Δεν έχει απαγόρευση εξόδου. Ομως για να το αναφέρει ο Ιβάν ίσως να μην είναι τυχαίο. Π.χ. πότε έφυγε για λονδίνο; Πόσο είχε ο μήνας χθες;Mīngus έγραψε:Δεν έχει απαγόρευση. Διότι τους έπεισε ότι έχει δουλειές στο εξωτερικό. Αν αυτός μπει φυλακή σ' αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελλάδα, εγώ θα γίνω αστροναύτης.Kostas_Peraia4 έγραψε:Kατι ακυρο.Δεν υποτιθεται πως μεχρι να γινει η δικη του χοντρου,εχει απαγορευση εξοδου απο την χωρα?Πως στο διαολο ειναι στο Λονδινο σημερα?
Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
- Dinos_Liverpool
Η δική μου πίεση, βρε Στέλιο, νομίζεις ότι είναι κάτω από 100; Είδα, όμως, μανάδες και θόλωσα! Έχω κι γω τα όριά μου!
Τέλος πάντων, προχωράμε και είναι και δικό μου λάθος γιατί σήμερα μας έκανε την ψυχολογία το παλιο@ρχίδι σκατά και έπρεπε να είμαι ελαστικός.
Τέλος πάντων, προχωράμε και είναι και δικό μου λάθος γιατί σήμερα μας έκανε την ψυχολογία το παλιο@ρχίδι σκατά και έπρεπε να είμαι ελαστικός.
Κλαιω.danirifle έγραψε: κάποιες φορές φταίνε και οι μανάδες ντίνο
ειδικά οι πεθερές
- Kostas_Peraia4
Θα βαλουμε και συνορα στα Τεμπη!!!!pilotos έγραψε:αρχίζω και σκέφτομαι διάφορα σενάρια πλέον.. μέχρι και αυτονόμηση να στήνεται.-
- Kostas_Peraia4
Δεν σε πιανω tzela.Τι εννοεις?tzelas έγραψε:Δεν έχει απαγόρευση εξόδου. Ομως για να το αναφέρει ο Ιβάν ίσως να μην είναι τυχαίο. Π.χ. πότε έφυγε για λονδίνο; Πόσο είχε ο μήνας χθες;Mīngus έγραψε:Δεν έχει απαγόρευση. Διότι τους έπεισε ότι έχει δουλειές στο εξωτερικό. Αν αυτός μπει φυλακή σ' αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελλάδα, εγώ θα γίνω αστροναύτης.Kostas_Peraia4 έγραψε:Kατι ακυρο.Δεν υποτιθεται πως μεχρι να γινει η δικη του χοντρου,εχει απαγορευση εξοδου απο την χωρα?Πως στο διαολο ειναι στο Λονδινο σημερα?
Kostas_Peraia4 έγραψε:Θα βαλουμε και συνορα στα Τεμπη!!!!pilotos έγραψε:αρχίζω και σκέφτομαι διάφορα σενάρια πλέον.. μέχρι και αυτονόμηση να στήνεται.-
Βασικά θα ΨΟΦΗΣΟΥΝ από την πείνα.
Τους μόνους που θα δεχθούμε θα είναι τα ΠΑΟΚτσάκια του νότου μας.
Όταν τό έγραφα στην υπογραφή μου με αναγκάσατε να το σβήσω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Πέμ 03 Μαρ 2016, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Όχι, άμα θέλεις αποχωρώ και οριστικά!obanebane79 έγραψε:
dinos στη θεση σου θα αυτομπαναριζομουνα για 15 ημερες. και λιγες ειναι καθως τα σπιτια εμπεριεχουν πατεραδες, παιδια, κ.ο.κ.
- Μπαρκαρούτσος
Κατ'αρχήν, ζητώ δημόσια συγγνώμη από τους συνμπλέ, δεν μπορώ να παρακολουθήσω το forum απόψε...
Γενικά δεν έχω όρεξη, είμαι χάλια. Είχα απίστευτη θετική ενέργεια για τον αγώνα και έγινε ό,τι έγινε. Ήμουν στη 4, ήμουν παρών στο ντου, στη διακοπή, στο ξαναντού, έφαγα τα δακρυγόνα, έδωσα νερό να πιουν τα αδέρφια μου...
Θέλω να πω πολλά, δεν θα πω τίποτα απόψε, θέλω να ηρεμήσω...θέλω να σπάσω όλη τη γη.
Με 2 ώρες ύπνο είμαι και απόψε δεν θα κοιμηθώ και στις 06:30 θα πάρω λεωφορείο για να κάνω 8 ώρες σχολή. Αλλά στ'αρχίδια μου, είμαι σκατά, δεν μπορώ...
Ένα πράγμα θα πω μόνο για τον κόσμο απόψε:
Ξελαρυγγιάστηκαν οι οργανωτές να φωνάζουν "ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕ"... Αυτό δεν είναι θύρα 4. Όσοι πατάτε εκεί μέσα, σκεφτείτε λίγο πού ήρθατε. Πριν 20 χρόνια, με τέτοιο στυλ στο γήπεδο, θα τρώγατε σούτια, δικαίως.
