Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

τι να πουν πιλοτε μου και τα παιδια που τα δεσανε προ ολιγου στην τουμπα και θα εχουν ολοκληρο γολγοθα μπροστα τους...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Τι ισχύει αν δεν κατέβει στη ρεβάνς

Στην περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης κάνει πράξη την απόφασή του να παραιτηθεί ο ΠΑΟΚ από το Κύπελλο και να μην κατέβει στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», τότε ο ΠΑΟΚ απλώς θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά και θα του επιβληθεί πρόστιμο 10.000 - 50.000 ευρώ. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι αν αποφασίσει να μην κατέβει και σε άλλα παιχνίδια και συγκεκριμένα αν δεν κατέβει να αγωνιστεί σε τρεις αγώνες, τότε θα υποβιβαστεί στην επόμενη κατηγορία.
κλαιν μαιν, θα ναι μπουφος αν κατεβει τελικα, δινεις 50,000€ και γινεσε 1ος μαγκας!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ρε σεις, κανείς δεν ζητάει να φύγει ο Ιβάν. Να ξυπνήσει ζητάμε. Έχει τέσσερα χρόνια που μας λέει ότι το "δουλεύει παρασκηνιακά" το θέμα με "κινήσεις που δεν φαίνονται" και δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Φέτος δε, ο γκέι πήρε το πρωτάθλημα με απώλεια 4 βαθμών από Φλεβάρη μήνα και μας έκανε επίδειξη δύναμης στο γήπεδό μας.
Ε ποιες είναι αυτές οι ενέργειες που κάνει δηλαδή;
Και βλέπεις το άλλο το λαμόγιο και με το που ήρθε εξασφάλισε κι αυτός τα κουμάντα του.
Κι εμείς 4 χρόνια τώρα περιμένουμε.

Δεν είναι ενάντια στον Ιβάν το να λες ότι ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

kataramenos5 έγραψε:
gpaok έγραψε:το να δεις την ομάδα χωρίς αυτον.ή γιατί θα σε κανει να νοιωσεις καλυτερα.
Παλικαρι μου σου χει κολλησει μια ιδεα στο μυαλο και απαντας αλλα αντι αλλων.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ σημαινει φευγω εγω
δεν ειπα να φυγει.
Καλώς... ή εσύ δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω... το κόβουμε εδώ λοιπον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σωστο...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Κι όμως πάλι ο κόσμος κράτησε ψηλά τη σημαία. Όχι αυτοί που ξαναβγάλανε την ομάδα στο χορτάρι.
Πάλι ο κόσμος την πλήρωσε με συλλήψεις γιατί βιάζουν τη ψυχολογία του.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Sera4 έγραψε:τι να πουν πιλοτε μου και τα παιδια που τα δεσανε προ ολιγου στην τουμπα και θα εχουν ολοκληρο γολγοθα μπροστα τους...
πάνε για κακουργημα... πολύ χλωμά τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Αυριο θα το δούμε στα δικαστήρια! Και ειδικά τα παλικάρια που δεν μπορούν θα βοηθηθούν απο ΠΑΟΚια δικηγόρους τζάμπα όπως πάντα!

Sent from my mind using boobs power
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Μάγκες το σημερινό θα μας βγεί σε καλό
ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΟΠΑΔΟΙ-ΟΜΑΔΑ μιλάνε την ίδια γλώσσα σήμερα!
Νομίζω οτί ο Σαββίδης δεν ήξερε που ήρθε, μαθαίνει όμως και φέτος νομίζω τελείωσε το παραμύθι!
Πιστεύω οτί η αφορμή είναι αυτή, είμαστε έτοιμη για να τους ξεφτιλήσουμε. Θα πρέπει να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΝ στον επαναληπτικό!

ΑΥΤΟ που θέλω εγώ, είναι όλος ο οπαδικός και συνδεσμιακός κόσμος να συσπειρωθεί γύρω απ το Σαββίδη ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ-ΟΠΑΔΟΥΣ-ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ!
ΑΝτΕ ΡΕ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δεκάδες χρόνια η ίδια κολόνια...

Τα μισθωμένα @ρχίδι@ έρχονται και εγκληματούν. Εγκληματούν μην τυχόν και χάσει ο κωλόχοντρος κάποιο τίτλο!

Άντε γ@μηθείτε ρε βρωμοπ@@σταριά, γ@μώ τα σπίτια σας!

Όχι, να μην κατέβει η ομάδα στον επαναληπτικό. Να του το δώσουνε του αρχιερέα της διαπλοκής και εγκληματικής οργάνωσης να το βάλει στην πατάρα του! Και το πρωτάθλημα επίσης!

Και μετά διερωτώνται γιατί όταν έρχεται και τους ξεσκίζει το κ@λαράκι τους η Άρσεναλ και Άντερλεχτ όλος ο υπόλοιπος κόσμος χαίρεται με τα ξεφτιλίκια τους. Ανελέητο σεξ, μωρή πουτ@ν@ρ@ της Ευρώπης!

Γ@μημένα κοπρόσκυλα, αι στο διάολο!

ΠΑΙΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ!

Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Τον βιαστη της οικογενειας του ο μ@λ@κ@ς τον στελνει στα δικαστηρια και περιμενει να μιλησει η δικαιοσυνη( αχαχαχα!!!!) και ο αληθινος Αρχηγος της του κοβει τ'@@ και του τα δινει να τα φαει!!

Το να επικαλεισαι τη ( στημενη) δικαιοσυνη ώς τροπο αντιμετωπισης αυτου που σε πηδαει τόσα χρόνια κατανταει γραφικο και υποπτο!

Παρε το νόμο στα χερια σου και καθαρισε τη μπουγαδα,αλλιως παρατα το αθλημα και ασχολεισου με το χαντμπολ του Ροστοφ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κατ, ξαναγράψε αύριο, σε παρακαλώ πάρα πολύ! Είσαι εκτός εαυτού και ξεσπάς εναντίον κάποιου που δεν φταίει... τουλάχιστον τόσο πολύ όσο νομίζεις! Άντε παλικάρι μου καλό, σε θερμοπαρακαλώ!
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 1% ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

υγ: ΙΒΑΝΑΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

stelyk έγραψε:
Τι ισχύει αν δεν κατέβει στη ρεβάνς

Στην περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης κάνει πράξη την απόφασή του να παραιτηθεί ο ΠΑΟΚ από το Κύπελλο και να μην κατέβει στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», τότε ο ΠΑΟΚ απλώς θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά και θα του επιβληθεί πρόστιμο 10.000 - 50.000 ευρώ. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι αν αποφασίσει να μην κατέβει και σε άλλα παιχνίδια και συγκεκριμένα αν δεν κατέβει να αγωνιστεί σε τρεις αγώνες, τότε θα υποβιβαστεί στην επόμενη κατηγορία.
κλαιν μαιν, θα ναι μπουφος αν κατεβει τελικα, δινεις 50,000€ και γινεσε 1ος μαγκας!!!
Και να πει ότι αποχωρεί από την λίγκα καταγγέλοντάς την .... Τί επιπτώσεις θα έχει στις υπόλοιπες ομάδες σε σχέση με την Ευρώπη :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Έχω την εντύπωση ότι αν δεν κατέβει η ομάδα τιμωρείται και με -3 από το επόμενο πρωτάθλημα. Και λοιπόν;
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!!

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”