Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Dinos_Liverpool
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Free4, επειδή σέβομαι την ιστορία σου και την προσφορά σου στο site δεν σημαίνει ότι θα κάθομαι να διαβάζω τα παραληρήματά σου. Ούτε τα «μλκς» και τα «λέει μλκς» για τον Ιβάν δέχομαι ούτε τα «ιερή αγελάδα», ούτε τα «κατάντησε μπρδλ την ΠΑΕ» ούτε τα «ξεστραβωθείτε» που απευθύνεις σε όλους εμάς. Ηρέμησε, σε παρακαλώ πολύ και να είσαι σίγουρος ότι οι ακραίες απόψεις που προβάλλεις με τέτοιο μένος εναντίον του... «καταστροφέα» του ΠΑΟΚ (λίγο-πολύ αυτό μάς είπες!) και η συντήρηση κλίματος εναντίον του δεν είναι κάτι πρόκειται να περάσει από εδώ μέσα. Συνεχίστε τον ανένδοτο αγώνα σας εφευρίσκοντας όποιους στόχους θέλετε, αλλά βήμα εδώ μέσα, για να επιτίθεστε σε έναν άνθρωπο, που παρά τα λάθη του και τα όποια προβλήματα δημιουργεί ο ιδιαίτερος χαρακτήρας και η νοοτροπία του, έχει διασώσει τον ΠΑΟΚ από βέβαιο πνιγμό, αφάνεια και μαρασμό, δεν πρόκειται να πάρετε. Θα μάθετε να σέβεστε πρώτα την προσφορά κάποιου στο σύλλόγο μας. Διαγνώστε σωστά τις προθέσεις του, όταν κάνει κάτι και μην του προσάπτετε αβίαστα κακή πρόθεση και αρνητική στάση εναντίον σας.
Πηγαίνετε να τα βρείτε μαζί του από κοντά. Ποτέ δεν έχει αρνηθεί τον διάλογο. Αλλά, πάνω απ’ όλα, με σεβασμό και αναγνώριση της προσφοράς του άλλου. Μην ξεφεύγετε και μην παρεκτρέπεστε.
Πηγαίνετε να τα βρείτε μαζί του από κοντά. Ποτέ δεν έχει αρνηθεί τον διάλογο. Αλλά, πάνω απ’ όλα, με σεβασμό και αναγνώριση της προσφοράς του άλλου. Μην ξεφεύγετε και μην παρεκτρέπεστε.
- kataramenos5
Σε πολλα μπορει να εχουν δικιο οι συνδεσμοι(δε ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενος με τον Ιβαν ) σιγουρα ομως το timing να εκφρασουν την αποψη τους ειναι παλι κακιστο.Οπως το μπινελικι εν μεσω αγωνα την προηγουμενη φορα.Πριν το παιχνιδι με το γαυρο ρε παιδια?
ΥΓΔε μου καθεται καλα ολο αυτο.Φοβαμαι ..................
- Dinos_Liverpool
Ναι, δώστους και πάτημα τώρα! Εκεί που έχουν δίκιο να το διεκδικήσουν κόσμια και εκ του σύνεγγυς! Όχι με βρισιές από το πρώτο 20λεπτο από την κερκίδα. Έχουν παράπονα; Ε, ας βρεθούν να τα πουν και να τα βρουν!
- Aigle_Noir
Ρε φίλε, πολύ γρήγορα προσπερνάς το ότι "έβαλε". Και μάλιστα τόσα όσα ποτέ δεν έβαλε κανένας στον ΠΑΟΚ. Ούτε καν αθροιστικά όλοι μαζί!free4 έγραψε:
Τιποτα δε λεω εν βρασμω ψυχης..
Επειδη πολλοι σταθηκατε στο "λεει οτι εβαλε".. Εβαλε, αλλα δε μας λεει κανεις και ποσα "εβγαλε" απο πωλησεις, διαρκειας, Ευρωπη, διαφημισεις, κλπ κλπ..
