Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

free4 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Θα ξυπνήσετε τον Ιβάν με βρισιές και φασαρίες, ρε συ free4; Είναι δυνατόν να βρίζουμε εμείς τον Ιβάν;
Δεν το καταλαβα, τι ειναι η ιερη αγελαδα?
Οκ, μας πληρωσε τα χρεη, ευχαριστουμε, απο κει και περα τι??
Τι εχεις κανει αγωνιστικα επι Σαββιδη που δεν τα εχεις κανει στο παρελθον?

Σε διοικει ο Ζαγορακης με τον Γκαγκατση και χαμπαρι δεν παιρνεις (οχι προσωπικα εσυ, γενικα μιλαω)
Αγοραζεις παικτες απο συγκεκριμενους μανατζερ, αφου πρωτα εχεις ανεβασει το κοστος της μεταγραφης επι 3..
Λες οτι εχεις οντως προβλημα και προσπαθεις να το εντοπισεις, τη στιγμη που αυτο βρισκεται διπλα σου..
Και φτανεις σημερα, 20 ωρες πριν το ματς με το γαυρο που κρινει τον βασικοτερο στοχο της χρονιας κι εχεις απουλητα σχεδον 10 χιλιαδες εισιτηρια.. Το οτι ο κοσμος εχει ξυπνησει, πως το μεταφραζεις?
Οπως και το γεγονος οτι δημιουργει κλιμα απο μονος του, πριν το ματς με το γαυρο χωριζοντας τους ΠΑΟΚτσηδες σε καλους και κακους..
Με ποια ιδιοτητα ο κυριος και με ποιον στοχο? Με ποιο σκεπτικο?
Κι οχι κυριοι, ειμαστε λιγοι και θα γινουμε πολλοι.. Κανενας δε θα μας αγορασει την ιστορια και την αξιοπρεπεια μας με τα λεφτα του.. Η Τουμπα χτιστηκε με τα χερια των γονιων μας και δε θα την παρει κανενας να τη μεταφερει πουθενα αλλου.. Γιατι πολυ απλα η Τουμπα δεν ανηκει σε καμια Dhmera ΕΠΕ αλλα στον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ..
Ας ασχοληθει με το μπουρδελο που εχει καταντησει η ΠΑΕ με βαζελοχανουμα σε νευραλγικα ποστα κι ας μην πιανει στο στομα του τον κοσμου που θεωρουν τον ΠΑΟΚ τη ζωη τους κι οχι επαγγελμα ή κτίση τους..
Περαστικα..

ΥΓ. Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο..
1)Πες μου λιγο ποιοι ειναι οι μανατζερ που αγοραζουμε...το ζητημα ειναι οι παιχτες που παιρνεις η ποιοι ειναι οι μανατζερ;;γιατι αμα εχω μανατζερ που φερνουν γκαρυ,τσιμιροτ,χατζησαια τους θελω.

2)ποιο κλιμα δημιουργησε;;επειδη προσπαθει να προστατεψει την επενδυση του;;;να σε ρωτησω τα προστιμα ο κοσμος τα πληρωνει;;

3)ποια ιστορια σου αγορασε ρε free;;

4)αυτος που αγοραζει κατι ειναι κτημα του σαν παε...γιατι σαν παε εχει μετοχες.απο κει και περα δε νομιζω οτι ο Σαββιδης θεωρει τον ΠΑΟΚ μονο δικο του και οχι του λαου του.

Ειναι πολυ ευκολο να απομονωνεις φρασεις και να βγαζεις δικα σου συμπερασματα.
Και μονο που μιλας ειρωνικα και απαξιωτικα σε καποιον που δε μιλησε ποτε στον ΠΑΟΚ ειρωνικα ειναι τραγικο..
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

PAOK_Antarctica έγραψε:Πιο πριν είχαμε πνιγεί στους τίτλους και ήρθε ο Ιβάν και χάλασε το σερί :lol:
Χαχαχαχα! 2 ποστ σερί! Θα μας πεθάνεις φίλος!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

free4 έγραψε:Ενταξει, καθιστε να μετρατε εσεις τα ρουβλια που εβαλε στη Dimera ΕΠΕ και μην κοιτατε τον ΠΑΟΚ που γινεται καθε μερα ολο και πιο πολυ ΠΑΟΚακι..
ΠΑΟΚακι σε οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ...ευγε...!!!!
Εται ακριβως σε φτυνει και η αθηνα..ετσι σου αναφερεται...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

free4 έγραψε:Πες μου εναν τιτλο που κατεκτησες μετα απο 60 εκατομμυρια ευρω (που λεει οτι εβαλε..)

Το προβλημα μας δεν ειναι με τα λεφτα..
Ειναι οτι μιλαει πολυ περισσοτερο απο οσα πραττει..
Ηθελε να μη γινει σαν τους αλλους αλλα το στοματακι δεν το κλεινει να κανει καμια δουλεια..

