Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
ναι για να νιώθουν πιο άνετα με 5 κόκκινες φανέλες μεσα στο γήπεδο οι gay
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Josey Wales έγραψε:Για όσους είχαν τη διάθεση να σχολιάσουν ποδοσφαιρικά το σημερινό, χωρίς να κακίζω κανέναν για κάτι τέτοιο, απλά εμένα δεν μου βγαίνει. Ας μου θυμίσει κάποιος σε ποιο λεπτό κέρδισε σήμερα ο ΠΑΟΚ έστω ένα φάουλ μετά τη γραμμή του κέντρου, γιατί δε νομίζω να υπήρχε κανένα τέτοιο. Οπότε συγγνώμη αν δεν μπορεί κανείς να μιλήσει ια μπάλα κάτω από τέτοιες συνθήκες που επιβάλουν οι μαφιόζοι πρεζέμποροι.
Δεν ηταν πεναλτι η φαση στο 89.
Ο Μακ προλαβαινει την εξοδο του Καπινο, τσιμπαει την μπαλα και ο τερματοφυλακας απλωνει το ποδι και τον γκρεμιζει.
Σωστά εδειξε ο διατητης να συνεχιστει το παιχνιδι.
Ο Μακ προλαβαινει την εξοδο του Καπινο, τσιμπαει την μπαλα και ο τερματοφυλακας απλωνει το ποδι και τον γκρεμιζει.
Σωστά εδειξε ο διατητης να συνεχιστει το παιχνιδι.
-
Ιβανε....καλως ηρθες στη ζουγκλα....
Τωρα ειναι αργα...
Αργησες δυο χρονια....αν τον γ@ μουσες εκεινο τον μπινε τον Μ@ νταλο..που σου στερησε το κυπελλο με τις 3 κοκκινες,..τωρα..θα σε ''σεβοντουσαν'' ολοι.....αλλα ειπαμε....εμεις δεν θα γινουμε σαν αυτους....
Οσο πας με τον Σταυρο στο χερι......τοσο θα σε σταυρωνουν...
....ελπιζω σημερα να το ''εμπεδωσες''...για τα καλα..
Τωρα ειναι αργα...
Αργησες δυο χρονια....αν τον γ@ μουσες εκεινο τον μπινε τον Μ@ νταλο..που σου στερησε το κυπελλο με τις 3 κοκκινες,..τωρα..θα σε ''σεβοντουσαν'' ολοι.....αλλα ειπαμε....εμεις δεν θα γινουμε σαν αυτους....
Οσο πας με τον Σταυρο στο χερι......τοσο θα σε σταυρωνουν...
....ελπιζω σημερα να το ''εμπεδωσες''...για τα καλα..
-
Μπραβο για τη φωτο ρε tzelas. Τη δουλεια που πρεπει να κανουν αλλοι την κανουν οι οπαδοι σ'αυτη την κωλοχωρα.
Για την πουτσα στον κωλο του καπινο μεταφορικα μιλουσα, αλλα απο την ιδια φωτο βλεπω οτι ισχυει και κυριολεκτικα
Για την πουτσα στον κωλο του καπινο μεταφορικα μιλουσα, αλλα απο την ιδια φωτο βλεπω οτι ισχυει και κυριολεκτικα
τα φαουλ παντως ηταν 31-12 αν θυμάμαι σωσταDimitrisS έγραψε:Εχουμε καπου τα στατιστικα του αγωνα;
- Ekatnetworkltd
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στό πάνω διάζωμα της 6 που αυτή ξεκίνησε το ειρωνικό χειροκρώτημα!Εγώ ήμουν στην 7 δίπλα με την παιδική κερκίδα,έφυγα στο 85 γιατί έχω και οικογένεια που άν είχα μαχαίρι στην καροτίδα του παπά θα το χωνα!
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Οσο υφίσταται η εγκληματική οργάνωση ποτέ δεν είναι αργά.
-
18-7 ηταν στο τελος του ημιχρονου. Εκ των οποιων τα περισσοτερα κατεληγαν μεσα στην περιοχη γιατι ακομα και οσα ηταν μερικα μετρα μετα το κεντρο τα εκτελουσαν με βαθιες μπαλιες, απλα να παει η μπαλα κοντα στην περιοχη για να ξαναπαρουν φαουλ η κορνερ. Γενικα στο α' οι γκει μονο στημενα εκτελουσαν. ΜΟΝΟ στημενα 18 φαουλ + 6 κορνερ.ramboutla έγραψε:τα φαουλ παντως ηταν 31-12 αν θυμάμαι σωσταDimitrisS έγραψε:Εχουμε καπου τα στατιστικα του αγωνα;
Στο β' συνεχισε να τα δινει με τον ιδιο ρυθμο μεχρι να σκοραρουν. Μετα αρχισε να δινει λιγοτερα ο ξεφτιλισμενος. Αλλιως πηγαινε για 40+
- sourmenetes
- Moderator
Ο σημερινος αγωνιστικος ΠΑΟΚ εχει πολυ μελλον...
Ελπιζω και ο εξωαγωνιστικος...
Ελπιζω και ο εξωαγωνιστικος...
- Dinos_Liverpool
Τα ξαναλέμε σε δύο εβδομάδες, αφού νομίζεις ότι μπορείς να βρίζεις μανάδες εδώ μέσα!stelyk έγραψε:ακομα ρε δεν μπηκαν μεσα?????????
Γ@ΜΩ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@ ΤΩΝ Μ@Ν@ΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΙΑ!!!
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Περα απ'τα αυτονόητα περι εγκληματικης,μια ευχη:
Τα σημερινα να μην αποτελεσουν αλλοθι για να καλυφτει η ανυπαρξια των λιγων που κατηντησαν τον ΠΑΟΚ καφενε,αγωνιστικα.
Αλλο το ενα,αλλο το αλλο...
Τα σημερινα να μην αποτελεσουν αλλοθι για να καλυφτει η ανυπαρξια των λιγων που κατηντησαν τον ΠΑΟΚ καφενε,αγωνιστικα.
Αλλο το ενα,αλλο το αλλο...
- Kostas_Peraia4
Πραγματικα δεν μπορω να εκφρασω το ποσο περηφανος ειμαι για την ομαδαρα μας αδερφια.Νοιωθω σαν να εχουμε παρει 250 κυπελλα και καμια 450 πρωταθληματα.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
για τα κοράκια λέει ντίνο...Dinos_Liverpool έγραψε:Τα ξαναλέμε σε δύο εβδομάδες, αφού νομίζεις ότι μπορείς να βρίζεις μανάδες εδώ μέσα!stelyk έγραψε:ακομα ρε δεν μπηκαν μεσα?????????
Γ@ΜΩ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@ ΤΩΝ Μ@Ν@ΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΙΑ!!!
εν βρασμώ ψυχής