Και τέλος, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μας λένε και πόσα έβγαλε από πωλήσεις, διαρκείας, Ευρώπη, διαφημίσεις, όπως επίσης μας λένε και τι πληρώνει για συμβόλαια, μισθούς, πριμ, μετακινήσεις, ξενοδοχεία, μανατζερς, μεταγραφές κτλ. Και αν δεν έχεις λογιστικές γνώσεις για να διαβάσεις έναν ισολογισμό, μπορείς να ανατρέξεις στις ΑΜΚ που πάντα τις καλύπτει ο ίδιος. Τι καλύπτει; Τις τρύπες από τα τεράστια έξοδα γιατί τα έσοδα δεν επαρκούν. Το γιατί δεν επαρκούν, το ξέρουμε όλοι...ευτυχώς έχουμε τον "μλκ" να πληρώνει. Οπότε και ομάδα απαιτούμε, και στο γήπεδο πάνε τρεις και ο κούκος, και τιμωρίες που θα πληρώσει ο "μλκς", και από πάνω θα του ρίχνουμε και κανένα βρίσιμο να ξυπνήσει.
- kataramenos5
Καλυτερα να την κανουμε αλλη ωρα αυτη την κουβεντα Ντινο.Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι, δώστους και πάτημα τώρα! Εκεί που έχουν δίκιο να το διεκδικήσουν κόσμια και εκ του σύνεγγυς! Όχι με βρισιές από το πρώτο 20λεπτο από την κερκίδα. Έχουν παράπονα; Ε, ας βρεθούν να τα πουν και να τα βρουν!
και εγώ φοβάμαι.τρέμω από που θα γίνει η στραβή.kataramenos5 έγραψε:Σε πολλα μπορει να εχουν δικιο οι συνδεσμοι(δε ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενος με τον Ιβαν ) σιγουρα ομως το timing να εκφρασουν την αποψη τους ειναι παλι κακιστο.Οπως το μπινελικι εν μεσω αγωνα την προηγουμενη φορα.Πριν το παιχνιδι με το γαυρο ρε παιδια?
μέχρι πρόσφατα πήγαινε η καρδιά μας στην κούλουρη όταν κέρδισε κόρνερ ο αντίπαλος στην 4.
τώρα θα έχουμε να σκεφτόμαστε και τις αξιοπρεπείς βρισιές στον μεγαλομέτοχο,που τόσο κακό έχει κάνει στην ομάδα. κοίτα που φτάσαμε να μας απασχολεί το πως θα σφυρίξει ο διαιτητής λιγότερο .
Μάλιστα. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει ξεκάθαρη τάση αποκαθήλωσης του Σαββίδη και νομιμοποίησης των ύβρεων σε βάρος του,η οποία σταδιακά εκδηλώνεται όλο και περισσότερο.
Αφού λοιπόν θέλουν κάποιοι αποκαθήλωση,οκ,αλλά αυτή θα γίνει για όλους.Το σχέδιο όμως μπορεί και να μην λειτουργήσει.Εκτός από τον πόντιο που είναι πεισματάρης,υπάρχει και πολύς κόσμος που έτσι και το πάρει απόφαση να δούμε μετά τι θα γίνει.
ο Σαββίδης(ναι αυτός ο μλκας)είναι το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ. Τέλος.χωνέψτε το για δικό σας καλό.Και θέλει και μπορεί.κάποια στιγμή θα τον βρει τον τρόπο και θα πετύχει. Όποιοι επιχειρούν να τον φάνε και να τον βλάψουν θα εκπλαγούν με το πόσο πολλούς θα βρουν απέναντι τους.Όχι επειδή είναι ο Σαββίδης.Επειδή είναι ο μεγαλομέτοχος που έσωσε τον ΠΑΟΚ. Όταν θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιον που σου έκανε ένα καλό το κάνεις έμπρακτα.