Και φτανει σημερα να λεει οτι θελει πρωθυπουργο ΠΑΟΚτση...
Εγω φταιω μετα αν με τις ιδιες του τις δηλωσεις γινεται μ@λ@κ@ς???
μ@λ@κ@ς ο μεγαλομετοχος του ΠΑΟΚ..δεν αξιζει να ασχολουμαστε αλλο..τελος απο μενα..
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

free4 έγραψε:Πες μου εναν τιτλο που κατεκτησες μετα απο 60 εκατομμυρια ευρω (που λεει οτι εβαλε..)

Ηθελε να μη γινει σαν τους αλλους αλλα το στοματακι δεν το κλεινει να κανει καμια δουλεια..

Οχι δεν φταις εσυ που δεν ξερεις να διαβαζεις ισολογισμο και απλα αμφισβητεις. Δεν φταις σιγουρα γιατι ενας που βαλε τα κεφυα του μιλαει πολυ οπως λες. αμα δε μιλαει βεβαια ειναι ο μουγκοιβαν οπως ο μουγκοθοδωρος. Ενας λοιπον νεος που ο συλλογος που υποστηριζει εχει 2 πρωταθληματα σε 90 χρονια ιστοριας, κατηγορει εναν μαλακα που ηρθε να πληρωσει 30 εκ χρεη 20 ετων ολων αυτων που πριν απο αυτον γεμιζαν την τροπαιοθηκη με πρωταθληματα αυγουστου. βεβαια οσο δεν τα πληρωνε ηταν ο γιουφτοσωπου δεν ειχε δευτερο σακακι. Να τα λεμε αυτα.ο κυριος λοιπον αυτος εβαλε 30 εκ πληρωνει 800 χιλιαρικα τον χρονο στον ας που δεν πληρωνε κανεις πριν, πληρωνει τα χρεη της ΚΑΕ ΠΟΥ δεν τα εκανε αυτος κ δεν ειναι κ ιδιοκτητης της, πληρωσε το περσυνο νταμπλ στο βολευ κατα δηλωση περσυ του ανδρεου που ειπε χωρις σαββιδη δεν θα κανανε τιποτα. Πληρωνει το γυναικειο χαντμπολ, φιλοξενησε δωρεαν οκες τις ομαδες που ερχονταν στην πολη για το eurocup στο μπασκετ, αλλα προς θεου; Θα μας κανει κουμαντο; Εχει κερασει κανα ουισκι; Μας εβαλε σε καμια δουλεια;

Υγ και τολμησε να δεχτει στην τουμπα τον θεσμο του υφυπουργου αθλητισμου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είναι ... τσατσά ρε αδερφέ! Τι δεν καταλαβαίνεις; Και τον Μπερμπάτοφ τον έφερε. Τον Ροναλντίνιο όμως;;

Εν πάση περιπτώσει, εκτιμώ πως είναι αισχρό το γήπεδο να γίνεται πεδίο μάχης καθώς η ομάδα αγωνίζεται. Αν ξαναεπιχειρηθεί η ... αποθέωση Σαββίδη και αύριο, κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερα ηχηρή "απάντηση". Χωρίς αυτό απαραίτητα να ταυτίζεται ως απόλυτη και αναντίρρητη αποδοχή όλων των έργων και ημερών Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

Το χειροτερο ειναι οτι πανε να κοψουν το τζαμπα στην 4, το να κλεβεις 10 ευρω απο τον ΠΑΟΚ ειναι μαγκια και ασε το μαλακα να πληρωνει τα χρεη
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν εχουν διαρκειας αυτοι που δεν εφυγαν ποτε;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

free4 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Θα ξυπνήσετε τον Ιβάν με βρισιές και φασαρίες, ρε συ free4; Είναι δυνατόν να βρίζουμε εμείς τον Ιβάν;
Δεν το καταλαβα, τι ειναι η ιερη αγελαδα?
Οκ, μας πληρωσε τα χρεη, ευχαριστουμε, απο κει και περα τι??
Τι εχεις κανει αγωνιστικα επι Σαββιδη που δεν τα εχεις κανει στο παρελθον?

