Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
sporos123

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από sporos123 »

ο υπέροχος γεμάτος αξιοπρέεια κόσμος του ΠΑΟΚ...ποιός? βγείτε στα ράδια να ακούσετε τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ τι δηλητήριο,τι χολή,φαρμάκι βγάζει και τι μαλακίες λέει κάθε μέρα και μετά συζητάμε σε νέα βάση τον όρο αξιοπρέπεια.Στο γήπεδο δεν χρειάζεται,τα ξέρετε.Στο καφενείο με τα βρισίδια που ακούγονται από μικρούς και μεγάλους με την υποψία μαλακίας κανενός ποδοσφαιριστή μας είναι ή για να δέρνεσαι όλη την ώρα ή για να σηκώνεσαι να φύγεις.
Υπομονή....τι είναι αυτό? κάποιοι δεν είχαν ποτέ υπομονή,κάποιοι άλλοι τους τελείωσε μετά το revolution,κάποιοι πολύ απλά δεν είχαν σκοπό να κάνουν ποτέ. Και κάποιοι λίγοι κάνουν όντως.μειοψηφία όμως
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Με ακρίβεια πόσα έχει βάλει στον ΠΑΟΚ ή πόσα έχει βγάλει, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αναρωτιέμαι αν εμείς είχαμε τα λεφτά του, θα τα δίναμε στον ΠΑΟΚ;
Το διοικητικό κομμάτι του αγωνιστικού από την άλλη είναι κάτι διαφορετικό, στο οποίο με τις επιλογές και τον τρόπο που λειτουργεί, με απογοητεύει παντελώς.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

@ alp920 RESPECT ΑΔΕΛΦΕ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

sporos123 έγραψε:Ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντως...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Μην ορματε ολοι στον Free...την γνωμη του λεει.......η τουλαχιστον προσπαθει να πει....

....αλλα.....

Ρε συ Free4 εκει που πας να πεις την γνωμη σου ...ασχετα αν διαφωνο......σε παιρνει κατηφορα,και τα παιρνεις
.ολα ''σβαρνα''.....δεν αφησες τιποτα ορθιο.
Εισαι απο τα ποιο παλια μελη του φορουμ ,εχεις την ιστορια σου ,και απορω πως ''ξεφυγες'' ετσι...
Θελω να πιστεω οτι ολους αυτους τους χαρακτηρισμους και τα ''μπινελικιαα'' που ριχνεις στον Ιβαν.... ειναι ενα ξεσπασμα που εγινε....... ''εν βρασμω ψυχης''....να το πω ρε παιδι μου :o :shock: :mrgreen: ..

Ετσι δεν ειναι ρε γκαρντασι....;

Αντε ...δωσε τοπο στην οργη.....και ολοι ενωμενοι...παικτες,κοσμος, Ιβαν,να τον γ@ μησουμε τον πουστογ@ υρο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έτσι τάγμα συμφωνώ σε όλα όσα είπες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

free4 έγραψε:Οκ, μας πληρωσε τα χρεη, ευχαριστουμε, απο κει και περα τι??
το τερματισες :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τι είχαν τα έρμα και ψοφούσαν...
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

sourmenetes έγραψε:
free4 έγραψε:Πες μου εναν τιτλο που κατεκτησες μετα απο 60 εκατομμυρια ευρω (που λεει οτι εβαλε..)

Το προβλημα μας δεν ειναι με τα λεφτα..
Ειναι οτι μιλαει πολυ περισσοτερο απο οσα πραττει..
Ηθελε να μη γινει σαν τους αλλους αλλα το στοματακι δεν το κλεινει να κανει καμια δουλεια..

