Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Θελω να σας ρωτησω κατι.
Θα πειραξει καποιον απο εσας πραγματικα αν η ομαδα του χρονου δεν κατεβει στο πρωταθλημα;
Θα πειραξει καποιον απο εσας πραγματικα αν η ομαδα του χρονου δεν κατεβει στο πρωταθλημα;
Φαινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ στο πλαινο ριπλειΠαλαιολόγος έγραψε:και μενα στο βιντεο δεν μου φαινεται να ακουμπαει
1000 φορές να μην κατέβει, από το να κατέβει με τις παρούσες συνθήκες.
Μου κάνει εντύπωση και που το συζητάτεpgetsos έγραψε:Φαινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ στο πλαινο ριπλειΠαλαιολόγος έγραψε:και μενα στο βιντεο δεν μου φαινεται να ακουμπαει

και κατοχη εμεις ετσι...cellophan έγραψε:Ευχαριστώ και τους δυό σας. Φύλλο αγώνα κανείς; Δεν είναι περίεργο αυτό;john4serres έγραψε:σελοφαν
31-12 τα φαουλ συμφωνα με το soccerway.

Re: Π.Α.Ο.Κ - τομεγαλυτερομπουρδελο
Και η θύρα 4 θα κλείσει κατά πάσα πιθανότητα και η δική τους εκδοχή των γεγονότων θα μείνει στη μνήμη των πολλών γιατί ανέκαθεν ήμασταν ομάδα ανάδελφη (πχ η κίτρινη, συνεχίζοντας την πράσινη μάχη κατά του κατεστημένου των άλλων, δεν έχει κανένα λόγο να θυμηθεί ότι πολεμά τον κόκκινο όταν ο ΠΑΟΚ φαίνεται να βγαίνει εκτός παιχνιδιού) και βαθμούς μείον θα φάμε και ακόμα περισσότερους βαθμούς μείον θα φάμε αν δεν κατεβούμε ή θα έρθει κάποιο ντροπιαστικό αποτέλεσμα αν κατεβούμε με την Κ-20. Όταν πας με τον σταυρό στο χέρι, σε σταυρώνουν. Όταν είσαι αδύναμος, υποχωρείς όσο σου επιβάλλει αυτή η αδυναμία. Γι' αυτό οι κόκκινοι είναι πολλοί, γιατί θέλουν να νιώθουν δυνατοί με τις πλάτες του πράκτορα χθες, του χοντρού σήμερα. Παραμυθιάζονται ότι έγιναν τέτοιοι λόγω καλής μπάλας, υποκρίνονται ότι θέλουν καλή πορεία στην Ευρώπη. Οι Άντερλεχτ αυτού του κόσμου λίγη σημασία έχουν όταν μπορεί κανείς να τη λέει σε όλους τους άλλους και να στέλνει χαρούμενο το παιδί του στο σχολείο τη Δευτέρα. Νίκη να' ναι και ό,τι να' ναι. Το κακό ευλογείται, καμία καλή πράξη δε μένει ατιμώρητη, τίμιος = μ@λ@κ@ς. Απλά πράγματα, κυνικά.
Τρεις λύσεις υπάρχουν. Η μία είναι να μην κάνουμε τίποτα και ν' αποδεχτούμε την κατάσταση ως έχει γιατί "αυτός δεν είναι ο ΠΑΟΚ" και θέλουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια (αν δε μας συλλάβουν) και προτιμάμε μια ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος μετά από 800 χρόνια. Η δεύτερη είναι να προσπαθήσουμε με ό,τι μέσα διαθέτουμε να στήσουμε δικό μας μαγαζί γιατί ο καλός καλό δε βλέπει και να ακολουθήσουμε την προπαγανδιστική τακτική των πρασινοκίτρινων, με πρώτα θύματα τις θρασείες γαυρόφιλες μειονότητες της πόλης που έχει την τιμή να περιλαμβάνει στο πολεοδομικό της σχέδιο την έδρα του ΠΑΟΚ. Ενοχλητικές ηθικές αναστολές μένουν στην άκρη. Η τρίτη είναι να κάνουμε κάτι ριζοσπαστικό και καταστροφικό. Κύπρος, ΠΓΔΜ, Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία, Τουρκία, Β-Γ εθνική, σπάσιμο συμβολαίου με Νόβα, αναστολή αποστολής παιχτών στην εθνική Ελλάδος, επιλογές υπάρχουν αν και το τίμημα σε κάθε περίπτωση θα είναι βαρύτατο. Θα πρέπει να ξεχάσουμε για κάποια χρόνια όχι τους τίτλους, αυτούς κοντεύουμε να τους ξεχάσουμε ήδη στα δυο δημοφιλέστερα ανδρικά αθλήματα, αλλά ακόμα και την προοπτική τους, τη συμμετοχή στην Α εθνική, τα "λούσα". Βαρύ όμως είναι το τίμημα και στις άλλες δύο περιπτώσεις. Τι είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε; Εδώ είναι το πρόβλημα. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, όπως οι πρόσφατες εξελίξεις στον πολιτικό τομέα έδειξαν σε όσους δεν το ήξεραν ήδη. Και ισχύ και καθαρό κούτελο και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα; Στην καλύτερη περίπτωση, μόνο τα δύο.
Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση ως προς το τι θα κάνουμε αρκεί η όποια απόφαση παρθεί να ακολουθηθεί με συνέπεια και όχι να θυμόμαστε τέτοιου είδους βραδιές μόνο όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο χορτάρι, γιατί κάτι τέτοιο έγινε και πέρσι: θυμηθήκαμε τα κακά του πρωταθλήματος τούτου όταν πέσαμε από την κορυφή για πρώτη φορά μετά από 3,5 μήνες. Ο Σαββίδης ας αφήσει τον συγκεντρωτισμό εντός της ΠΑΕ και ας αποφασίσει τι ρόλο ακριβώς θα βαράει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα και τι τακτική θα ακολουθήσει.
Τρεις λύσεις υπάρχουν. Η μία είναι να μην κάνουμε τίποτα και ν' αποδεχτούμε την κατάσταση ως έχει γιατί "αυτός δεν είναι ο ΠΑΟΚ" και θέλουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια (αν δε μας συλλάβουν) και προτιμάμε μια ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος μετά από 800 χρόνια. Η δεύτερη είναι να προσπαθήσουμε με ό,τι μέσα διαθέτουμε να στήσουμε δικό μας μαγαζί γιατί ο καλός καλό δε βλέπει και να ακολουθήσουμε την προπαγανδιστική τακτική των πρασινοκίτρινων, με πρώτα θύματα τις θρασείες γαυρόφιλες μειονότητες της πόλης που έχει την τιμή να περιλαμβάνει στο πολεοδομικό της σχέδιο την έδρα του ΠΑΟΚ. Ενοχλητικές ηθικές αναστολές μένουν στην άκρη. Η τρίτη είναι να κάνουμε κάτι ριζοσπαστικό και καταστροφικό. Κύπρος, ΠΓΔΜ, Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία, Τουρκία, Β-Γ εθνική, σπάσιμο συμβολαίου με Νόβα, αναστολή αποστολής παιχτών στην εθνική Ελλάδος, επιλογές υπάρχουν αν και το τίμημα σε κάθε περίπτωση θα είναι βαρύτατο. Θα πρέπει να ξεχάσουμε για κάποια χρόνια όχι τους τίτλους, αυτούς κοντεύουμε να τους ξεχάσουμε ήδη στα δυο δημοφιλέστερα ανδρικά αθλήματα, αλλά ακόμα και την προοπτική τους, τη συμμετοχή στην Α εθνική, τα "λούσα". Βαρύ όμως είναι το τίμημα και στις άλλες δύο περιπτώσεις. Τι είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε; Εδώ είναι το πρόβλημα. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, όπως οι πρόσφατες εξελίξεις στον πολιτικό τομέα έδειξαν σε όσους δεν το ήξεραν ήδη. Και ισχύ και καθαρό κούτελο και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα; Στην καλύτερη περίπτωση, μόνο τα δύο.
Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση ως προς το τι θα κάνουμε αρκεί η όποια απόφαση παρθεί να ακολουθηθεί με συνέπεια και όχι να θυμόμαστε τέτοιου είδους βραδιές μόνο όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο χορτάρι, γιατί κάτι τέτοιο έγινε και πέρσι: θυμηθήκαμε τα κακά του πρωταθλήματος τούτου όταν πέσαμε από την κορυφή για πρώτη φορά μετά από 3,5 μήνες. Ο Σαββίδης ας αφήσει τον συγκεντρωτισμό εντός της ΠΑΕ και ας αποφασίσει τι ρόλο ακριβώς θα βαράει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα και τι τακτική θα ακολουθήσει.
