ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Πολύ σημαντικό ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ο olivaresjohn4serres έγραψε:Ίσως η καλύτερη "φωνή" του φόρουμ
Αθάνατος
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
sourmenetes έγραψε:Πανω που ειχαν συνεννοηθει με τον teacher να ξεκινησει ενεργα τη στηλη του στην κεντρικη...
Κριμα και ας τον ειδα μονο εκεινη τη μερα..
Και για εμάς που δεν τον είδαμε ποτέ δεν αλλάζει κάτι. Μεγάλης βαρύτητας άτομο, ανεξαρτήτως συνοπαδικής ιδιότητας.
- sourmenetes
- Moderator
Εννοειται navi..τα ιδια θα ελεγα και αν δεν τον ειχα δει...
- painkiller4
Aπιστευτα ωραιες και ολοκληρωμενες ολες του οι αποψεις
Αξεχαστος
Αξεχαστος
- Dinos_Liverpool
Θεός σχωρές το το παλικάρι...Απ όσα γράφονται πρέπει να ήταν πολύ super, οπότε κρίμα που "έφυγε"...
Επειδή δεν τον έχω διαβάσει καθόλου αλλά διαβάζω πολύ καλά λόγια από πολλούς, πως μπορώ να βρω τα posts του για να διαβάσω όσα καταφέρω; Ας μου εξηγήσει κάποιος σας παρακαλώ...
Επειδή δεν τον έχω διαβάσει καθόλου αλλά διαβάζω πολύ καλά λόγια από πολλούς, πως μπορώ να βρω τα posts του για να διαβάσω όσα καταφέρω; Ας μου εξηγήσει κάποιος σας παρακαλώ...
-
teacher
2/3 έφυγε ο Oli...
Θυμηθείτε...
Η είδηση ήρθε κυριολεκτικά σαν κεραυνός εν αιθρία! Ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ παιδιά που είχαμε την ΤΙΜΗ να γνωρίσουμε στα 7 χρόνια της ύπαρξης της σελίδας, ο Olivares, δεν είναι πια μαζί μας!!!
Το νήμα της ζωής του κόπηκε σήμερα 2/3/2014 και έφυγε από κοντά μας νωρίς το απόγευμα από ανακοπή καρδιάς, όπως μάθαμε πριν από λίγο. Ένας ΦΙΛΟΣ, ένας άνθρωπος που χαιρόμασταν να διαβάζουμε οτιδήποτε έγραφε, αναχώρησε για την γειτονιά των Αγγέλων. Γράφοντας αυτές τις αράδες δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα δάχτυλα κινούνται μηχανικά, το μυαλό ταξιδεύει...
Λίγες μέρες πριν, αρχές της εβδομάδας ήταν, είχαμε μιλήσει και μάς είχε ανακοινώσει την απόφασή του να συμμετέχει και πάλι ενεργά στη σελίδα, αναλαμβάνοντας τις αναλύσεις των αγώνων. Δυστυχώς κάποιος άλλος είχε άλλα σχέδια.
Όλα όσα μάς χάρισε με τον εκπληκτικό γραπτό του λόγο θα μείνουν και θα μάς τον θυμίζουν. Ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Πλέον θα βλέπει αυτό που λάτρευε από ψηλά, μαζί με άλλα αδέρφια που έφυγαν πριν από τον ίδιο...
Ίσως αυτό είναι το πιο "δύσκολο" κείμενο που έχουμε ανεβάσει εδώ μέσα, σε στιγμές που νιώθουμε τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μας...
Καλό ταξίδι αδερφέ και ... καλή αντάμωση!
Θυμηθείτε...
Η είδηση ήρθε κυριολεκτικά σαν κεραυνός εν αιθρία! Ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ παιδιά που είχαμε την ΤΙΜΗ να γνωρίσουμε στα 7 χρόνια της ύπαρξης της σελίδας, ο Olivares, δεν είναι πια μαζί μας!!!
Το νήμα της ζωής του κόπηκε σήμερα 2/3/2014 και έφυγε από κοντά μας νωρίς το απόγευμα από ανακοπή καρδιάς, όπως μάθαμε πριν από λίγο. Ένας ΦΙΛΟΣ, ένας άνθρωπος που χαιρόμασταν να διαβάζουμε οτιδήποτε έγραφε, αναχώρησε για την γειτονιά των Αγγέλων. Γράφοντας αυτές τις αράδες δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα δάχτυλα κινούνται μηχανικά, το μυαλό ταξιδεύει...
Λίγες μέρες πριν, αρχές της εβδομάδας ήταν, είχαμε μιλήσει και μάς είχε ανακοινώσει την απόφασή του να συμμετέχει και πάλι ενεργά στη σελίδα, αναλαμβάνοντας τις αναλύσεις των αγώνων. Δυστυχώς κάποιος άλλος είχε άλλα σχέδια.
Όλα όσα μάς χάρισε με τον εκπληκτικό γραπτό του λόγο θα μείνουν και θα μάς τον θυμίζουν. Ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Πλέον θα βλέπει αυτό που λάτρευε από ψηλά, μαζί με άλλα αδέρφια που έφυγαν πριν από τον ίδιο...
Ίσως αυτό είναι το πιο "δύσκολο" κείμενο που έχουμε ανεβάσει εδώ μέσα, σε στιγμές που νιώθουμε τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μας...
Καλό ταξίδι αδερφέ και ... καλή αντάμωση!
- desperando
- Επικοινωνία:
Εξαιρετική πένα, μεγάλη απώλεια.
Το κρατούσα μέσα μου ως τώρα....... αυτό είναι το τελευταίο πόστ του:
Αθάνατος Κωστή.
Το κρατούσα μέσα μου ως τώρα....... αυτό είναι το τελευταίο πόστ του:
Βάρος και τιμή συνάμα, θα μου είναι αξέχαστος.olivares έγραψε:Εξαιρετική ανάλυση Τζέλα, gentlemen take your picks.
Από το πως είναι τα κουκιά στις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων και με βάση το ελπιδοφόρο σενάριο
ότι θα είμαστε στους ισχυρούς των προκριματικών και από το γρουπ των πιθανών επιθυμητών κληρώσεων
με Βριζ, Νεαρά Αγόρια Βέρνης, ΑΠΟΕΛ και Αααλβοργ, διαλέγω το μπαλάκι με το σπυρί
για να παίξουμε εναντίον του τα λεφτά που του χρωστάμε και έχουν επιδικαστεί από τα μελλοντικά μη δεδουλευμένα.
Αθάνατος Κωστή.
goran 64 έγραψε:Θεός σχωρές το το παλικάρι...Απ όσα γράφονται πρέπει να ήταν πολύ super, οπότε κρίμα που "έφυγε"...![]()
Δες εδω: http://forum.paokmania.gr/search.php?ke ... =Αναζήτηση
kass4, STAR 4, Stepas, Olivares αθάνατοι
Τους δύο είχα προλάβει να τους γνωρίσω.
Σπάνιοι άνθρωποι πραγματικά.
Τους δύο είχα προλάβει να τους γνωρίσω.
Σπάνιοι άνθρωποι πραγματικά.