Σε διοικει ο Ζαγορακης με τον Γκαγκατση και χαμπαρι δεν παιρνεις (οχι προσωπικα εσυ, γενικα μιλαω)
Αγοραζεις παικτες απο συγκεκριμενους μανατζερ, αφου πρωτα εχεις ανεβασει το κοστος της μεταγραφης επι 3..
Λες οτι εχεις οντως προβλημα και προσπαθεις να το εντοπισεις, τη στιγμη που αυτο βρισκεται διπλα σου..
Και φτανεις σημερα, 20 ωρες πριν το ματς με το γαυρο που κρινει τον βασικοτερο στοχο της χρονιας κι εχεις απουλητα σχεδον 10 χιλιαδες εισιτηρια.. Το οτι ο κοσμος εχει ξυπνησει, πως το μεταφραζεις?
Οπως και το γεγονος οτι δημιουργει κλιμα απο μονος του, πριν το ματς με το γαυρο χωριζοντας τους ΠΑΟΚτσηδες σε καλους και κακους..
Με ποια ιδιοτητα ο κυριος και με ποιον στοχο? Με ποιο σκεπτικο?
Κι οχι κυριοι, ειμαστε λιγοι και θα γινουμε πολλοι.. Κανενας δε θα μας αγορασει την ιστορια και την αξιοπρεπεια μας με τα λεφτα του.. Η Τουμπα χτιστηκε με τα χερια των γονιων μας και δε θα την παρει κανενας να τη μεταφερει πουθενα αλλου.. Γιατι πολυ απλα η Τουμπα δεν ανηκει σε καμια Dhmera ΕΠΕ αλλα στον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ..
Ας ασχοληθει με το μπουρδελο που εχει καταντησει η ΠΑΕ με βαζελοχανουμα σε νευραλγικα ποστα κι ας μην πιανει στο στομα του τον κοσμου που θεωρουν τον ΠΑΟΚ τη ζωη τους κι οχι επαγγελμα ή κτίση τους..
Περαστικα..

ΥΓ. Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο..
Δεν βγάζει αυτός ανακοινώσεις κάθε εβδομάδα μπερδεύεσαι άλλοι προσπαθούν να χωρίσουν

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

free4 έγραψε:Ενταξει, καθιστε να μετρατε εσεις τα ρουβλια που εβαλε στη Dimera ΕΠΕ και μην κοιτατε τον ΠΑΟΚ που γινεται καθε μερα ολο και πιο πολυ ΠΑΟΚακι..
Ναι έχουμε κριτήριο συγκρίσης τις εποχές μπατατουδη γουμενου τότε είμασταν στην κορυφή

Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Taseos έγραψε:Δεν εχουν διαρκειας αυτοι που δεν εφυγαν ποτε;
Δηλαδη οσοι δεν εχουν διαρκειας ειναι λιγοτερο ΠΑΟΚ ? καποιοι δεν εχουν διαρκειας αλλα σε εκτος εχουν παει πιο πολλα απο οσα εσυ σε εντος..
FREE4 ρε φιλε τι πινεις κ λες τετοιες αηδιες? μηπως εχεις καμια σχεση με τους αρδ των ραδιων της σαλονικα???
κ 0 ευρω να εβαλε ο ρωσσος μονο που πληρωσε τα χρεη ΦΤΑΝΕΙ ειναι πιο μεγαλο απο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. ΟΤΑΝ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ??????
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τα τμήματα του ερασιτέχνη εξ αιτίας του παίρνουν τίτλους και το ποδόσφαιρο θα πάρει αν τον αφήσουμε

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

PAOK_Antarctica έγραψε:
free4 έγραψε: Οκ, μας πληρωσε τα χρεη, ευχαριστουμε, απο κει και περα τι??
Ε ναι, απλά έχει δώσει καμιά 35ρια μύρια και έληξε μια και καλή το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο σύλλογος στη νεότερη ιστορία του.

Νταξ, του είπαμε "ευχαριστώ" ναούμε. Τι άλλο θέλει δηλαδής;

Αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο.
Απίστευτη αχαριστια

sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντως...
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