Ξεστραβωθείτε...που το έχω ξανακούσει αυτό? Α..θυμήθηκα.΄Ολοι όσοι ρίχνουν λάσπη τον ΠΑΟΚ καθημερινά αυτό λένε...ξυπνήστε,ξεστραβωθείτε,δείτε την αλήθεια,εμείς ξέρουμε και είστε πρόβατα...σαν πολλοί λύκοι μαζεύτηκαν όμως πάλι γύρω από την ομάδα.
Αλλά όχι..πρέπει να έχουμε ως αφετηρία στον δύσκολο δρόμο της γνώσης την ανακοίνωση ενός συνδέσμου,αλήθεια πως να την αντιμετωπίσουμε,σαν την βίβλο ή σαν την ιερή αγελάδα αυτήν την ανακοίνωση?
Ειλικρινά ντρέπομαι που ανήμερα και παραμονές του αγώνα διαβάζω και γράφω τέτοια πράγματα,αντί να μπορώ να μετράω την ώρα να ξεκινήσει ο αγώνας.Ειλικρινά πικραίνομαι που πρέπει να κάνω τον σταυρό μου και να παρακαλάω τον Θεό να ξεκινήσουν και να τελειώσουν όλα καλά σήμερα χωρίς περιστατικά που μπορεί να σημαίνουν την τιμωρία της ομάδας στην καλύτερη περίπτωση,ή την εξόντωση της και την καταστροφή της στην χειρότερη. Ο νοών νοείτω.
Αν όντως μας καίει ο αγώνας δεν μπαρουτιάζουμε με τις ενέργειες μας το σύμπαν πριν από αυτόν και μετά το σταματάμε επικαλούμενοι τον αγώνα.Το αφήνουμε να περάσει και μετά μιλάμε.όπως μιλάμε.
Τι πρέπει να αλλάξει? Οι Έλληνες.
Όταν είχε έρθει ο Σαββίδης είχα γράψει ότι ο πόλεμος έχει δύο μέτωπα,εκ των οποίων το ένα είναι εντός του ΠΑΟΚ. Καλά κρατεί αυτό το δεύτερο μέτωπο ακόμα.
Το ντροπή μας είναι πολύ λίγο.Αλλά έχουμε αφήσει ποτέ και κανέναν σε χλωρό κλαρί? Σιγά να μην κολλήσουμε και στον Σαββίδη τώρα
alp920 έγραψε:Ειλικρινά πικραίνομαι που πρέπει να κάνω τον σταυρό μου και να παρακαλάω τον Θεό να ξεκινήσουν και να τελειώσουν όλα καλά σήμερα χωρίς περιστατικά που μπορεί να σημαίνουν την τιμωρία της ομάδας στην καλύτερη περίπτωση,ή την εξόντωση της και την καταστροφή της στην χειρότερη. Ο νοών νοείτω.
Αν όντως μας καίει ο αγώνας δεν μπαρουτιάζουμε με τις ενέργειες μας το σύμπαν πριν από αυτόν και μετά το σταματάμε επικαλούμενοι τον αγώνα.Το αφήνουμε να περάσει και μετά μιλάμε.όπως μιλάμε.
Όταν είχε έρθει ο Σαββίδης είχα γράψει ότι ο πόλεμος έχει δύο μέτωπα,εκ των οποίων το ένα είναι εντός του ΠΑΟΚ. Καλά κρατεί αυτό το δεύτερο μέτωπο ακόμα.
Το ντροπή μας είναι πολύ λίγο.Αλλά έχουμε αφήσει ποτέ και κανέναν σε χλωρό κλαρί? Σιγά να μην κολλήσουμε και στον Σαββίδη τώρα
ε τωρα μετα συγχωρησεως μπου μου αλλα εισαι πως να το κανουμε τωρα δεν ειναι θεμα το παραδακι θα επρεπε να ντρεπεσαι να το λες αυτο...mpouJr έγραψε:Free4
Για να ξεστραβωθεις εσυ κ οχι εμεις ρωτα τα παιδια της καβαλας κ των σερρων που πηγαν οταν ειχαν το προβλημα με τα δικα τους παιδια,δεν ειναι δυνατον να γλυφουν εκει που φτυνουν,εχω βαρεθει με τις ανακοινωσεις επειδη δεν τους εσκασε το παραδακι ο ιβαν αν ειναι αλλιως τα πραγματα τοτε ειμαι εγω ο μ@λ@κ@ς.
