Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από hasio_john »

Dinos_Liverpool έγραψε:Δεκάδες χρόνια η ίδια κολόνια...

Τα μισθωμένα @ρχίδι@ έρχονται και εγκληματούν. Εγκληματούν μην τυχόν και χάσει ο κωλόχοντρος κάποιο τίτλο!

Άντε γ@μηθείτε ρε βρωμοπ@@σταριά, γ@μώ τα σπίτια σας!

Όχι, να μην κατέβει η ομάδα στον επαναληπτικό. Να του το δώσουνε του αρχιερέα της διαπλοκής και εγκληματικής οργάνωσης να το βάλει στην πατάρα του! Και το πρωτάθλημα επίσης!

Και μετά διερωτώνται γιατί όταν έρχεται και τους ξεσκίζει το κ@λαράκι τους η Άρσεναλ και Άντερλεχτ όλος ο υπόλοιπος κόσμος χαίρεται με τα ξεφτιλίκια τους. Ανελέητο σεξ, μωρή πουτ@ν@ρ@ της Ευρώπης!

Γ@μημένα κοπρόσκυλα, αι στο διάολο!

ΠΑΙΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ!

Αυτό μόνο! Τι άλλο να σχολιάσει κανείς ρε παιδιά ...
Έτσι απλά και ήρεμα που τα περιέγραψε ο Ντίνος!
Δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ περιθώριο για αγωνιστική ανάλυση!
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

The_Stalker έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι αν δεν κατέβει η ομάδα τιμωρείται και με -3 από το επόμενο πρωτάθλημα. Και λοιπόν;
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!!

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ!
+1926
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

obanebane έγραψε:Γιατρε απο την Ελβετια εχεις υποψην σου σε τι χωρα ζουμε;
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Dignity
Würde

αν έχεις κάκαλα, μην κατέβεις Σαββίδη
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

The_Stalker έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι αν δεν κατέβει η ομάδα τιμωρείται και με -3 από το επόμενο πρωτάθλημα. Και λοιπόν;
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!!

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ!
Διάβασε ακριβώς τί ρωτάω.... Αν καταγγείλει την λίγκα και αποχωρήσει!!!!
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Σφαξε με αγα μου ν αγιασω.Ηρεμηστε,ΤΙΠΟΤΑ δεν προκειται να αλλαξει.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Μην κατεβάσεις την ομάδα,μαζί σου.και ξεκίνα τις επισκέψεις στους διαιτητές.Τέλος πια ,η κατάσταση δεν βγάζει πουθενά με τον σταυρό στο χέρι.Αυτοί οι τύποι δεν υπολογίζουν τίποτα και σήμερα στο δείξανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο.Ή θα τους πηδήξεις ή θα σε διώξουν.
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το πώ αυτό αλλά καλώς έγινε ότι έγινε σήμερα.Είναι η χρυσή ευκαιρία για συσπείρωση,και μπροστά σε αυτήν αξίζουν τον κόπο οι χαμένοι βαθμοί και τα χαμένα χρήματα.Τα χρήματα είναι δυο-τρεις μεταγραφές λιγότερες του χρόνου,θα το αντέξω αν είναι να συσπειρωθούμε και να μην τολμήσει ποτέ ξανά κανείς να σφυρίξει έτσι μέσα στην τούμπα γιατί θα ξέρει ότι δεν θα την βγάλει καθαρή.
Η κερκίδα σήμερα τους ξεφτίλισε,αλλά αυτοί δεν μασάνε από τέτοια.
Και ναι σήμερα αξίζει τον κόπο να βάλεις δικηγόρους να υπερασπιστούν τα παιδάκια που συνελήφθησαν,γιατί ο ηθικός αυτουργός των επεισοδίων τους προκαλούσε από το πρώτο λεπτό με τα σφυρίγματα του,αν δεν είχα δυο παιδιά και ήμουν είκοσι χρονών και εγώ μέσα θα έμπαινα σήμερα,εγώ που δεν έχω πετάξει στην ζωή μου ούτε μια μαστίχα μέσα στο γήπεδο.Βοήθα αυτά τα παιδιά.
Πρέπει να φανείς ηγέτης ,ΠΆΡΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Pr.Jon έγραψε:ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 1% ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

υγ: ΙΒΑΝΑΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
+1926

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Omar316

Δημοσίευση από Omar316 »

che4 έγραψε:
Omar316 έγραψε:Αν δεν μπαναριστει ο καταραμενος θα ειναι η μεγαλυτερη ξεφτιλα του φορουμ

Ας βγει να πει ενα συγγνωμη λογω νευρων και να σβησει τα ποστ του

Δεν ειναι ωρες για μπαν

Εδω μεσα θα χρειαστουν ολες οι αποψεις και φωνες τις επιμενες μερες

Δεν υποκαθιστω τους μοντς απλα την αποψη μου λεω ας κανουν οτι νομιζουν απλα τώρα θελουμε τεραστια συσπειρωση παντου
Το παιρνω πισω, οι σφιγμοι ειναι στα κοκκινα
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ιβάν σε γουστάρω γιατί η τρέλα σου είναι μεγάλη αλλά μέχρι πότε θα σε γλενταει ο χοντρός; Πάλι τίποτα δεν θα καταφέρεις και θα μπεις μέσα και ένα μιλλιονι..
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Ιβαν το τι θα κάνεις με τη λίγκα τους διαιτητές κτλ είναι ένα σοβαρό θέμα.

