Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
-
PAOKhead
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Οχι δεν μπορει να νικαει η ομαδαρα ολους τους αντιπαλους πλην γαυρου.
Κσπου θα χασει, εστω λογω ατυχιας, κακης μερας κτλ.
Μια ομαδαρα αξιας 40μυριων αν παρει το πρωταθλημα σε αυτο το κωλοχανειο, παλευοντας μονη απεναντι στο παρασκηνιο θα εχει κανει ενα θαυμα και ολοι θα παραληρουμε.
Αν δεν το παρει ομως, για τους γνωστους λογους, θα εχει κανει μια οικονομικη τρυπα 30 μυριων. Σαν κι αυτη που εκανε η κουλα τοτε με τον βαλνερ.
Κσπου θα χασει, εστω λογω ατυχιας, κακης μερας κτλ.
Μια ομαδαρα αξιας 40μυριων αν παρει το πρωταθλημα σε αυτο το κωλοχανειο, παλευοντας μονη απεναντι στο παρασκηνιο θα εχει κανει ενα θαυμα και ολοι θα παραληρουμε.
Αν δεν το παρει ομως, για τους γνωστους λογους, θα εχει κανει μια οικονομικη τρυπα 30 μυριων. Σαν κι αυτη που εκανε η κουλα τοτε με τον βαλνερ.
Πρέπει να κινηθεί ο σαββιδης νομικά εναντίων όλων αυτών που παρα τις 30.000+ (νούμερο με στοιχεία) σελίδες καταγεγραμμενων συνομιλιών της παράγκας με τους διαιτητές συνεχίζουν να παίζουν με την ηρεμία μας!
Δεν υπαρχει γυρισμός! Καλώς η κακώς το ποδόσφαιρο ειναι ενα μέρος της ζωής ενός μεγάλου ποσοστού πολιτων και ειναι σάπιο εδω και 70-80 χρονια
Σε μια ώρα απο τωρα θα δω να φέρνουν 20 παιδάκια στα δικαστήρια! Μπροστά ήμασταν που ξεκίνησαν τα επεισόδια ασφαλίτες έξω απο το γήπεδο και μάζευαν κόσμο. Όλοι είδαμε τι εγινε μετα.
Εδω έφτασαν στα όρια τους μετριοπαθείς πενηντάρηδες
Sent from my mind using boobs power
Δεν υπαρχει γυρισμός! Καλώς η κακώς το ποδόσφαιρο ειναι ενα μέρος της ζωής ενός μεγάλου ποσοστού πολιτων και ειναι σάπιο εδω και 70-80 χρονια
Σε μια ώρα απο τωρα θα δω να φέρνουν 20 παιδάκια στα δικαστήρια! Μπροστά ήμασταν που ξεκίνησαν τα επεισόδια ασφαλίτες έξω απο το γήπεδο και μάζευαν κόσμο. Όλοι είδαμε τι εγινε μετα.
Εδω έφτασαν στα όρια τους μετριοπαθείς πενηντάρηδες
Sent from my mind using boobs power
Δεν ξέρω τί νομικές δυνατότητες έχει να τα κυνηγήσει έξω.
Γιατί εδώ η δικαιοσύνη είναι τυφλή.
Βαπόρια χάνονται, μάρτυρες "πεθαίνουν" - εξαφανίζονται κλπ κλπ
Στην χώρα της πουστιάς
Και κάποια στιγμή νισάφι. Δεν γίνεται μόνο με τον Σταυρό στο χέρι. Και το λέω εγώ, που είμαι υπέρμαχος, σαν στάση ζωής γενικά, να πηγαίνω με τον Σταυρό στο χέρι.
Αλλά κάπου πρέπει να μπει με κάποιο τρόπο ένα τέλος.
SM-G920F
Γιατί εδώ η δικαιοσύνη είναι τυφλή.
Βαπόρια χάνονται, μάρτυρες "πεθαίνουν" - εξαφανίζονται κλπ κλπ
Στην χώρα της πουστιάς
Και κάποια στιγμή νισάφι. Δεν γίνεται μόνο με τον Σταυρό στο χέρι. Και το λέω εγώ, που είμαι υπέρμαχος, σαν στάση ζωής γενικά, να πηγαίνω με τον Σταυρό στο χέρι.
