Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
τι να πουν πιλοτε μου και τα παιδια που τα δεσανε προ ολιγου στην τουμπα και θα εχουν ολοκληρο γολγοθα μπροστα τους...
κλαιν μαιν, θα ναι μπουφος αν κατεβει τελικα, δινεις 50,000€ και γινεσε 1ος μαγκας!!!Τι ισχύει αν δεν κατέβει στη ρεβάνς
Στην περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης κάνει πράξη την απόφασή του να παραιτηθεί ο ΠΑΟΚ από το Κύπελλο και να μην κατέβει στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», τότε ο ΠΑΟΚ απλώς θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά και θα του επιβληθεί πρόστιμο 10.000 - 50.000 ευρώ. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι αν αποφασίσει να μην κατέβει και σε άλλα παιχνίδια και συγκεκριμένα αν δεν κατέβει να αγωνιστεί σε τρεις αγώνες, τότε θα υποβιβαστεί στην επόμενη κατηγορία.
- PAOK_Antarctica
Ρε σεις, κανείς δεν ζητάει να φύγει ο Ιβάν. Να ξυπνήσει ζητάμε. Έχει τέσσερα χρόνια που μας λέει ότι το "δουλεύει παρασκηνιακά" το θέμα με "κινήσεις που δεν φαίνονται" και δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Φέτος δε, ο γκέι πήρε το πρωτάθλημα με απώλεια 4 βαθμών από Φλεβάρη μήνα και μας έκανε επίδειξη δύναμης στο γήπεδό μας.
Ε ποιες είναι αυτές οι ενέργειες που κάνει δηλαδή;
Και βλέπεις το άλλο το λαμόγιο και με το που ήρθε εξασφάλισε κι αυτός τα κουμάντα του.
Κι εμείς 4 χρόνια τώρα περιμένουμε.
Δεν είναι ενάντια στον Ιβάν το να λες ότι ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
Ε ποιες είναι αυτές οι ενέργειες που κάνει δηλαδή;
Και βλέπεις το άλλο το λαμόγιο και με το που ήρθε εξασφάλισε κι αυτός τα κουμάντα του.
Κι εμείς 4 χρόνια τώρα περιμένουμε.
Δεν είναι ενάντια στον Ιβάν το να λες ότι ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
Καλώς... ή εσύ δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω... το κόβουμε εδώ λοιπον.kataramenos5 έγραψε:Παλικαρι μου σου χει κολλησει μια ιδεα στο μυαλο και απαντας αλλα αντι αλλων.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ σημαινει φευγω εγωgpaok έγραψε:το να δεις την ομάδα χωρίς αυτον.ή γιατί θα σε κανει να νοιωσεις καλυτερα.
δεν ειπα να φυγει.
- sourmenetes
- Moderator
Κι όμως πάλι ο κόσμος κράτησε ψηλά τη σημαία. Όχι αυτοί που ξαναβγάλανε την ομάδα στο χορτάρι.
Πάλι ο κόσμος την πλήρωσε με συλλήψεις γιατί βιάζουν τη ψυχολογία του.
Πάλι ο κόσμος την πλήρωσε με συλλήψεις γιατί βιάζουν τη ψυχολογία του.
πάνε για κακουργημα... πολύ χλωμά τα πράγματαSera4 έγραψε:τι να πουν πιλοτε μου και τα παιδια που τα δεσανε προ ολιγου στην τουμπα και θα εχουν ολοκληρο γολγοθα μπροστα τους...
Αυριο θα το δούμε στα δικαστήρια! Και ειδικά τα παλικάρια που δεν μπορούν θα βοηθηθούν απο ΠΑΟΚια δικηγόρους τζάμπα όπως πάντα!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Μάγκες το σημερινό θα μας βγεί σε καλό
ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΟΠΑΔΟΙ-ΟΜΑΔΑ μιλάνε την ίδια γλώσσα σήμερα!
Νομίζω οτί ο Σαββίδης δεν ήξερε που ήρθε, μαθαίνει όμως και φέτος νομίζω τελείωσε το παραμύθι!
Πιστεύω οτί η αφορμή είναι αυτή, είμαστε έτοιμη για να τους ξεφτιλήσουμε. Θα πρέπει να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΝ στον επαναληπτικό!
ΑΥΤΟ που θέλω εγώ, είναι όλος ο οπαδικός και συνδεσμιακός κόσμος να συσπειρωθεί γύρω απ το Σαββίδη ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ-ΟΠΑΔΟΥΣ-ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ!
ΑΝτΕ ΡΕ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΟΠΑΔΟΙ-ΟΜΑΔΑ μιλάνε την ίδια γλώσσα σήμερα!
Νομίζω οτί ο Σαββίδης δεν ήξερε που ήρθε, μαθαίνει όμως και φέτος νομίζω τελείωσε το παραμύθι!
Πιστεύω οτί η αφορμή είναι αυτή, είμαστε έτοιμη για να τους ξεφτιλήσουμε. Θα πρέπει να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΝ στον επαναληπτικό!
ΑΥΤΟ που θέλω εγώ, είναι όλος ο οπαδικός και συνδεσμιακός κόσμος να συσπειρωθεί γύρω απ το Σαββίδη ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ-ΟΠΑΔΟΥΣ-ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ!
