31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Sera υπερβολές..Δεν ξέρεις τι λένε..
Δηλαδή αν τους λέει "ντροπή ρε τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά";
Δηλαδή αν τους λέει "ντροπή ρε τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά";
Μαγκες οταν τους πουλουσε τρελα και του πηγαινε σβερκο κωλο, οι συμπαικτες του τον αφηναν μονο. Οταν του καψαν το μαγαζι, οι συνοπαδοι μας τον λεγαν στημενο. Να καψει και το δικο μας το μαγαζι και να φοβομαστε για τα παιδια μας και να δουμε ποσο ΠΑΟΚτσηδες θα ειμαστε απεναντι στη μαφια. Του χρωσταμε μια συγγνωμη.
μετρα λιγο τα λογια σου φιλε μου γιατι ειναι μεγαλη η λιστα των ΠΑΟΚτσηδων στη φυλακη λογω του συστηματος...και επειδη ζητησα και ελαβα τη φωτογραφια στο μειλ μου odi μονο αυτο που γραφεις δε φαινεται να λεει...

- ΑποστόληςΑ
Μπραβο. Καντε τη χαρη του γαβρου και θαψτε εναν παιχτη μας. Οταν θα σημαδεψουν τον Κλαους θα του κανουμε το ιδιο και παει λεγοντας. Κανουμε κακο στην ομαδα που αγαπαμε, καταλαβετε το.
δεν ξερω ρε αποστολε δε με νοιζει πραγματικα...η μονη υποδειγματικη συμπεριφορα χθες ηταν του μακ...καθομαστε τωρα να πιασουμε συζητησεις με τον κυρ σαββα και τον αλλο τον βουβαλο που μπαοκια και βουλγαρους μας ανεβοκατεβαζουν και μας π@δανε οπου μας βρουνε??ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι ακριβώς λέει δηλαδή;
αυτοι στην τελικη ειναι οι ηθικοι αυτουργοι που του καψανε το μαγαζι μονο φτυσιμο τους αξιζει...
ειμαστε σε πολεμο και ολοι πρεπει να φανουν μαχητες...απο τον προεδρο μεχρι τα τσιμεντα...
υγ δε χρειαζεται να το επεκτεινουμε τωρα αλλα με ξενισε που μου στειλανε αυτη τη φωτογραφια πρωινιατικα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 03 Μαρ 2016, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ο Τζαβέλλας χθες είχε εκτός από τον ρόλο του παίκτη και έναν θεσμικό ρόλο, αυτόν του αρχηγού της ομάδας. Βάσει του ρόλου του είχε αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις και μία από αυτές είναι να συζητάει με κοράκια, ή άλλους παράγοντες.
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, που αποτυπώνει το εκατοστό του δευτερολέπτου της στιγμής, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς λέγεται. Όταν δεν γνωρίζουμε τι λέγεται (ή τι ΔΕΝ λέγεται) δεν μπορούμε να καταφερόμαστε εναντίον κάποιου.
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, που αποτυπώνει το εκατοστό του δευτερολέπτου της στιγμής, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς λέγεται. Όταν δεν γνωρίζουμε τι λέγεται (ή τι ΔΕΝ λέγεται) δεν μπορούμε να καταφερόμαστε εναντίον κάποιου.
- Dinos_Liverpool
Σεραφείμ, τι το κακό έχει η φωτογραφία και ντρέπεσαι, για να καταλάβω κι εγώ και για να σου δώσω και κάποιο δίκιο;
Το Παοκμάνια δεν έχει κανένα στόχο ούτε παίκτη ούτε παράγοντα ούτε προπονητή ούτε θα αφήσει να στοχοποιείται κανένα μέλος της ομάδας μας, ειδικά όταν δεν υπάρχει λόγος.
Άλλοι είναι εχθροί του ΠΑΟΚ και όχι ο Ιβάν, ο Τζαβέλλας και ο Τζιόλης! Έλεος με τις εμμονές σας!
