Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Μακάρι να γινότανε αυτό.
Τον μιλιβόγιεβιτς τον έχω περίπου στο ίδιο σημείο με τον ζε ελίας. Πολύ ψηλά και οι δύο.
Τον μιλιβόγιεβιτς τον έχω περίπου στο ίδιο σημείο με τον ζε ελίας. Πολύ ψηλά και οι δύο.
-
john4serres
να σου πω την λυση Aureliano ?
κανεις μεταγραφες απο Κολομβία και Ουρουγουάη , 4-5 παικτες
ειδικη αποστολή , παιζετε εναντιον των κοκκινων π**τανων ! *** ώπα κι εσύ ***
κανεις μεταγραφες απο Κολομβία και Ουρουγουάη , 4-5 παικτες
ειδικη αποστολή , παιζετε εναντιον των κοκκινων π**τανων ! *** ώπα κι εσύ ***
- Aureliano Buendia
Βρε Ντίνο, δεν το λέω κυριολεκτώντας. Το λέω ενδεικτικά, για να δείξω το πόσο αηδιαστικός είναι ο συγκεκριμένος "αθλητής". Αυτό δεν σέβεται το ποδόσφαιρο ούτε ως άθλημα ούτε ως επάγγελμά, δεν σέβεται μήτε τους φιλάθλους μήτε τους συναδέλφους του. Είναι καθ 'εξη βρώμικος, αντιαθλητικός και "ψαρεύει" συνεχώς κάρτες αντιπάλων. Εγώ εκτραχύνομαι ή αυτός ο σκατιάρης με αυτά που κάνει; Τέσπα, κατανοώ γιατί επεξεργάστηκε το σχόλιο, αν και επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα κυριολεκτώντας.Aureliano Buendia έγραψε:Είναι ορισμένες φορές που σκέφτομαι πόσο χρήσιμο θα ήταν να ήμουν ζάμπλουτος.
Να είχα άπειρα λεφτά και να πλεύριζα κάποιον ατάλαντο ξυλοκόπο από ομάδα της ουράς στη Σούπερ Λιγκ.
Να του έλεγα "έλα εδώ φίλε μου, πόσα υπολογίζεις ότι θα βγάλεις ως το τέλος της καριέρας σου; Σου δίνω τα διπλά αν στο επόμενο ματς εναντίον του Ολυμπιακού, ***************************************. Εκτελεί την αποστολή του, του κάνει διακοπή συμβολαίου η ΠΑΕ του, του ρίχνουν 25 αγωνιστικές, στα αρχίδια του αυτός, αφού τον έχω εξασφαλίσει.
Τέτοιο μ@@νόπανο σαν αυτό τον Μιλιβόγιεβιτς αμφιβάλλω αν έχω δει στα ελληνικά γήπεδα.
Ετοιμαζόμουν να σου δώσω συγχαρητήρια για το προηγούμενό σου σχόλιο για τους αυλικούς αρδογράφους, αλλά εδώ το παρατραβάμε, φίλε μου! Έχεις τεράστιο επίπεδo και αυτά δεν σε εκφράζουν!
Ντίνος
- Dinos_Liverpool
Πολύ χαίρομαι που καταλαβαίνεις γιατί δεν μπορούσα να αφήσω κάποια πράγματα.
Για μια ακόμα φορά μπράβο σου...
Για μια ακόμα φορά μπράβο σου...
ΚΑΝΕΙΣ στην Κομοτηνη.
ΟΛΟΙ στο Καυταντζογλειο.
Αδυνατω να πιστεψω οτι θα διεξαχθει κανονικα ματς του δαφνομπουκωμενου στην πολη 4 ημερες μετα τη σφαγη.
ΟΛΟΙ στο Καυταντζογλειο.
Αδυνατω να πιστεψω οτι θα διεξαχθει κανονικα ματς του δαφνομπουκωμενου στην πολη 4 ημερες μετα τη σφαγη.
