Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πφφφφ....Δεν με πιανει ο υπνος με τιποτα.Τι ζησαμε στην Τουμπα σημερα ρε αδερφια?Δεν μπορω να το χωνεψω
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν αλλαζουν αυτοι. Εμεις πρεπει να αλλαξουμε.

Σαββιδη εμπλεξες.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Παλαιολόγος έγραψε:
pgetsos έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:και μενα στο βιντεο δεν μου φαινεται να ακουμπαει
Φαινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ στο πλαινο ριπλει

εννοεις οτι βρισκει χερι; εγω βλεπω την επαφη κατω που ειναι καραμπινατο πεναλντι,αλλα χερι του Μακ δεν βλεπω
μια φωτο ειδα να ακουμπαει στο χερι που το εχει μαζεψει ο μακ ΑΛΛΑ μετα την ανατροπη
Για το πόδι εννοούσα, λάθος συνεννόηση!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Παρολο που εχει περασει ωρα τα νευρα ειναι στο φουλ, αν παντως εγω ημουν ο Σαββιδης δεν θα έπαιζα με την κανονική ομάδα μέχρι νεωτέρας.Και για την επομενη περιοδο δεν θα επένδυα αν δεν έβλεπα ότι άλλαξε η κατάσταση.
Δεν είναι δυνατόν να ποντάρεις σε ένα καρέ όπου η τράπουλα είναι σημαδεμένη και το αποτέλεσμα γνωστό από πριν.
Ειδικα μαλιστα οταν υπαρχει σημαδεμένη τράπουλα, είναι ανόητο να ψάχνουμε αν έπαιξε σωστά, ένας παίκτης αν είχε ψυχολογία,ή αν ο τάδε είναι καλός παίκτης. Σαφεστατα και δεν υπαρχει ισονομια δηλ ισες ευκαιριες για τους παντες για νικη και κατα συνεπεια δεν μπορεις να μιλας για κακη αποδοση.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

δεν ειναι λυση αυτη φιλε μου. αν πας του χρονου με την Κ20 ουτε εσοδα θα εχεις, ούτε μαρκετ πουλ ουτε τιποτα.

Η λυση ειναι 6 Οκτώβρη η ΕΠΟ και απο εχθες να αρχίσει ο παραδειγματισμος μέχρι που να κοπεί εντελώς το πρωταθλημα.

Αυτοι δεν αλλαζουν.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

βασικα νομιζουν πως σε γλεντησαν σημερα, αν φυγεις αυριο απο τις διοργανωσεις στα παπαρια τους.

Τις λυσεις τις ειπε ο Ιβαν, διαβαστε προσεκτικα ξανα.

Αν οπως και οι προκατοχοι του μια τρυπα στο νερό θα κατάφερει στο τελος.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Καλυτερο θα ηταν απο του χρονου να βγαλουμε δελτια σε 22 ΠΑΟΚτσακια μπαρουτοκαπνισμενα που να μπορουν στοιχοιωδως να τρεξουν. Στα ματς με γαυρο θα παιζουν 11 απο αυτους. Μεχρι το 15' περιπου. Μετα θα τελειωνει το ματς λογω αποβολων.

Η οποια κριτικη αγωνιστικα θα γινεται με βαση ποσους παιχτες του γαυρου θερισαν και αναλογα θα δινονται και μπονους απο την διοικηση. Ετσι γλυτωνουμε τις τιμωριες και επισης προστατευουμε και τους κανονικους παιχτες η αυτους τις Κ20 που οσο να ναι εχουν και μια καριερα να σκεφτουν ως επαγγελματιες.

Συν οτι τα 22 ΠΑΟΚτσακια θα εχουν κι εναν βασικο μισθο σε δυσκολους καιρους οπου η ανεργια καλπαζει.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

για μενα η πολιτεια θα επρεπε να επεμβει ηδη απο χθες
μονο αυτη μπορει να δωσει λυσεις

οι ομαδες σε αυτην ειναι λογικο να προστρεξουν
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

painkiller4 έγραψε:Παρολο που εχει περασει ωρα τα νευρα ειναι στο φουλ, αν παντως εγω ημουν ο Σαββιδης δεν θα έπαιζα με την κανονική ομάδα μέχρι νεωτέρας.Και για την επομενη περιοδο δεν θα επένδυα αν δεν έβλεπα ότι άλλαξε η κατάσταση.
Δεν είναι δυνατόν να ποντάρεις σε ένα καρέ όπου η τράπουλα είναι σημαδεμένη και το αποτέλεσμα γνωστό από πριν.
Ειδικα μαλιστα οταν υπαρχει σημαδεμένη τράπουλα, είναι ανόητο να ψάχνουμε αν έπαιξε σωστά, ένας παίκτης αν είχε ψυχολογία,ή αν ο τάδε είναι καλός παίκτης. Σαφεστατα και δεν υπαρχει ισονομια δηλ ισες ευκαιριες για τους παντες για νικη και κατα συνεπεια δεν μπορεις να μιλας για κακη αποδοση.
Άμα δεν σε λένε σακισλόγλου, καλό είναι να γράφεις αυτούς που παραθέτεις.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

