο "η δικια σας δουλειά ειναι στο γηπεδο, εκτος αυτου θα φροντισουμε εμεις"
Μενω σε ενα μονο "η δικια σας δουλειά ειναι στο γηπεδο, εκτος αυτου θα φροντισουμε εμεις"
το θέμα είναι ότι είχαν την ιστορική ευκαιρία να το καθαρίσουν άμεσα το θέμα, και από ότι φαίνεται το πάνε για οκτώμβριο, και σε αυτό δεν φταίει ο σαββίδης αλλα οι κότες ο αλαφου και ο μέλισσα που τρίβουν τα χερια τους επειδή ο ΠΑΟΚ θα φάει βαριά τιμωρία και θα παίζουν μονοι τους στα play off... αλλα άμα το αφήσουν για τον οκτώμβριο χαιρετίσματα μετά και η επομενη χρονια χαμένη θα είναι...
πάντως όταν έρθει η στιγμή που το πρωτάθλημα θα είναι καθαρό , ο σαββίδης θα χώσει τρελα φράγκα ,θα κάνει ομάδα ευρωπαϊκού επιπεδου όχι απλά για ελλάδα... gt τώρα ξέρει ότι και να χώσει δεν έχει αξια όταν έχεις να κανεις με εγκληματική οργάνωση...
πάντως όταν έρθει η στιγμή που το πρωτάθλημα θα είναι καθαρό , ο σαββίδης θα χώσει τρελα φράγκα ,θα κάνει ομάδα ευρωπαϊκού επιπεδου όχι απλά για ελλάδα... gt τώρα ξέρει ότι και να χώσει δεν έχει αξια όταν έχεις να κανεις με εγκληματική οργάνωση...
- Μπαρκαρούτσος
PAOKpanta έγραψε:εσυ απο έχεις διαφορετικη εντυπωση?
Από τις δηλώσεις και την αποφασιστηκότητά του.. Χρησιμοποίησε ίσως πρώτη φορά τόσο σκληρή γλώσσα, κάλεσε αμέσως συνέλευση με τους άλλους δύο + πρώην διαιτητές + παράγοντες χλΕΠΟ..και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ομάδα και coach.
Μίλησε επίσης για Θεσσαλονικιό πρόεδρο στη χλΕΠΟ, για αλλαγές, για νόμους, για "φύγετε από το ποδόσφαιρο"...
Η ιστορία πάντως δικαιολογεί αυτό που λες. Παχιά λόγια και σχεδόν καμιά ενέργεια. Αλλά, εδώ είμαστε...
Προσωπική μου άποψη ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάει με λαγό και κούλα, που είναι πολύ λερωμένοι. Φεύγεις από το πρωτάθλημα και από το κύπελλο και κάνε αίτηση σε άλλη χώρα (Σερβία, Κύπρο, Ρωσσία). Θα αναγκαστείς να λερώσεις τα χέρια σου από εκεί που Ιβάν.
- Μπαρκαρούτσος
Ούτε εγώ θέλω πρωτάθλημα, στα ίσα.
Αλλά οι παίκτες δεν θα πληρώνονται για να κάνουν προπονήσεις...ούτε μόνο φιλικά...
Αλλά οι παίκτες δεν θα πληρώνονται για να κάνουν προπονήσεις...ούτε μόνο φιλικά...
Είναι γενικά δύσκολη απόφαση το τί πρέπει να κάνει, γιατί πρέπει να συμπεριλάβει και το εργαζώμενο τμήμα του ΠΑΟΚ και το οπαδικό, αλλά και το ιδεολογικό. Απλά θεωρώ προσωπικά ότι κάποιο απ`όλα θα πρέπει να θυσιαστεί, με πιο λογικό να είναι το παικτικό.RoMaN έγραψε:Ούτε εγώ θέλω πρωτάθλημα, στα ίσα.
Σήμερα αποφάσισε η ΦΙΦΑ να επιτρέψει την χρήση βίντεο στους αγώνες με δοκιμαστική χρήση για δύο χρόνια στην Serie B και το κύπελο Ιταλίας.
Την Τρίτη προτείνετε την άμεση εφαρμογή της από την 26η αγωνιστική. Στα οφσαιτ, εκτός αν είναι οφθαλμοφανές, η φάση να συνεχίζεται και θα κρίνεται εκ των υστέρων. Που να περιμένεις 3 χρόνια για να ξεκινήσει η εφαρμογή εδώ και δεν νομίζω να υπάρχει καταλληλότερο πρωτάθλημα από το δικό μας για άμεση εφαρμογή. Και όπως διαμορφώθηκε το μομέντουμ οι βολεμένοι δεν θα μπορέσουν να περάσουν τις αντιρρήσεις τους.
ΧΡΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΧΘΕΣ
Την Τρίτη προτείνετε την άμεση εφαρμογή της από την 26η αγωνιστική. Στα οφσαιτ, εκτός αν είναι οφθαλμοφανές, η φάση να συνεχίζεται και θα κρίνεται εκ των υστέρων. Που να περιμένεις 3 χρόνια για να ξεκινήσει η εφαρμογή εδώ και δεν νομίζω να υπάρχει καταλληλότερο πρωτάθλημα από το δικό μας για άμεση εφαρμογή. Και όπως διαμορφώθηκε το μομέντουμ οι βολεμένοι δεν θα μπορέσουν να περάσουν τις αντιρρήσεις τους.
ΧΡΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΧΘΕΣ

Μπράβο Ιβάν, πολύ καλά το πας, ειδικά με παίχτες και προπονητή!!! Μην κάνεις βήμα πίσω τώρα, ακόμα κι αν σε "ρίξουν" οι χαβουζοπρόεδροι (που πολύ το φοβάμαι) προχώρα μπροστά μόνος σου, με τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. ενωμένο πίσω σου και υποστηριχτή σου σε έναν τόσο δίκαιο αγώνα!!!
ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!

Υ.Γ. Όσο τα πας καλά, τόσο θα βγαίνουν λαμόγια τύπου "Αδειανόπυλου" να σε κατηγοράνε!!!

Υ.Γ. Όσο τα πας καλά, τόσο θα βγαίνουν λαμόγια τύπου "Αδειανόπυλου" να σε κατηγοράνε!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 05 Μαρ 2016, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.