Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
ο πρόεδρος της μπάγερν πάντως, προχτές βγήκε από την μπουζού, για ασήμαντο σε σχέση με τον χοντρό αδίκημα
Ειναι ολοφανερο! Ο Καπνιο βρισκει την nike σομον ειδικη μπαλα που ειναι φτιαγμενη σαν ποδοσφαιρικο παπουτσι. Ο Εποπτης δεν εχει καλη ορατοητα, πολλα σωματα μπροστα του αλλα και παλι δεν πειθεται απο το θεατρο του Μακ και συνεχιζει τον αγωνα. Για τον εποπτη γραμμης τι να πουμε....μπραβο του θα μπορουσε να...παρασυρθει και να δωσει κανα πεναλτι.
https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/p ... =3&theater
https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/p ... =3&theater
-
κανε οτι καταλαβαινεις.Dinos_Liverpool έγραψε:Όχι, άμα θέλεις αποχωρώ και οριστικά!obanebane79 έγραψε:
dinos στη θεση σου θα αυτομπαναριζομουνα για 15 ημερες. και λιγες ειναι καθως τα σπιτια εμπεριεχουν πατεραδες, παιδια, κ.ο.κ.
Dinos_Liverpool έγραψε:Η δική μου πίεση, βρε Στέλιο, νομίζεις ότι είναι κάτω από 100; Είδα, όμως, μανάδες και θόλωσα! Έχω κι γω τα όριά μου!
Τέλος πάντων, προχωράμε και είναι και δικό μου λάθος γιατί σήμερα μας έκανε την ψυχολογία το παλιο@ρχίδι σκατά και έπρεπε να είμαι ελαστικός.

τελος καλο ολα καλα αλλα δεν αλλαζω γνωμη για το @ρχ!δ!, τωρα αν μας απειλεις και εσυ οτι θα φυγεις οριστικα ε τοτε

RoMaN έγραψε:Κατ'αρχήν, ζητώ δημόσια συγγνώμη από τους συνμπλέ, δεν μπορώ να παρακολουθήσω το forum απόψε...
Γενικά δεν έχω όρεξη, είμαι χάλια. Είχα απίστευτη θετική ενέργεια για τον αγώνα και έγινε ό,τι έγινε. Ήμουν στη 4, ήμουν παρών στο ντου, στη διακοπή, στο ξαναντού, έφαγα τα δακρυγόνα, έδωσα νερό να πιουν τα αδέρφια μου...
Θέλω να πω πολλά, δεν θα πω τίποτα απόψε, θέλω να ηρεμήσω...θέλω να σπάσω όλη τη γη.
Με 2 ώρες ύπνο είμαι και απόψε δεν θα κοιμηθώ και στις 06:30 θα πάρω λεωφορείο για να κάνω 8 ώρες σχολή. Αλλά στ'αρχίδια μου, είμαι σκατά, δεν μπορώ...
Ένα πράγμα θα πω μόνο για τον κόσμο απόψε:
Ξελαρυγγιάστηκαν οι οργανωτές να φωνάζουν "ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕ"... Αυτό δεν είναι θύρα 4. Όσοι πατάτε εκεί μέσα, σκεφτείτε λίγο πού ήρθατε. Πριν 20 χρόνια, με τέτοιο στυλ στο γήπεδο, θα τρώγατε σούτια, δικαίως.
Αυτός είναι ο Ο*******κός. (σύνθημα)
Καληνύχτα και καλή ανάρρωση...
ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΝΟ ΠΙΟ Π.Α.Ο.Κ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
Και τι να κάνουμε ρε Ρομαν; να βάλουμε ντουντούκες;
Θα φτιαχτεί κι αυτό, όταν βοηθήσει κι η ομάδα και δώσει πνεύμα νικητή και στον κόσμο.
Απλά απορίες εκφράζω και εγώ. Μου έκανε εντύπωση η αναφορά ότι είναι στο Λονδίνο. Δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να το αναφέρει αλλά γιατί το αναφέρει;
- kataramenos5
Ειναι κι αυτο το κολλημα στα μεγαλα παιχνιδια να βριζουμε για κανα ημιχρονο τον αντιπαλο(που δεν καταλαβαινε κιολας,ολοι ξενοι ηταν).ΠΑΟΚ δεν ακουστηκε.Πολυς κοσμος ξενερωσε.pilotos έγραψε: Και τι να κάνουμε ρε Ρομαν; να βάλουμε ντουντούκες;
Θα φτιαχτεί κι αυτό, όταν βοηθήσει κι η ομάδα και δώσει πνεύμα νικητή και στον κόσμο.