Ζήτησε αναβολή ο δαφνος
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- The_Stalker
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει το παιχνίδι με τη γριά.
-
Μπαρκαρούτσος
Κάποια στιγμή θα έρθουν...κι όταν θα έρθουν...να τους κάνουμε να αγαπήσουν τη πόλη μας.
Αναβάλλεται λένε το γριά gay γιατί δεν μπορεί η αστυνομία...
Τους τελείωσαν πάλι τα δακρυγόνα στην Τούμπα προχτές...
SM-G920F
Τους τελείωσαν πάλι τα δακρυγόνα στην Τούμπα προχτές...
SM-G920F
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ" ΟΜΑΔΑ Ο ηρακλης ΡΕΕΕ;;;
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ; ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ; ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΜΑ;
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ; ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ; ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΜΑ;
-
Μπαρκαρούτσος
+++++++++
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ;;;;
ΕΕΕΕΕΕΛΑ, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑ, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ;;;;
ΕΕΕΕΕΕΛΑ, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑ, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γελαω με την νεα ανακοινωση του γαυρου:
"«Με τις γελοίες, επικίνδυνες και εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Σαββίδη δεν συμφωνούμε και δεν θα απαντήσουμε. Αντί να προκαλεί κάθε νοήμονα άνθρωπο με τις συμπεριφορές του και τις τοποθετήσεις του θα περιμέναμε από μέρος του, έστω με 48 ώρες καθυστέρηση την καταδίκη των επεισοδίων και μία έκφραση συγγνώμης προς το ελληνικό φίλαθλο κοινό και την κοινή γνώμη της χώρας που τον φιλοξενεί», τονίζουν στη σχετική απάντησή τους οι «ερυθρόλευκοι»."
Και ξαναλεω: Μην αναρωτιεστε γιατι επτωχευσαμε σαν χωρα οταν η πιο λαοφιλης ομαδα στην Ελλαδα αντιπροσωπευει το παραπανω
"«Με τις γελοίες, επικίνδυνες και εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Σαββίδη δεν συμφωνούμε και δεν θα απαντήσουμε. Αντί να προκαλεί κάθε νοήμονα άνθρωπο με τις συμπεριφορές του και τις τοποθετήσεις του θα περιμέναμε από μέρος του, έστω με 48 ώρες καθυστέρηση την καταδίκη των επεισοδίων και μία έκφραση συγγνώμης προς το ελληνικό φίλαθλο κοινό και την κοινή γνώμη της χώρας που τον φιλοξενεί», τονίζουν στη σχετική απάντησή τους οι «ερυθρόλευκοι»."
Και ξαναλεω: Μην αναρωτιεστε γιατι επτωχευσαμε σαν χωρα οταν η πιο λαοφιλης ομαδα στην Ελλαδα αντιπροσωπευει το παραπανω
ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ"
ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
Ανακοίνωση ΠΑΕ ηρακλής
Ο ηρακλής θέλει να παίξει την Κυριακή. Τα πρόσφατα γεγονότα είναι ντροπιαστικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλα η λύση είναι να αντιμετωπιστεί η βία και η διαφθορά και όχι να σταματά να προχωρά το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προσπαθεί να αναπτυχθεί.
Ένα από τα όνειρα μας είναι να συνεισφέρουμε στην εξεύρεση λύσεων, αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της κάθε ομάδας, των θεσμών του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας.
Η ματαίωση των αγώνων σκοτώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το σκοτώνει σε εθνικό επίπεδο και παράλληλα δεν του επιτρέπει να ξεχωρίσει.
Η αντιμετώπιση των θεμάτων της διαφθοράς και της βίας είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις και να λάμψεις σε διεθνές επίπεδο.
Η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τις ρίζες του προβλήματος και όχι να τιμωρεί τους αληθινούς οπαδούς του ποδοσφαίρου. Άλλωστε το να ματαιώνεις τους αγώνες είναι σα να βάζεις τσιρότο σε μια ανοικτή πληγή που αιμοραγεί.