ΑΝτΕ ΡΕ
- Dinos_Liverpool
Δεκάδες χρόνια η ίδια κολόνια...
Τα μισθωμένα @ρχίδι@ έρχονται και εγκληματούν. Εγκληματούν μην τυχόν και χάσει ο κωλόχοντρος κάποιο τίτλο!
Άντε γ@μηθείτε ρε βρωμοπ@@σταριά, γ@μώ τα σπίτια σας!
Όχι, να μην κατέβει η ομάδα στον επαναληπτικό. Να του το δώσουνε του αρχιερέα της διαπλοκής και εγκληματικής οργάνωσης να το βάλει στην πατάρα του! Και το πρωτάθλημα επίσης!
Και μετά διερωτώνται γιατί όταν έρχεται και τους ξεσκίζει το κ@λαράκι τους η Άρσεναλ και Άντερλεχτ όλος ο υπόλοιπος κόσμος χαίρεται με τα ξεφτιλίκια τους. Ανελέητο σεξ, μωρή πουτ@ν@ρ@ της Ευρώπης!
Γ@μημένα κοπρόσκυλα, αι στο διάολο!
ΠΑΙΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ!
Τα μισθωμένα @ρχίδι@ έρχονται και εγκληματούν. Εγκληματούν μην τυχόν και χάσει ο κωλόχοντρος κάποιο τίτλο!
Άντε γ@μηθείτε ρε βρωμοπ@@σταριά, γ@μώ τα σπίτια σας!
Όχι, να μην κατέβει η ομάδα στον επαναληπτικό. Να του το δώσουνε του αρχιερέα της διαπλοκής και εγκληματικής οργάνωσης να το βάλει στην πατάρα του! Και το πρωτάθλημα επίσης!
Και μετά διερωτώνται γιατί όταν έρχεται και τους ξεσκίζει το κ@λαράκι τους η Άρσεναλ και Άντερλεχτ όλος ο υπόλοιπος κόσμος χαίρεται με τα ξεφτιλίκια τους. Ανελέητο σεξ, μωρή πουτ@ν@ρ@ της Ευρώπης!
Γ@μημένα κοπρόσκυλα, αι στο διάολο!
ΠΑΙΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ!
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Τον βιαστη της οικογενειας του ο μ@λ@κ@ς τον στελνει στα δικαστηρια και περιμενει να μιλησει η δικαιοσυνη( αχαχαχα!!!!) και ο αληθινος Αρχηγος της του κοβει τ'@@ και του τα δινει να τα φαει!!
Το να επικαλεισαι τη ( στημενη) δικαιοσυνη ώς τροπο αντιμετωπισης αυτου που σε πηδαει τόσα χρόνια κατανταει γραφικο και υποπτο!
Παρε το νόμο στα χερια σου και καθαρισε τη μπουγαδα,αλλιως παρατα το αθλημα και ασχολεισου με το χαντμπολ του Ροστοφ.
Το να επικαλεισαι τη ( στημενη) δικαιοσυνη ώς τροπο αντιμετωπισης αυτου που σε πηδαει τόσα χρόνια κατανταει γραφικο και υποπτο!
Παρε το νόμο στα χερια σου και καθαρισε τη μπουγαδα,αλλιως παρατα το αθλημα και ασχολεισου με το χαντμπολ του Ροστοφ.
- Dinos_Liverpool
Κατ, ξαναγράψε αύριο, σε παρακαλώ πάρα πολύ! Είσαι εκτός εαυτού και ξεσπάς εναντίον κάποιου που δεν φταίει... τουλάχιστον τόσο πολύ όσο νομίζεις! Άντε παλικάρι μου καλό, σε θερμοπαρακαλώ!
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 1% ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
υγ: ΙΒΑΝΑΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 1% ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
υγ: ΙΒΑΝΑΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Και να πει ότι αποχωρεί από την λίγκα καταγγέλοντάς την .... Τί επιπτώσεις θα έχει στις υπόλοιπες ομάδες σε σχέση με την Ευρώπηstelyk έγραψε:κλαιν μαιν, θα ναι μπουφος αν κατεβει τελικα, δινεις 50,000€ και γινεσε 1ος μαγκας!!!Τι ισχύει αν δεν κατέβει στη ρεβάνς
Στην περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης κάνει πράξη την απόφασή του να παραιτηθεί ο ΠΑΟΚ από το Κύπελλο και να μην κατέβει στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», τότε ο ΠΑΟΚ απλώς θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά και θα του επιβληθεί πρόστιμο 10.000 - 50.000 ευρώ. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι αν αποφασίσει να μην κατέβει και σε άλλα παιχνίδια και συγκεκριμένα αν δεν κατέβει να αγωνιστεί σε τρεις αγώνες, τότε θα υποβιβαστεί στην επόμενη κατηγορία.
- The_Stalker
Έχω την εντύπωση ότι αν δεν κατέβει η ομάδα τιμωρείται και με -3 από το επόμενο πρωτάθλημα. Και λοιπόν;
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!!
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ!
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!!
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ!