Επειδή το δάκτυλο το είδαμε, ας δούμε τώρα και το φεγγάρι:
Από τους τρεις στόχους μας έμειναν δύο υλοποιήσιμοι. Πρέπει να παλέψουμε, να αγωνιστούμε για το Κύπελλο. Βεβαίως για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο δώρο θα είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο. Και εγώ θα το επιδιώξω αυτό. Ο δεύτερος στόχος είναι η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος, εγώ δεν αλλάζω ποτέ τους στόχους μέχρις ότου υπάρχει θεωρητική δυνατότητα επίτευξης τους. Εγώ νομίζω πως έχουμε κάθε δυνατότητα και κάθε λόγο να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Δεν θα ήθελα με τίποτα να χρησιμοποιήσω τους ίδιους κανόνες και μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν άλλες ομάδες με την διαιτησία. Σήμερα (σ.σ. χθες) είμαι πολύ ευτυχισμένος, όχι επειδή κερδίσαμε τον Αστέρα που το είχαμε ανάγκη. Πολύ περισσότερο πριν το ματς του κυπέλλου. Πολύ περισσότερα γιατί θα είχαμε κάνει δύσκολο τον επόμενο στόχο μας αν δεν κερδίζαμε.
Sekeris4 έγραψε:
Όνειρό του,ολοι οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ να καταντησουν ευνουχισμενοι-χειροκροτητες-σπαζομεσακηδες ενω ο ΠΑΟΚ
με ροστερ Βουλινου θα τερματιζει 5ος στους 4 και θα τον εχει ξεφτιλισει το καθε χωριο εντος κι εκτός Τουμπας.
Το δήλωσε κι αυτό;
Σαββίδης έγραψε:Όλη η περιουσία, όλα όσα έχει ο ΠΑΟΚ είναι η δύναμη και η αγάπη των φιλάθλων. Και δεν πρέπει να είναι εναντίον του ΠΑΟΚ.
Γιατί εγώ αλλιώς το κατάλαβα.
fossa έγραψε:Σιγά μη φύγουμε απ' τη Τούμπα για να βρίσκουν πιο εύκολα parking όσοι έρχονται σε 3 ματς το χρόνο.
Μια χαρά γηπεδάρα γίνεται στη Τούμπα.
Ακόμα και έτσι όπως είναι με τις θέσεις που μόνο σε μας έκοψε ο Βίκτωρας θα φτανε τις 33-35 χιλιάδες.
Περισσότερες εισόδους και σκεπή αν είχε αμέσως οι ανέσεις που τρελαίνεστε θα αυξάνονταν.
Την απόφαση όταν... θα τη πάρουν τα μέλη του ΑΣ.
Όχι ο κάθε βλάχος που θα ερωτηθεί με γκάλοπ απ' το καφενείο του και θέλει ανέσεις ενώ έρχεται με Ντόρτμουντ και γαύρο.