Και με αυτο καληνυχτα!
απο το fb.Ισοβίτης
44 λεπτά ·
Από το 1968, σχεδόν πενήντα χρόνια τώρα, πέντε φορές έχουν διακοπεί αγώνες στην Τούμπα κι έτυχε να είμαι σε όλους παρών. Στο ευρωπαϊκό σκοτάδι με την Παρί και τις ασκήσεις σφαιροβολίας με την ΑΕΚ που είχαν ως αφορμή τη λαϊκή σύγκρουση με τον Θωμά, στο σφάχτη του Παπαπέτρου στα επίσημα εγκαίνια της ερυθρόλευκης παράγκας που στα χαρτιά γράψανε πως έληξε κανονικά στο 82ο λεπτό, στο κυνηγητό του Ζαγοράκη όπου ξαναβγήκε η ΑΕΚ μετά από πόση ώρα και ολοκληρώθηκε τυπικά η παρωδία, και στο σημερινό.
Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από το γήπεδο χωρίς καμία ενοχή. Και με μια απόκοσμη αίσθηση υπερηφάνειας.
(Όχι, ρουφιάνοι της ασπρόμαυρης κερκίδας του καναπέ που ρίχνετε τους εμετούς σας για τα πρεζάκια τα μπερδεμένα, από τον υπολογιστή και την τηλεόραση δεν έφταναν στα αυτιά σας τα «κωλοβούλγαροι, μουνόπανα, θα σας γαμήσουμε τις μάνες, πουστράκια» που φώναζαν προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι Αθηναίοι εκπρόσωποι της Τάξεως και της Ασφαλείας. Αυτοί που έλιωναν επτά γκλομπ ταυτόχρονα πάνω σε έναν πεσμένο, ηττημένο αντίπαλό τους, μπροστά στα μάτια μας. Ημέρα Δόξας και Τιμής για το πιο λαμπρό κομμάτι της αστυνομίας η σημερινή -Αριστερέ Αλέξη, να τους καλέσεις να τους απονείμεις και παράσημα ανδρείας.)
Νιώθω αηδία για πολλούς ανθρώπους που χοροπήδηξαν δίπλα μου απόψε. Που ενδιαφέρθηκαν μόνο να προστατεύσουν τη ζάλη και την ψευδαίσθηση της Τετάρτης και της Κυριακής τους και να αντιμετωπίσουν ως εχθρούς αυτούς που τσάκισαν τις ζωές τους, από επιλογή, ακατανόητη και λεβέντικη, προστατεύοντας την Ιδέα που στο χρυσό τους κεφάλι άξιζε και αξίζει τη ζωή τους την ίδια. Παραείναι γενναίοι και ρομαντικοί για το παραμύθι τους. Σκουλήκια ασπρόμαυρα, που σας τρέχουν τα σάλια σε κάθε σύλληψη και χειροκροτάτε καμαρωτά, «έτσι, το κωλόπαιδο, πάρ’ τον μέσα, να μάθει να πετάει πέτρες».
Καμαρωστε πρωτοσελιδα "αντικειμενικων" εφημεριδων...
ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ και ο ΠΑΟΚ απο την διαιτησια του ΠΑΠΠΑ-ΡΑ!!!
Το ανυπαρκτο φαουλ στον σκατοΦορτουνη απο οπου ερχεται και το γκολ του Καμπιασο το εχουν μετατρεψει σε πεναλντι που δεν δοθηκε και δοθηκε φαουλ!!!
"Προσπαθησε να παιξει 50/50" γραφουν...
31-12 ΦΑΟΥΛ ΡΕ Γ@ΜΙΟΛΕΣ!!!
ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ και ο ΠΑΟΚ απο την διαιτησια του ΠΑΠΠΑ-ΡΑ!!!
Το ανυπαρκτο φαουλ στον σκατοΦορτουνη απο οπου ερχεται και το γκολ του Καμπιασο το εχουν μετατρεψει σε πεναλντι που δεν δοθηκε και δοθηκε φαουλ!!!
"Προσπαθησε να παιξει 50/50" γραφουν...
31-12 ΦΑΟΥΛ ΡΕ Γ@ΜΙΟΛΕΣ!!!