-
Συμφωνω.
Το να τραγουδαμε συνθηματα που χρησιμοποιουν οι γαυροι με αλλαγμενα λογια δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Ειδικα για τοσο μεγαλα χρονικα διαστηματα. Οι λεγεωναριοι του γκει, ελληνικα δεν καταλαβαινουν. Το μονο που πιανουν ειναι η μελωδια η οποια τους ειναι οικεια γιατι την ακουν στο γηπεδο τους. Χαρη τους κανουμε με αυτα τα συνθηματα.
Σκοπος ειναι να νιωσουν οι αντιπαλοι οτι βρισκονται σε ενα περιβαλλον αφιλοξενο και ανοικειο. Οχι να ακουν αυτα που λενε κι οι δικοι τους. Κι επισης σκοπος ειναι να ακουνε κι οι δικοι μας κατι που να αφορα την φανελα που φορανε.
Το να τραγουδαμε συνθηματα που χρησιμοποιουν οι γαυροι με αλλαγμενα λογια δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Ειδικα για τοσο μεγαλα χρονικα διαστηματα. Οι λεγεωναριοι του γκει, ελληνικα δεν καταλαβαινουν. Το μονο που πιανουν ειναι η μελωδια η οποια τους ειναι οικεια γιατι την ακουν στο γηπεδο τους. Χαρη τους κανουμε με αυτα τα συνθηματα.
Σκοπος ειναι να νιωσουν οι αντιπαλοι οτι βρισκονται σε ενα περιβαλλον αφιλοξενο και ανοικειο. Οχι να ακουν αυτα που λενε κι οι δικοι τους. Κι επισης σκοπος ειναι να ακουνε κι οι δικοι μας κατι που να αφορα την φανελα που φορανε.
το να λέμε τώρα τι και πως να φωνάζουμε δεν έχει αξία.
Εγώ πριν το ματς έγραψα 3 φορές .
Σήμερα θέλω μόνο ΠΑΟΚ και ουυυυυυυυ για να μπορούν να φωνάξουν όλοι.
Τέσπα,πλέον δεν έχει καμία σημασία.
Γράψαμε όμως ιστορία με το ειρωνικό χειροκρότημα στην παπαδιά
Εγώ πριν το ματς έγραψα 3 φορές .
Σήμερα θέλω μόνο ΠΑΟΚ και ουυυυυυυυ για να μπορούν να φωνάξουν όλοι.
Τέσπα,πλέον δεν έχει καμία σημασία.
Γράψαμε όμως ιστορία με το ειρωνικό χειροκρότημα στην παπαδιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 03 Μαρ 2016, 01:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δε θα σου κανω τη χαρηDinos_Liverpool έγραψε:Για πρώτη και τελευταία φορά θα γίνει μία μέρα ο αποκλεισμός για τέτοια περίπτωση!
Μανάδες εδώ μέσα δεν βρίζουμε κανενός!

pgetsos
να δηλώσουμε συμμετοχή στην Bundesliga απο του χρόνου να ησυχάσουμε απο αυτο το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα..ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !
- The_Stalker
Αγωνιστικά το ματς τελείωσε στο 8' που δεν δίνει το φάουλ στην περιοχή. Το ότι μπήκε γκολ στο 9' ήταν τυχαίο.
Όποιος βρίζει αυτούς που μπήκαν μέσα, είναι μ@λ@κας. Τόσο απλά. Και το λέω εγώ που έχω κράξει πολλές φορές τέτοιες συμπεριφορές.
Έμεινα μέχρι που μπήκαν τα τσατσάκια του μαρινάκη στην 4. Τότε άνοιξε η πόρτα προς την 3 για να γλιτώσουν τη σύλληψη όσοι προλάβαιναν. Οι λωκοτσιμπά έμειναν μέσα ΟΧΙ για να προστατέψουν κανένα, αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. Τίποτε άλλο.
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ; ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ
Όποιος βρίζει αυτούς που μπήκαν μέσα, είναι μ@λ@κας. Τόσο απλά. Και το λέω εγώ που έχω κράξει πολλές φορές τέτοιες συμπεριφορές.