Αφηστε το παραμυθι με τον κοντονι τον μαλακα απο τους 100 συνδεσμους εκλεισαν οι 4 γιατι οι διοικητες της αστυνομιας στα εν λογω μερη ηταν αλλοθρησκοι....το προβλημα εχει λυση αλλα δυστυχως δεν θελουμε να δωσουμε κανα διχιλιαρο αλλα θελουμε να την βγαλουμε κουτρα....
Ποτε σου εκλεισε την πορτα στα μουτρα η παε κ σου ειπε βρες λυση μονος σου?ποτε σου ειπε η παε οτι δεν βοηθαω?ποτε συμφωνησαν ολοι οι συνδεσμοι για μια κοινη γραμμη?
παραμυθι με τον κοντονη?? μαλιστα γελαω πραγματικα...
στο ειπα και αλλη φορα οτι το προβλημα δεν ειναι κανενα διχιλιαρο ουτε καμια λυση βρεθηκε ακομα...αυτο κουτσα στραβα μαζευεται λλωστε εχουν μαθει να επιβιωνουν τοσα χρονια οι συνδεσμοι...
η παε εκλεισε την πορτα στα μουτρα τουλαχιστον 3 φορες...αυτα για να μαθαινεις κιολας καμια λεπτομερεια
υγ αφου εχω παρατηρησει οτι γραφεις για συναντησεις ενα μικρο κουιζ...ποσες φορες συναντηθηκαν συνδεσμοι και ιβαν σαββιδης? :ugeek:
οσο μακρια πεφτει για ολο το λαο του ΠΑΟΚ λογικα...kataramenos5 έγραψε:Παλικαρια που λετε για χιλιομετρα και διαρκειας αφηστε το καλυτερα, μη το σκαλιζετε.Ποσο μακρια ειναι το εξωτικο Παλατακι δηλαδη?
desperando έγραψε: υγ κανενας συνδεσμος ή συνδεσμητης δεν ειναι προβλημα και βαρος για τον ΠΑΟΚ
βαρος ειναι οσοι προκαλουν προβληματα στην ομαδα,ειτε ειναι απο το συνδεσμιακο κινημα ειτε οχι.
στα εραστιτεχνικα αθληματα ποσα διαρκειας εχουν οι συνδεσμοι και ποσα οι υπολοιποι...αστο καλυτερα να μην το πιασουμε το θεμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 02 Μαρ 2016, 11:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
αν το δικο τους ταιμινγκ ειναι κακιστο το ταιμινγκ του ιβανα να χωρισει παλι τον κοσμο σε παιδια και αποπαιδια πως θα το αποκαλουσες? :ugeek:kataramenos5 έγραψε:Σε πολλα μπορει να εχουν δικιο οι συνδεσμοι(δε ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενος με τον Ιβαν ) σιγουρα ομως το timing να εκφρασουν την αποψη τους ειναι παλι κακιστο.Οπως το μπινελικι εν μεσω αγωνα την προηγουμενη φορα.Πριν το παιχνιδι με το γαυρο ρε παιδια?
Sera πέστην αδελφέ αυτήν την λεπτομέρεια,ανέλυσε την λίγο ,πες τα πραγματικά περιστατικά να μάθουμε και εμείς μου δεν ξέρουμε και να το συζητήσουμε.Αυτό που λέω δεν έχει ίχνος ειρωνίας ή αντιπαράθεσης,ειλικρινά στο ζητάω.;Oχι σήμερα ανήμερα του αγώνα,αλλά από αύριο με ενδιαφέρει πραγματικά να σε ακούσω, και όχι μόνο αυτό αλλά και να σε στηρίξω εκεί που θα πιστέψω ότι έχεις δίκιο.