Πραγματικα δεν υπαρχει αυτο που ζουμε,μη βρεθει κανας πουστης στο δρομο μου μονο.
Ποσο ακομα να το αντεξουμε αυτο το σκηνικο,τα θρασυτατα ανθρωπαρια αυτη τη στιγμη γελανε και οι δικοι μας ειναι φυλακη.
Ποσο ακομα να το αντεξουμε αυτο το σκηνικο,τα θρασυτατα ανθρωπαρια αυτη τη στιγμη γελανε και οι δικοι μας ειναι φυλακη.
Είμαστε ένα βήμα πριν το σύνδρομο της Στοκχόλμης και αυτό πρέπει να σταματήσει..
Έγινα 33 χρονών και κουράστηκα να βλέπω το ΠΑΟΚ-Αθήνα με το ίδιο σενάριο κάθε χρόνο..
Ο δυνάστης που κάποτε έγινε ΠΟΚ για να με νικήσει, έχει τα μέσα και τα κόλπα του, αλλά εγώ δε θα λυγίσω και δε θα υποστώ τη ψυχολογική φθορά αλλο..
Η υποκινούμενη και πληρωμένη προπαγάνδα δε θα με επηρεάσει γιατί την έμαθα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, απλά θα πρέπει να φερθώ μια φορά όπως πρέπει...
Θυμάμαι την ΕΡΑ ΣΠΟΡ(ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ) ήμουν μικρός, τότε που η ζωή ήτο πιο χαλαρή και τις Κυριακές πηγαίναμε να δούμε τη γιαγιά και τον παππού, σαστισμένοι γαρ λουσμένοι με αγωνία να ακούσουμε την έκβαση του αγώνος της αγαπημένης μας ομάδας, του ΠΑΟΚ, της προσφυγιάς, της αδικίας, των ταπεινών και καταφρονεμένων, ΝΑΙ αυτός είναι ο ΠΑΟΚ κι οποιος δεν το αντέχει αλλάζει πιστευω..
Μια λεπτομέρεια όμως έκανε τη διαφορά, δεν υπήρχε ποτέ η λέξη ΠΑΟΚ, υπήρχε η ''φιλοξενούμενη ομάδα'', ο παππούς μου που είχε ένα τραντζίστορ της εποχής αν τον ρωτήσεις τι ομάδα είναι, θα σου πει ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κι αυτό γιατί η δημόσια κατα τα άλλα ελληνική ραδιοφωνία φρόντιζε από παλιά να ενημερώνει μόνο για τις ομάδες του ταμείου της Δήλου...Ή του Βασιλείου της Μουνιχείας, διαλέξτε εσείς.
Ο δυνάστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου λοιπόν δεν έχει αλλάξει, παρά μόνο εναλλάσσεται, ο ΠΑΟΚ όμως δεν έχει καταλάβει και δεν θυμάται πως όλους αυτούς τους είχε του χεριού του την εποχή του αειμνήστου Παντελάκη, ενός τύπου που δεν είχε χρήματα αλλά που δημιούργησε μιαν ομάδα σίδερο από γηγενής ποδοσφαιριστές και ο λόγος του μετρούσε παντού γιατί είχε αποδείξει οτί τον τηρούσε..
Προσωπικά εμένα η ομάδα σήμερα μου αρέσει, ο ΠΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο και δένει μιαν ομάδα από ποδοσφαιριστές νέους κι αυτό θέλει υπομονή. Το σημερινό παιγνίδι έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα γιατί ο κόσμος της έχει κουραστεί..
Αυτό το καταλαβαίνω, όμως δε μπορώ να καταλάβω την έωλη αντίδραση που είναι προιόν κούρασης..
Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να συμμετέχει σε καμία Ελληνική διοργάνωση ξανά εως ότου αποφανθούν γι αυτό ξένα δικαστήρια..
Ο ΠΑΟΚ είναι κίνημα, δε λαικίζω απλά κουράστηκα να νοιώθω θύμα απαγωγής ή βιασμού..
Ο θίασος του ελληνικού δημοσίου που λέγεται ολυμπιακός δεν πρέπει να ξανα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για καμία διοργάνωση, μπορούμε να παρακολουθούμε πλέον την έκδοσή του στα ευρωπαικά σαλόνια ως κοινή @@@@@@@ και να γελάμε με την καρδιά μας, όμως την χάρη να εξιλεώνεται ο θρύνος στην τούμπα από τα πνευστά όργανα της Ευρώπης δε θα του την κάνουμε..