Έμεινα μέχρι που μπήκαν τα τσατσάκια του μαρινάκη στην 4. Τότε άνοιξε η πόρτα προς την 3 για να γλιτώσουν τη σύλληψη όσοι προλάβαιναν. Οι λωκοτσιμπά έμειναν μέσα ΟΧΙ για να προστατέψουν κανένα, αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. Τίποτε άλλο.
Hasio, σπάσε πλάκα που μπορεί να έχει και πρόβλημα ο καπίνο γιατί δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρος στις δηλώσεις του. Γιατί κύριε ο gay δεν σε πληρώνει για να "νομίζεις". Αφού δεν λες ξεκάθαρα "βρήκα μόνο μπάλα", δεν αξίζεις να παίζεις στον gay.hasio_john έγραψε:Ο Κα(τα)πίνο μόλις είπε πως δεν έκανε πέναλτι .. μάλλον! Ότι βρήκε μπάλα μόνο. Ότι "" όλοι"" λένε πως από τα ριπλέι δεν μπορούν να βγάλουν άκρη και τέτοια! Μαλακισμένο που να σου μπουν τα γάντια στον κώλο!
Έχεις δίκιο ρε φίλε, ώριμη η κριτική σου, πρέπει να κάνουμε ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές..gkey έγραψε:Δεν έχει άδικο ο Παλαιολόγος. Πάλι φάγαμε το τυράκι των γαύρων. -3 στο πρωτάθλημα τώρα και τιμωρία έδρας.
Τους Έλληνες διαιτητές τους ξέρουμε. Και τον γαύρο τον ξέρουμε. Και ότι ποτέ δεν κερδίσαμε κάτι με τέτοια επεισόδια το ξέρουμε.
Ας κοιτάξουμε και λίγο την δική μας ομάδα που αγωνιστικά ήταν απαράδεκτοι και την αυτοκαταστροφική νοοτροπία μας.
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ; ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ
Το είπε κάποιος,
το ξαναξεκίνησε και βγήκαν και καλά τα μπάσταρδα να παίξουν γιατί αν το διέκοπτε νωρίτερα
δε θα μπορούσαν να κλείσουν τη ΘΥΡΑ 4, να ζητήσουν το κλείσιμό της, σκεφτείτε το λίγο, ήδη εδώ τα κωλοσάιτ άρχισαν την προπαγάνδα
Και αύριο θα πάω να κάνω μάθημα και θα έρθουν τα γαυράκια να μου λένε , κύριε τι σας κάναμε....
το ξαναξεκίνησε και βγήκαν και καλά τα μπάσταρδα να παίξουν γιατί αν το διέκοπτε νωρίτερα
δε θα μπορούσαν να κλείσουν τη ΘΥΡΑ 4, να ζητήσουν το κλείσιμό της, σκεφτείτε το λίγο, ήδη εδώ τα κωλοσάιτ άρχισαν την προπαγάνδα
Και αύριο θα πάω να κάνω μάθημα και θα έρθουν τα γαυράκια να μου λένε , κύριε τι σας κάναμε....
Μας ειπε ηλιθιους ο Ρομπερτο....
Ο συναδελφος και συμπαικτης σου που "νομιζει οτι βρισκει την μπαλα" τι ειναι ρε π@π@ρι!?!
Πως θα κλεισουμε ματι την τρελα μου;
Ο συναδελφος και συμπαικτης σου που "νομιζει οτι βρισκει την μπαλα" τι ειναι ρε π@π@ρι!?!
Πως θα κλεισουμε ματι την τρελα μου;
Αυτομπαναρισμένος και σπάω τη σιωπή μου και γράφω γιατί είμαι να πεθάνω. Αν δε βρω αυτό που θέλω θα τα τινάξω σίγουρα. Πείτε μου κάποιος που σκατά μπορώ να βρω τα στατιστικά του ματς, συγκεκριμένα θέλω τα φάουλ ημίχρονο και τα φάου τελικό, για να τελειώσει το ανέκδοτο με τον ανώτερο Ολυμπιακό αυτοστιγμεί. Επίσης αν κάποιος αδερφός ξέρει γιατί δεν έχει βρωμίσει ακόμα ο τόπος με το τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ας μου το πει παρακαλώ......