DC έγραψε:
painkiller4 έγραψε:Παρολο που εχει περασει ωρα τα νευρα ειναι στο φουλ, αν παντως εγω ημουν ο Σαββιδης δεν θα έπαιζα με την κανονική ομάδα μέχρι νεωτέρας.Και για την επομενη περιοδο δεν θα επένδυα αν δεν έβλεπα ότι άλλαξε η κατάσταση.
Άμα δεν σε λένε σακισλόγλου, καλό είναι να γράφεις αυτούς που παραθέτεις.
Έχεις απόλυτο δίκιο σόρρυ αδερφέ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν προστατεύτηκε ο ΠΑΟΚ πέρσι όταν είμασταν πρώτοι και ο Αγγελος πήγε να πάρει την ομάδα από το γήπεδο και τον σταμάτησαν. Δεν προστατεύτηκε πρόπερσι όταν φάγαμε την τιμωρία των τριών βαθμών στα πλειοφ και μείναμε εκτός εξ εταιτίας της ενώ αγωνιστικά η ομάδα είχε περάσει. Το καλοκαίρι απειλήσαμε ότι δεν θα κατεβούμε στο πρωταθλημα αλλά κατεβήκαμε χωρίς να πάρουμε καμμία διαβεβαίωση ότι κάτι θα αλλάξει. Ούτε τότε προστατεύτηκε η ομάδα.
Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει τώρα μετά το χθεσινό για να αρχίσει να προστατεύει τα συμφέροντα της, βασικά δεν είμαι αισιόδοξος. Το πιο πιθανό είναι να μην κατεβούμε στον επαναληπτικό, να φάμε μια μεγάλη τιμωρία που θα μας αποκλείσει και από τον τελευταίο φετινό στόχο και να μην γίνει τίποτα. Και δεν είναι μόνο ο γαύρος το πρόβλημα, το προβλημα είναι όλο το διεφθαρμένο καθεστώς που δεν αλλάζει με τίποτα. Ο γαύρος είναι η κορυφή του παγοβουνου.
Αν δεν ξεβρωμίσει ο χώρος δεν θα βλέπουμε τίποτα διαφορετικό. Και δεν νομίζω να ζητάει κανείς να γίνουμε μέρος του βρωμερού τους συστήματος, απλά να παίζουμε τα παιγνίδια 50-50 κι αν ο γαύρος αξίζει να μας κερδίζει να το κάνει. Αλλωστε θεωρητικά έχουν πάντα τις πιθανότητες με το μέρος τους. Οχι όμως με αυτόν τον τρόπο.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Αλλωστε θεωρητικά έχουν πάντα τις πιθανότητες με το μέρος τους.επιτηδες το κανεις ρε μεγαλε και με ανεβαζεις πιεση?τι θες να πεις μ αυτο που γραφεις?ακου εκει κατι θεωρητικα..........ελεος.θεωρια στη ταξη εδω ειναι γηπεδο και πρεπει να το δειξεις στις 4 γραμμες......εχουμε το πονο μας εχουμμε κ σενα τον αντικειμενικο κλαιν μαιν
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το πρόβλημα βρίσκεται καθαρά στην πολιτεία. Εκτός ποδοσφαίρου δηλαδή. Ολα ξεκινάνε από την γνωστή νοοτροπία που κατέστρεψε την χώρα, ότι ἁν ελεγξω τα κέντρα αποφάσεων (βλέπε κυβέρνηση) τότε θα βολέψω τον εαυτό μου και τους δικούς. Είμαι ο ισχυρός και κάνω ότι θέλω. Ακόμα και τον τύπο και την δικαιοσύνη μπορώ να ελεγξω... Δεν με νοιάζουν οι συνέπειες για τους άλλους. Η Αθήνα είναι ο τόπος οπου βασίζονται αυτά τα κέντρα. Συνέπεια, το ότι εκτός Αθήνας η κρατική βοήθεια για αναπτυξη κλπ είναι μηδενική.

Ο ΠΑΟΚ κάνει την επανάστασή του στο χώρο του ποδοσφαίρου, αυτό δηλαδή που είναι ανήμπορος να κάνει ο πολίτης για την μη ισονομία στη χώρα γενικά. Το να βλέπουμε τον πρωθυπουργό να δίνει δουλειά στον φίλο του (αρνητή στρατευσής που μάλλον σαν λαλάκες όλοι υπηρετήσαμε) και να πληρώνουμε εμείς, είναι σαν το πέναλτι στον Μακ. Υπάρχουν οι μόνιμα ευνοημένοι στην Ελλάδα, και οι άλλοι. Αυτοί που πληρώνουν κιολας απο αυτά που δεν έχουν σε μια πολιτεία που πληρώνεις φόρους για να μην σου παρέχει ούτε έναν δρομο.

Αν δεν αλλάξει η πολιτεία δεν θα αλλάξει και το ποδόσφαιρο. Ο κάθε γαύρος θα επωφελείται και ο κάθε Παππάς θα μπάινει και θα σε καθαρίζει ανεξάρτητα αν έχεις η δεν έχεις ομάδα να τους κοντράρεις.
El Zhar

Δημοσίευση από El Zhar »

Μπορει κανεις να βρει τη φωτογραγια απτην κιτρινη του Λεοβατς; Εκει που παει επικινδυνα με τη μυτη και χτυπαει τον μιλιβογεβιτς στις ταπες;
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ρε παιδιά σας εκλιπαρώ. Ας κάνει ένας τσάκαλος ένα βίντεο με σχολιασμό με όλα τα σφυρίγματα που τους δίνει... Όπως εκείνο στο παιχνίδι με τον άρη με διαιτητή τον σπάθα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”