Και φτανει σημερα να λεει οτι θελει πρωθυπουργο ΠΑΟΚτση...
Εγω φταιω μετα αν με τις ιδιες του τις δηλωσεις γινεται μ@λ@κ@ς???
αναρωτιέμαι όλοι εσείς οι έξυπνοι γιατί δεν παίρνετε το μπάσκετ πχ να μας αποδήξειται πόσο γαμάτοι είστε, ας πούμε να πάρετε κύπελο και πρωτάθλημα. Γιατί μέχρι τώρα μόνο με πορδές βάφεται αυγά. Και είμαι πολύ σίγουρος οτί και στη ζωή σου έτσι λειτουργείς, με αερολογιές, μισόλογα, και αν δεν μας κάνει μπούλο!
Ντρέπομαι για συνοπαδούς, αλλά το πρόβλημα της χώρας ξεκιναει απ τα μυαλά που έχουν γεμίσει φραπέ και ζακια
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

WestBlock4 έγραψε:
Taseos έγραψε:Δεν εχουν διαρκειας αυτοι που δεν εφυγαν ποτε;
Δηλαδη οσοι δεν εχουν διαρκειας ειναι λιγοτερο ΠΑΟΚ ? καποιοι δεν εχουν διαρκειας αλλα σε εκτος εχουν παει πιο πολλα απο οσα εσυ σε εντος..
FREE4 ρε φιλε τι πινεις κ λες τετοιες αηδιες? μηπως εχεις καμια σχεση με τους αρδ των ραδιων της σαλονικα???
κ 0 ευρω να εβαλε ο ρωσσος μονο που πληρωσε τα χρεη ΦΤΑΝΕΙ ειναι πιο μεγαλο απο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. ΟΤΑΝ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ??????
Σέβομαι τον κάθε ΠΑΟΚτσακι που δίνει κάθε εβδομάδα τα χρήματα του για εισιτήρια στην ΠΑΕ. για τα εκτός προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν δίνουν έστω και ένα ευρώ. Τωρα αν πάω και που πάω εγώ είναι άλλη ιστορία. Αλλα θεωρώ μέγιστη αχαριστία να βγαίνει ΚΑΕ ας ΠΑΕ να λένε ότι τους συντηρεί ο σαββιδης και να έχουμε κάποιους να μας λένε για διμερές και ποιος είναι αυτός και αλλα τέτοια είναι αυτός που εξαιτίας του ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ σε α1 και σούπερ λιγκ και δεν γνώρισε ποτέ περιοχές σαν την Ραφήνα και το καβαλάει ποδοσφαιρικά και σαν τον ερμη Λαγκάδα μπασκετικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Taseos έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:
Taseos έγραψε:Δεν εχουν διαρκειας αυτοι που δεν εφυγαν ποτε;
Δηλαδη οσοι δεν εχουν διαρκειας ειναι λιγοτερο ΠΑΟΚ ? καποιοι δεν εχουν διαρκειας αλλα σε εκτος εχουν παει πιο πολλα απο οσα εσυ σε εντος..
FREE4 ρε φιλε τι πινεις κ λες τετοιες αηδιες? μηπως εχεις καμια σχεση με τους αρδ των ραδιων της σαλονικα???
κ 0 ευρω να εβαλε ο ρωσσος μονο που πληρωσε τα χρεη ΦΤΑΝΕΙ ειναι πιο μεγαλο απο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. ΟΤΑΝ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ??????
Σέβομαι τον κάθε ΠΑΟΚτσακι που δίνει κάθε εβδομάδα τα χρήματα του για εισιτήρια στην ΠΑΕ. για τα εκτός προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν δίνουν έστω και ένα ευρώ. Τωρα αν πάω και που πάω εγώ είναι άλλη ιστορία. Αλλα θεωρώ μέγιστη αχαριστία να βγαίνει ΚΑΕ ας ΠΑΕ να λένε ότι τους συντηρεί ο σαββιδης και να έχουμε κάποιους να μας λένε για διμερές και ποιος είναι αυτός και αλλα τέτοια είναι αυτός που εξαιτίας του ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ σε α1 και σούπερ λιγκ και δεν γνώρισε ποτέ περιοχές σαν την Ραφήνα και το καβαλάει ποδοσφαιρικά και σαν τον ερμη Λαγκάδα μπασκετικά.
