Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
ariskatiforos

Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Μαρινάκη αδερφή παλιοτατιανα χιλιοτρύπια ..τι έκανε σημερα ο παπας ρε τι έκανε ρε ..οχι φάουλ στο Αντώνη στη γραμμή με τη μια φάουλ να μας βάλει περιοχή πέναλτι κόκκινη αληταρααααα αληταραααα μπ@σταρδια
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ο σαββίδης τώρα μιλάει στον οτε tv και κράζει τους διαιτητές, και ζητάει να ginei ξανά το παιχνίδι με διεθνή διαιτητή, αλλιώς δεν θα πάμε να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Παλαιολόγος έγραψε:
stelyk έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους δωσαμε τετοια χαρα σημερα;
δηλαδη δεν γνωριζαμε πως ο διαιτητης παιζει να σφυριξει αναποδα;
ποσες φορες επαιξε 50-50 τον ΠΑΟΚ ο διαιτητης σε τετοια ματς;

απο αυτο μεχρι να καταστρεφεται η ομαδα παραπαει! κριμα

ο ΠΑΟΚ οφειλε σημερα να ειναι συγκεντρωμενος,μετα απο 10 λεπτα ομως χαθηκαν τα αυγα και τα πασχαλια

δηλαδη εχουμε ξεχασει οτι 50 χρονια τωρα ο ΠΑΟΚ οφειλει να κανει ομαδα που να κερδιζει και τους διαιτητες;

να βλεπουμε τα δικα μας λαθη,βοηθησε σημερα ο προπονητης την ομαδα; βοηθησαν οι παιχτες; ηταν συγκεντρωμενοι; υπηρξε προετοιμασια σχετικη;
ειναι βεβαιο πως ημασταν καλυτεροι σημερα;

με την διαιτησια θα ασχολουμαστε;
ναι ηταν τραγικη! αλλα δεν μου λεει τιποτε αυτο,ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια ειναι
θα παλευουμε για τα play off τωρα ! με δικη μας υπαιτιοτητα ,κριμα
αυτον τον στημενο θα τον αφησετε πολυ ακομα να γραφει παπαριες?

ελα να χαρεις αντε
τι αντε ρε?
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Δεν κατεβαινουμε στον επαναληπτικο. Ιβαν τωρα

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ζητάω συγνώμη που θα βάλω την γνώμη ενός γαμημένου γάβρου, αλλά θέλω να σας δείξω πως λειτουργεί το σύστημα! Έρχονται τα κοράκια και σε γαμάνε με άνεση και χωρίς φόβο μέσα στο σπίτι σου! Σε προκαλούνε με τέτοια μαεστρία ώστε στο τέλος να δίνουν βήμα στα ζόμπι να βγαίνουν και να λένε σχόλια, τύπου...
"""" ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΤΕ ΠΑ@@@ΚΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ... ΜΕ 100-0 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΥΠΕΡ ΣΑΣ 2 ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΡΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΥΠΕΡ Τ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ Κ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΒΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΙΑ ΣΤ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΣΟ" ΜΕΓΑΛΑ" ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ...Κ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤ 9Ο ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΧΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.....ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΙΞΑΜΕ 5 ΣΗΜΕΡΑ ....ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!"""

Το καταλάβατε πουλάκια μου??? Ο γκέι είναι σήμερα αδικημένος και μεις οι κάφροι που μόνο να κάνουμε αίσχη ξέρουμε! Πάρε τώρα Σαββίδη ένα αμύθητο ποσό πρόστιμο, πάρε ΠΑΟΚ μια καλή καμπάνα με αφαίρεση βαθμών και έδρας, πάρε κόσμε του ΠΑΟΚ τον χλευασμό και συνέχισε να τρώγεσαι με τον συνοπαδό σου ότι σου φταίνε τα συστήματα, ο προπονητής, κτλ κτλ

Σαββίδη ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ! Προτιμώ να βλέπω την ομάδα μου να παίζει σε άλλη χώρα, παρά σε αυτή την ΧΑΒΟΥΖΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 02 Μαρ 2016, 22:31, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

obanebane79 έγραψε:
μαρμαρωμενε βασιλια πηγαινε ξαναμαρμαρωσου. μετα απο αυτο το αισχος ειναι αστεια ολα αυτα που γραφεις και αντιΠΑΟΚτσιδικα.