ΟΤΕΣΠΟΡΤ: Ο ανεκδιήγητος κ.Παλομπαρίνι εκφωνητής του αγώνος, μας πληροφορούσε με μεγίστη λαχτάρα για τα ολυμπιακά σφυρίγματα, αλλά τα του ΠΑΟΚ ήτο όλα οριακά κατά την κόκκινη άποψή του, πιστός λοιπόν στα αφεντικά του μας έλεγε πως δεν τρέχει κάστανο και δεν μπορεί να κατανοήσει τον λόγο που το παίγνιον έγινε αμερικάνικο ροντέο.!!
Κουράστηκα φίλε μου να βλέπω κάθε χρόνο το ίδιο σκηνικό, κουράστηκα να αντιμετωπίζω κάθε χρόνο και τους διαιτητές που δε ξέρω πως κοιμούνται, κουράστηκα να γίνομαι Γαλάτης!
Ή θα πρέπει να τους τρομοκρατώ όπως πριν 2 χρόνια ή δε θα ξανα αγωνιστεί ο Πανθεσσαλονίκιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών σε Ελληνική διοργάνωση...
Έγινα 33 χρονών και κουράστηκα να βλέπω το ΠΑΟΚ-Αθήνα με το ίδιο σενάριο κάθε χρόνο..
Ο δυνάστης που κάποτε έγινε ΠΟΚ για να με νικήσει, έχει τα μέσα και τα κόλπα του, αλλά εγώ δε θα λυγίσω και δε θα υποστώ τη ψυχολογική φθορά αλλο..
Η υποκινούμενη και πληρωμένη προπαγάνδα δε θα με επηρεάσει γιατί την έμαθα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, απλά θα πρέπει να φερθώ μια φορά όπως πρέπει...
Θυμάμαι την ΕΡΑ ΣΠΟΡ(ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ) ήμουν μικρός, τότε που η ζωή ήτο πιο χαλαρή και τις Κυριακές πηγαίναμε να δούμε τη γιαγιά και τον παππού, σαστισμένοι γαρ λουσμένοι με αγωνία να ακούσουμε την έκβαση του αγώνος της αγαπημένης μας ομάδας, του ΠΑΟΚ, της προσφυγιάς, της αδικίας, των ταπεινών και καταφρονεμένων, ΝΑΙ αυτός είναι ο ΠΑΟΚ κι οποιος δεν το αντέχει αλλάζει πιστευω..
Μια λεπτομέρεια όμως έκανε τη διαφορά, δεν υπήρχε ποτέ η λέξη ΠΑΟΚ, υπήρχε η ''φιλοξενούμενη ομάδα'', ο παππούς μου που είχε ένα τραντζίστορ της εποχής αν τον ρωτήσεις τι ομάδα είναι, θα σου πει ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κι αυτό γιατί η δημόσια κατα τα άλλα ελληνική ραδιοφωνία φρόντιζε από παλιά να ενημερώνει μόνο για τις ομάδες του ταμείου της Δήλου...Ή του Βασιλείου της Μουνιχείας, διαλέξτε εσείς.
Ο δυνάστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου λοιπόν δεν έχει αλλάξει, παρά μόνο εναλλάσσεται, ο ΠΑΟΚ όμως δεν έχει καταλάβει και δεν θυμάται πως όλους αυτούς τους είχε του χεριού του την εποχή του αειμνήστου Παντελάκη, ενός τύπου που δεν είχε χρήματα αλλά που δημιούργησε μιαν ομάδα σίδερο από γηγενής ποδοσφαιριστές και ο λόγος του μετρούσε παντού γιατί είχε αποδείξει οτί τον τηρούσε..
Προσωπικά εμένα η ομάδα σήμερα μου αρέσει, ο ΠΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο και δένει μιαν ομάδα από ποδοσφαιριστές νέους κι αυτό θέλει υπομονή. Το σημερινό παιγνίδι έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα γιατί ο κόσμος της έχει κουραστεί..
Αυτό το καταλαβαίνω, όμως δε μπορώ να καταλάβω την έωλη αντίδραση που είναι προιόν κούρασης..
Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να συμμετέχει σε καμία Ελληνική διοργάνωση ξανά εως ότου αποφανθούν γι αυτό ξένα δικαστήρια..
Ο ΠΑΟΚ είναι κίνημα, δε λαικίζω απλά κουράστηκα να νοιώθω θύμα απαγωγής ή βιασμού..
Ο θίασος του ελληνικού δημοσίου που λέγεται ολυμπιακός δεν πρέπει να ξανα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για καμία διοργάνωση, μπορούμε να παρακολουθούμε πλέον την έκδοσή του στα ευρωπαικά σαλόνια ως κοινή @@@@@@@ και να γελάμε με την καρδιά μας, όμως την χάρη να εξιλεώνεται ο θρύνος στην τούμπα από τα πνευστά όργανα της Ευρώπης δε θα του την κάνουμε..
ΟΤΕΣΠΟΡΤ: Ο ανεκδιήγητος κ.Παλομπαρίνι εκφωνητής του αγώνος, μας πληροφορούσε με μεγίστη λαχτάρα για τα ολυμπιακά σφυρίγματα, αλλά τα του ΠΑΟΚ ήτο όλα οριακά κατά την κόκκινη άποψή του, πιστός λοιπόν στα αφεντικά του μας έλεγε πως δεν τρέχει κάστανο και δεν μπορεί να κατανοήσει τον λόγο που το παίγνιον έγινε αμερικάνικο ροντέο.!!
Κουράστηκα φίλε μου να βλέπω κάθε χρόνο το ίδιο σκηνικό, κουράστηκα να αντιμετωπίζω κάθε χρόνο και τους διαιτητές που δε ξέρω πως κοιμούνται, κουράστηκα να γίνομαι Γαλάτης!
Ή θα πρέπει να τους τρομοκρατώ όπως πριν 2 χρόνια ή δε θα ξανα αγωνιστεί ο Πανθεσσαλονίκιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών σε Ελληνική διοργάνωση...
Re: Π.Α.Ο.Κ - τομεγαλυτερομπουρδελο
Χαίρομαι για το παραπάνω ποστ.Τρικυμίας έγραψε:...
Και απαντώ (αν και στην ουσία έχω ήδη απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα) :
Η πρώτη ΔΕΝ είναι λύση. Υπάρχουν σαραντάχρονα ΠΑΟΚσάκια που ήταν ΑΓΕΝΝΗΤΑ στο τελευταίο μας πρωτάθλημα. Το σκέφτομαι και τρελλαίνομαι περισσότερο και από την σημερινή διαιτησία. Μα την πρώτη λύση, θα παίρνουμε πρωτάθληα στην καλύτερη κάθε 50 χρόνια.
Η δεύτερη είναι η ρεαλιστική πλην βρώμικη και "όχι ΠΑΟΚ" λύση. Όμως μπέσα, αν ο Ιβάν το πάρει απόφαση, θα είμαι ο τελευταίος που θα τον κατηγορήσω.
Η τρίτη είναι η δύσκολη λύση. Μια "πορεία στο άγνωστο" λύση. Αλλά το "γνωστό" το βλέπουμε, το ξέρουμε, το ζούμε κι εγώ ΔΕΝ το θέλω.
Σερβία ή Βουλγαρία και να δω τι φράγκα θα δώσει του χρόνου η νόβα σε ένα πρωτάθλημα χωρίς ΠΑΟΚ. Και δεν θα με νοιάξει κιόλας.
- Παλαιολόγος
Pablito έγραψε:Και τι εμεινε απ ολο αυτο?? Μια προκριση χαθηκε, καποιοι χαλασαν τις ζωες τους, αυτα που γραφονται οτι τους εκθεσαμε κλπ. τα ακουω βερεσε, καρφι δε τους καιγεται. Αν νομιζετε οτι επειδη μπηκαν μεσα 100-200 ατομα ιδρωσε το αυτι κανενος ζειτε σε αλλο κοσμο.
Και γω ανεβασα πιεση με αυτα που εβλεπα, αλλα τι να κανουμε,αυτος ειναι ο γαυρος τον ξερουμε χρονια..ΕΜΕΙΣ τι κανουμε.Τωρα η ομαδα θα τιμωρηθει με -3 η με -6 και ουσιαστικα μια ακομη χρονια παει στα σκουπιδια
αυτο ιδιως ειναι το πιο λυπηρο
Δεν ειναι ποδοσφαιρικο το θεμα και το προβλημα! Και εκει ειναι η μεγαλη μου θλιψη! Δεν γινεται ενας ανθρωπος λογικος οτι ομαδα κι αν υποστηριζει να ΜΗΝ βλεπει τι συμβαινει! Το ποδοσφαιρο ειναι η αφορμη για να μας δειξουν την δυναμην τους!