δε διαφωνω για το δευτερο κομματι απλα το αν εχεις να δωσεις για διαρκειας η οχι ειναι στο καθενα κ στη τσεπη του.. οσο για τα εκτος. Ο ΠΑΟΚ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ... και ειδικα για καποιους κλαρινογαμπρους σαλονικιους που εχουν το γηπεδο στα 100 μετρα κ το βλεπουν στη τβ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ ξέρω ότι ο λαός του ΠΑΟΚ στήριξε Δρόσο στήριξε Ζαγοράκη και δεν στηρίζει τον σαββιδη 5 χρονια τωρα ούτε μια φορά επειδή έβαλε τα λεφτά του και αρνήθηκε να πληρώνει δημοσιογράφους και οπαδό πατέρες. Ο Ζαγοράκης τα πρώτα χρονια τους είχε όλους στο ταμείο και δεν ξέραμε και ότι είναι απλήρωτοι οι παίκτες δεν έβγαινε κανένα παράπονο και από τους σε όλα ήταν καλά. Έκανε τι έκανε ο ζησης με τους άρδ και 2 συνδέσμους και μετά ξεραμε αν το βρακι του φροντιστή είναι καφετί. Σε 2 μήνες αλλάζει το κλίμα. Η πόλη απλά θέλει να μασουλησει όπως έκανε 40 χρονια.ε δεν τους κάνει το χατήρι. Ο. ΠΑΟΚ δεν μπορεί και δεν θα ξαναγυρίσει σε εποχές που έκανε κουμάντο ένας λαμαρίνας ένας ράπτης και κανά δυο δημοτικοί σύμβουλοι που κατέβαιναν στις εκλογές με βιογραφικό εργασία παράγοντας ΠΑΟΚ. Τελείωσαν αυτά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Και οι εποχές που σύνδεσμο πατέρας από δυτικά μίλησε με τον Γιάννη γουμενο στον μπουζο και τα Γιάννη μου πήγαιναν σύννεφο τελείωσαν επίσης. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ζάμπλουτο οπαδό και ηγέτη για να φτάσει στην κορυφή. Ήμουν πιτσιρικάς όταν οι βάζελοι τα πρώτα χρονια του Κόκκαλη φώναζαν με πυρσούς στα χέρια ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά. Τα χρονια πέρασαν και από το 96 είναι στην καρπαζιά.ειχε χορτάσει φάπα ο σωκρατης. Μετά έμαθε.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

ο ρωσσος δεν αγαπηθηκε γιατι πολυ απλα δεν ταισε ραδιοφωνα γιατι ηρθε κ αρχισε τα λογια για chl κουπες και και και... Ο κοσμος του ΠΑΟΚ αρεσει δεν αρεσει ειναι μονο για ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ , ΑΛΛΑ περα απο ολα τα καλα του ρωσσου πρεπει και αυτος να αναθεωρησει καποια πραγματα, ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΦΙΔΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙΣ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Και τι να έχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ; Που να ζουν Dνα ΠΑΟΚ; Τι έκανε 90 χρονια αυτο το Dna. Και γιατί να με νοιάζει τι ομάδα είναι ένας που παίρνει 2000 ευρώ κάθε μήνα για να κάνει μια δουλειά; Την κάνει σωστά; Δεν πάει να είναι και Ολυμπιακός; Ξέρεις κανέναν υπάλληλο να μη θέλει μπόνους; Να μη θέλει να είναι σε μια εταιρία μοντέλο; Δηλαδή νομίζεις ότι ο Παναγιωτάς πχ προτιμά να παίρνει ο βαζελος κύπελλο αντί για τον ΠΑΟΚ; είμαςτε καλά;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”