Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Χαριτολογωντας παντως εχω να πω για τον Κροατη πως ειναι τρελλη κατσαριδα! Πρωτα θα φυγει ο Σαββιδης στο τελος,μετα αυτος.
Καλά, το όνειρό του είναι αυτό, αλλά θα πρέπει να δείξει κάτι με τον ΠΑΟΚ πρώτα, αν θέλει να πάει σε ομάδα της serie A. Έχει προς το παρόν στα συν τα ματς με την Ντόρτμουντ.zissos έγραψε:Το θέμα δεν είναι αν θα τον διώξουμε εμείς ή όχι, αλλά αν ο ίδιος, τώρα που είδε και τα χαΐρια μας, βάλει τον μάνατζερ του να τον στείλει σε καμία Ιταλία, προκειμένου να σώσει την καριέρα του
- Kostas_Peraia4
Απολαμβανει την καθολικη στηριξη του Ιβαν,ο οποιος δειχνει να τον πιστευει πολυ.Ειμαι σιγουρος οτι θα μεινει και του χρονου.Ακάλυπτος έγραψε:Πάντως μια και έφυγε και ο Φρανκ, μετά τα playoffs θα κουνήσει μαντήλι ο Κροάτης.
- Kostas_Peraia4
A,και για οσα ακουγονται,ιδιαιτερα απο το καραφλο κουναβι,για την μη χρησιμοποιηση Κατσε και Τζιολη.Λογικα και οι δυο θα μας αποχαιρετησουν απο την νεα σεζον,ο Κατσε Ιταλια,ενω ο Τζιολης μαλλον δεν θα ανανεωσει.Για μενα ειναι απολυτα θεμιτο και λογικο να μην τους χρησιμοποιει εστω και σε τοσο σημαντικο αγωνα οπως με τον γαυρο.Εμενα αυτο μου δειχνει πιστη και προσυλωση στο πλανο του χτισιματος μιας νεας και νεανικης ομαδας.Απο την στιγμη που οι 2 παικτες (μαλλον) δεν θα ειναι εδω του χρονου βρισκω απολυτα φυσιολογικο να χρησιμοποιει τους υπολοιπους παικτες καθως αυτοι ειναι που θα σηκωσουν στις πλατες τους την ομαδα του χρονου και πρεπει να μαθουν να παιζουν μαζι ετσι ωστε η ομαδα του χρονου να ''βρισκεται'' με κλειστα ματια
Επισης ειναι κοινη ομολογια οτι ειναι πολυ δουλευταρας,πολυ απαιτητικος,εχει αριστες σχεσεις με τους παικτες του,ειναι προμαχος της πειθαρχιας και εχει παιξει μπαλα σε τοπ επιπεδο εχοντας δουλεψει με προπονηταραδες,ενω απο την αλλη διαθετει ενα ταλαντουχο μεν,απειρο δε ροστερ εχοντας ολες τις εξωαγωνιστικες αντιξοοτητες ωστε να φτιαξει ομαδα και να παιξει καλο ποδοσφαιρο.Ε,τοτε ρε μαγκες πως γινεται να μην ειναι προπονηταρας?Προχωρα Ιγκορ,καντους ολους να κωλοτουμπιασουνε.Το οτι τον στηριζει μεχρι και ο προπονητοφαγος Σαββιδης,αν μη τι αλλο,κατι δειχνει
Επισης ειναι κοινη ομολογια οτι ειναι πολυ δουλευταρας,πολυ απαιτητικος,εχει αριστες σχεσεις με τους παικτες του,ειναι προμαχος της πειθαρχιας και εχει παιξει μπαλα σε τοπ επιπεδο εχοντας δουλεψει με προπονηταραδες,ενω απο την αλλη διαθετει ενα ταλαντουχο μεν,απειρο δε ροστερ εχοντας ολες τις εξωαγωνιστικες αντιξοοτητες ωστε να φτιαξει ομαδα και να παιξει καλο ποδοσφαιρο.Ε,τοτε ρε μαγκες πως γινεται να μην ειναι προπονηταρας?Προχωρα Ιγκορ,καντους ολους να κωλοτουμπιασουνε.Το οτι τον στηριζει μεχρι και ο προπονητοφαγος Σαββιδης,αν μη τι αλλο,κατι δειχνει

-
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αφηστε ρε τον ανθρωπο να δουλεψει,τα ιδια καναμε και επι(προπονητου) Σαντος(ημουν απο τους απειροελαχιστους που τον στηριζα ,χωρις ιχνος ψεμματος,απο την 2 σεζον,αν και δεν ευχαριστιομουν το ποδοσφαιρο που επαιζε,μου αρεσει το επιθετικο).
Ο ανθρωπος προσπαθει να παιξει ποδοσφαιρο,απεναντι στα λεωφορεια,που το συστημα τους ειναι κανουμε αμυνα και παιζουμε με αντεπιθεσεις.Αυτο ειναι το συστημα τους.
Ο ανθρωπος προσπαθει να παιξει ποδοσφαιρο,απεναντι στα λεωφορεια,που το συστημα τους ειναι κανουμε αμυνα και παιζουμε με αντεπιθεσεις.Αυτο ειναι το συστημα τους.
Ο Σάντος είχε και 20 χρόνια πίσω του και όλοι τον ξέρανε ακόμα και ο Ζαγοράκης τον είχε προπονητή καμία σχέση.
Το ότι σε έσφαξε το κοράκι κρύβει τον τραγικό πάλι Τούντορ;
Μιλάνε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε το παιχνίδι αγωνιστικά με τον χειρότερο γάβρο αλλά κέρδισε πόντους επειδή έσπρωξε τον αλήτη και έκανε ωραίες δηλώσεις; Αυτό είναι αγωνιστικό κριτήριο;
Το ότι σε έσφαξε το κοράκι κρύβει τον τραγικό πάλι Τούντορ;
Μιλάνε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε το παιχνίδι αγωνιστικά με τον χειρότερο γάβρο αλλά κέρδισε πόντους επειδή έσπρωξε τον αλήτη και έκανε ωραίες δηλώσεις; Αυτό είναι αγωνιστικό κριτήριο;
Με τον γαβρο τι αγωνιστικό να κρίνεις ; πλάκα κάνουμε; μην βιάζεσε θα βρεις ευκαιρία να κράξεις ....ακόμη και τον μουρινιο να έχεις θα σε κάτσει τέτοια στιγμή
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος , +6432554623443242τσιριγώτης έγραψε:Εδώ θα είμαστε. Δεν πρόκειται να κάνει κάτι .