Τιποτα δεν αλλαξε να κατσει στα αυγα του!Δημοσίευσηαπό RoMaN » 01 Μαρ 2016 00:00
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ντροπή μου. Αυτομπανάρομαι από το topic για 1 μέρα (πανηγυρισμοί ακούγονται στο βάθος).
Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
roman και κατ
Κλαιω
Τα περι τυρολκαυτερης με εκαναν να θυμηθω ενα παλιο ανεκδοτο με το Γιωρικα που την ημερα γενεθλιων
του γιου του Κλαυδιου πανε μαζι στον Κλαουδατο για να αγορασουν klaymobil. Αν το ξερει κανεις ας το γραψει.Μιας και εχω ξεχασει πως παει ακριβως.
Κλαιω
Τα περι τυρολκαυτερης με εκαναν να θυμηθω ενα παλιο ανεκδοτο με το Γιωρικα που την ημερα γενεθλιων
του γιου του Κλαυδιου πανε μαζι στον Κλαουδατο για να αγορασουν klaymobil. Αν το ξερει κανεις ας το γραψει.Μιας και εχω ξεχασει πως παει ακριβως.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Να τον ζαλισουμε θελουμε, οχι να τον σκοτώσουμε.RoMaN έγραψε:Καταραμένε, με 200€ του λέω και για τη Μπελούτσι..
-Κύριε, κύριε, από που πιστεύετε ότι προκύπτει η λέξη "νεκταρίνια";;;
--Μα, από το.....................................................................................................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
......................................................................."νεκταρ πίνω παρέα με πιπίνια"...φυσικά...
--Μα, από το.....................................................................................................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
......................................................................."νεκταρ πίνω παρέα με πιπίνια"...φυσικά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 02 Μαρ 2016, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-γιωργο δν με καλυπτεις
-και τι ειμαι εγω μωρη σεντερ μπακ?
Στάλθηκε από το 4013D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-και τι ειμαι εγω μωρη σεντερ μπακ?
Στάλθηκε από το 4013D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
Σας το έταξα. Πρέπει να ευθυμήσουμε λίγο, να ξεσπάσουμε γελώντας τέλος πάντων για όσα συνέβησαν χθες...
Ορίστε:
- Πώς λέγονται οι μεταλάδες που πηγαίνουν να ζήσουν σε άλλη χώρα;
- Μεταλάστες.
Ορίστε:
- Πώς λέγονται οι μεταλάδες που πηγαίνουν να ζήσουν σε άλλη χώρα;
- Μεταλάστες.
"όποιος έχει μπεί μέσα σε γήπεδο, καταλαβαίνει ότι προσπάθησε ο ρέφερι για το 50/50".
Χαλαρά θέση στα ανέκδοτα
Χαλαρά θέση στα ανέκδοτα
Γιατρός και η γυναίκα του στήνουν χοντρό καυγά στο πρωινό: "Δεν αξίζεις πλέον μια στο κρεβάτι!", της φωνάζει, βροντάει την πόρτα και την κάνει για το ιατρείο. Προς το μεσημέρι αποφάσισε ότι καλύτερα θα ήταν να επανορθώσει και την παίρνει τηλέφωνο, αλλά αυτή άργησε να απαντήσει.
"Ήμουν στο κρεβάτι".
"Τι έκανες στο κρεβάτι τόσο αργά;"
"Ήθελα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη"
.
"Ήμουν στο κρεβάτι".
"Τι έκανες στο κρεβάτι τόσο αργά;"
"Ήθελα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη"
Να κάνετε λέει γυμναστική 2 ώρες μετά το φαγητό...Ρωτάς εαν έχουν περάσει ποτέ 2 ώρες χωρίς να έχω φάει;
-Κούκλα, κλέφτης είναι ο πατέρας σου;
-Ναι! Που το κατάλαβες;
-Το ποδήλατο που έχεις, είναι δικό μου.
-Ναι! Που το κατάλαβες;
-Το ποδήλατο που έχεις, είναι δικό μου.
-
Μπαρκαρούτσος
[youtube]watch?v=HcVyZiKWSdQ[/youtube]RoMaN έγραψε:![]()
![]()
![]()
ΠΞΣ στα μουνόπανα που με έκλεψαν τα ποδήλατά μου (ένα παλιά κι ένα πριν 1-2 χρόνια)...