Σοβαρότερο όμως είναι τι θα γίνει με τους συλληφθέντες. Σήμερα δεν υπάρχουν καλοι και κακοι ΠΑΟΚτσηδες.
Υπάρχουν μόνο θύτες και θύματα και το είδες με τα μάτια σου από κοντά.

Κάποιοι από αύριο θα τραβήξουν τα πάνδεινα γιατί έτσι γουσταραν κάποια απόβλητα της κοινωνίας. Κάτι κατακάθια που αυριο θα πίνουν το καφεδάκι τους χωρις να τους αγγίζει κανένας. Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τους δευτερους οκ το καταλαβαίνω εν μέρει. Αλλά για τους πρώτους πρεπει κι εσυ μαζι με όλους εμας τους υπόλοιπους να κάνεις τα αυτονόητα.

Η Τουμπα θα κλείσει λογικά για καιρό. Όσοι από μας είχαμε σκοπό να πάμε σε κάποια από τα εναπομείναντα ματς, ας δώσουμε το 10ευρω για ενίσχυση σε όσους θα έρθουν αντιμέτωποι με την κρεατομηχανή της "ανεξάρτητης" και "αμερόληπτης" ελληνικης δικαιοσύνης.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Δεκάδες χρόνια η ίδια κολόνια...

Τα μισθωμένα @ρχίδι@ έρχονται και εγκληματούν. Εγκληματούν μην τυχόν και χάσει ο κωλόχοντρος κάποιο τίτλο!

Άντε γ@μηθείτε ρε βρωμοπ@@σταριά, γ@μώ τα σπίτια σας!

Όχι, να μην κατέβει η ομάδα στον επαναληπτικό. Να του το δώσουνε του αρχιερέα της διαπλοκής και εγκληματικής οργάνωσης να το βάλει στην πατάρα του! Και το πρωτάθλημα επίσης!

Και μετά διερωτώνται γιατί όταν έρχεται και τους ξεσκίζει το κ@λαράκι τους η Άρσεναλ και Άντερλεχτ όλος ο υπόλοιπος κόσμος χαίρεται με τα ξεφτιλίκια τους. Ανελέητο σεξ, μωρή πουτ@ν@ρ@ της Ευρώπης!

Γ@μημένα κοπρόσκυλα, αι στο διάολο!

ΠΑΙΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ!

Και τι θ αλλάξει ρε Ντινο?Θα του κανουμε τα μουτρα κρεας του χοντρου?Εδω του βριζει ολη η ελλαδα τη μανα ,λες να νοιαστει αν δε κατεβεις στη ρεβανς?40 χρονια δε θελουμε να γινουμε σαν αυτους,40 χρονια μας ....ασαλιωτα.
Καποτε πρεπει ν αντιδρασεις γιατι αυτοι το λαμβανουν ως αδυναμια.
Δηλαδη αν μπαιναν 5 φουσκωτοι (που η παε δε καταλαβε πως περασαν την ασφαλεια κλπ κλπ) στο ημιχρονο,στη διακοπη και τον εκαναν τρομπονι τον παπαρα ποσο μεγαλυτερη τιμωρια θα τρωγαμε απ αυτο που θα φαμε τωρα? Κανεις ομως δε θα ξανατολμουσε να κανει τα ιδια.Κανενας δε θα μπαινε στο γηπεδο,κανενα ΠΑΟΚτσακι δε θα πηγαινε φυλακη σημερα.
Και ναι τα πληρωσε τα χρεη και τον ευχαριστουμε γι αυτο(το λεει κι η υπογραφη μου) αλλα το μαμησι που τρωμε παραμενει το ιδιο.37 χρονια τους χρωστουσα και με πηδαγαν, τωρα με πηδαν ξεχρεωμενο.Ξες κατι ?Για τον λωκο μου δεν εχει καμια διαφορα.Μηπως καλυτερα να τους μπιστολιαζα κιολας αντι να συμμετεχω σ αυτη τη παρωδια?

ΥΓ Πριν 2-3 χρονια τα ξεχασατε που πηγε ο Ζησης οργισμενος με τις σφαγες στη λιγκα και τελικα...ψηφίσαμε παλι γαυρο? Για επανασταση κλπ λεγανε ,σε συλαλητηρια τρεχαμε και μετα απο λιγο ολα μελι γαλα. Τι περιμενετε ν αλλαξει τωρα?

ΥΓ2 Και χαπι πηρα αλλα το ματι δε κλεινει με τιποτα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ιβαν εδω που φτασαμε δεν κανουμε βημα πισω, τωρα πρεπει να τελειωσεις μια για παντα ολο αυτο το σιχαμα που βλεπουμε. Εδω θελει γενναιες αποφασεις με οποιο κοστος και ξεσκισε τους με συμμαχο τον κοσμο.
Γ@ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ξεκίνησε η τελική μάχη του πολέμου!
ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΗ ΟΔΟΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΕΝΑ!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εύχομαι και ελπίζω οι σύνδεσμοι σε όλα τα κελεισμένων, να δώσουν σύνθημα να μαζευόμαστε απέξω, να κάνουμε κερκίδα. Εγώ θα κατεβαίνω

ότι λέει ο thanix. Δεν έχει πλέον άλλο δρόμο ο ΙΒΑΝ.Η θα πάρει όλο τον κόσμο μαζί του και θα τα κάνουμε όλα ταναπού ή σήμερα υπέγραψε την έξοδό του από την ΠΑΕ, εντελώς αδιάφορο για τον gay ο χρόνος τέλεσης, όσο ελέγχει το σύστημα
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Ελευθερία ή θάνατος λοιπόν ιβάν. Ιδού η τούμπα ιδου κ το πήδημα

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”