την ιστορία και την αξιοπρέπεια μας αυτός την κράτησε ΚΑΙ με τα λεφτά του σε πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο,γιατί θυμάμαι ότι αν αργούσε λίγο ακόμα να εμπλακεί όχι παίχτες,και την ίδια μας την μάνα θα πουλούσαμε και ακόμα χρεωμένοι θα είμασταν.Εκτός αν θεωρείται αξιοπρέπεια να κάνουμε πίπες σε πολιτικούς για να μην μας σκίσει το κράτος,η εφορία,το ΙΚΑ,επειδή είμασταν πολύ αξιοπρεπείς ως διοίκηση και έφαγαν λεφτά από τον ΠΑΟΚ πρόεδροι,αντιπρόεδροι,ταμίες,οπαδοί,μάνατζερ,βετεράνοι,και ειδικά σε εποχές που είχαμε ανάγκη το κάθε ευρώ.
Αξιοπρέπεια....όλοι από το κουφάρι του ΠΑΟΚ τρώγανε και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ήταν αδύναμος να προστατέψει τις σάρκες του...ποιός τον προστάτεψε? Οι σύνδεσμοι,οι οπαδοί? Οι παλαίμαχοι? Ας γελάσω καλύτερα.
Και πράγματι ακόμα τρώνε μάνατζερ από τον ΠΑΟΚ,ακόμα τρώνε πολλοί από τον ΠΑΟΚ,ακόμα περισσότεροι αυτοί που προσπαθούν να βυζάξουν την αγελάδα,η οποία σαφώς και δεν είναι ιερή και πρέπει να της γίνεται κριτική,αλλά ομοίως θα γίνεται κριτική και στον κόσμο και στους οπαδούς,γιατί και αυτοί δεν είναι άγιοι και έχουν και αυτοί(εμείς δηλαδή) ευθύνες για το κατάντημα της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.
Μήπως δεν υπήρχαν οπαδοί που βλέπανε τον ΠΑΟΚ σαν επάγγελμα πρώτα και μετά ως ιδέα? Δεν υπήρχανε χαρτζηλικάκια σε οπαδούς και δημοσιογράφους για να κρατάνε τα μπόσκα και το στοματάκι κλειστό? Εκτός και αν τα βγάζω από το μυαλό μου.
Ποιός από όλους αυτούς που τα έχουν κάνει π..άνα κατά καιρούς με τα επεισόδια έχει πληρώσει έστω και ένα ευρώ από την τσέπη του για τα πρόστιμα,το κλειστό γήπεδο και όλα τα άλλα που βαραίνουν τον ΠΑΟΚ? ΑΥΤΌ ΘΑ ΛΕΓΌΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. πληρώνω τις μαλακίες μου μόνο μου,όχι άλλος τα σπάει και άλλος πληρώνει.
Και ναι, και εγώ είμαι προσωπικά κατά του κοντονή στο θέμα της απαγόρευσης της λειτουργίας των συνδέσμων.Το θεωρώ κάργα αντισυνταγματικό και θίγει πρωτίστως το δικαίωμα της ελευθερίας των ΕΛΛΗΝΩΝ .Γιατί πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τον Σαββίδη? όποιος θέλει μπορεί πολύ άνετα εφόσον θίγονται ατομικά του δικαιώματα να προσφύγει στην δικαιοσύνη,είτε ατομικά είτε συντονισμένα για αυτό το θέμα.Δύσκολο είναι?
Εν ολίγοις φυσικά και έχει κάνει μεγάλα λάθη ο Σαββίδης που έχουν αντίκτυπο και στην ομάδα,αλλά πρώτον τα πληρώνει πανάκριβα και ο ίδιος,και κατά δεύτερον δεν κοροιδεύει κανέναν. Προδομένος ένοιωσα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια από διοικήσεις,ιδίως όταν έμαθα ότι τα οικονομικά επί διοίκησης ζαγοράκη ήταν για τα ανάθεμα.
Τώρα δεν νοιώθω.Μπορεί και εγώ να εκνευρίζομαι πολλές φορές ,αλλά προδοσία δεν νοιώθω.Και αφού δεν την νοιώθω,δεν θα βρίσω τον Σαββίδη ούτε τρικλοποδιές θα του βάλω.Θα πάω στο γήπεδο και θα στηρίξω.Κάτι που το κάνουν λίγοι πλέον,χειρότεροι από τις γριές έχουμε καταντήσει,σε κάθε ευκαιρία βρίζουμε τους παίχτες της ίδιας μας της ομάδας.Πόσο αξιοπρεπές είναι αυτό?
Πότε στηρίχθηκε ο Σαββίδης αλήθεια από τον κόσμο?
Πότε στηρίχθηκε άλλο τμήμα οικονομικά? Το μπασκετάκι που μετράει και το ευρώ με τζαμπατζήδες τιγκάρει σε 2 παιχνίδια τον χρόνο,καλά που υπάρχουν και 1000 και στηρίζουν την ομάδα.
ο υπέροχος γεμάτος αξιοπρέεια κόσμος του ΠΑΟΚ...ποιός? βγείτε στα ράδια να ακούσετε τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ τι δηλητήριο,τι χολή,φαρμάκι βγάζει και τι μαλακίες λέει κάθε μέρα και μετά συζητάμε σε νέα βάση τον όρο αξιοπρέπεια.Στο γήπεδο δεν χρειάζεται,τα ξέρετε.Στο καφενείο με τα βρισίδια που ακούγονται από μικρούς και μεγάλους με την υποψία μαλακίας κανενός ποδοσφαιριστή μας είναι ή για να δέρνεσαι όλη την ώρα ή για να σηκώνεσαι να φύγεις.
Υπομονή....τι είναι αυτό? κάποιοι δεν είχαν ποτέ υπομονή,κάποιοι άλλοι τους τελείωσε μετά το revolution,κάποιοι πολύ απλά δεν είχαν σκοπό να κάνουν ποτέ. Και κάποιοι λίγοι κάνουν όντως.μειοψηφία όμως.
Αυτά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”