Αυτός είναι ο Ο*******κός. (σύνθημα)
Καληνύχτα και καλή ανάρρωση...
ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΝΟ ΠΙΟ Π.Α.Ο.Κ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
Γενικά δεν έχω όρεξη, είμαι χάλια. Είχα απίστευτη θετική ενέργεια για τον αγώνα και έγινε ό,τι έγινε. Ήμουν στη 4, ήμουν παρών στο ντου, στη διακοπή, στο ξαναντού, έφαγα τα δακρυγόνα, έδωσα νερό να πιουν τα αδέρφια μου...
Θέλω να πω πολλά, δεν θα πω τίποτα απόψε, θέλω να ηρεμήσω...θέλω να σπάσω όλη τη γη.
Με 2 ώρες ύπνο είμαι και απόψε δεν θα κοιμηθώ και στις 06:30 θα πάρω λεωφορείο για να κάνω 8 ώρες σχολή. Αλλά στ'αρχίδια μου, είμαι σκατά, δεν μπορώ...
Ένα πράγμα θα πω μόνο για τον κόσμο απόψε:
Ξελαρυγγιάστηκαν οι οργανωτές να φωνάζουν "ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕ"... Αυτό δεν είναι θύρα 4. Όσοι πατάτε εκεί μέσα, σκεφτείτε λίγο πού ήρθατε. Πριν 20 χρόνια, με τέτοιο στυλ στο γήπεδο, θα τρώγατε σούτια, δικαίως.
Αυτός είναι ο Ο*******κός. (σύνθημα)
Καληνύχτα και καλή ανάρρωση...
ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΝΟ ΠΙΟ Π.Α.Ο.Κ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
-
1η και 15η κάθε μήνα παρουσία σε αστυνομικό τμήμα εννοείς?tzelas έγραψε: Δεν έχει απαγόρευση εξόδου. Ομως για να το αναφέρει ο Ιβάν ίσως να μην είναι τυχαίο. Π.χ. πότε έφυγε για λονδίνο; Πόσο είχε ο μήνας χθες;
nikolasf έγραψε: Αν ντρεπόσουν δεν θα ήσουν γαύρος ....Πίστεψέ με

-
https://twitter.com/roberto_rj16/status ... wsrc%5Etfw
αυτο το @@δι τωρα ο ρομπερτος που αποκαλει ολο το γηπεδο χειροτερους απο ηλιθιους? δεν πρεπει να τιμωρηθει?
μεταφραση απο contra : "Λυπηρό αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι έγινε από ηλίθιους. Θα ήταν προσβολή για τους ηλίθιους"!
αυτο το @@δι τωρα ο ρομπερτος που αποκαλει ολο το γηπεδο χειροτερους απο ηλιθιους? δεν πρεπει να τιμωρηθει?
μεταφραση απο contra : "Λυπηρό αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι έγινε από ηλίθιους. Θα ήταν προσβολή για τους ηλίθιους"!
Ασε Ντανυ σημερα χαλασα φιλια 6ετιας γιατι με "κοροιδευε" μετα το ματς, τον διαολοστηλα και ησυχασα, παντως δεν τον ξαναμιλαω το πρωην "φιλο" μου!!!danirifle έγραψε:και κάτι ακόμα...
εγώ ρε μάγκες αν ήμουν γαύρος, θα ντρεπόμουνα να το λέω
δεν ξέρω..
και μόνο ότι μερίδα κόσμου έχει σαν αρχηγό - πρότυπο - μπροστάρη το μαρινάκη, τον αρχιαλήτη τον @@@ζέμπορα, με βάζει σε πολλές σκέψεις
Μνημόνια για πάντα σ αυτό το ρδελομπού που εχουμε για κράτος
κιμ πάτα το κουμπί
Στον όρο με την εμφάνισή του χοντρού κάθε 15 μέρες στο τμήμα αναφέρεσαι; Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχει πάει ούτε μια φορά. Πιο πιθανό είναι να πηγαίνει το αστυνομικό τμήμα σ' αυτόν.tzelas έγραψε:Δεν έχει απαγόρευση εξόδου. Ομως για να το αναφέρει ο Ιβάν ίσως να μην είναι τυχαίο. Π.χ. πότε έφυγε για λονδίνο; Πόσο είχε ο μήνας χθες;Mīngus έγραψε:Δεν έχει απαγόρευση. Διότι τους έπεισε ότι έχει δουλειές στο εξωτερικό. Αν αυτός μπει φυλακή σ' αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελλάδα, εγώ θα γίνω αστροναύτης.Kostas_Peraia4 έγραψε:Kατι ακυρο.Δεν υποτιθεται πως μεχρι να γινει η δικη του χοντρου,εχει απαγορευση εξοδου απο την χωρα?Πως στο διαολο ειναι στο Λονδινο σημερα?
Επίσης, υποτίθεται ότι απαγορεύεται να ασχολείται με αθλητικές δραστηριότητες. Φαίνεται πόσο νοιάστηκε και γι' αυτό.
Μόνο στην Ελλάδα αυτά.