Το Παοκμάνια δεν έχει κανένα στόχο ούτε παίκτη ούτε παράγοντα ούτε προπονητή ούτε θα αφήσει να στοχοποιείται κανένα μέλος της ομάδας μας, ειδικά όταν δεν υπάρχει λόγος.
Άλλοι είναι εχθροί του ΠΑΟΚ και όχι ο Ιβάν, ο Τζαβέλλας και ο Τζιόλης! Έλεος με τις εμμονές σας!
Αδερφε εγω εσυ κι ο Κλαους που εχουμε την προστασια της Θεσσαλονικης, μπορουμε να πολεμησουμε. Ο Τζαβελλας που εχει σπιτι, μαγαζι, οικογενεια και φιλους στο μπουρδελο τους, δε μπορει να φερθει οπως εμεις. Φοβαται για τις ζωες των δικων του.
φιλε μου το εχω δηλωσει οτι για μενα ο τζαβελας μετα τα περσινα τελειωσε και δεν υπαρχει σαν παιχτης του ΠΑΟΚ...ουτε εμπαθης ομως θα γινω μαζι του ουτε θα κατσω να τον σχολιαζω ετσι για να το κανω...ισα ισα το τοπικ του πλεον το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι...Dinos_Liverpool έγραψε:Σεραφείμ, τι το κακό έχει η φωτογραφία και ντρέπεσαι, για να καταλάβω κι εγώ και για να σου δώσω και κάποιο δίκιο;
και θα στο γυρισω λιγο και στο μελενιο το θεμα υπηρχε περιπτωση ποτε να δεις τον γκαρσια -και τον καθε γκαρσια απλα πιανομαι απο προσφατες περιπτωσεις- σε τετοια φωτογραφια???πιο πιθανο ειναι να εβλεπες φωτογραφια που τους αρπαζε στη φυσουνα και τους ξηγιοταν εναν εναν...
στους ανθρωπους που εχουν κανει τοσα εναντιον του συλλογου επι χρονια ολοκληρα, που εφηυραν την περιφημη φυσουνα του καραισκακης, που ειναι ηθικοι αυτουργοι για τις χθεσινες και οχι μονο συλληψεις των παιδιων αλλα και για το καψιμο του μαγαζιου σου δεν προσπαθεις ουτε να τους νουθετησεις ουτε να μιλησεις μαζι τους σε λογικα πλαισια...εχει αποδειχθει πολλακις ποια ειναι η γλωσσα που καταλαβαινουν...
εγω θελω να ειμαι απολιτιστος για τον πολιτισμο τους...γι αυτο ευχαριστηθηκα και τις χλεπες του μακ και τα μπινελικια του τουντορ, του λεκο (ο οποιος αποβληθηκε στο πρωτο γκολ αν δεν κανω λαθος) και του παγκου γενικοτερα σε διαιτητη και π@υστοσιλβα...
γι αυτο και η χθεσινη συμπεριφορα του τζαβελα οπου στη διακοη του ματς ηταν σουξου μουξου με τον καπινο, τους διαιτητες και τους σαπιους γενικοτερα δε μου αρεσε...γιατι η προ τετραετιας ομαδα πιστευω θα συμμετειχε στο ντου που λεει ο λογος...
- Dinos_Liverpool
Συμφωνώ απόλυτα για τους ηθικούς αυτουργούς όλων των χθεσινών συμβάντων, αλλά πραγματικά σε παρακαλώ πολύ, είσαι προκατελειμμένος 100% εναντίον του Τζαβ, δεν είσαι καθόλου αντικειμενικός και το αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά αυτό!
Δεν θέλω ούτε είναι σωστό να συντηρούμε αρνητικό κλίμα εναντίον οποιουδήποτε δικού μας παιδιού.
Δεν θέλω ούτε είναι σωστό να συντηρούμε αρνητικό κλίμα εναντίον οποιουδήποτε δικού μας παιδιού.