δεν ξερω ποσο χρονων ειστε,αλλα εγω προ πολλου εχω παψει να ασχολουμαι με την διαιτησια

εχω αποδεχτει το γεγονος πως πρεπει να κανω ομαδα να κερδιζει και την διαιτησια
οσο ασχολουμαι με την διαιτησια καλο δεν βγαινει

δηλαδη τι θα περιμενω; να με παιξουν 50-50; εχει λογικη αυτο; με επαιξαν 50 χρονια τωρα ποτε 50-50;!

επομενως και τα επεισοδια και η ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης οταν βλεπεις τετοιους διαιτητες εναντιον της ομαδας ειναι
προσπαθεις να παρεις οτι καλυτερο μπορεις να παρεις απο τα ματς
απλα πραγματα,προσπαθεις να αλλαξεις αυτα που μπορεις να αλλαξεις,την διαιτησια 50 χρονια δεν την αλλαξαμε στο παραμικρο
τα του οικου μας παλευουμε να βελτιωσουμε

γι αυτο και δεν μου αρεσε σημερα ουτε η αντιδραση των παιχτων,ουτε του προπονητου,ουτε του κοσμου
καταλαβαινω πως ο θυμος πλημμυριζει οταν βλεπεις αυτα που βλεπεις απο την σφυριχτρα,αλλα η πειρα 50 ετων εχει δειξει πως η ομαδα βγαινει ζημιωμενη απο τετοιες αντιδρασεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 02 Μαρ 2016, 22:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
niks

Δημοσίευση από niks »

Ουτε αποσυρση ουτε τιποτα
Αφαιρεση των ψευτοτιτλων του σιχαμενου, και ΔΙΑΛΥΣΗ του βρωμοσυλλογου τους...
Με ΝΟΜΟ. Και αν δεν τους αρεσει....τανκς
Σκατοφαρα σιχαμενη, που θα τους κανουμε το χατηρι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έτσι γαμω το βοθρολιμανο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

hasio_john έγραψε:
Σαββίδη ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ! Προτιμώ να βλέπω την ομάδα μου να παίζει σε άλλη χώρα, παρά σε αυτή την ΧΑΒΟΥΖΑ!

νομιζω οτι πρεπει να φτασει επιτελους αυτη η στιγμη!
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Δεν έχει άδικο ο Παλαιολόγος. Πάλι φάγαμε το τυράκι των γαύρων. -3 στο πρωτάθλημα τώρα και τιμωρία έδρας.

Τους Έλληνες διαιτητές τους ξέρουμε. Και τον γαύρο τον ξέρουμε. Και ότι ποτέ δεν κερδίσαμε κάτι με τέτοια επεισόδια το ξέρουμε.

Ας κοιτάξουμε και λίγο την δική μας ομάδα που αγωνιστικά ήταν απαράδεκτοι και την αυτοκαταστροφική νοοτροπία μας.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

Παλαιολόγος έγραψε:
stelyk έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους δωσαμε τετοια χαρα σημερα;
δηλαδη δεν γνωριζαμε πως ο διαιτητης παιζει να σφυριξει αναποδα;
ποσες φορες επαιξε 50-50 τον ΠΑΟΚ ο διαιτητης σε τετοια ματς;

απο αυτο μεχρι να καταστρεφεται η ομαδα παραπαει! κριμα

ο ΠΑΟΚ οφειλε σημερα να ειναι συγκεντρωμενος,μετα απο 10 λεπτα ομως χαθηκαν τα αυγα και τα πασχαλια

δηλαδη εχουμε ξεχασει οτι 50 χρονια τωρα ο ΠΑΟΚ οφειλει να κανει ομαδα που να κερδιζει και τους διαιτητες;

να βλεπουμε τα δικα μας λαθη,βοηθησε σημερα ο προπονητης την ομαδα; βοηθησαν οι παιχτες; ηταν συγκεντρωμενοι; υπηρξε προετοιμασια σχετικη;
ειναι βεβαιο πως ημασταν καλυτεροι σημερα;

με την διαιτησια θα ασχολουμαστε;
ναι ηταν τραγικη! αλλα δεν μου λεει τιποτε αυτο,ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια ειναι
θα παλευουμε για τα play off τωρα ! με δικη μας υπαιτιοτητα ,κριμα
αυτον τον στημενο θα τον αφησετε πολυ ακομα να γραφει παπαριες?

ελα να χαρεις αντε
καλα εχεις το θρασος να πουλας και πνευμα. ??? ντροπη ρε. αλλαξε ομαδα σε παρακαλω . πανε να σεις ομορφο ποδοσφαιρο και συγκεντρωμενους παικτες στο σουλου με τον ανωτερη ποιοτικα ομαδα του ολυμπιακου.και ασε μας εμας τους ουρουκ χαι στην ησυχια μας. εμεις ετσι μαθαμε απο παιδια.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Επαναληψη του παιχνιδιου με διεθνη διαιτητη ή δεν κατεβαινουμε. ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τέτοια σφαγή δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Κάθε ακούμπημα φάουλ. Παιχνίδι για 3 - 0, το χάσαμε. Έχω βαρεθεί να είμαστε σαν πρόβατα στη σφαγή. Αν ήμουν γήπεδο, θα έμπαινα μέσα μάλλον, και θα προέτρεπα με το σύνθημα "πως θα φύγετε από δω". Όλο το γήπεδο ντου γαμώ το μπελά μου. Αν δεν υπάρξει μακελιό τίποτα δεν αλλάζει. Πρέπει να οργανωθεί ο κόσμος. Πάει που πάει στη φυλακή, κάποιοι να πάνε στο χώμα. Θάνατος στους επιόρκους έλεγε η φιλική εταιρία που ελευθέρωσε την Ελλάδα. Μόνο έτσι φτιάχνεις κοινωνία και πρότυπα. Όταν ο κάθε προδότης είναι πρόεδρος ομάδας ή πολιτικός είναι λογικό να σαπίσει η κοινωνία. Πρέπει να δημιουργηθεί μια καινούργια φιλική εταιρία, με σύνθημα το "θάνατος στους επίορκους".

Ας φάω μπαν δε με ενδιαφέρει. Η Ελλάδα πεθαίνει και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι. Σε 30 χρόνια ο πλυθισμός μας θα είναι 10εκ, εκ των οποίων 5εκ Έλληνες και 5εκ μουσουλμάνοι, λόγω κρίσης και υπογενητικότητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 02 Μαρ 2016, 22:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Θα πω μονο δυο πραγματα για τους παικτες μας.....Σημερα απο την στιγμη που ο π....νας γιος Παπας ηρθε στην Τουμπα για εντεταλμενη υπηρεσια θα επρεπε να στειλετε 3-4 παικτες τους στο νοσοκομειο....αντιθετως εσεις δεν βγαλατε καν νευρο στο παιχνιδι. Που ειναι οι Ιβιτς-Βιτολο-Παμπλο-Σερτζιο-Μουσλι-Τσιριλο??? Τετοιους παικτες θελω καμικαζι να μην φοβουνται ουτε διαιτητες ουτε τιποτα.
Μετα το 1-0 και επειδη το παιχνιδι πηγαινε για 3μπαλο ευκολο επρεπε ο Παπας να το γυρισει καπως.
Το επιθετικο φαουλ του Φορτουνη (τραβαει τον Χατζη και σπρωχνει με το σωμα του εγινε αμυντικο φαουλ).
Τα επιθετικα φαουλ που εδινε καθε φορα που πηγαιναμε να κανουμε επιθεση εκοβαν το ρυθμο μας και δημιουργουσαν εκνευρισμο στην ομαδα.
Τα φαουλ που δεν πηραμε εξω απο την περιοχη (σε καθε διεκδικηση ο μποτια πηδουσε με τα χερια πανω στην πλατη του Μακ και δεν πηραμε ουτε ενα φαουλ).
Δεν ξερω αν εδωσε πανω απο 4 φαουλ υπερ του ΠΑΟΚ στο παιχνιδι.
Καλα δεν θα μιλησω για το πεναλτυ του Καπινο στον Μακ γιατι το ειδε ολος ο κοσμος και ο Πουσ.....ρος Παλομπαρινι το εκανε γαργαρα οτι απλα υπαρχει επαφη (δεν σχολιασε οτι ειναι πεναλτυ και αποβολη γιατι αραγε???).
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Μπραβο ιβαν

Καταλαβατε τι λεω τοση ωρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”