- Aigle_Noir
Το καλύτερο timing επέλεξε! Πριν τον αγώνα, να ξέρουν οι μπαχαλάκηδες (γιατί σε αυτούς αναφέρθηκε αποκλειστικά), ότι θα βρουν απέναντί τους την ΠΑΕ (και τους υπόλοιπους φιλάθλους προσθέτω εγώ) αν προσπαθήσουν να κάνουν απόψε το παραμικρό!
Τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι απευθύνθηκε γενικά στους συνδέσμους, πρόβλημά τους και καλά θα κάνουν να το κοιτάξουν...
Τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι απευθύνθηκε γενικά στους συνδέσμους, πρόβλημά τους και καλά θα κάνουν να το κοιτάξουν...
Ας προσέξουμε καλά απόψε όλοι μας: Μόνο τρομερή ηχητική βία!!! Μόνο λαρύγγια στα τσιμέντα!!!KOSTAS54 έγραψε:alp920 έγραψε:Ειλικρινά πικραίνομαι που πρέπει να κάνω τον σταυρό μου και να παρακαλάω τον Θεό να ξεκινήσουν και να τελειώσουν όλα καλά σήμερα χωρίς περιστατικά που μπορεί να σημαίνουν την τιμωρία της ομάδας στην καλύτερη περίπτωση,ή την εξόντωση της και την καταστροφή της στην χειρότερη. Ο νοών νοείτω.
Αν τα καταφέρουν απόψε οι πουστόγ@υροι να διακοπεί ο αγώνας .......
Θα είμαστε όλοι μαζί...ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ...ΟΛΟΙ...ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!
- navigator11
Έχει κουράσει διαχρονικά όοοολο αυτό. Όποιοι θέλουν να στραφούν κατά του Σαββίδη, θα το (ξανα)κάνουν, είτε με αιτία είτε χωρίς. Μην το κουράζουμε. Απλά στη μάχη τη φορά αυτή προβλέπω πολλή αυξημένη συμμετοχή από απλούς μέχρι πρότινος παρατηρητές. Ειδικά, όταν οι όποιες θέσεις των όποιων συνδέσμων εκφράζεται με στυλάκι και φρασεολογία σαν του φίλου που ... ξεστραβώθηκε και μας κουνάει το δάχτυλο.
το ειπα φιλε μου και το λενε και τα παιδια απο την καβαλα στην ανακοινωση τους...ο σαββιδης ξερει πολυ καλα και ποιες προσκλησεις να αποδεχτει και με ποια θεματα να ασχοληθει...και ο νομος κοντονη και η γενικοτερη επιρροη που εχει στο οπαδικο (και οχι μονο) κινημα δεν ειναι ενα απο αυτα...alp920 έγραψε:Sera πέστην αδελφέ αυτήν την λεπτομέρεια,ανέλυσε την λίγο ,πες τα πραγματικά περιστατικά να μάθουμε και εμείς μου δεν ξέρουμε και να το συζητήσουμε.Αυτό που λέω δεν έχει ίχνος ειρωνίας ή αντιπαράθεσης,ειλικρινά στο ζητάω.;Oχι σήμερα ανήμερα του αγώνα,αλλά από αύριο με ενδιαφέρει πραγματικά να σε ακούσω, και όχι μόνο αυτό αλλά και να σε στηρίξω εκεί που θα πιστέψω ότι έχεις δίκιο.
δεν ειναι το θεμα μας το ποσα λεφτα εχει βαλει και ολα αυτα τα ωραια που πολυ καλως τα επαναλαμβανετε συνεχως αλλα ειναι αστοχα στη συγκεκριμενη περιπτωση...το προβλημα εντοπιζεται σε συγκεκριμενα ζητηματα...δεν ειναι συνδεσμοι εναντιον ιβαν σαββιδη (αντε να τον διωξουμε δε δινει παραδες κλπ) ειναι εναντιον μιας στασης σε συγκεκριμενα ζητηματα που προεκυψαν...αυτο πρεπει να καταλαβουμε...