Αλλά κάπου πρέπει να μπει με κάποιο τρόπο ένα τέλος.
SM-G920F
-
Asimos
Ραδιοφωνατζης που δεν ξερει καν απο που ειναι ο Σαββιδης, πολιτικου ρεπορτάζ ζητουσε απελαση.
Ραδιοφωνατζηδες αθλητικου ρεπορταζ αναρωτιοταν γιατι τα επεισοδια.
Μονοι μας είμαστε, οπως παντα συνηθως αλλα θα γεμισουμε τρελα απο σήμερα.
Ειναι πολύ δυσκολο να αλλαξει αυτη η χωρα. Τρωει πολυς κοσμος για να το επιτρεψει.
Ραδιοφωνατζηδες αθλητικου ρεπορταζ αναρωτιοταν γιατι τα επεισοδια.
Μονοι μας είμαστε, οπως παντα συνηθως αλλα θα γεμισουμε τρελα απο σήμερα.
Ειναι πολύ δυσκολο να αλλαξει αυτη η χωρα. Τρωει πολυς κοσμος για να το επιτρεψει.
είχε πει μεγάλη κουβέντα για τους "έλληνες" ο Ιβάν. Αλλά ποιος να τον καταλάβει;
όλοι οι χαλασμένοι νεοελληναράδες της ξάπλας και της μάσας; της αρπαχτής και της φουστιάς;
PAOK AGAINST ALL ρε!
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΔΕ θέλω κανέναν άλλον μαζί μας
όλοι οι χαλασμένοι νεοελληναράδες της ξάπλας και της μάσας; της αρπαχτής και της φουστιάς;
PAOK AGAINST ALL ρε!
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΔΕ θέλω κανέναν άλλον μαζί μας
- kataramenos5
Μετα τη σφαγη στο Χαριλαου αρχισε ο .."πολεμος κατα του σαπιου κατεστημενου" .Λιγες μερες αργοτερα ο .."πολεμος" ξεχαστηκε και ψηφισαμε υπερ γαυρου για το "καλο του ποδοσφαιρου".Δυο χρονια μετα και καμια 20ρια σφαγες ακομα ακουμε παλι τα ιδια και καποιοι τα πιστευετε ξανα.PAOKFC έγραψε: 16 03-2014
Το καρναβάλι “Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.
Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα.Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.
Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.
Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.
Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.
ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος."
Last chance κατ, last chance.
Δεν το λέω μόνο γω, αλλά και με όσους μίλησα
SM-G920F
Δεν το λέω μόνο γω, αλλά και με όσους μίλησα
SM-G920F
- kataramenos5
Too old for this πιλοτε.Ας κανει ομαδα,ας καθαρισει το συστημα(και τα αρδακια),ας μας βγαλει cl και βλεπουμε.Βαρεθηκα να κανω το μ@λακα.
Όποιος δεν βαριέται, ψάχνει και βρίσκει πόσοι αγώνες και τίτλοι κρίθηκαν στα χαρτιά την τελευταία δεκαετία και ποιος τους κέρδισε.
Όποιος το βρει κερδίζει κουλούρι.
Όποιος το βρει κερδίζει κουλούρι.
Λοιπον μάγκες στα γεγονότα:
1. Οπως φαίνεται κανείς δεν κράζει τα παλικαράκια που έχασαν την υπομονή τους και έκαναν ντου (μακάρι να τη γλυτώσουν). Αντίθετα πολύ τους έκραξαν με γριά. Αυτό δείχνει οτι όντως δεν είναι θέμα 4 η μή 4, επίσημα, ανεπίσημα, αλλά ο κόσμος και εγώ μέσα (προσπαθει) να κρίνει με βάση το: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
2. Ο ΙΒΑΝ ακόμα μαθαίνει. Δεν γεννήθηκε ΠΑΟΚ, έγινε στην πορεία, δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα, δεν ήξερε απο πρίν όλους τους μ@λ@κες! ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕ 1ΔΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΣΟΔΑ.
3. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Νίωθει ΠΑΟΚ, χωσάς είναι, κολοπαίδο δεν είναι, η αλήθεια είναι οτί στις δηλώσεις τα λέει καλύτερα αλλά στο τέλος τα καταφέρνει! βλέπε χρέοι, μπερμπάτοφ, στήριξη τούντορ ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
4. Ιβάναρε προχώρα ρε. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΠΑΣΕ ΑΥΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ
1. Οπως φαίνεται κανείς δεν κράζει τα παλικαράκια που έχασαν την υπομονή τους και έκαναν ντου (μακάρι να τη γλυτώσουν). Αντίθετα πολύ τους έκραξαν με γριά. Αυτό δείχνει οτι όντως δεν είναι θέμα 4 η μή 4, επίσημα, ανεπίσημα, αλλά ο κόσμος και εγώ μέσα (προσπαθει) να κρίνει με βάση το: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
2. Ο ΙΒΑΝ ακόμα μαθαίνει. Δεν γεννήθηκε ΠΑΟΚ, έγινε στην πορεία, δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα, δεν ήξερε απο πρίν όλους τους μ@λ@κες! ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕ 1ΔΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΣΟΔΑ.
3. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Νίωθει ΠΑΟΚ, χωσάς είναι, κολοπαίδο δεν είναι, η αλήθεια είναι οτί στις δηλώσεις τα λέει καλύτερα αλλά στο τέλος τα καταφέρνει! βλέπε χρέοι, μπερμπάτοφ, στήριξη τούντορ ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
4. Ιβάναρε προχώρα ρε. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΠΑΣΕ ΑΥΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pr.Jon την Πέμ 03 Μαρ 2016, 09:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να τα πούμε από κοντά κάποια στιγμήkataramenos5 έγραψε:Too old for this πιλοτε.Ας κανει ομαδα,ας καθαρισει το συστημα(και τα αρδακια),ας μας βγαλει cl και βλεπουμε.Βαρεθηκα να κανω το μ@λακα.
Τον μ@λακα τον κάναμε κι όταν δεν υπήρχε ελπίδα...
Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ με Kat.Έχει σιχαθεί η ψυχή μου να κάνω τον καραγκιόζη,τον υπεράνω και τον κομπάρσο.Πάρε δραστικά μέτρα Ιβάν,κίνησε Γη και ουρανό και μετά τα λέμε.
Αυτό το πράγμα δεν αντέχεται άλλο.
Αυτό το πράγμα δεν αντέχεται άλλο.
ηρθε η ωρα να αποδειξεις αν εισαι ηγετης για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
βοηθα εμπρακτα τα αδελφια μας που συνεληφθησαν ...
πρστατευσε το σπιτι μας απο το καθε αρχιδι που παιζει με τη νοημοσυνη μας...
δειξε επιτελους τη δυναμη σου....βαρεθηκα να με βιαζουν και να λεω ευχαριστω...κουραστηκα να με γαμανε και να μου λενε οτι προκαλεσα...δεν ατεχω αλλο να εΙμαι ο μ@λ@κ@ς κ ο γκρινιαρης του χωριου...
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...
βοηθα εμπρακτα τα αδελφια μας που συνεληφθησαν ...
πρστατευσε το σπιτι μας απο το καθε αρχιδι που παιζει με τη νοημοσυνη μας...
δειξε επιτελους τη δυναμη σου....βαρεθηκα να με βιαζουν και να λεω ευχαριστω...κουραστηκα να με γαμανε και να μου λενε οτι προκαλεσα...δεν ατεχω αλλο να εΙμαι ο μ@λ@κ@ς κ ο γκρινιαρης του χωριου...
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...
Δυστυχως πρεπει να αποδεχτουμε κατι.
Στην χωρα της πουστιας ή θα παιξεις "πουστικα" η θα σε γαμανε. Ή θα παιξεις με τους δικους τους κανονες ή θα σε γαμανε. Η αποφαση ειναι δικη
σου.
Στην χωρα της πουστιας ή θα παιξεις "πουστικα" η θα σε γαμανε. Ή θα παιξεις με τους δικους τους κανονες ή θα σε γαμανε. Η αποφαση ειναι δικη
σου.