Ερχονται σε κανουνε μπουρδελο, σου χαλανε την ψυχικη σου ηρεμια και φευγουν να πανε να κοιμηθουν στις βιλες τους, να μετρησουν τα βρωμικα λεφτα τους που τους εδωσε το μεγαλο αφεντικο. Οποιος συνεχιζει να ειναι οπαδος του γαυρου ή και να μην βλεπει τι κανει ο γαυρος στην ελληνικη κοινωνια ειναι εχθρος της κοινωνιας μας, ειναι σαπιος.
Ενας χοντρος με μια ποδοσφαιρικη ομαδα κυβερναει μια ολοκληρη χωρα και μετραει το χρημα.
Και εμεις οι ρομαντικοι....θελουμε επανασταση....
Ερχονται σε κανουνε μπουρδελο, σου χαλανε την ψυχικη σου ηρεμια και φευγουν να πανε να κοιμηθουν στις βιλες τους, να μετρησουν τα βρωμικα λεφτα τους που τους εδωσε το μεγαλο αφεντικο. Οποιος συνεχιζει να ειναι οπαδος του γαυρου ή και να μην βλεπει τι κανει ο γαυρος στην ελληνικη κοινωνια ειναι εχθρος της κοινωνιας μας, ειναι σαπιος.
Ενας χοντρος με μια ποδοσφαιρικη ομαδα κυβερναει μια ολοκληρη χωρα και μετραει το χρημα.
Και εμεις οι ρομαντικοι....θελουμε επανασταση....
- Παλαιολόγος
pgetsos έγραψε:Φαινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ στο πλαινο ριπλειΠαλαιολόγος έγραψε:και μενα στο βιντεο δεν μου φαινεται να ακουμπαει
εννοεις οτι βρισκει χερι; εγω βλεπω την επαφη κατω που ειναι καραμπινατο πεναλντι,αλλα χερι του Μακ δεν βλεπω
μια φωτο ειδα να ακουμπαει στο χερι που το εχει μαζεψει ο μακ ΑΛΛΑ μετα την ανατροπη
Το μειλ στη Νοβα έφυγε για διακοπή με αιτια πως το προιον ειναι σκαρτο.
Φυσικα κοψιμο νετ και λοιπά σταθερα.
Αν χασει καμια 150.000 πελατες σε μια μερα ας τα ζηταει απο το χοντρο καθε μερα.
Ετσι μου έρχεται να βαλω οτε για να τον κοψω και αυτον.
Προσωπικά εκανα και 2-3 καλες επιθεσεις σε οποιον κουνηθηκε και απο αυριο βλεπω τι αλλο μπορω να κανω.
Αυτοι δεν θα αλλαξουν, ειναι βέβαιο, αλλα σκοπος ειναι τα γούστα τους να τα πληρώνουν.
Ισως η επόμενη κοινωνικη ομαδα που θα αποκλεισω μετα τους Χρυσαυγιτες ειναι οι γκει καθως δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα στο σκεπτικο.
Τουτεστιν, μποικοτ γκει. Για αρχη οικονομικά.
Φυσικα κοψιμο νετ και λοιπά σταθερα.
Αν χασει καμια 150.000 πελατες σε μια μερα ας τα ζηταει απο το χοντρο καθε μερα.
Ετσι μου έρχεται να βαλω οτε για να τον κοψω και αυτον.
Προσωπικά εκανα και 2-3 καλες επιθεσεις σε οποιον κουνηθηκε και απο αυριο βλεπω τι αλλο μπορω να κανω.
Αυτοι δεν θα αλλαξουν, ειναι βέβαιο, αλλα σκοπος ειναι τα γούστα τους να τα πληρώνουν.
Ισως η επόμενη κοινωνικη ομαδα που θα αποκλεισω μετα τους Χρυσαυγιτες ειναι οι γκει καθως δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα στο σκεπτικο.
Τουτεστιν, μποικοτ γκει. Για αρχη οικονομικά.